Elektronika
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sima bolti nyák-ok még maratás nélkül is vékonyak, maratva pár mikron az egész, ekkora teljesítményre már speckóbb nyák kéne
Mellesleg igen, 2oldalas lenne, mert a billentyûzetnek azt a rengeteg vezetékét még így is rázós volt kibogozni...
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
azt a 12 lukat hogy érted ? ha az alkatrészek furatai maguk a vezetõ rétegben van
nem 2 oldalast akarsz fotózni ?
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Az a 12 lyuk meg egyébként minimum 1,5 mm-re van bármilyen vezetõ száltól, de lehet, hogy 2,5-re, hirtelen nemtom.
Ez a fotócucc meg érdekes. Hogy gondoltad a rajz fölvitelét?
meg az bevonatos fénycsõ, simán lila, de UV fényt nem bocsát ki sztem, nekem meg pont az kéne
elég a két (max 4) sarokba - a kapcs rajztól függetlenül - csinálni 1-1 lukat, ahhoz már tudod rögzíteni
nemtom jobban mutatni, vhogy így :
Egy fotózó készlet 70k-ba van, viszont tudok UV csõvet szerezni 1500-ért, gyújtópatronom van egy marékkal itthon, azt akarnám tudni kell-e még valami, vagy simán összerakhatom anélkül, hogy a képembe pukkan a cucc 😄
esetleg egy fojtó, vagy franc tudja :/
szal
a lapokon elvileg adott 1-1 pont, remélhetõleg átlósan egymással két sarokban, ha nem, az se nagy baj
ráteszed a két lapot a nyák-ra és átfúrod, a lapokat is lukaszd ki az adott pontot
ha van két sarokban is pont akkor minden ok, ha nincs, akkor az kifúrt pontra pontosan illesztve a lapokat fúrsz átlósan 1 lukat, majd rögzíted a lapokat, miután csiszoltad és lefújtad p20-szal a panelt
én a sósav + hidrogén-peroxid párost használom, sokkal erõsebb, mint a vasklorid, mégis eltart 10-15 percig is
lehet hasznosítani, vasklorid asszem elkezd bebarnulni, vagy zöldülni, szal elszinezõdik sárgáról, akkor már jobb kiönteni, de melóhelyen 15-20 kb. tenyérnyi méretû panelt is meg szoktam csinálni egy oldattal
Egyébként a már használt lötyit lehet még hasznosítani?
érdemes a vaskloridot melegíteni, esetleg buborékoltatni, áramoltatni, hogy egyenletesen marjon, én egy akváriumi légpumpát és fûtõtestet használtam erre 😄
A maratóra ezt írták:
TN 150 gyorsmarató
Vas-klorid alapú alámaródást csökkenteó hatású ... (marketingduma)
van benne sósav meg vas III klorid
Ez egy egyszerû mûanyagtálcát szétmar, vagy csak a fémre bukik?
de bonyi, csak szeret alámarni, nagyon el kell találni az összetételt, próbamarás alap 😊
Elég durván hangzik 😉
filc csakis fekete alkoholos legyen
maratáshoz vasklorid szintén kapható ilyen boltokban, csak drága, én sósav + hidrogén-peroxid + víz keveréket használok, olcsóbb, viszont nagyon kényes, könnyen alámar (2 oldalasnál duplán veszélyes)
elõhívó csak fotózásos eljárásnál kell, ami 2 oldalas nyáknál "egyszerûbb" megoldás, mint a kézi tervezõs, de ahhoz kell egy szgépes tervezõ is (ajánlani tok, ha kell)
Lomex-nél néztem neten, de csak filc, meg a fentebb említett két cucc van a listán
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
egyébként eközben jöttem rá hogy színvak vagyok 😊
szal 220k-s
az utolsó tuti nem arany ? könnyû összekeverni a barnával
lehet persze, sorban növeled az értéket (összeadódnak), párhuzamosan meg csökkennek (replusz képlet)
piros piros fekete narancs barna
lehet egy ellenállást többel pótolni?
mûszerem nincs még kezdõ vagyok 😊
vagy írd le a színeket, megmondom mekkora
nincs mûszered ?
nemtom, Opera alatt nem csinál semmit 😊
szerinted ez jól számol ?
dekodoló