DVD írás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pont ezért írtam oda neki, hogy NEM VITÁZOM de zokon vette!
Nem is ismeri a CCE-t!Gihi Szutyok CCE ez teccik!
Simán látszik egy filmen, hogy mivel lett csinálva.Nekem a nero recode2 se igazán jött be.
De.... Õ tudja!

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
mikor írni akarom
"Aki igenyes, az meg sem all az 1920*1080-as HD-DVD alatt, nem ilyen szutyok CCE-kkel bohockodik"
CCE a legjobb. És meséld má el légyszi, hogy teszel fel egy 4,7-es DVD-re 1920*1080-ban kódolt filmet bazz, és mivel jáccod le? Egyként pl. egy 640*360-ból 1920*1080-at csinálni tényleg nagyon jó minõséget hozhat... :ÐÐÐÐ
Ha Te egyéb filmeknél nem látsz különbséget az eredeti és a másik között, akkor vagy rossza a szemed, vagy rossz a videókártyád, vagy szar szoftveres lejátszót használsz mpegkari helyett....
LOL.
"Egyáltalán néztél már ilyen kódolásu filmeket 100hz-es tv-n?"
120hz-es 19es monitoron nezem. Amin jobban elojonnenek a hibak mint egy homalyos fokuszrendszeru, tavolrol bamult tvn. Lehet hogy kimerevitett kepkockakat hosszasan vizsgalva nagyitoval fel lehet fedezni eltero pixeleket, de ha _nezed_ is a filmet, nem csak a pause gombot nyomkodod, akkor semmilyen minosegbeli kulonbseget nem fogsz felfedezni a gyari dvd es a shrinkes "rip" kozott.
"Ajánlom utána írd ide azt hogy "van is mihez"."
Csak a kedvedert meg1szer: VAN IS MIHEZ.
"Aki igényes az elfelejti ezeket a "tuti" progikat.A CCE 4 órás dekódolása megéri a fáradtságot (THX Trunks666)"
Aki igenyes, az meg sem all az 1920*1080-as HD-DVD alatt, nem ilyen szutyok CCE-kkel bohockodik.
Die Hard 3 ugye... Bruce Willis.
Tuti!
doom9.org vagy .hu-n nézz szét van egy két cce-dvd leírás és lejebb már itt is volt róla szó.
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
Lejátszók: panasonic, orion, technosonic.
A hosszabb filmeknél (pl. titanic, new york bandái), a vége felé el kezd hülyülni a lejátszó, akad, a kép, hang.
Megnéztünk már 3 lejátszón és megcsinálja,de ami érdekes ha stoppot nyomok aztán folytatása akkor minden ok, és mindig máshol szórakozik.
Tudtok valami megoldást? Vagy az ilyen hosszú filmeknél ez általános??
Én csak filmet+menüt akarok lemásolni semmi mást!
Amugy a CloneDVD tényleg jobb mint a Shrink, kösz PunkerWork!
Abit NF7s,Barton 3000+,256 DDR,120Gb Maxtor, Pioneer 109 DVDRW, 19\" Samsung 913N TFT

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Akkor te még nem láttál jó minõséget!
DVD2one,Shrink és egyéb ilyen kis villámgyors progik svcd minõsége nekem gyér!
Egyáltalán néztél már ilyen kódolásu filmeket 100hz-es tv-n?
Ajánlom utána írd ide azt hogy "van is mihez".
A minimum az instant copy az is feljavítva a hidden settings editor adta állítgatási lehetõségekkel.
De nem vitázom.Aki igényes az elfelejti ezeket a "tuti" progikat.A CCE 4 órás dekódolása megéri a fáradtságot (THX Trunks666)
Egy olyan progit keresek mint a DvdShrink,de ez nem jo mert nem lehet a reklámokat és a fölösleges sz*rokat kiszedni belõle.Tehát valami olyan kellene,ami berippeli a filmet és be is tömöríti hogy ráférjen egy lemezre, de közben ki is lehessen iktatni az extrákat/reklámokat.
Van ilyen progi,és ha igen melyik?!
Thx!
Abit NF7s,Barton 3000+,256 DDR,120Gb Maxtor, Pioneer 109 DVDRW, 19\" Samsung 913N TFT
Abban valószínûleg a NERO volt a hibás, mert az még a 6.1.0.0-s volt . Akkor visszatettem amit adtak hozzá 5.5.10.45-öst és azzal nem volt semmi gond.
Úgyhogy a Nero-val nem minden OK :-((
Lenne egy kérdésem: Van egy P4 2,8 as gépem 512MB RAM-mal és egy Plextor PX-708A-s DVD íróval.
40 GB-os a rendszerwinyó aminek egy 20 GB os részét használom arra, hogy arról írok. A swap file egy külön 2 GB-os partición van a winyó közepén (fizkailag).
A jelenség a következõ a 20 GB-os részen csak az a cucc van amit fel kell írnom töredezettségmentesítve. Elkezdem írni 4x-es sebességen és a buffer állandóan kiürül és szakadozva írja meg a dvd-t kb 30 perc alatt tehát a 2x-es sebességnek megfelelõ idõ alatt. Kipróbáltam és ezeket az adatokat 28-33 MB/sec-cel tudtam egy másik winyóra másolni, tehát at 5,5 MB/seccel nincs gond. A másik probléma amin nagyon meglepõdtem, hogy az újraírható DVD törlése közben amikor elvileg nincs is adatmozgás ugyanez a jelenség és 4x-es sebességen 35 perc letörölni egy DVD-t. 2x-es sebességen minden ok. Van ötelete valakinek?
kösz
Mennyít veszít a minõségébõl, ha átdolgozom? És mennyi idõt vesz az igénybe? Gondolom azért egy monitoron, vagy 72 cm en nem az a nagy minõségvesztés...ja meg a hangja is jó lenne ha maradna😊 köszi
vagy fogod CCE(Cinema Craft Encoder) és átdolgozod 4.7re...
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan