DVD írás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én ezt használom: Acoustica CD/DVD Label Maker

http://www.acoustica.com/cd-label-maker/
de különálló progi kell, nem az egész Nero

lemez

nero cover designer

bocs hogy ide irtam, de nem akartam uj témát nyitni.
van olyan kis progi, amely DVD boritót a megfelelõ méretben nyomtatja ki?

[Jakuza]
mindegy lenyeg a lenyeg hogy a masik lejatszo nyugos erre a lemezre.
Lehet hogy 1Xesen jo lenne de nem biztos.
Probald mas alapanyagra.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

marsu
4x-es= 2x-es-en
marsu
PRIMEDISCRE (dvd-rw) írtam 4x-esen
basszus. most láttam media markt-ban Sony DL-es 8x8-as iró 112 euró.

barret
Szar Nero behányt...Ismét hozta a formáját sokadszorra az évek folyamán...Mág az írómat sem ismeri fel...Leszedtem valamiBurn4 free progit,Magyarul is tud.KIRáLY!!!

Bérbe vehet? reklámfelület...

[Jakuza]
A masik lejatszo nem szereti azt az alapanyagot amire irtal.
PL Princora ha 4x-esen irsz.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

marsu
Sziasztok.
Olyan problémám van hogy a dvd shrink-el átírt lemez az egyik dvd lejátszón tökéletesen megy a másikon akadozik, megáll gondolkodik, stb.
Mi lehet a baj???
A dvd lejátszó, vagy a program, és az írással van gond???
SEGÍTSETEK!!!!!!!!
barret

NeoMaN
Az ATA33/100 miatt? Ezt nemtuttam...

Met
Ridisc, egyértelmû.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Lammer
bocsi skacok!
De ide sokan járnak a kérdés a következõ!!!
Adott egy LG GCC-4480B CDíró/DVD olvasó kombó!
NAmost a lelkem nem olvassa az írt DVD-R-t és a DVDfilmet sem!!! beraktam egy eredeti filmet(Matrix) és leviszi!!!
EGy havernak a gépében van, és csodálkoztam rendesen...
Ez normális szerintetek??? vagy cseréltessük ki?
Új vindóz, aspi elött után is ezt csinálja, végigvittem az összes firmware-t rajt de semmi... 😞((
5let?

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

marsu
Melyiket vegyem??
Princo (LOGO 100) 120 perces írható DVD-R (4700 M😎 4x
RIDISC (RITEK G04) 120 perces írható DVD-R (4700 M😎 4x
[Jakuza]
A +os szabvany valamivel kiforrottabb, es az eloallitasi koltsege elmeletileg olcsobbnak is kene lennie a -osnal, amibol sajnos mi vasarlok semmit nem tapasztalunk.
Viszont a +os lemezek a tesztek alapjan tovabb megorzik a tartalmukat.
A -os asztali DVD olvasok az elterjetebbek viszont. Legalabbis a regebbi tipusok altalaban csak a -os es a DVD-ROM szabvanyu lemezekkel boldogulnak csak el.
A mostaniak mar nagyreszt mindket szabvany olvassak.
Viszont lenyegtelen ez ha az iro firmwareje tudja a Booktype Bitsettinget.
Ugyanis akkor az iro a DVD lemez description fejlecebe DVD-ROMkent irja magat, ezzel az asztali olvaso annak detektalja es tudja olvasni.
Pl mar a nemzetkozi portalokon nem egy tesztben irtak igy Dual Layeres +os lemezekre NEC2500A iroval, es az osszes tesztalany DVD lejatszo lejatszotta az igy megirt filmeket.

barret
Hali! Azt szeretném kérdezni,mi a különbség a +-os és - -os dvd-k között.Melyik elterjedtebb?

ez sztem nem olyan fontos. nekem igy van:
Primary master: Plextor cd iró
Primary Slave: Rack
Secondary Master: LG Gsa-4082B
Secondary Slave: DVD-rom
RAID Primary Master: rendszervinyó

és semmi baj a géppel igy.

Met
Hát ja.

[Jakuza]
Na pont ez a nem jo, mert a DVD vagy CD olvaso lelassitja az elso koron a winchestert.

NeoMaN
winyó-prim master
combo-prim slave
lg4082-sec master
rack-sec slave
😊

[Jakuza]
Winchester - Primary Master
LG4082B - Secondary Master
LG DVD Combo - Secondary Slave

Met
Primary Master- rendszervinyó
Primary Slave- rack

A dvd-ket ki kell próbálni, hogy melyik megy Secondary masternek. Néha csak slavenek indul el.

fifi
Ez gyors volt! Köszi.

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Met
Vinyók primary
dvdk-secondary

fifi
esközöket-eszközöket
csatornéon-csatornákon

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

fifi
Hali! Adott a gépem. Egy 80-as winyóval/system/, LG dvd combo-val, egy mobilrack-el. Ebbe jönne a napokban egy LG4082B. Az lenne a kérdésem, hogy hogyan osszam el az esközöket az IDE1-2 csatornéon. Tehát mit hova érdemes tenni?
Köszi!

marsu
Kösz, de már megoldottam.
aham. mondd

marsu
sziasztok a DVD Shrink progihoz ért valaki??
Narancs
Nem csak sima VCD -t, mert SVCD-nél nálam azt írja ki hogy nincs fönt az mpeg2 codec.

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

ollie
svcd módot választottál ki?

Narancs
FAQ ban leírja, hogy 700megás CD ket támogatja...gondolom a 800megást akkor nem...😞((
Bassza meg, ilyen nincs...

Narancs
Megnéztem, errõl nem esik szó...

Met
Mondjuk a gyártó oldalán.

Met
Az rendben van de ha az író nem támogatja akkor ha a fejed tetejére állsz akkor se tud úgy mozogni az író fej, hogy írjon a 800megás cd-t

Narancs
CD BurnerXP látja a 800megás CD-t hiba nélkül...

Narancs
Az író?
És azt honnan tudhatom meg, hogy az író hogyan látja?

Met
Tudtommal az számít, hogy az író megfelelõen látja e a cd méretét nem a szoftver.

Narancs
Hoppá, ha lekérem a disc info -t, csak 700megásnak látja a CD-t!!!
Mit tegyek?

Narancs
nekem 6os van, azt nemtom pont melyik, de a 800megás CD-t látja...

RelakSfromhome
volt asszem a 6.mittudomén.15-ben olyan, hogy az SVCD helyfoglalását rosszul számolta

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

RelakSfromhome
És FELISMERI a 800 megás CD-det az íród?

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

[Jakuza]
Erdekes mert sima 700MB-s CD-re ra kell tudni SVCDben irni 834MB-ot.
Lehet talan, hogy ez valami Nero bug.
Probald esetleg felirni valami masik iroprogrammal.
Lehet a Nero adatkent akarja az mpg filet felirni mert azt mas elv alapjan irja fel a CD-re, pontosabban ott vannak ellenorzo savok a CDn ami helyet foglalnak a CDn es az SVCD formatumban nincsenek.

[Jakuza]
Igen lehet.
NEC 2500A Dual Layer + Bitsetting firmware by Herrie

Viszont csak es sajat felelosegre hasznald.
A gyari FW visszairhato.

Narancs
Na erre írjatok vmi okosat, mert már teljessen tanácstaalan vagyok!
Szóval fogom a nero 6 ultrát és Video CD készítésbe kezdek.
Minen fasza, ráklikk BURN, le encode -olja szépen fél óra alatt, majd kéri a CD-t.
Size: 788Mb
Beteszem a 800 MEGÁS (!!!) CD -t, de erre kiírja hogy a discen kevés a hely, tegyek be nagyobbat!!!!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A hejamat tépem!!!!!!!!
Mi a fasz van?????????????????????
Semmi esély rá hogy egy kurva filmet ami a gépemen van megnézzem DVD -d??????????????????

Hello valaki légyszi írja már meg hogy a 2500A-ból hogyan lehet 2510dl-es írót csinálni?
Ha egyáltalán lehet!És honnan lehet beszerezni a firmware-t. köszi

ollie
Akkor elvileg benn kéne lennie az mpeg2-nek alapból asszem. De ha nem is, letöltheted, de persze ahhoz is kell majd crack.