DVD írás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ZaJanga
Naon yoo író!
Mondhatni az NEC 2,5 generációs +DL-es írója. (a 0.5 alatt a sima 2500-ast értem hackelt firm-el)A 2510-es nem csak a vezérlõ progival tért el a 2500-as tól.Szal ezután jött a 3500-as.Ellentétben a pió-val náluk csak ez a 108-as tudja írni a +DL-es lemezeket (nem mintha megérné egyenlõre ilyen korongra pörkölni).
A firmware támogatottsága szerintem a legjobb.Ha zúzol bele egy RPC-1 es vezérlõprogit akkor az olvasási funkció is tuti lesz.(www.herrie.org)
Szal jó kis pörkölõ.Én is a 7en veszek 1et.

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját

Szitázott, mikor úgymond van rajta márkajelzés, vagy ilyesmi, szitázatlan a tök sima lemez, amirõl néha nehéz eldönteni melyik oldala melyik. 😊
Mit jelent azt hogy egy cd szitázott vagy szitázatlan

2lem hogy egy .de oldalon a budapesti boltokat es arakat kozolnek le.

Die Hard 3 ugye... Bruce Willis.

RelakS
Az intenso is Ritek???

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Mike
ott a link, nézegesd

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Hol es mennyi?

Mike at home
ha meg normalis, idotallo minoseget akarsz, akkor Taiyo Yuden

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
mediak - Ritek

aki meg nem ismerne

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Laalee
személyeskedést privátban, vagy külön topikban. ellenkezõ esetben kénytelenek leszünk banolni.

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

grebber
Én és a haverom arra az olcsó feket fehér Princo DVD-re szoktunk irni és az jó DVD.
Most vettünk Princot sárgát BUDGET felirattal kb 5/3 szar olyat sem veszünk többet.

Next PC upgrade: 2022

[Jakuza]
Szerencsed van, vagy nem futottal meg bele gagyi DVD alapanyagba.
Az egyik baratomnak van egy ilyen tipusu iroja es bizony nagyon sok DVD-vel gondjai vannak.
Foleg a DVD-k 4GB feletti reszeinel.
Amit mas olvaso siman beolvas, azt az o iroja nagyon nehezen.
De megegyszer hangsulyozom a gagyi minosegu DVD-knel fordul csak elo. Pl: Princo,Ridisc stb.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Nekem se, mert nincs olyanom. 😊 De hallottam ra ilyen panaszt, ezert olyat vettem amire nincsen panasz.

EOX
hát nemtom, nekem 2510-em van, és még nem voltak az olvasással sem gondok

Retteketet

Hat nemtom, mindenhol a piot tekintik alapnak, ahhoz viszonyitanak, szal etalon. A nec allitolag jol ir, csak az olvasast nem viszi tulzasba. Akkor mar inkabb a pio, ugyanannyi penzert nemcsak irasban jo.

Mi az hogy etalon??A pio jó író de nem etalon!
NEC ugyanolyan jó,ha nem jobb!

Ha ugyanannyiba kerul, akkor miert nem az etalont valasztod? Inkabb kockaztacc?

Smuge
26 000 brutto, ugyan annyi mint Pioneer DVR-108. Akkor már inkább NECet venném ha tudnam milyen a 3500ös. Csak 2510a-rol hallottam de arrol egesz jokat mondanak

barret
Hehe,nekem is ugyan ez a szitu...Nem használom a Nerot...😊)

Bérbe vehet? reklámfelület...

Mennyiert adjak?

Smuge
Kicsit bõvebbre gondoltam Neked már ilyen van vagy csak ugy mondod hogy ?

Smuge
Nem tudtok valami vélleményt mondani a NEC ND 3500-as legujjabb DVD irojárol?

Pubikam, te se tudsz vegigolvasni 1 mondatot? Vilagosan leirtam hogy ez az EGYSZERU (mint a jakuza) megoldas, a dat2mpg konverter pedig a KORREKT. Mit lehet ezen nem erteni?

Met
LOL

nem nyitnátok egy Jakuza vs. tajfun topicot a gumiba, hogy ott gyilkoljátok egymást?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Kisfiú!Mpeg filét ne másolj simán f5 tel,mert csunya dolgok lesznek!Föleg,ha nézni is szeretnéd késöbb!
A Vcdeasy egy marhajó indexelõ és buherátor program,nincs benne konvertáló rész!Tehát ezt buktad!

ibrik
Felejtsd már el azt az "image recorder"-t! Már mondtam, hogy az a Nero-programcsomag része és semmi köze az íróidhoz.

Volt idõközben szerelgetve a gép? Nem sérült véletlenül az IDE-kábel?

Ja és milyen windows?
Telepítettél mostanában valami mountoló progit? Vagy registry "buherátort"? Vagy esetleg volt firmware-frissítés a DVD-íróban?

Van még garancia a gépen (ha volt egyáltalán)?

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

1.
Legújabb Nerom van, de már próbáltam régebbivel is, sehogy sem megy. Más program (clonecd) felismeri a Cd írót és a windows is íróként látja, nem pedig image recorderként

2.
Elvileg helyesen van jumper-elve, mert 1 éven keresztül hibátlanul mûködött és anélkül h. bármit elállítottam volna, egyik pillantról a másikra meghalt 😞
ibrik
1. Elõször is a "Nero Image Recorder" egy program, tehát nem az íródat nézi annak - valószínûleg maga a Nero nem is látja az íródat, ha csak ez az imázs-készítõ van a listában...
Adódik a kérdéscsokor: Újabb verziójú Nero-val próbáltad már? Más íróprogram látja a CD-íródat? Vagy egyáltalán a windows-od látja a CD-írót?

2. A DVD-íródra nincs ötletem. Illetve van egy kérdésem (ami a CD-íródra is vonatkozik): A két író helyesen van jumper-elve?

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

Üdv mindenkinek,

lenne egy kis problémám, pontosabban kettõ is, aki tud kérem segítsen:

1.
A CD-írómat a nero úgy ismeri fel mint Image Recorder, és ebbõl adódóan nem tudok vele CD-t írni. Végignéztem a beállításokat, de nem jutottam elõbbre.

2.
A másik meghajtóm, ami DVD-író is, az meg teljesen meghalta magát: berakom a lemezt és nem ismer fel semmit sem, csak folyamatosan dolgozik. Azt már eljátszottam h. kihúzom-újraindítok-visszadugom ill. ki is tisztítottam, de semmi eredmény 😞

Elõre is kösz a segítséget!
[Jakuza]
Hat hogyne, elvegre en nem tudok eligazodni 2 hozzaszolas kozott.
"Toshiba?"
LOL
Magyarazd csak a bizonyitvanyod marharepa.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

RelakSfromhome

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Te csak ne pofazz, teged 1 zarojel is megoldhatatlan szovegertelmezesi problema ele allit.

Pioneer DVR 107D

[Jakuza]
Na itt latszik , hogy mennyire nem jutnak el a betuk az agyadig. Olvasni es ertelmezni smafu ?

"Miért nem ismeri fel a Pio DVR107D-m a nero 6.3.0.3?"

toshiba?

riteket veszel 120ert, nem hulladek primkot.

Met
A Princot is felejtsd el.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

nagyon rossz ár!Felejsd el!

janos666
PrincoDVD-ért 150 az jó ár?
Hat ha valamit szarul csinálnék, vagy áramszünet, vagy behal a wib...stb. Majd megpróbálom, ha nem lesz más lehetõség. Köszi.

[Jakuza]
Miert rontana el ?

Nem kúrja el?

[Jakuza]

és az jó?

Laalee
probálj meg egy firmware frissitést

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

perempe
Recordnowmax.

* George Benson : White Rabbit *

Milyen DVD író progi van még, a Nero-n, és az Easy CD/DVD Creatoron kívül?

De alcohol megírta bazz. És a nero az írómat - osnak ismeri fel, pedig + is bír.