7788
Ide jöhetnek az írással kapcsolatos sirámok /Borg
  • :)
    csá valaki segitsen pls van 1 lg dvd iróm 16x-s nem ismeri fel a névtelen lemezeket mint pl a primco agy a mic az olcsó fajtákat.. azt irja ki irásnál hogy üres és tegyek be lemezt.. pedig van benne.. mit lehet csinálni ilyenkor ? van vmi megoldás ?
  • Aramir
    Meg eleve más lézer is kell a kisebb pitek égetéséhez, ezért szerintem, ha akarnák sem lehetne.
  • Roll
    Szerinted 'nekik' mi lenne abban az üzlet hogy egy új fajta lemezt meg tudnál írni a régi íróddal?
  • Aramir
    Max olvasásban és elképzelhetettlen.
  • grebber
    Úgy halottam hogy kompatibiliss lesz tehát elképzelhető.
  • Aramir
    Kicsit gondolkozz, ha cd-íróval nem tudsz dvd-t írni, akkor szerinted? :)
  • grebber
    Lenne egy olyan kérdésem hogy mivel nemsokára forgalomba jön a 19.7GB-os HD-DVD hogy a mostani irokkal lehet majd őket irni??
    Lesz hozzá majd firmware?? (gondolom lesz) [bizots akarok lenni]
  • Met
    Any DVD
  • Ljungberg
    Hello!
    1 kérdésem lenne: css dvd másolásvédelmet, hogy lehet kiiktatni?

Előre is köszi!
  • Ryland3r
    Cinema Craft Encoder 2.67 szokott vki avi bol dvd formatumra konvertalni?
  • Aramir
    Hát...
    Budget-Princo-Gigamaster-piros 4X Datawrite-Sky fostalicska mind.
    Ritek G04, G05 középkategória.
    TY, MCC, Richo, Fuji (legalábbis a szürke 8X Datawrite) szerintem jó.

Gondolom van még egy rakás márka, de nekem ezekkel volt dolgom.
  • Aramir
    Én úgy olvastam, hogy kevés volt a kapacitásuk, ezért egy időben külső forrásból szereztek alapanyagot, a TYudentől. Jó minőség mindkettő (MCC és a TY is).
    Egy időben vettem hamis Verbatimot MCM gyártókóddal, na az szar volt, igaz ez még a 2X-es lemezekknél volt :D
  • grebber
    Nekem is MCC-s verbatimjaim vannak.

Valaki irja már a DVD-k "minőségi" sorrendját a legjobbtól a legrosszabbik!!
  • Laalee
    ja lehet de nem jellemző a mostaniakra, és az sem hogy yuden alapanyagot micsu kóddal lássanak el, márpedig az mcc az
  • Met
    Verbatimből lehet TY vagy MCC alapanyagú.
  • Laalee
    TY nem gyárt MCC kóddal lemezt :D
  • Met
    Lehet még TAIYO YUDEN is az alapanyag, a DVD Decrypter megmondja mi is pontosan.
  • Laalee
    dvd-r 4* es lemeznek kell lennie, lilás adathordozó szinnel.
  • Laalee
    ha ezzel a médiakóddal gyártották az összes program ezt fogja kiirni
  • Stann
    Hali!

Elég olcsón sikerült hozzájutnom Verbatim lemezekhez, és a kérdésem lenne, hogy hogyan tudom megállapítani, hogy eredeti-e?

A Nero Gyártónak Verbgatimot ír, kódjának pedig MCC 01RG20-at.
    Valahol ezt le lehet csekkolni, hogy tényleg valós-e?
  • Rafaelo
    felülirta mégis működik úgyhogy oké
  • Met
    Én a Colin4-et írtam ki dvd-re, a 2-3-4. lemezeken csak 1-1 fileok voltak és mind más, tehát nem akart felül írni semmit semmivel.
    Szerintem írd felül azokat a fileokat aztán csinálj belőle egy iso-t, mountold be és telepítsd fel arról. Így kipróbálod, hogy műkodik e és nem cseszel el egy dvd-t ha mégse menne.
  • Rafaelo
    akkor téleg az a megoldás hogy a töblemezes játékokat egy mappába rakom és ugy írom ki ??? vagy csak én tökölök ilyennel hogy ne isoban rakjam rá?
  • Laalee
    hát akkor vedd azokat.
  • grebber
    Hát egyébként én nem tudom ti milyen princokat irtatók hogy gagyi szar fos meg minden , én nem vettem észre összes haver irt régen nekem is van csomo valamelyik 1éves is van már és semmi bajuk sőt a TESCO gazdaságos dvd-nek sincs.
  • Bullet
    Közvetlenül másolsz?
    Először csinálj róla CD képet, aztán írd ki.
  • Bullet
    Minden lemez külön könyvtár. Talán.
  • Rafaelo
    de akkor ha a két cd-t egy könyvtárba másolom akkor van olyan file amit felül akar írni az meg nem tűnik jó ötletnek
  • Met
    Úgy tudod, hogy kiszeded az isokbol a fileokat és bemásolod egy könyvtárba és azt írod ki dvd-re.
  • Met
    Csinálj egy imaget a lemezről a DVD Decrypterrel, ha esetleg volt rajta másolás védelem azt kiszedi és az olvasási hibát is jelzi. Ha esetleg olvasási hibás, tedd be az íróba és onnan csinálj imaget.
  • Rafaelo
    hát hogy ne keljen isomountolo progit használni
  • Lacika 79
    Miért nem jó neked ISO-ban? Én mindíg úgy írom ki. Utána Bemountolom az imidzset, oszt jóvan. :)
  • Rafaelo
    lenne egy kérdésem ha van egy töblemezes iso játékom hogy tudom dvd-re irni hogy ne maradjanak iso formátumban?????
  • gerg82
    Sziasztok!olyan problémám van hogy ha egy nem eredeti DVD lemezt kezdek el másolni a Nero 6300-val DVD-ről DVD-re akkor 80%-nál mindig kiirja hogy olvasási hiba aztán pedig irás hibát ir ki!Ez miért lehet Samsung DVD Olvasóm van és Samsung TS-H552B DVD irom!Ha valaki tud kérem segítsen!Köszönöm
  • Lacika 79
    :-)
    Itt nem is az elrontáson van a hangsúly, hanem a későbbi visszaolvasáson. Megírni egy lemezt "nem nagy művészet". De ha gagyi (princo, fibra, gigamaster, stb.) akkor valszeg rövid idő után már írhatod ís újra egy normális lemezre.
  • Aramir
    Olvasni is kellene, nem csak kérdezni :D

• grebber
    Mert nekem van pár full fehét 4x nyomtatható felületű.
    Eddig nem rontott el eggyet sem az iróm.
  • grebber
    Már kérdeztem de nem felelt senki a DataWrite dvd milyen minőségű??
  • izb
    Az nem ridata!!!!!!!!
    Hamisitvány!
  • marsu
    ok gondoltam, én is.