DVD írás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Evil
4.7 billió byte vagyis 4.37GB

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nõkkel és halott emberekkel!

perempe
A régebben megírt különféle márkájú lemezek hogy szolgálnak? (Elsõsorban a régi motorosok véleményére lennék kíváncsi.)

* George Benson : White Rabbit *

a lila Ritek G04-ben még eddig nem csalódtam. Igaz még csak huszonegynéhány lemezt irtam, de azokkal az égvilágon semmi baj.

princoból van utángyártott lengyel, az nagyon gagyi minõség, írtam korábban

mondjuk figyelhetnél arra, hogy legyen Buffer kiürülés-védelem. Akkor nem rontja el a lemezt (legalábbis kisebb a veszélye)

1. 4x-esen kb 26-28 perc egy lemez.
2. Nem lehet, mert egy szabvány DVD film kb. 9giga, de az irható DVD lemez 4,7 giga. Használd a DVD Shrink progit.
3. Én az LG GSA-4082B-t használom. 19.000 ft és 8x-os iró.
4. mire gondolsz, hogy érdemes figyelni valamire?

Narancs
Üdv!
Lenne pár kérdésem a DVD írókkal kapcsolatban:
Szóval egy 4X -es íróval mennyi idõ megírni egy DVD lemezt?
Egy DVD íróval egy az egyben le lehet másolni egy DVD filmet, úgy mint a CD íróval a zenei CD ket?
Melyik DVD írót ajánljátok, az olcsóbb kategóriából?
Érdemes a vételnél külön odafigyelni vmire?
Kösz a válaszokat!

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

Ma'kod van, nekem fel ev se telt el es nem1 primko' lemez lett crc-s, ugy hogy hasznalva se volt, 0 karc.

Die Hard 3 ugye... Bruce Willis.

Örm
Nem tudom miért szidjátok a princo-t nekem az 1-1.5 éve megírt filmek hibátlanul mûködnek. Viszont van 6 hónapos TDK lemezem is az állandóan megakad!

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Kipróbáltam az Arita(ritek g04)-es lemezeket az írómmal és királyul mûködik, nem úgy mint a szutyok princo.

próbáld ugy, hogy az avseq.dat-ot (vagy ilyesmi) egyesitsd win commanderrel. nekem menni szokott.

marsu
Ha egy film két részben jön le, mint cd1 és cd2 azt hogyan kell ráírni dvd lemezre, hogy folyamatosan meg lehessen nézni??
Pl vcd, svcd formátumban??
Narancs
Leszedtem a progit, elmondanád pár szóban hogyan kell használni?

marsu
Kösz a tippeket.
dvd2svcd használd svcd tömöritésre!!
Nerot bün erre használni!

Narancs
van, thx!

ollie
Pl NERO, ha van teljes verziód.

Narancs
Ez csak vcd és svcd-t támogat a leírás szerint...
Mivel tudnék konvertálni?

ollie
Az avi-kat (divx) csak olyan lejátszók játszák le, melyekre rá van írva, hogy divx. Különben át kell konvertálnod vcd vagy svcd formátumba, de ha jó minõséget akarsz, akkor 2-3x akkora méretre kell kódolni (tehát 1 cd-bõl lesz 2-3).

Narancs
Szevasztok hej!
Bocs hogy ide írom következõ kérdéseim, tudom csak érintõlegesen vág a témába de mivel ez a leglátogatottabb DVD topic így reménykedem a gyors válaszban.
Szóval hozzájutottam egész véletlenül 1 ilyen kis asztali DVD lejátszóhóz, mûxik is szuperül.
A kérdésem a következõ lenne:
Van -e rá vmi esély, hogy a netrõl leszedett filmeket amiket sima CD-re írok ki lejátsza majd?
Ha igen kell vmi extra formátum?
Elõre is thx a válaszokat!

Hali. Egy (lehet hogy) buta kérdés. Mi a lényeges különbség a +DVD a -DVD a DVD-RAM és a DVD-ROM között? Mik a jellemzõik?...stb. Légyszi aki tudja írja le, mert akiket eddig kérdeztem az mind passzolta a kérdést. Köszi elõre is.

http://w3.enternet.hu/const1/ itt nézz körül. Én már vettem innen. Minden OK!

JA és szerintem RIDATA lemezt vegyél, mert az a legjobb. Annyit megér...
http://cd.wbteam.com/
marsu
olcsó dvd lemez honnan, és mi az olcsó????
marsu
helló mi a véleményetek a Nec Nd 2500-as ról??
Megoldodott.

A .gi filekat mivel lehet kiirni? Allitolag vmi sony iroprogis sajatja, de akinek nem ilyen van (kinek van?), az mit tud vele kezdeni?

Nem kell 4x-esen irni.

ollie
Ritek G04 a legjobb, de kétlem hogy akár ez is évekre megtartaná az adatot. Szvsz még így is legalább évente kell másolni.

nekem a system vinyó a primary slave a dvd iró a primary master, ahonnan irok, az meg a raid1-en master. az nem gond? nem lesz adatvesztés?

hát nekem a Ritek-et ajánlották.

tudna vki ajánlani nekem vmi nagyon jó minõségû írható dvd-t? olyan dolgokat akarok rá írni, hogy évek múltán is biztosan olvasható legyen. ár nem számít, és csak max 2x-en fogom megírni! tdk esetleg?

RelakSfromhome
a ProdiscS03-ról mi a vélemény? Fujifilm a szitázás

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Arita-t akartam írni.

Az Ariata szitázású Ritek az jó?

melyik a jelenleg leggyorsabban újraírható dvd? monjduk 4x-es vagy van annál több?

Pioneer 106 / A06. A 107 es A07 is biztos jo, de minek a 8x iras, ha ugyis 2x irsz, lemez meg plane nincs ami birna. Allitolag jok meg az LG irok. Remelem hogy dvd teren azert jobbak mint cd-ben, mert abban eleg szarok voltak.

Met
Tuti az író a szar. Nekem 1024 meg ramom van és mindegy volt, hogy mijen sebességgel írom.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Elég memória van a gépedben?

Met
Nekem most 8 mega pufferes MSI-m van, idáig nem volt vele gond.
LG-t javaslok íróban, olvasóban LG, Sony, vagy amelyik szimpatikus.

MIT JAVASOLSZ??milyen írót ill. milyen olvasót?

Met
Szar az író. Nekem is az volt, ugyan ezt produkálta, írtam többféle jobbnál jobb lemezekre lassan, gyorsan, sehogyse volt jó.
Frissítettem benne firmware-t de nem lett jó.

Cseréltesd ki, de más fajtára !!!!!

hello mindenkinek van egy nagy problémám :
DVDírás közben mindig kiürül a puffer és igy az összes lemezem akad az asztali lejátszókban fõleg ha másolom a dvd-t az íróm(gigabyte go0404a )
az olvasóm (toshiba sd-m1802)külön kábelen.
és az olvasó marhára lassú pedig itt azt olvastam hogy a toshiba olvasók elég gyorsak de sajna lassabb mint a gigabyte íróm talán ez a baj?

azt miért irja az iro, hogy:
Could not perform end of Disc-at-once?
Az iró: LG GSA-4082, a lemez pedig Ritek G04
4*esen akarom irni, és adatot.
Elõte megirtam 3 lemezt jól, csak az film volt.

Adatvesztes akkor van, ha nincs buffer underrun es kiurul a buffer.

DVD iras alatt siman m1 a letoltes, masik geprol masolas, chat, winamp vagy tvtuner, nincs azzal semmi gond. A lenyeg hogy jo iroval jo alapanyagra irjal.

RelakS
Én ekkor már döglöttem :D

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

ollie
alukájj!!!! :D