DVD írás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogy lehet fölrakni a nero sajátját? Telepítéskor nem rakja föl autómatikusan?
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Nem azt írtad, hogy van full nero-d? Abban svcd elindít, hozzáadod az avit, ha át tudja konvertálni akkor át tudja, ha nem akkor egy tmpgenc-el átkonvertálod svcd-re.
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Csak annál meg critical errort ír ki, mert hogy nincs fönt az mpeg2 codec (ami fönt van mellesleg...)
Hogyan lehet földarabolni, vagy megoldani ezt a problémát?
6 perc után eljut 10% ig, aztán ott megáll...cpu usage 100%. 40 perce kapar a vinyó de még mindíg 10%....
Aztán program nem válaszol...
Mit rontottam el?
Svcd(mpeg2): 2376 kb/s, 480*576
Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?
a VCD az Mpeg1, kisebb a felbontás (nem tudom a pontos számokat)
az SVCD az Mpeg2, nagyobb a felbontása, a hangminõség.
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
VCD ben kiírtam egy rövid filmet.
De egy rendes film (700megás) ha bevonszolom az írandókhoz 800-900megára nõ.
Ezt hogy lehetne kiküszöbölni?
Amúgy az SVCD és VCD között mi a külömbség?
de miért akarod mindenépp SVCD-be irni? egy szoftver sem tud gyenge vcd-bõl jobb minõségû svcd-t irni.
és szerintem felesleges, mert a legtöbb asztali lejátszó ha tudja svcd-t akkor tudja a vcd-t is.
Az van, hogy elindítottam az írást Neroval, elég sokáig kódolt elõtte...(40perc tuti volt vagy több)
Aztán az írás kezdetekor kiírta hogy nincs fönt az MPEG2 codec (pedig fönt van). Aztán critical error.
Mi történt?
Minnél nagyobb a szám annál jobb a minõség?Viszont ezexerint a kódolási idõ is nõ ugye?Most nálam 4 re van belõve.
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
az nem számít. nyugodtan rakd be, VCD ill. SVCD esetében nem a file méretét nézi, hanem a file hosszát. mellesleg egy SVCD film is kb olyan 800-900mega.
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
Mit lehet teeni hogy kisebb legyen?
Vagy hogyan lehet kettévágni?
Neroval szeretnék SVCD -t készíteni, de a kiválasztott filmnél azt írja ki hogy MPEG1 insted of MPEG2!
Ilyenkor mi a teendõ?
Fölkínálja a reencode lehetõségét is...
Hátha is könnyebben rájövünk.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
És úgy nem lehet ráírni a két vcd-ét, hogy egymás után, akát egy pici ugrással, de lejátsza a filmet??
Die Hard 3 ugye... Bruce Willis.
Ez csak nekem ment.
Miután egyesitetted a 2 filet, társitsd a dat filet egy mediaplayerrel, és ha ott megy gond nélkül, akkor a neroban vcd-re kell rámenni, és ott a dat filet belehuzni.
Én nem próbáltam még igy kiirni, szerintem próbáld ujrairhatóval elõször. ha nincs az, inkább ne ronts el egy dvd-t.
Ok a ha egyesítem a két fájlt, utána mit írok ki dvd lemezre, hogy folyamatosan menjen a film?? Mert van még mindkét vcd-nek 5 mappája
CDI
EXT
MPEGAV (ebben van a AVSEQ01.dat amit egyesítettem a másikkal.)
SEGMENT
VCD
Szoval hogyan tovább??