DVD írás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondhatni az NEC 2,5 generációs +DL-es írója. (a 0.5 alatt a sima 2500-ast értem hackelt firm-el)A 2510-es nem csak a vezérlõ progival tért el a 2500-as tól.Szal ezután jött a 3500-as.Ellentétben a pió-val náluk csak ez a 108-as tudja írni a +DL-es lemezeket (nem mintha megérné egyenlõre ilyen korongra pörkölni).
A firmware támogatottsága szerintem a legjobb.Ha zúzol bele egy RPC-1 es vezérlõprogit akkor az olvasási funkció is tuti lesz.(www.herrie.org)
Szal jó kis pörkölõ.Én is a 7en veszek 1et.
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
Die Hard 3 ugye... Bruce Willis.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Most vettünk Princot sárgát BUDGET felirattal kb 5/3 szar olyat sem veszünk többet.
Next PC upgrade: 2022
Az egyik baratomnak van egy ilyen tipusu iroja es bizony nagyon sok DVD-vel gondjai vannak.
Foleg a DVD-k 4GB feletti reszeinel.
Amit mas olvaso siman beolvas, azt az o iroja nagyon nehezen.
De megegyszer hangsulyozom a gagyi minosegu DVD-knel fordul csak elo. Pl: Princo,Ridisc stb.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
NEC ugyanolyan jó,ha nem jobb!

nem nyitnátok egy Jakuza vs. tajfun topicot a gumiba, hogy ott gyilkoljátok egymást?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
A Vcdeasy egy marhajó indexelõ és buherátor program,nincs benne konvertáló rész!Tehát ezt buktad!

Volt idõközben szerelgetve a gép? Nem sérült véletlenül az IDE-kábel?
Ja és milyen windows?
Telepítettél mostanában valami mountoló progit? Vagy registry "buherátort"? Vagy esetleg volt firmware-frissítés a DVD-íróban?
Van még garancia a gépen (ha volt egyáltalán)?
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
Legújabb Nerom van, de már próbáltam régebbivel is, sehogy sem megy. Más program (clonecd) felismeri a Cd írót és a windows is íróként látja, nem pedig image recorderként
2.
Elvileg helyesen van jumper-elve, mert 1 éven keresztül hibátlanul mûködött és anélkül h. bármit elállítottam volna, egyik pillantról a másikra meghalt 😞
Adódik a kérdéscsokor: Újabb verziójú Nero-val próbáltad már? Más íróprogram látja a CD-íródat? Vagy egyáltalán a windows-od látja a CD-írót?
2. A DVD-íródra nincs ötletem. Illetve van egy kérdésem (ami a CD-íródra is vonatkozik): A két író helyesen van jumper-elve?
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
lenne egy kis problémám, pontosabban kettõ is, aki tud kérem segítsen:
1.
A CD-írómat a nero úgy ismeri fel mint Image Recorder, és ebbõl adódóan nem tudok vele CD-t írni. Végignéztem a beállításokat, de nem jutottam elõbbre.
2.
A másik meghajtóm, ami DVD-író is, az meg teljesen meghalta magát: berakom a lemezt és nem ismer fel semmit sem, csak folyamatosan dolgozik. Azt már eljátszottam h. kihúzom-újraindítok-visszadugom ill. ki is tisztítottam, de semmi eredmény 😞
Elõre is kösz a segítséget!
"Toshiba?"
LOL
Magyarazd csak a bizonyitvanyod marharepa.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
"Miért nem ismeri fel a Pio DVR107D-m a nero 6.3.0.3?"

DVR-107D v1.18 (RPC-1 + unlock ripping speed + 8x for ALL DVDs medias)
Neked már ilyen van vagy csak ugy mondod hogy