7788
Ide jöhetnek az írással kapcsolatos sirámok /Borg
  • Met
    Célszerű ImgBurn-t használni.
    Mit szeretnél kiírni?
  • Dean Winchester
    nincs ráirva?:D
  • pajti
    Üdv. még nem írtam dual layeres dvdt van valami amire oda kell figyelni, és amúgy pontosan hány MB megy rá?
  • Dean Winchester
  • Met
    a frissítés tartalmazza az újabb lemezekhez az írási stratégiát, magyarul rendesen felismeri és megírja az újabb lemezeket
  • Dean Winchester
    am minek a frissítés hozzá?mire jó?
  • bertino
    google.hu
  • Ironmask
    NEC DVD RW ND-4571A

ehez a DVD íróhoz hol találok frissítést?valaki tud linket adni?
  • Dean Winchester
    de ha az lenne a gond akkor valószínűleg az egész filmet nem vinné a lejátszó,jelen esetben meg csak a végét nem viszi!
  • Met
    Esetleg nézd meg gspot-al, hogy milyen kódolásúak azok a filmek amik jók és milyenek amik nem.
    Mert lehet az asztali lejátszód nem bírja azt a kódolást.
  • Morphin
    mmint olvassa,csak a végét nem^^
  • Morphin
    nem lehet h a filmmel van a gond...annyi féle kódolás van már h lehet a géped olvassa mert az ugye sokmindennel kompatibilis, de a dvd lejátszó meg nem...nekemis van amit csak 2-4x-esen engedi tekerni, a többit meg gyorsabban is, szal ez sem lehet utolsó 5let
  • Dean Winchester
    a neroval semmi gond.ha rosszul irnád ki akkor gépen se tudnád megnyitni sem a fileoakt sztem :D
    eddig nem volt ilyen gond?
    nekem nec dvd irom van 2 éves és még mndig jó :)
  • mayk
    Nem akarlak elkeseriteni, de most arra irtam ki. Azon se jó. (most ezt kaptam, bár sokan próbáltak lebeszélni róla) Nem lehet, hogy az író a gond? (pioneer) De az is benne van, hogy a Nerot nem tudom használni.
  • bertino
    verbatim
  • mayk
    Mit ajánlanál?
  • Met
    Az nem jelent semmit, hogy a gépben végigmegy rendesen. AZért én kipróbálnék egy nem TDK lemezt
  • mayk
    TDK dvd-r 4,7GB
  • Morphin
    milyen lemezre írsz?
  • mayk
    Sziasztok! A következő lenne a gondom:többnyire Xvid-es filmeket töltök le. Van egy-két olyan film, ami rendesen lejön, winrar-ban kibontom, semmi hibát nem jelez, kiírom, és a film utolsó 10-20 percét nem játsza le a dvd lejátszóm. A gépen megy végig, az asztali dvd-n nem. Már dvd lejátszót is cseréltem, a a gond ugyanazoknál a filmeknél ugyanaz. Nero-t használok. Tud segiteni valaki?
  • Morphin
    nálam:verbatim,tdk,maxel,memorex,omega(utóbbit nem ismerem)
  • Dean Winchester
    memorex,maxel,tdk ,verbatim,omega :D ezen dvd fajtákat kéne sorbatenni strapabírásuk,minőség szerint.melyiket éri meg venni a legjobban?
  • klaca78
    hali! imgburn-el felmásolok egy filemt, majd kiirom azt, a gondom az, hogy az irás dátuma aCD-SPEED -el visszenézvel ugyanaz marad mint a forrás lemeznél!

van valami beállítás aminél "frissül" adátum??
    köszi!
  • zazaza
    SEGÍÍTSETEEEK!!!!Sziasz! én egy eredeti de már másolt lemezt szeretnék lemásolni.DVD de nem film hanem navigácio 9 gigás .De másolásnál minden látszik a méret stimmel de mégis a dvd-n kevesebb lessz az irott rész ezt látni szemmel ,és nem müködik a kocsiban.MI LEHET A BAJ SEGÍTSETEK KÖ[email protected]
    probáltam alcohol120 al,néroval,blind write-val-de nem jó egyikkel se!!!!
  • boss25
    Hello!

Dvd-s filmet szeretnék kiírni, ami 3 file-ból áll a következő kiterjesztésekkel: NDF, MD0, MDS.
    A kérdésem a következő, ha kiírom így le fogja-e játszani az aztali player?

Gondolom a 3 fileból 1-t kellene csinálni.
    Media player classic-kal lejátszom az mdf file-t (4GB) így rögtön a film menüje fogad, de az adot pontok közül nem eneged választani. Játsza folyamatosan, majd megjelennek a választható jelenetek majd maga a film, aminek nincs hangja.
    De nem végig az utolsó 8 perc az md0 filb-ban (300MB) találhtó, amin van hang.
    Az mds file-nak gondolom nem lehet sok jelentősége, mert csak 4 kb.
    Szóval elég érdekesen lett szétszabdalva ezt kéne valahogy dvd képként lemezre írni.

• lacos79
    helló.
    A gondom az, hogy nem tudok a dvd irómmal(NEC 3520A), csak üres dvd rw-re irni.Még csak le sem tudom törölni azt ami rajta van...sima üres lemeznél pedig azt irja ki hogy illegális lemez.Viszont 700 megásra pedig tudok audiót irni( mást még nem próbáltam).Avis filmeket szoktam a lemezekre irni, de megállt a tudományom...A nerom 7.5.7.0 meg van clon cd-m és clon dvd-m, egyik sem segit az irásban.
    Ha valaki tud kérem segitsen, elölre is köszönöm. civic
  • Met
    Első lépésben próbáld ki másnál ha tudod.
  • szabozsolt87
    Hali!

Tudom, hogy nem ide tartozik de nagy problémám van. Nem régiben vettem egy Plextor PX800A DVD-írót. Nem is volt vele semmi baj de egy idő után a CD lemezeken kívül nem olvasott és nem irt mást. Mivel garanciás volt vissza vittem. és kaptam egy PX820-ast ami SATA csatlakozós. Ezzel a típussal is ugyan ez a problémám. Behelyezek egy DVD lemezt és csak kattog meg sziszeg. Csak a CD lemezeket olvassa be. Sokra nem megyek vele sajnos. Ez a 2. ami rossz. Szerintem máshol keresendő a hiba de már mindent átnéztem és szerintem rendben van minden.
    Ha valakinek van valami ötlete jó lenne ha megosztaná velem. Teljesen tanácstalan vagyok.

A válaszotokat előre is köszönöm!
  • lazado
    üdv, olyan dvd lejátszó progit keresek ami le tud játszani egyszerre több vob filet és tized és ezredmásodpercre is meg lehet állítni...
  • Met

nm
  • Zan
    Igen,tudom..én is meg tudtam volna találni...de azért köszi!:)

• Met
    első találat
  • Zan
    Az nem baj,ha ugrik,attól még nekem meg lesz a gépen.Mivel kellene milyen formátumba konvertálni?Ja és köszi hogy segítesz!
  • Met
    Át kell konvertálnod dvd formátumba, de akkor ugrott a hd lényege, vagy egy olyan lejátszó kell ami lejátsza az mkv fileokat.
  • Zan
    Sziasztok!

Annyi lenne a kérdésem,hogy hogyan tudok kiírni egy .mkv formátumú filet?Ez egy Hd dvd elvileg,egy film.Szeretném kiírni úgy,hogy dvd lejátszón meg tudjam nézni.

Milyen program kell hozzá?

Üdv Zan
  • Banyapapa
    ez

de hwsw.hu-n láttam meg hirdetések közt,onnanis lehet rendelni,még asszem topicnévben benne van hogy ingyenes a posta dvd-cd lemezek (de már nem ingyenes a posta sajna)
  • Japep
    Köszi, akkor még szétnézek... :)
  • davidka003
    Én innen: http://www.xxldvd.eu/
    Teljesen megbízható és olcsó. Több, mint 5-ször rendeltem már és mindig 2 nap alatt megérkezett.
  • Japep
    Te honnan rendelsz? :)
  • Banyapapa
    én nem,de amit szoktam venni dvd,az itt papánál 5 ft-vel drágább darabja (verbatim TY féle).
    és papa oldalon szálitás is drágább (bár ez fuátr,enyim posta,és elörefizetös)