DVD írás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

+

Die Hard 3 ugye... Bruce Willis.

És az LG 4082-es iró az megéri 19.200-ért?

Szerinetem is jó.

ollie
jó, nekem is az van

EOX
Hi! Az lenne a kérdésem, hogy valaki kipróbálta már egy NEC ND-2500A írón a hackelt firmwaret, hogy lehessen kétrétegû lemezt írni? Gondolom kétrétegût még nem írt senki, de az egyrétegût megírja ugyanolyan jól, mint a gyárival?

Retteketet

RelakSfromhome
Nekem az elõdje van meg, és amióta frissítettem a firmware-jét, azóta korrekt

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Met

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

fifi
Ha mondjuk holnap reggel felkelek és elsõ dolgom venni egy írót, akkor az LG 4082B jó választás? Itthonra, avikra, mp3-ra, tehát nem "ipari"használatra. Minõségi alapanyagellátás megoldott.

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

perempe
Egy DVD-lejátszó nem tud MP3-at se, nem kötelessége. Az csak fícsör. Az mp3-at tudó DVD-lejátszók nem mind boldogulnak a DVD-re írt mp3 lemezekkel.

VCDHELP.com - DVD lejátszók
Audio formats: DVD-MP3.

* George Benson : White Rabbit *

NeoMaN
Nekem itthon simán, és gyorsan beolvassa. A lényeg, hogy magadnak 1x-es sebességgel írj!

rekettyes
Akkor ezek szerint be sem olvassa?
Nekem nincs meg dvd iro es nagyjabol ezen mulik veszek-e.

perempe
Az már maga csoda, hogy ilyen fícsört is tud.

rekettyes
Egy mp3-mal teleirt DVD lemezt az asztali lejatszo nagyon lassan olvas be nem tudjátok?

perempe
DVD DEcrypter progival írjad! Szvsz nagyon nagy gáz lehet nálad, valszeg ez se oldja meg.

perempe
Visszaolvasással találsz egy jó linket. Röviden: az IFOEdit tud csinálni hangból és képbõl DVD-t, hozzá SRT2SUP feliratot készít SRT-bõl.

Sziasztok, problémám a következõ:
A filmeket megírom és utánna nem tudom tovább másolni, olvasási hibára hivatkozik. A lemez lehet olcsó Princo vagy 800Ft-os TDK!!
Mit rontok el?
Decrypterrel felteszem gépre, Instant copy-val tömörítek, aztán pdi-ket összeillesztem és nero-val írom a képfájlt.
A sebességnél lehet gubanc? Eddig mindig 4x-esen írtam, az írom egy sony dw-u14a.
Légyszi segítsetek.

Lammer
Gyerekek van egy kis problemo, letöltöttem a Rain man DVD-t és sajnos nincs magyar felirat, csak angol 5.1+angol sub(meg VHSrip magyar 2.0 de az suxxx) namost ha leszedek a feliratok.hu-rol egy feliratot bele szeretném implementálni, mint választható felirat és le is jácca, az lenne a tuti... Nincs valamilyen eccerü verzió erre a móccerre???

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Sziasztok!Nem tudok több menetes dvd lemezt írni,mert 2 százaléknál álandóan lefagy!Egymenetben tudok.Az író LG 4082B.Valaki tud tanácsot adni?
perempe
Ha van AnyDVD, akkor az elbánik a másolásvédett lemezekkel is, nem kell elõtte DVD Decrypter programmal HDD-re menteni, egybõl átalakítható.

Matthewpamer
DVDDecrypter

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Met
Mi kell még ha van Instant Copy-d meg AnyDVD?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Matthewpamer
Letöltöttem a DVDDecrypter-t és a DVD2DVDR-t.Most pl. a DVD2DVDR-rel kell tömöríteni miután felmásoltam a gépre a Dvd-t?

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

perempe
Felejtsed el ezeket! Minõségi backup érdekében: DVDDecrypter a HDD-re másoláshoz, DVD2DVDR+CinemaCraft Encoder/Pinnacle InstantCopy v8.0 a tömörítéshez.

perempe
Nálam nincs fenn a DVDCopy2, így nem tudom. Szvsz lehet HDD-re is menteni.

Matthewpamer
vagy ezzel a clone dvd-vel fellehet másolni image fájlba a gépre?mert nem látok itt ilyet hogy képfáljba való másolás:

Matthewpamer
pontosabban van egy szellem dvd meghajtóm

Matthewpamer
a source a forrás tehát oda kell berakni amit szeretnél másolni.a target a cél tehát az író.na most nekem nincs külön dvd meghajtóm ill. írom csak egy írom van.ilyenkor mivan?

perempe

Ehhez nem kell sok ész, hogy kitaláld.

perempe
DVDCopy2, szvsz kell hozzá DivX/esetleg más (pl. Xvid) codec.

Matthewpamer
na most az a helyzte hogy én semmit nem értek ehez,és ezért szeretném megtanulni hogy mit hogyan kell csinálni,ezrét kérnék egy kis segítséget.visszaolvastam az elejérõl de nem lettem okosabb.Elõször melyiket indítsam?aztán mit csináljak vele?bocs hogy ilyen hülye vagyok..

Matthewpamer
tehát most akkor van Any DVD-m,Clone DVD-m és DVD COPY 2 PLATINUMOM,na most ha van egy DVD cd-m akkor ebbõl hogy csinálok avi-t?

perempe
OK. SZámoljál be a tapasztalatokról! Én nem próbáltam a DivX tömörítés részét, a DVD->DVD5 átalakításban rossz minõségû.

Matthewpamer
Sikerült regisztrálni!
ha valakit érdekel akkor itt vannak a hozzávalo kulcsok:
e-mail: [email protected]
password: www.format.org.ua
licence key:
VX3XQ6E-AP6MQ6T-UEZYEA8-2VHKD9ZN7YJ2
credit card: 7226

Matthewpamer
letöltötem ezt az InterVideo DVD COPY 2 Platinumot,most már csak crack kell hozzá!

Matthewpamer
hmm..dc++-on nem találok konkrétan ilyet.nemtudod honnét lehetne letölteni?

perempe
Nem viccbõl írtam, hogy InterVideo DVDCopy 2.

Akkor szar a krekk.

Matthewpamer
amikor indítom a DVD Copy Plus.exe-t,ezt csinálja:

Van egy crac-em ami launch.exe ként van elnevezve.elindítom és egy szürkeség jelenik meg:

Matthewpamer
oks,most töltöm,de nem dvd copy 2 ,hanem dvd copy 4.2XP + Crack.ezzek az Any DVD-vel hogyan lehet kikódolni?

perempe

Matthewpamer
hi!lenne egy kérdésem,ha pl. van egy dvd-m és azt akarom aviba átalakítani,akkor kell hozzá egy olyan program ami kikódolja,ez esetben van nekem egy AnyDVD_v2<1>.0.0.4 nevezetû programom,ill. clonedvd.2.0.4.1.-m,na most én hogy csinálok ebbõl a dvd-bõl avi-t?

Lammer
Nekem sajna igen és sajnos 'Kocsó' kolléga problémái ua-ok nálam is: ALcohol írás, Decrypter failure...
Ezen irányban nem jártam utána, létezik bugfix?

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Korrekt.

Kocsó
firmware update !!!

Itt keress hozzá valót!

Kocsó
Hi!

Uhhh.. Abit IS7-E. Asszem Intel 865-ös.

[Jakuza]
A legujabb FW-t egesd be az LG-nek utana nagy valoszinuseggel mar megfogja tudni irni.
LG - 4082 FW v.A206

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

NeoMaN
Szar a lemez, azé.... Ennyi.

berlinboy6329
Hali van.LG-4082.Princo alcohollal neroval és B's recorder gold basic.Egyik se írja 4x-esen.De mi a bánaté?Nem értem.PLS Help!!!!

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Én elég sokat használtam az általad emlitett programot,nagyon kafa,de a shrink,már van anniyra jó!!
Nem mondom hogy jobb,de kb egy szinten vannak!

Talán meg kéne nézned,hogy mikori a cikk,és a program!!A shrink 1.3.2 és most már az 3.1.7 tart!!
Képminõségben ég és föld a kettõ!!
Tehát erre ne nagyon hivatkozz!!