1385
Kapcsolási rajzok, ötletek, leírások....
-
bazz, az volt a vezetőréteg
-
Ja, a szénborítást már lepolíroztam róla, jöhet a házi fólia: Alufólia papír hordozón :D -
kontakthiba
érzékeny pont az a rész, asszem szénszálas érzékelősor, pontosan és hézagmentesen kell neki illeszkedni, bill . takarításkor már elcsúszott néhányszor, szívtam vele párszor -
kh?
A fóliával egyébként nem volt gond, amíg a billentyűzet eredeti helyén volt (arról vágtam le ugyanis) -
kh, vagy rossz a fólia -
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
(bocs, és egy anyamedve) -
Az viszont tetszett, hogy még a hibás nyomtatás ellenére is a két oldal illesztése szinte tizedmilliméter pontos lett :) -
Ez itt egy vázlat a problémáról:
A felső zöld a billentyázet nyákja, az alsó sárga az, amit én marattam. A rajta lévő szürkülés egy műanyag fólia, amin vezetőréteg van. Jobb oldalt oldalról látszik, hogy hogy raknám össze a dolgokat: A sárga, és a halványsárga vezető rétegek egymással összeérnek, és elvileg zárják arra az áram útját. Ehelyett nem működik.... -
ja értem
hmm, hát a 2 oldalas egy bonyolult rendszer, tökéletes sosem lesz :)
ezt nem értem, mit illesztesz össze ? -
Ott is átvilágított, ahol nem kéne.
Attól viszont, amitől ma találkoztam, a guta ütögetett...
Először is kétoldalas fototechnika: Befújom az egyik oldalt, szárítás, másik oldal, szárítás. Ezután az egyik oldalt alig lehet lerobbantani, a másik meg a legenyhébb vízáramtól is lejön. azt elfelejtettem megnézni, hogy melyik oldal a labilis... Majd holnap (vagy ma este ;) )
A másik: Van két nyáklemezem, és egy nyákfóliám. Mind a hármon rajta van teljesen ugyan az a csatlakozósor. Minden csatlakozó mérhetetlenül kicsi ellenállású. Ha összeillesztem őket, akkor viszont egyik áramkör sem akar záródni...

-
elméletileg mind1, csak ne legyen UV szűrő bevonat rajta
asszem az UV-C tartomány a jó, de nem veszek rá mérget -
ViperNet #294 nyák-készítéshez milyenfajta UV-t ajánlanátok?
Nekem eddig van Philips TL 8W 08 F8 T5/BLB típusú UV cső, ami elvileg UV-A. De azzal, és pausz-papírral nem sikerült kontúros képet csinálni (P20 lakk)
A lényeg: kontúros, finomrajzolatú NYÁK-ot kéne fotózni -
túl erős ?? -
Szimpla energiatakarékos izzóval is sikerült exponálnom (kb másfél-két óra), de kicsit túl erős lett :) -
dunsztom sincs, annyit láttam belőle, hogy volt egy doboz, aminek megmondta milyen anyagú legyen, hogy álljon benne a mélysugárzó, és hogy álljon a szubcső
nemtom miket kell megadni, munkatársam mániája az erősítő meg hangfalépítés, engem nem érdekel az ilyesmi -
azok ilyen Qms, Vas, Pe, Dia adatok voltak, nem?
vagy karakterisztika? -
-
akkor fölötted van az ózonluk :D -
először 120 sec-et próbáltam: Jónak tűnt. még rányomtam 120-at: Átégett 
Délidőben olyan 50-60 sec, és kész a kép -
Pausz papír. -
milyen lapra nyomtattad a kapcsolást ? mert uv-val fóliát megvilágítani is kell 3-4 perc min. -
Lap? A nyák, vagy a minta? -
neten láttam egy ilyen oldalt, meg kellett adni pár adatot és adott pár tippet, hogy azt hogyan érdemes megoldani
nemtom a címet, nem kenyerem a hangtechnika -
50 sec ? milyen lap ?? -
milyen hangfal tervező prg.t ajánlotok??
létezik olyan ami a mért ( meglévő fal ) karakterisztikáját beveszi, és módosítgatom pl. reflex nyílás, stb?? -
Csináltam egy kis fotomaratást :)
Mindek ide uvcső? 50 másodperc a napon megoldja :D -
stimmel. 3/4-et takar ki, mert a T-hez képest a G csak egy negyed gombnyit van eltolva. -
tessék
inkább háromnegyedet takar ki, mint negyedet -
Naná, mert a g bal széle csak egy negyed billentyűnyit van eltolva a T bal szélétől... Számold ki :P :D
Vagy rajzoljam le?
-
baze, lefényképezzem ? A G 2x akkora helyet takar ki a T-ből, mint a T az 5-ösből
pont fordítva van, mint ahogy írod -
mégiscsak nekem volt az eltolásokkal igazam! :P
5 +fél -> T +negyed -> G +fél -> B -
1: design
2: ami sokkal fontosabb: Játékban zavar a normál bill eltoltsága, ezért csinálok egy olyat, ahol egymás alatt vannak a billentyűk rendesen -
ma rohatt jól jártam, lemóhelyen nyakig beledúrtam a lomraktárba, és találtam bontott, de komplett fénycső-armatúrákat, az egyikben volt 2 db 40 A-es fojtó, 5-6e egy ilyen, így meg ingyen volt :D Má csak az UV csövek kellenek, jövőhéten megpróbálom beszerezni, és vége a higanygőzlámpás kínoknak :D -
Genius KB-19e -
Sith #271 Csak érdkelödni szeretnék hogy az uj egyedi tervezésü bilnek milyen gyakorlati értelme van?
csak dizájn vagy.. vagy mi? :) -
miféle bill? -
írtam, majdnem úgy, csak fordítva vannak a negyedek és a felek
dehogy dobom, nemtom miért baj ez, sztem sokkal következetesebb, mintha egy vonalban lenne mind, váh, hogy nézne ki, folyton eltévedne az ujjam -
Akkor nézd meg még1-szer, és ha nem úgy van, ahogy leírtam, dobd ki a bill-edet
-
hátő, majdnem, az 5-től van negyednyire a t, utána fél, majd negyed
de ez miért baj ?? -
nézz rá a billentyűzetedre. Megvan? Akkor most újra a monitorra, hogy tovább tudd olvasni a szöveget. Ha jól megnézted, észreveheted, hogy pl az 5 alatt a T jobbra egy fél billentyűnyit el van tolva. A G egy negyednyit a T-től, a B egy félnyit a G-től.