DVD írás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ollie
szerintem ok

Fiktiv.

Die Hard 3 ugye... Bruce Willis.

Commodore 4.7gb 4x-es DVD+R 174,10HUF
Ez Jó?

Stann
Ha feltelepited a cd-n adott BS Clip DVD-RAM progit, szinte kisvinyóként tudod használni, akár a WinCommanderba is. Elõtte formázd le, lehetõleg UDF1.5-ösre, és kész is.
Amugy elég hasznos, mert mondjuk sokkal dinamikusabb mint az RW, és tovább is tart.

Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?

Ez az utolsó.

Mi a fasz az a DVD RAM? Kaptam egy 3.0 MAXEL-t

Egyébként a Nero 6 megvan, de azt hittem csak cd-t lehet vele írni.

Ha divx-es filmet akarok dvd-re írni úgy hogy az asztali dvd lejátsza mit csináljak?

Ja és kellene valami progi ami a bármijen formátumból tud svcd-t csinálni -ha van ilyen.

Szóval az a jó ha + -os. ?

Valami B's író szoftver van hozzá.
Van valami köze a microsofthoz szóval szerintem szar 😊

ollie
benq is jó? még semmit sem hallottam róla...

Met
Ha dobozos író akkor adnak hozzá valamit, ha nem akkor nero, vagy dvd decrypter.
A princot kerüld messzirõl, Ritek g04-es alapú lemezt ajánlom, vagy benq.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

ollie
A haverjaid majd megszívják. Használj G04 Ritek-et, de legalább valami márkásat (pl Verbatim). De ha + -os DVD-re írsz, akkor majdnem mindegy.

Hi mindenki !

Most kaptam egy 8x lg dvd írót és igazábol annyira értek hozzá mint a lovakhoz. Melyik a legjobb író szoftver, milyan írható dvd-t vegyek. Az összes haverom princo-t használ (ti azt mondjátok szar).

Ez milyen?: RED Ul-Tran DVD-R 4.7GB 121Ft

[Jakuza]
Ha olcso kell akkor NEC2500A. DVD irasi kepessege vetekszik a PIo-eval ami etalonnak szamit. Viszont a gyengebb olvasok koze tartozik, nem art melle egy DVD olvaso.
Emiatt sokan odzkodhatnak tole, viszont hackelt firmwarevel DL irova alakithato es az ara is nagyon jo kb 13800Ft + sarc (kb 17000Ft). Joval jobb a DL kepessege, mint az LG-e, persze meg nagyon draga a DL DVD igy akinek az nem kell, annak a legjobb valasztas a Pioneer DVR107D.
Azonos aron kaphato a legolcsobb LG-vel es magasan tulmutat a kepessegei az LG-n.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Igen!kiprobáltam a ridisc nevezetü csodát,ami egy nagy rakás "b" osztályos lemez,és 25 böl 5 hibás volt!Ezeket a következö szállításnál kompenzálták!Természetesen iratlan lemezek voltak!

olvass utána!
Elég sok lemezt porkoltem már,és tapasztalatom,hogy a lent belinkelt lemezzel,minden asztali olvasó jól elvan!
Természetesen 4x en pörköltem öket!
soha senkinél nem pattog,nem ugrál,és az ára is ok!
Ugy viszont igaz az 1x irás,ha szar lemezt használsz!
De igazából azt meg sem szabadna irni!

ollie
LG

Ez azert nem egeszen igy van. Az hogy 4x-esen is irhato a lemez, csak azt jelenti hogy annyi ido alatt is a szabvanyban rogzitett hataron belul lesz az iras minosege, de nem mind1 hogy mennyivel. Minel lassabban irod, annal jobban.
Met
LG

Igaz most 8MB pufferes MSI-m van és ez is jó😊

Met
Vittél már úgy vissza lemezt, hogy szar?

LG
pio

Narancs
Hell!
Még1 kérdés: Melyik DVD írót érdemes venni mostanság, ha a megbízhatóság és teljesítmény mellet fontos szempont az ÁR is?

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

operátor-moderátor-tenorista-terrorista
Na ezt lehet is egyböl törölni!😊

Egyébként meg thx a javítást😊

drága vagy nem drága,jó szállító és ez a lényeg!
Lehet hogy máshol olcsobb,de egy csomo szolgáltatás mint pl
lemezek visszavétele,ha szar, házhozszállítás,mind kárpotolja azt az egy két száz forintot!
Képre meg vissza térve,mikor utoljára linkeltem,,még nem volt ez a szolgáltatás,igy fölöslegesen okoskodsz operátor!

És kis mennyiség esetén jó drága...
Vannak akik 1-2db esetén is annyiért adják, amennyiért ez 100db felett.

A képet meg azért kúrtad el, mert béna vagy 😉 Ott a gomb a hozzászólás alatt, csak használni kéne, és nem html kóddal szenvedni, ami le van tiltva...
Itt egy nagyon jó és megbizható szállító!!

http://dvdrlemezek.tripod.com/

Na látod azt én is szeretném tudni😊)Valamit elkúrtam!
"az tekinthetõ jó lemeznek amelyiket:
-minden iró tudja kezelni a ráirt sebességnek megfelelõen(nem érdemes 2x irni a 4x irható lemezt mert a hosszabb felmelegítés miatt megváltozik a lemez szerkezete
-minden asztali lejátszó lejátsza akadás és ugrálás nélkül
-sz ár minõség aránya megfelelõ

na ez egy sirály lemez

Met
Lehet, de az miért baj, ha hagysz idõt az iró fejnek, hogy megfelelõen bekalibrálja a lézert?
Attól függetlenül, hogy mennyivel lehetne írni, csak jobb lesz a végeredmény.

Ez sajnos nem igy van!
Ha jó az alapanyag,akkor érdemes azon a sebességen irni,amit bír a lemez!
Tehát egy 4x lemezt nyugodtan lehet irogatni 4x elvégre igy van kitalálva!
Ez humbuk,hogy 1x jobb.

Narancs
Thx!

Ja, mind1ik.
EOX
Szerintem mindegyik ír, nem?

Retteketet

Narancs
Hi!
Van olyan DVD író ami CD -t is ír?
Sorry a hülye kérdésért, de ebben a témában nagyon láma vagyok...

Jelenleg 106-os piom van, ami most tokeletesen eleg, foleg hogy 4x-esen se irom a lemezt csak 2xesen, egyelore tajekozodom hogy erdemes-e mar DL irot venni, vagy meg fostalicska mi piacon van.

ollie
princot ne vegyél! mi figyelmeztettünk...

[Jakuza]
A NEC2510A irasi minosege vetekedik a Pio 107D irasaeval.
Viszont az olvasasi kepessege jocskan hagy kivanni valot maga utan.
Ha van mellette DVD olvaso akkor nincs gond, vagy ha minosegi alapanyagra dolgozik az ember.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

VAGYÉL PIONEER 107D-t!Ennyi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Az elobbi tud DL lemezt irni, utobbi nem, ezert erdekel hogy ezenkivul tud-e mast is, mondjuk korrekten mukodni.

A NEC 2510A irasi minosegre milyen? Arban ugyanott van mint a Pioneer 107D, es minosegben?

PRINCOT NEEEEEEEEEEEEEEEEEE SZAR AZ ÖSSZES !!!! 100-70 legalábbis tuti

EmThor
aha kössz, van vmi oldal ahol lehet rendelni 100as tételben is (ez éri meg) havernál láttam, hát princo lesz egyenlõre szerintem mer az volt ócsóért, de az általad említett ritek is bejátszós csak drága...

ollie
nem rossz, de sok minden függ a dvd minõségétõl

ollie
lila Ritek a legjobb, amúgy meg lehetõleg 1x-esen írj mindent, úgy lesz a legtartósabb

EmThor
hi, átlagos felhasználó vaok, s kinéztem ezt az írót😛ioneer DVR107 8/4/24/16 + / - DVD író ... szerintetek milyen? filmet írnék vele meg természetesen adatrögzítés, szal megbízható? nem ront? stb... kösz! EmThor

Ha mondjuk Aritára 4x írok azt is olvassa az aztali DVD! Olyanokat hallodtam,hogy film DVD-t csak 2x szabad írni... Ez igaz ???

Sziasztok!!!

Olvasom itt a forumot s rengeteg félemény ládtam !

1 kérdés: Eddig csak PRINCO-t írtam kivéve 25 ARITAT az a PRINCO hibája,hogy a DVD lejátszóban elkezd kattogni , másnak is van ilyen tünete ??? Kérem írjatok...Gondolom PRINCO-t NEM SZABAD VANNI!!!

2 kérdés: Milyen lemezt jó venni ? Ami biztos megy s nem kattog tölle egy DVD lejátszó??Zöld arita ? Ami nem totál zöld hanem rácsos egy kicsit ? Vagy lila Ritek ? Gondolom a PRINCO-nál mindkettõ jobb de melyiket vagy valami más típus esetleg ami tuti jó ???

Véleményeket várnék!Elörre is köszi...

Eddig is láttam s olvastam véleményeket de most konkrétan érdekelne......

Köszi mindenkinek...

RelakS
mi az a priMKo?

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Ez most vicc? Primko't ingyen se!