DVD írás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?
Die Hard 3 ugye... Bruce Willis.
Most vettem életem elsõ dvdíróját. Ugyan, vki írja le nekem, hogy ha tételezzük fel van otthon egy olyan gyári dvd filmem amit még egy példányba szeretnék lementeni az anyukámnak, mivel és mit kell csinálnom. Tehát hogy legyen extrák nélkül csak a filmet, a szinkront, ha van feliratot és a jelenetválasztást hagyni. (pontról-pontra, milyen progikkal (nevek) és a legegyszerûbb megoldásokat várom!)
Van belõle jó széria, de sok a rossz is sajnos.
Max 2x-esen írjad.
Elõforduló hibák: a film vége felé szétesik a kép,
nem lehet tovább másolni olvasási hiba miatt
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Ez egy jó hely : dvddisc.uw.hu megbeszélt helyen átvehetõ tõlük az áru igy nincs posta utánvét stb
díj. A leírás kielégítõ, sajna a választék nem túl nagy, de az ár nagyon jó.
* George Benson : White Rabbit *
© perempe 2004. jún. 26. 23:47 | Privát | Válasz | #1410
Abit IS7-E, 2.8C (NW) + Igloo4360 hûtõ, 2x256MB PC3200 RAM, Asus v7100 pure, 2x80GB HDD, Samsung DVD, Pioneer DVR-105, Chieftec 360W táp, CTX PV700 monitor, Jazz 9940 hangfal.
Válasz 'Matthewpamer' üzenetére (#1409)
2004. jún. 26. 23:08 | Privát | Válasz | #1409
hi!lenne egy kérdésem,ha pl. van egy dvd-m és azt akarom aviba átalakítani,akkor kell hozzá egy olyan program ami kikódolja,ez esetben van nekem egy AnyDVD_v2<1>1>.0.0.4 nevezetû programom,ill. clonedvd.2.0.4.1.-m,na most én hogy csinálok ebbõl a dvd-bõl avi-t?
Amd Athlon 2400+;512DDR 400Mhz,ABIT NF7-S;ATI RADEON 9600
FORZA INTER!
Forca Barça
© perempe 2004. jún. 26. 23:47 | Privát | Válasz | #1410
Abit IS7-E, 2.8C (NW) + Igloo4360 hûtõ, 2x256MB PC3200 RAM, Asus v7100 pure, 2x80GB HDD, Samsung DVD, Pioneer DVR-105, Chieftec 360W táp, CTX PV700 monitor, Jazz 9940 hangfal.
Válasz 'Matthewpamer' üzenetére (#1409)
2004. jún. 26. 23:08 | Privát | Válasz | #1409
hi!lenne egy kérdésem,ha pl. van egy dvd-m és azt akarom aviba átalakítani,akkor kell hozzá egy olyan program ami kikódolja,ez esetben van nekem egy AnyDVD_v2<1>1>.0.0.4 nevezetû programom,ill. clonedvd.2.0.4.1.-m,na most én hogy csinálok ebbõl a dvd-bõl avi-t?
Amd Athlon 2400+;512DDR 400Mhz,ABIT NF7-S;ATI RADEON 9600
FORZA INTER!
Forca Barça
Aztán jöttek itt mindenféle DVD másoló programokkal, aminek semmi köze az AVI-hoz.
Ha te eltévedtél a beírásokban, akkor szerencsétlen kezdõ létére mit csinálhat most szerinted? 😊
Ennyire félrevezetni egy kezdõt!
"tehát most akkor van Any DVD-m,Clone DVD-m és DVD COPY 2 PLATINUMOM,na most ha van egy DVD cd-m akkor ebbõl hogy csinálok avi-t?"
"Letöltöttem a DVDDecrypter-t és a DVD2DVDR-t.Most pl. a DVD2DVDR-rel kell tömöríteni miután felmásoltam a gépre a Dvd-t?"
Grab-re a DVD Decrypter a jó.
AVIhoz CCE?
😊
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Mivel a legjobb, hogyan kell...
THX!
ha igen, milyet mennyiért?
--- don\'t think you are - know you are ---
Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?
A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
LG GSA-4120B OEM
12-es DVD iró
Retteketet
Köszi
Még arra leszek kiváncsi, hogy a lejátszóba szétesik-e a kép a film vége felé.