DVD írás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.acoustica.com/cd-label-maker/
van olyan kis progi, amely DVD boritót a megfelelõ méretben nyomtatja ki?
Lehet hogy 1Xesen jo lenne de nem biztos.
Probald mas alapanyagra.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Bérbe vehet? reklámfelület...
PL Princora ha 4x-esen irsz.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Olyan problémám van hogy a dvd shrink-el átírt lemez az egyik dvd lejátszón tökéletesen megy a másikon akadozik, megáll gondolkodik, stb.
Mi lehet a baj???
A dvd lejátszó, vagy a program, és az írással van gond???
SEGÍTSETEK!!!!!!!!
De ide sokan járnak a kérdés a következõ!!!
Adott egy LG GCC-4480B CDíró/DVD olvasó kombó!
NAmost a lelkem nem olvassa az írt DVD-R-t és a DVDfilmet sem!!! beraktam egy eredeti filmet(Matrix) és leviszi!!!
EGy havernak a gépében van, és csodálkoztam rendesen...
Ez normális szerintetek??? vagy cseréltessük ki?
Új vindóz, aspi elött után is ezt csinálja, végigvittem az összes firmware-t rajt de semmi... 😞((
5let?
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Princo (LOGO 100) 120 perces írható DVD-R (4700 M😎 4x
RIDISC (RITEK G04) 120 perces írható DVD-R (4700 M😎 4x
Viszont a +os lemezek a tesztek alapjan tovabb megorzik a tartalmukat.
A -os asztali DVD olvasok az elterjetebbek viszont. Legalabbis a regebbi tipusok altalaban csak a -os es a DVD-ROM szabvanyu lemezekkel boldogulnak csak el.
A mostaniak mar nagyreszt mindket szabvany olvassak.
Viszont lenyegtelen ez ha az iro firmwareje tudja a Booktype Bitsettinget.
Ugyanis akkor az iro a DVD lemez description fejlecebe DVD-ROMkent irja magat, ezzel az asztali olvaso annak detektalja es tudja olvasni.
Pl mar a nemzetkozi portalokon nem egy tesztben irtak igy Dual Layeres +os lemezekre NEC2500A iroval, es az osszes tesztalany DVD lejatszo lejatszotta az igy megirt filmeket.
Bérbe vehet? reklámfelület...
Primary master: Plextor cd iró
Primary Slave: Rack
Secondary Master: LG Gsa-4082B
Secondary Slave: DVD-rom
RAID Primary Master: rendszervinyó
és semmi baj a géppel igy.
LG4082B - Secondary Master
LG DVD Combo - Secondary Slave
Primary Slave- rack
A dvd-ket ki kell próbálni, hogy melyik megy Secondary masternek. Néha csak slavenek indul el.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
csatornéon-csatornákon
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Köszi!
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Bassza meg, ilyen nincs...
És azt honnan tudhatom meg, hogy az író hogyan látja?
Mit tegyek?
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Lehet talan, hogy ez valami Nero bug.
Probald esetleg felirni valami masik iroprogrammal.
Lehet a Nero adatkent akarja az mpg filet felirni mert azt mas elv alapjan irja fel a CD-re, pontosabban ott vannak ellenorzo savok a CDn ami helyet foglalnak a CDn es az SVCD formatumban nincsenek.
NEC 2500A Dual Layer + Bitsetting firmware by Herrie
Viszont csak es sajat felelosegre hasznald.
A gyari FW visszairhato.
Szóval fogom a nero 6 ultrát és Video CD készítésbe kezdek.
Minen fasza, ráklikk BURN, le encode -olja szépen fél óra alatt, majd kéri a CD-t.
Size: 788Mb
Beteszem a 800 MEGÁS (!!!) CD -t, de erre kiírja hogy a discen kevés a hely, tegyek be nagyobbat!!!!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A hejamat tépem!!!!!!!!
Mi a fasz van?????????????????????
Semmi esély rá hogy egy kurva filmet ami a gépemen van megnézzem DVD -d??????????????????
Ha egyáltalán lehet!És honnan lehet beszerezni a firmware-t. köszi