DVD írás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ZaJanga

Pont ezért írtam oda neki, hogy NEM VITÁZOM de zokon vette!
Nem is ismeri a CCE-t!Gihi Szutyok CCE ez teccik!
Simán látszik egy filmen, hogy mivel lett csinálva.Nekem a nero recode2 se igazán jött be.
De.... Õ tudja!

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját

NeoMaN
simán. rossz lemez, rossz író, régi firmware...

Punkerwork
nem

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Breki33
találkoztatok már olyannal, hogy egy primco-ra egyszerûen azt írja, ki a gép, hogy nincs bent lemez?

mikor írni akarom
Mike
hát pl. az asztali Piom nem olvassa
de az egy gecc

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

NeoMaN
Ja, és látszik, hogy értesz a dologhoz:
"Aki igenyes, az meg sem all az 1920*1080-as HD-DVD alatt, nem ilyen szutyok CCE-kkel bohockodik"
CCE a legjobb. És meséld má el légyszi, hogy teszel fel egy 4,7-es DVD-re 1920*1080-ban kódolt filmet bazz, és mivel jáccod le? Egyként pl. egy 640*360-ból 1920*1080-at csinálni tényleg nagyon jó minõséget hozhat... :ÐÐÐÐ

NeoMaN
Én is Shrinket ill. CloneDVD-t használok, mert lusta vagyok, és nem szánok rá több idõt. Igaz csak 17-es moncsim és egy 72/100-as TV-m van, de a különbség az eredeti és a biztonsági másolat között szembetûnõ. Kivételt képeznek a nagyon jó technikával tömörített gyári filmek (össze Lucas film, Gyûrûk ura-4 lemezesek pl.), itt nem látható furcsamód a minõségromlás.
Ha Te egyéb filmeknél nem látsz különbséget az eredeti és a másik között, akkor vagy rossza a szemed, vagy rossz a videókártyád, vagy szar szoftveres lejátszót használsz mpegkari helyett....

Ja melyik írók Dual layeresek?? Megéri most inkább azt venni? a z Lg 4082b íróját néztem ki magamnak, de nem tudom az tud e ilyen lemezeket írni...Köszi
Milyen DVDket érdemes venni??? Melyik progit jó használni? Ezekkel a programokkal romlik az eredeti DVD minõségéhez képest a film minõsége? Köszi
"DVD2one,Shrink és egyéb ilyen kis villámgyors progik svcd minõsége nekem gyér!"
LOL.

"Egyáltalán néztél már ilyen kódolásu filmeket 100hz-es tv-n?"
120hz-es 19es monitoron nezem. Amin jobban elojonnenek a hibak mint egy homalyos fokuszrendszeru, tavolrol bamult tvn. Lehet hogy kimerevitett kepkockakat hosszasan vizsgalva nagyitoval fel lehet fedezni eltero pixeleket, de ha _nezed_ is a filmet, nem csak a pause gombot nyomkodod, akkor semmilyen minosegbeli kulonbseget nem fogsz felfedezni a gyari dvd es a shrinkes "rip" kozott.

"Ajánlom utána írd ide azt hogy "van is mihez"."
Csak a kedvedert meg1szer: VAN IS MIHEZ.

"Aki igényes az elfelejti ezeket a "tuti" progikat.A CCE 4 órás dekódolása megéri a fáradtságot (THX Trunks666)"
Aki igenyes, az meg sem all az 1920*1080-as HD-DVD alatt, nem ilyen szutyok CCE-kkel bohockodik.

Die Hard 3 ugye... Bruce Willis.

A primko lemezek ugy szarok ahogy vannak, mar tobb fel eve irt lemezt nem tudtam visszaolvasni. Megeri a par fitying tobbletet a retek ge'nullane'gy.

ZaJanga
Több módja is van de a legegyszerûbb a dvdrebuilder használata!!
Tuti!
doom9.org vagy .hu-n nézz szét van egy két cce-dvd leírás és lejebb már itt is volt róla szó.

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját

Az összes lemez princo.
Lejátszók: panasonic, orion, technosonic.

ollie
Milyen lejátszó, és milyen filmek? DVD?

Sziasztok következõ a problémám:
A hosszabb filmeknél (pl. titanic, new york bandái), a vége felé el kezd hülyülni a lejátszó, akad, a kép, hang.
Megnéztünk már 3 lejátszón és megcsinálja,de ami érdekes ha stoppot nyomok aztán folytatása akkor minden ok, és mindig máshol szórakozik.

Tudtok valami megoldást? Vagy az ilyen hosszú filmeknél ez általános??

ollie
próbáld ki újraírható cd-vel

hát nemtom. mer haveromnál nézném, de ott ugrál az SVCD lemez. Elta DVD.

ollie
Ja értem. Miért ne olvasná?

a Mini DVD az olyan, hogy egy CD lemezre audio_ts és video_ts könyvtárakat hoz létre, és igy kvázi dvd lemez lesz belõle. de vajon olvassa e az asztali DVD?

ollie
A dual layeres írók nem sokkal drágábbak, viszont egy dual layer dvd nagyon drága (több ezer Ft), ráadásul mgé nem is kapsz itthon.

ollie
Ha csak pár hónapra akarod megtartani a cuccaid, akkor nyugodtan vegyél olcsó dvd-ket.

ollie
Milyen az a mini DVD?

Ha egy CD-t Mini DVD formátumba irok meg, azt lejátsza az asztali DVD?

Nincs bajom a DVDShrinkel jo kis progi,de az Extrákat nem lehet vele kiszedni!

Én csak filmet+menüt akarok lemásolni semmi mást!
Amugy a CloneDVD tényleg jobb mint a Shrink, kösz PunkerWork!

Abit NF7s,Barton 3000+,256 DDR,120Gb Maxtor, Pioneer 109 DVDRW, 19\" Samsung 913N TFT

Ha egy CD-t Mini DVD formátumba irok meg, azt lejátsza az asztali DVD?

ubi
cce-vel hogyan is tömörítesz dvd-t, amikor vob-ot nem kezel? legalábbis én nem találtam benne, csak avi meg egyéb
ubi
Lammer
így van... megéri a fáradtságot...

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

ZaJanga
Hmmm!
Akkor te még nem láttál jó minõséget!
DVD2one,Shrink és egyéb ilyen kis villámgyors progik svcd minõsége nekem gyér!
Egyáltalán néztél már ilyen kódolásu filmeket 100hz-es tv-n?
Ajánlom utána írd ide azt hogy "van is mihez".
A minimum az instant copy az is feljavítva a hidden settings editor adta állítgatási lehetõségekkel.
De nem vitázom.Aki igényes az elfelejti ezeket a "tuti" progikat.A CCE 4 órás dekódolása megéri a fáradtságot (THX Trunks666)

... van is mihez.

Bocs DVdt😊
Tudtok valahol nagyon olcsón jó DVD lemezt? Jó lenne 200-300Ft körül...Köszi
Lammer
Ahhoz a minõséghez gratula...

Bocsesz,ez TZoli-nak ment volna.......
Hali! Nem tudom Neked miért nem megy jól a DVDShrink? Kijelölöd a meghajtót,analizálsz,és utána jobboldalt megjelenik a lemez teljes tartalma,ott kiszeded a pipát a felesleges dolgok elõl,és nyomsz egy backupot.Ennyi.Az alapbeállításoknál még megadhatod hogy csak a magyar nyelvet hagyja bent a listában (ha van) és kiiktathatod a feliratokat is,hogy ne legyen egyszerre ugyanolyan hang és felirat a filmen.
Punkerwork
Clone DVD

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Valaki segítsen már pls aki sokat rippel!

Egy olyan progit keresek mint a DvdShrink,de ez nem jo mert nem lehet a reklámokat és a fölösleges sz*rokat kiszedni belõle.Tehát valami olyan kellene,ami berippeli a filmet és be is tömöríti hogy ráférjen egy lemezre, de közben ki is lehessen iktatni az extrákat/reklámokat.

Van ilyen progi,és ha igen melyik?!

Thx!

Abit NF7s,Barton 3000+,256 DDR,120Gb Maxtor, Pioneer 109 DVDRW, 19\" Samsung 913N TFT

Na szal DVD-RAM al tudok írni nagyobb DVDt mint a 4.7Gbytos? Mennyibe kerül egy dual layer-es író?
Met
Írj 2xes sebességgel.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Dr.X
A másik szívásom az volt vele, hogy még az elején kb. minden 4. DVD-t elbaszta.
Abban valószínûleg a NERO volt a hibás, mert az még a 6.1.0.0-s volt . Akkor visszatettem amit adtak hozzá 5.5.10.45-öst és azzal nem volt semmi gond.
Úgyhogy a Nero-val nem minden OK :-((

Dr.X
Sziasztok!

Lenne egy kérdésem: Van egy P4 2,8 as gépem 512MB RAM-mal és egy Plextor PX-708A-s DVD íróval.
40 GB-os a rendszerwinyó aminek egy 20 GB os részét használom arra, hogy arról írok. A swap file egy külön 2 GB-os partición van a winyó közepén (fizkailag).
A jelenség a következõ a 20 GB-os részen csak az a cucc van amit fel kell írnom töredezettségmentesítve. Elkezdem írni 4x-es sebességen és a buffer állandóan kiürül és szakadozva írja meg a dvd-t kb 30 perc alatt tehát a 2x-es sebességnek megfelelõ idõ alatt. Kipróbáltam és ezeket az adatokat 28-33 MB/sec-cel tudtam egy másik winyóra másolni, tehát at 5,5 MB/seccel nincs gond. A másik probléma amin nagyon meglepõdtem, hogy az újraírható DVD törlése közben amikor elvileg nincs is adatmozgás ugyanez a jelenség és 4x-es sebességen 35 perc letörölni egy DVD-t. 2x-es sebességen minden ok. Van ötelete valakinek?

kösz

A DVD-RAM ok képesek ilyen nagy kapacitású lemezeket írni?
Mennyít veszít a minõségébõl, ha átdolgozom? És mennyi idõt vesz az igénybe? Gondolom azért egy monitoron, vagy 72 cm en nem az a nagy minõségvesztés...ja meg a hangja is jó lenne ha maradna😊 köszi
Vagy inkabb Shrinkkel.

Lammer
csak Dual Layer-es(Kétrétegü) íróval, most nem is tudom mennyi egy lemez....
vagy fogod CCE(Cinema Craft Encoder) és átdolgozod 4.7re...

Nekem LG GSA-4082b vam elégedett vagyok vele.

Kérdés...7gb os isot találtam a neten...azt hogyan lehet felírni?? Egyébként a Core címû film ISOja...Köszi
Sziasztok! Melyik jobb író? LG GSA-4082b vagy NEC ND-2500....Ha jók egyáltalán...Köszi
trunks666
Nyugodtan kiírhatod, én már 4470-et is írtam.

PLS választ szerenék