DVD írás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Laalee
márkát kell venni, vagy szivni a szar lemezekkel 😄 kb+50ft

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Még mindig szar, nem képes a Nero 6.3.1.20, egy +-os lemezre írni, azt írja ki, hogy - kell neki. Mondom Alcohol kitudta írni rá a farcry-t.Ötlet?

ALCATELGOD
Szerintem meg nem. Én írtam CD-ét PIO-val és LG-vel is és mindig szra volt (Kék és sárga-át is írtam) DVD-ét meg nem is vettem, vannak elõítéleteim. Inkább TDK vagy Ritek....

AMD Athlon XP 1800+, Aopen AK79D-400VN (nForce2 Ultra 400), 256MB DDR RAM, NVIDIA GeForce4 MX 440, LG StudioWorks/HiSync 700S, Maxtor 4D04H2, Intel 536EP V.92 Modem, LG GSA-4081B, SONY DDU1611,

cd-ben a princo is jo volt, csak epp ez nem cd...

Die Hard 3 ugye... Bruce Willis.

Stann
A Smartbuy Abszolút nem gagyi, német gyártmány, és a cd-i minõségben simán leelõzték Philips/Tdk és társait!

Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?

Sztem a SB. az jó CD-ket/DVD-ket gyárt, nem volt még gondom vele. Amúgy mire, ha nem SB.-ra?

ALCATELGOD
Szerintem a néró nem ismeri fel a lemezet, mert régi verzió. De amúgy meg nem ajánlom, hogy ilyen gagyi Smartbuy DVD-re írjál túl óccsónak híg a leve......

AMD Athlon XP 1800+, Aopen AK79D-400VN (nForce2 Ultra 400), 256MB DDR RAM, NVIDIA GeForce4 MX 440, LG StudioWorks/HiSync 700S, Maxtor 4D04H2, Intel 536EP V.92 Modem, LG GSA-4081B, SONY DDU1611,

De én + raktam be, és ezt írta ki :

Mondom, Alcohol megírta a + -t.

Laalee
ez lemez függõ ha + ost raksz be +t fog irni 😄

Hogyan lehetne kiválasztani a - + -t?

Már sikerült felismernie, viszont csak - ban hajlandó írni, de én meg + ban akarok. (ugye a PIO.-val lehet mind2-ben.)
Ötlet?
Alcoholban ki tudtam írni a farcry-t, egy + os Smartbuy DVD-re.

Laalee
nem lehet hogy régi a nero? probáld a legujabbal

Miért nem ismeri fel a Pio DVR107D-m a nero 6.3.0.3?

Ha vkit erdekel: a Demostudioban mar lehet kapni (nem csak arlistaban) pio 108ast.

Met
Ha egyrétegû gyári lemez volt és az iso nem nagyobb a kép 4 gigánál akkor ki tudod írni lemezre. Ha nagyobb akkor valamivel át kell kódolni. Hogy mivel? Nem mondom direkt, hogy melyik a legjobb, nehogy megint 5 oldalon keresztül menjen a szájtépés😊

Nekem az Istant Copy jött be, igaz kicsit lassú de egyszerû, kb 2 óra alatt kódol le egy filmet.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Bicskávak is kiszedheted!!Ez is egy megoldás!!

Az is Ritek lemez,csak "B" osztályos!
Kicsit drágábban 10-20 ft lehet kapni normális "A" osztályos lemezt!
Azt megy hogy mennyire isteni,azt az idõ dönti el!

20TYA
Csináltam képet Alcohol 120%-al
a dvd eredeti és nem találtam eltérést a képel, remélem müködni fog
egyébként ha mdf-mds képet csinálsz akkor ki lehet választani, hogy darabolja a képfájlt pl. 650-, 700MB, 4GB és akkor létrehoz további fájlokat pl. md0

BLUE FLAMES --> RACE PRO

Én is írtam 120-at, és mind megy a mai napig hibátlanul. Mostanában Ridatára írok, ez is megy gond nélkül. a régi Princo-s filmeket most mentem át ezekre, mert van pár, ami már bekakált. Asztalik megakadnak vele, és íróval is nagyon lassan tudtam csak leszedni. Jah, ezek nagyrésze 1 éves, vagy picivel idõsebb. Szal Princo ennyit bír, remélem a Ritek cuccok jobbak lesznek. De az eddigi tapasztalat azt mutatja, hogy igen.
RelakS
Most jövök egy másik fórumról (hwsw), és ott az egyik arc istenítette 250db után az aritát 😊

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

[Jakuza]
Pontosabban nem tudna a Fat32 filerendszerre meg ra se menteni a 4Gb-nel nagyobb fajlokat, mert 4 Gb a maximalis meret amit a Fat32 filerendszer lekezel.
NTFS-nel elmeletileg a kotet szabja meg a filemeret maximalis hatarat.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Mostanában csak olvasgatom a topicot, érdemben nem igazán szóltam hozzá, de igazat kell, hogy adjak Jakuzának.
ibrik
Képet csak akkor szoktak csinálni, ha a mérete nem haladja meg a 4 GB-ot, mert ha valaki csak FAT fájlrendszerû partícióra mentené, akkor még használni sem tudná.
4 GB feletti méretû fájlokhoz NTFS fájlrendszer "dukál"... (na meg Win2k/XP)

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

[Jakuza]
A te hulyesegedet csak LOL-ozni lehet.
En olvasni tudok, de te az olvasas utan a dolgokat nem tudod felfogni.
Nagy kulonbseg.
Hajtod a marhasagaidat, es felreinformalod a hulyesegeiddel az embereket.
Raakarod oket venni olyan marhasagokra, hogy siman F5-el masoljak ki a video-t, es ok majd csodalkozni fognak akkor ha majd a feliratok csuszni fognak a filmbe tekeres utan, ugyanis az a megoldas amit javasolsz , nem indexeli a frameket a VCDEasy-vel ellentetben.
Szal te engem ne oktassal ki.
Foleg ugy nem, hogy itt a forumban ahogy olvasni szoktam a 10 valaszodbol 3 akkora marhasag, hogy az szinte mar faj.
Menjel es kepezd magad eloszor ebben a temaban, azutan probalj okosakat irni, mert igy csak a LOL-ozast kapod a marhasagodra.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

20TYA
Azért kérdeztem, mert már töltöttem le full dvd-t és az nem kép volt hanem egy jópár vob, bup és ifo fájl

BLUE FLAMES --> RACE PRO

Olvasni is tudsz, vagy csak a lolozas megy neked?

Mivel érdemes DVD-t, és CD-t írni? ( PIO. DVR107D )

[Jakuza]
Ja aztan majd az F5 be is indexeli a bframeket.
LOL

Met
kép

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

20TYA
Hogyan tegyek fel egy video dvd-t a winyóra úgy, hogy késöbb ki is tudjam írni?
Képet kell csinálni vagy elég a fájlok másolása?

BLUE FLAMES --> RACE PRO

Sima f5-tel is kiszeded, nem kell erre kulon program.

Laalee
gagyi lemezt kerülni kell, használj nérot. hacsaknem gyárihibás az nec akkor azzal baj nem lehet. nagyon jó értékeléseket kapott az irástesteken is

Bátyámnak van egy NEC 2510 irója. Felirtunk egy csomó fotót egy olcsó no-name: white printable dvd-r 4,7gb-os 4*-es dvd-re.
Ezek után természetesen leellenõriztem a gépén/NEC-én hogy jó meglett-e irva, s simán behozta a képeket.
Hazavittem s nálam már nem tudtam beolvasni se a gépemen, se laptopban, se cégnél sehol. Végül nagy nehezen mégis sikerült az otthoni másik gépen dvd-ról vinyóra másolni de ezt is csak ACSsee-n keresztül tudtam megoldni, többszöri fagyással. Pár képet igy is rosszul másolt fel pl.: csak a felét, egyik fele teljesen elszinezudott stb.

Tehát az lenne a kérdésem, hogy ez a dvd lemez hibája lehet? Szval ha márkás dvd-re irtuk volna fel akkor nem lenne gond? Vagy esetleg az iró szoftver hibája lehet? Egy kis egyszerû 1,5gb-os kis ingyenes szoftverrel irtuk fel.
NEC 2510-hez esetleg van valami lemez amit ajánlotok?
[Jakuza]
Hat azzal nem is kiirni fogod, hanem a program kiszedi az mpg filet a bin-bol.

precision
Nem kiirni akarom, hanem kiszedni belõle az *.mpg -t 😊

Bazinga!

precision
Thx!

Bazinga!

precision
Én vettem multkor 5 db-ot, egyet már 4x is megirtam és semmi gond nem volt még vele...

Bazinga!

[Jakuza]
Vagy te lennel az ? 😊))
Bin/Cue filehez erosen javalott a VCDEasy nevu program.
Eszkozok menu -> (S)Vcd kimentese

Vagy megis? 😄 Vmi mpeg vagy mi konyvtarban van 1 avseq1.dat, azt atnevezed .mpg-re (ez a ganyolt megoldas, a korrekt ha dat2mpg konvertert hasznalsz).

Eddig meg nem volt vele gond.

Valaki használt már narancssárga ritek lemezt?
Milyenek a tapasztalatok?
Nekem most ajánlottak kedvezõ áron, de én ilyen szinût még nem láttam.

barret
Ismeri-e valaki a Yamada nevezetû rw dvd-t? Tesco 400 ft.Vélemények,tapasztalatok?

Bérbe vehet? reklámfelület...

van egy *.dat kiterjesztésû az a film.

precision
Hahaha, de abban mindenféle hülye könyvtárak vannak. Nem vok ennyire lámer azért... 😄

Bazinga!

megnyitod

precision
Azt már próbáltam, és sajnos adatként nem eszi meg. Viszont venni fogok majd egy másikat, egy "gagyit" ami nincs lebutítva az biztos enni fogja adatként, mivel haveromhoz átvittem, és nála ment.

Volna viszont egy másik kérdésem: ha a letöltött svcd kicsomagolás után nem *.mpg -ben van hanem bin/cue -ban, akkor abból hogyan tudok én mpg -t csinálni?

Bazinga!

Az a gáz a lejátszoddal,hogy amellett hogy drága,még a formátumok ismeretében is hiányos!
Ha van újraírható lemezed,akkor probáld simán felírni adatként és lehet menni fog!Kicsomizod az mpeg és felírod!
Elviekben 3 film simán ráfér a dvd lemezre,ha mindegyik 2 cd lemezes!
Nekem Yamada lemezjátszóm van,és bár nem került 300 dolcsiba,mindent megeszik!

precision
???

Ezt most miért nekem mondod? 😊)

Bazinga!

A primko' lemez magatol is beszarik, ott az a meglepo ha 1 ideig megse. A ritek is tok olcso, megeri annyival tobbet rakolteni hogy ne csak 1 napig legyen visszaolvashato a rairt adat.

precision
Thomson DTH700 -as

Bazinga!