DVD írás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne a legalacsonyabbal írd, hanem 4x-esen.
Én a báránykás CloneDVD2-vel leszedném az adatokat dvd fájlok formájában. Használhatsz DVD Decryptert is, majd új DVD összeállítással próbálkoznék miután leteszteltem a DVD fájlokat.
Ennyi...
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
bezzeg ha egy 8 gigás DVDbõl csinálok magamnak biztonsági másolatot, akkor azt mondja rá, hogy üres lemez, vagy be se olvassa, vagyis "nincs lemez a meghajtóban"
a lemezzel kétlem, hogy gond lenne, mivel az adatot gond nélkül látja
firmwire frissítés megvolt. (NEC 3540A 1.04-es firmwire)
valami ötlet... ?
természetesen a legalacsonyabb sebességgel írtam a lemezt, amennyivel csak lehetett, philips DVD+R-rõl van szó.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
TDU: RealDanee Cod2,Cod4: RealDanee Cs:source: r3lAx
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
nekem sokszor volt h 1 darab maradt a 25ös tégely alján XDDD ha kell akkor sosincs 😞
,,á színpád a tied"
nem 4,7 giga az...átszámítva 4489MB átlagosan ekörül van...azthiszem azért van mert nem 1024-el van számolva hanem 1000el...Apple is így számítja... iPodom sem 30gbos hanem ténylegesen csak 27 vmennyi :S
Dl-es lemezbõl a Ricoh vagy Verbatim jó. Mellesleg szerintem elég drágán veszed a lemezt, Verba normál tokos 1 db 700, 10db-os henger 500/db, Ricohból a nyomtatható normál tokban 500
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
az a bajom a duplerétegû élemezzel, hogy 800 ft, és elõszeretettel bassza el az iró minden második lemezt. és az drága mulatság. és nem tudom, hogy ez az iró hibája (pioneer 110D - legfrissebb firmware) vagy a dvd lemez hibája, ami mint már irtam 800FT-os philips....vagy az iróprogi hibája..(nero7) sztetek? min változtassak, hogy az igen drága lemezeket gond nélkül megirja..mert ezelõtt 4 dvd-t vettem, minden másodikat irta meg jól...
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
VSO ConvertXtoDVD2
AVS Videokonverter
Apex Video Converter
Video Convert Master 6.0
Verbatim szürke
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Ha ez egy DVD film, akkor megoldható DVD Shrink-kel.
Nekem az a tapasztalatom, hogy nem érdemes túlírni, mert nem lesz jó.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Max pár megával ajánlott túlírni.
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
az író olvasni tökéletesen olvas, másik gépben írni is ír
Vista oprendszer van fent, de eddig ezzel mûködött, már azt is próbáltam hogy eltávolítottam az eszközkezelõböl és utána se történt semmi érdemleges.
AMD64 3200+ 1Gb mem. 7600GS
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
Viszont lenne 1 kérdésem azokhoz, akiknek 2 meghajtójuk van, mint nekem. Az egyik 1 DVD-író, míg a másik egy olvasó. Szóval nektek is a DVD-író a Master meghajtó? Mert a másik 2 gépen az írók azok a Slavek, bár kétlem, hogy emiatt lenne rossz. :S
Ja és még valami. Tegnap sikerült megírni 2 lemezt 4-szeres sebességgel, az egyik tökéletes lett (micsoda véletlen 😄), míg a másik "csíkos", de azt is gond nélkül beolvassa. Kérdésem pedig az lenne, hogy lehetséges-e, hogy ezek a lemezek hamarabb tönkremennek, és elveszik róluk az adat, mint azok, amelyeknél nincsenek csíkok? Érdemes majd újra kiírni azokat a dolgokat, amik a csíkos lemezen vannak, vagy ne aggódjak értük? Mert ugye azért lett ilyen csíkos, mert a tároló szint 9%-ra leesett, és nem tudom, hogy ez befolyásolja-e a ráírt dolgok olvashatóságát. Egyáltalán mit mér a tároló szint? :S
Volt valami hasonló probléma régen nálam is. Teljesen véletlenûl jöttem rá, hogy amikor a gép elindul, kiírja, hogy a HDD és CD/DVD eszközök milyen módban vannak kezelve (DMA, PIO). Érthetetlen módon, amikor a Windows betöltõdött nálam, a DVD-re vonatkozóan ezt átállította (ma sem értem, hogy volt lehetséges ez). Amíg rájöttem, repültek a lemezek szobából a folyósóra rontottan. Nem állítom, hogy nálad ugyanerrõl van szó, de nem lehetetlen, hogy mégis. Indulás után nyomj egy "Pause" gombot és nézd meg, milyen módban kezeli az eszközt. Ezután (ha "felállt" a rendszered) menj a sajátgép --> tulajdonságok --> Ide ATA/ATAPI vezérlõk címszóhoz és nézd meg az eszköz kiválasztása után, hogy megfelelõ módban van-e. Oldódjon meg a problémád! Üdv
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
Egy elég komoly problémám volna, méghozzá az, hogy nem nagyon tudok DVD-t írni. 😄
A DVD-íróm egy Samsung SH-S162A. Elõször egy 25-ös Philips hengert vettem. Ebbõl mind a 25-t sikerült 12-es sebességgel gondtalanul megírni. Miután ez elfogyott, TDK-t vettem, ebbõl már 25-bõl 7-et elrontott, és nem tudtam nagy sebességgel írni, mert különben elrontotta volna, ezért a biztonság kedvéért kétszeresen írtam ezeket a lemezeket. Majd nem rég vettem 25 Verbatim lemezt, mert azt gondoltam, hogy a TDK volt rossz minõségû. Ebbõl idáig 8-ból 8-at elrontott, pedig volt, amelyiket direkt lassan írtam. A mai nap folyamán sikerült megírni 1 lemezt, de ez is olyan, mint 1 "szivárvány", bár legalább rendesen beolvassa. Azért lett ilyen, mert írásnál a tároló szint a Nero szerint gyakran leesett 9%-ra (ami nem tudom, miért van), és ekkor pl. pittyegõ hangot lehet hallani (nem mindig, gyakran csak azt hallani, hogy szenved az író), meg általában amikor elkezdem az írást, akkor is. Múltkor áttettem a gépbe 1 NEC DVD-írót, de az is csak szenvedve tudott írni, igaz az a lemez legalább nem olyan, mint 1 szivárvány. Egyébként a Samsung firmwareja a legfrissebb.
Múltkor a PATA kábelt is kicseréltem, de így se lett jobb. A vicc az egészben, hogy van nekem néhány Verbatim DVD+RW-m is, amire korábban már volt írva adat, de letöröltem és amit arra írtam, az hibátlan lett, és a tároló szint se zuhant a mélybe, de még 90% alá se. Szóval a szakértõket kérdezném, hogy mi lehet a gond nálam. Lehetséges, hogy a DVD-író a rossz, vagy csak rossz lemezeket fogtam ki, vagy talán valami szoftveres probléma lenne? Pl. a Nero InfoTool szerint a System ASPI hibás volt, ezért letöröltem azokat a fájlokat, mert a másik gépen sincsenek meg, pedig az gondtalanul írja a lemezeket.
Gyakran meg el se kezdi az írást, valamilyen hibára hivatkozva, pl. PMA frissítés hiba, lézer beállítás hiba stb. Bár ez még a jobbik eset, mert így legalább nem teszi tönkre a lemezt. Ha pedig nem esne le a tároló szint, akkor szerintem jól írná meg a lemezeket.
Köszi a segítséget elõre is! 😊
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Visszaolvasva ezeket kapom. A benchmark értékei nem tetszenek.
http://k pfeltoltes.hu/080210/DVD_R_DL_Fuji_2x__2.4x___lemez_min_s_g_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://k pfeltoltes.hu/080210/DVD_R_DL_Fuji_2x__2.4x___bench_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Legjobb a Verbatim és a Ricoh.
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Esetleg összevetve a FUJIFILM 2.4X DVD+R DL