DVD írás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
AMD Athlon XP 1800+, Aopen AK79D-400VN (nForce2 Ultra 400), 256MB DDR RAM, NVIDIA GeForce4 MX 440, LG StudioWorks/HiSync 700S, Maxtor 4D04H2, Intel 536EP V.92 Modem, LG GSA-4081B, SONY DDU1611,
Die Hard 3 ugye... Bruce Willis.
Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?
AMD Athlon XP 1800+, Aopen AK79D-400VN (nForce2 Ultra 400), 256MB DDR RAM, NVIDIA GeForce4 MX 440, LG StudioWorks/HiSync 700S, Maxtor 4D04H2, Intel 536EP V.92 Modem, LG GSA-4081B, SONY DDU1611,
Mondom, Alcohol megírta a + -t.
Ötlet?
Alcoholban ki tudtam írni a farcry-t, egy + os Smartbuy DVD-re.
Nekem az Istant Copy jött be, igaz kicsit lassú de egyszerû, kb 2 óra alatt kódol le egy filmet.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Kicsit drágábban 10-20 ft lehet kapni normális "A" osztályos lemezt!
Azt megy hogy mennyire isteni,azt az idõ dönti el!
a dvd eredeti és nem találtam eltérést a képel, remélem müködni fog
egyébként ha mdf-mds képet csinálsz akkor ki lehet választani, hogy darabolja a képfájlt pl. 650-, 700MB, 4GB és akkor létrehoz további fájlokat pl. md0
BLUE FLAMES --> RACE PRO
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
NTFS-nel elmeletileg a kotet szabja meg a filemeret maximalis hatarat.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
4 GB feletti méretû fájlokhoz NTFS fájlrendszer "dukál"... (na meg Win2k/XP)
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
En olvasni tudok, de te az olvasas utan a dolgokat nem tudod felfogni.
Nagy kulonbseg.
Hajtod a marhasagaidat, es felreinformalod a hulyesegeiddel az embereket.
Raakarod oket venni olyan marhasagokra, hogy siman F5-el masoljak ki a video-t, es ok majd csodalkozni fognak akkor ha majd a feliratok csuszni fognak a filmbe tekeres utan, ugyanis az a megoldas amit javasolsz , nem indexeli a frameket a VCDEasy-vel ellentetben.
Szal te engem ne oktassal ki.
Foleg ugy nem, hogy itt a forumban ahogy olvasni szoktam a 10 valaszodbol 3 akkora marhasag, hogy az szinte mar faj.
Menjel es kepezd magad eloszor ebben a temaban, azutan probalj okosakat irni, mert igy csak a LOL-ozast kapod a marhasagodra.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
BLUE FLAMES --> RACE PRO
LOL
Képet kell csinálni vagy elég a fájlok másolása?
BLUE FLAMES --> RACE PRO
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Ezek után természetesen leellenõriztem a gépén/NEC-én hogy jó meglett-e irva, s simán behozta a képeket.
Hazavittem s nálam már nem tudtam beolvasni se a gépemen, se laptopban, se cégnél sehol. Végül nagy nehezen mégis sikerült az otthoni másik gépen dvd-ról vinyóra másolni de ezt is csak ACSsee-n keresztül tudtam megoldni, többszöri fagyással. Pár képet igy is rosszul másolt fel pl.: csak a felét, egyik fele teljesen elszinezudott stb.
Tehát az lenne a kérdésem, hogy ez a dvd lemez hibája lehet? Szval ha márkás dvd-re irtuk volna fel akkor nem lenne gond? Vagy esetleg az iró szoftver hibája lehet? Egy kis egyszerû 1,5gb-os kis ingyenes szoftverrel irtuk fel.
NEC 2510-hez esetleg van valami lemez amit ajánlotok?
Bin/Cue filehez erosen javalott a VCDEasy nevu program.
Eszkozok menu -> (S)Vcd kimentese
Milyenek a tapasztalatok?
Nekem most ajánlottak kedvezõ áron, de én ilyen szinût még nem láttam.
Bérbe vehet? reklámfelület...
Volna viszont egy másik kérdésem: ha a letöltött svcd kicsomagolás után nem *.mpg -ben van hanem bin/cue -ban, akkor abból hogyan tudok én mpg -t csinálni?
Bazinga!
Ha van újraírható lemezed,akkor probáld simán felírni adatként és lehet menni fog!Kicsomizod az mpeg és felírod!
Elviekben 3 film simán ráfér a dvd lemezre,ha mindegyik 2 cd lemezes!
Nekem Yamada lemezjátszóm van,és bár nem került 300 dolcsiba,mindent megeszik!