DVD írás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Die Hard 3 ugye... Bruce Willis.
Ez Jó?
Amugy elég hasznos, mert mondjuk sokkal dinamikusabb mint az RW, és tovább is tart.
Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?
Mi a fasz az a DVD RAM? Kaptam egy 3.0 MAXEL-t
Ha divx-es filmet akarok dvd-re írni úgy hogy az asztali dvd lejátsza mit csináljak?
Ja és kellene valami progi ami a bármijen formátumból tud svcd-t csinálni -ha van ilyen.
Valami B's író szoftver van hozzá.
Van valami köze a microsofthoz szóval szerintem szar 😊
A princot kerüld messzirõl, Ritek g04-es alapú lemezt ajánlom, vagy benq.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Most kaptam egy 8x lg dvd írót és igazábol annyira értek hozzá mint a lovakhoz. Melyik a legjobb író szoftver, milyan írható dvd-t vegyek. Az összes haverom princo-t használ (ti azt mondjátok szar).
Ez milyen?: RED Ul-Tran DVD-R 4.7GB 121Ft
Emiatt sokan odzkodhatnak tole, viszont hackelt firmwarevel DL irova alakithato es az ara is nagyon jo kb 13800Ft + sarc (kb 17000Ft). Joval jobb a DL kepessege, mint az LG-e, persze meg nagyon draga a DL DVD igy akinek az nem kell, annak a legjobb valasztas a Pioneer DVR107D.
Azonos aron kaphato a legolcsobb LG-vel es magasan tulmutat a kepessegei az LG-n.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Elég sok lemezt porkoltem már,és tapasztalatom,hogy a lent belinkelt lemezzel,minden asztali olvasó jól elvan!
Természetesen 4x en pörköltem öket!
soha senkinél nem pattog,nem ugrál,és az ára is ok!
Ugy viszont igaz az 1x irás,ha szar lemezt használsz!
De igazából azt meg sem szabadna irni!
Még1 kérdés: Melyik DVD írót érdemes venni mostanság, ha a megbízhatóság és teljesítmény mellet fontos szempont az ÁR is?
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

Na ezt lehet is egyböl törölni!😊
Lehet hogy máshol olcsobb,de egy csomo szolgáltatás mint pl
lemezek visszavétele,ha szar, házhozszállítás,mind kárpotolja azt az egy két száz forintot!
Képre meg vissza térve,mikor utoljára linkeltem,,még nem volt ez a szolgáltatás,igy fölöslegesen okoskodsz operátor!

Vannak akik 1-2db esetén is annyiért adják, amennyiért ez 100db felett.
A képet meg azért kúrtad el, mert béna vagy 😉 Ott a
http://dvdrlemezek.tripod.com/
"az tekinthetõ jó lemeznek amelyiket:
-minden iró tudja kezelni a ráirt sebességnek megfelelõen(nem érdemes 2x irni a 4x irható lemezt mert a hosszabb felmelegítés miatt megváltozik a lemez szerkezete
-minden asztali lejátszó lejátsza akadás és ugrálás nélkül
-sz ár minõség aránya megfelelõ
Attól függetlenül, hogy mennyivel lehetne írni, csak jobb lesz a végeredmény.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Ha jó az alapanyag,akkor érdemes azon a sebességen irni,amit bír a lemez!
Tehát egy 4x lemezt nyugodtan lehet irogatni 4x elvégre igy van kitalálva!
Ez humbuk,hogy 1x jobb.
Van olyan DVD író ami CD -t is ír?
Sorry a hülye kérdésért, de ebben a témában nagyon láma vagyok...
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Viszont az olvasasi kepessege jocskan hagy kivanni valot maga utan.
Ha van mellette DVD olvaso akkor nincs gond, vagy ha minosegi alapanyagra dolgozik az ember.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Olvasom itt a forumot s rengeteg félemény ládtam !
1 kérdés: Eddig csak PRINCO-t írtam kivéve 25 ARITAT az a PRINCO hibája,hogy a DVD lejátszóban elkezd kattogni , másnak is van ilyen tünete ??? Kérem írjatok...Gondolom PRINCO-t NEM SZABAD VANNI!!!
2 kérdés: Milyen lemezt jó venni ? Ami biztos megy s nem kattog tölle egy DVD lejátszó??Zöld arita ? Ami nem totál zöld hanem rácsos egy kicsit ? Vagy lila Ritek ? Gondolom a PRINCO-nál mindkettõ jobb de melyiket vagy valami más típus esetleg ami tuti jó ???
Véleményeket várnék!Elörre is köszi...
Eddig is láttam s olvastam véleményeket de most konkrétan érdekelne......
Köszi mindenkinek...