1737
Könyvek, könyvek, könyvek...
-
#1495 Dark Love 1-2. -
davidragon #1494 Végeztem a könyvvel, nagyon tetszett, tuti újra elolvasom majd.
A filmet még nem láttam, de hamarosan arra is sort kerítek.
Azt mondják elég hű marad a könyvhöz, ha igen, akkor nagy melléfogás nem lehet. -
#1493 Michael Grant: Köddé váltak
Nagyon jó volt! -
davidragon #1492 oké majd írok, de most előbb egy másik könyvet olvasok, mert kölcsön kapok egyet. azt szeretném mielőbb visszaadni. (Inni és Élni Hagyni) -
#1491 SG-forumot -
debussy #1490 Eszterházy Pétereket -
#1489 Írj majd élménybeszámolót. :) -
davidragon #1488 Ok, kössz a tippet, akkor a könyvvel kezdem. Tegnap este 11-kor rendeltem meg, ma már meg is jött. Meglepett a gyorsaság. -
#1487 Mindig a könyvet érdemes előbb (de ez csak egyéni vélemény)... Mindkét sorrendnek megvan a maga előnye és hátránya. :) -
davidragon #1486 És ilyen esetben ha el akarom olvasni a könyvet és a filmet is meg akarom nézni akkor melyiket érdemes előbb? Nem voltam még ilyen helyzetben. -
#1485 Csupa kö9telezőket, másra nincs idő... :/ Thomas Mann, Kafka, Brecht, egyelőre.
A filmet nekem is ajánlották, a könyvről nem tudok semmit, de szerintem érdemes nekiesni. -
davidragon #1484 olvasta valaki Az Időutazó Feleségét? Moziban is megnézném Eric Bana miatt. Aki esetleg látta is és olvasta is leírhatná a véleményét.
ja és egy kérdés:
mit olvastok mostanában? :) -
#1483 Mostanság:
Bronte: Üvöltő szelek
Stephen King: A ragyogás
Darvasi László: A könnymutatványosok legendája + a két Trapiti könyv
Huxley: Szép új világ
Elkezdtem Hellertől a 22-es csapdáját, de nemtecc, félretettem.
Most keresem a következő áldozatot. -
Nia #1482 Nemrégiben fejeztem be Cassandra Clare Mortal Instruments trilógiáját, imádtam, bár magyarul sajnos csak decemberben jelenik meg, de mindenkinek ajánlom!
Tegnap fejeztem be Alyson Noeltől az Evermore-t, az eleje érdekes, bár kicsit vontatott, a vége pedig egyáltalán nem tetszik.
Most olvasom a P. C. Cast & Kristin Casttól a Markedet, eddig nagyon tetszik, nem az a tucatkönyv, de majd a végén nyilatkozom inkább...
-
#1481 Végre egy jó írás ami a magyar állapotokat tükrözi,így elolvasva én is ajánlom mindenki figyelmébe! -
#1480 Ezt: 1 kis konyv Mo-rol.. -
Babetta326 #1479 Aztán valószínóleg komolyabb vizekre evezek, és Wass Albert - Tizenhárom almafa és Adjátok vissza a hegyeimet! vagy valami más...attól függ, mennyire lesz kedvem elszomorodni :) Sajnos, szegény megboldogult mindig ilyen hatással van rám. A Magukrahagyottakat végigsírtam, pedig viszonylag erős idegzetú vagyok... -
Babetta326 #1478 Én pár napja fejeztem be Vavyan Fable - Mennyből a csontváz c. könyvét, ami a múlt hónapban jelent meg. Jellegzetes Fable-könyv, kicsit a Szennyből az angyal analógiájára íródott, de szórakoztató. Most újra a Mesemaraton-Emlékfutamot olvasom az írónőtől. Én nagyon szeretem a könyveit, mert teljesen kikapcsol, és tapasztalhatóan fejleszti a szókincsem. :) -
MikeKeaton #1477 Sziasztok
Ha ajánlhatok egy könyvet; nemrég volt szerencsém beleolvasni egy új magyar fejlesztésű kicsi sci-fi, kicsit fantasy, és még egy picit áltörténelmi kéziratba. Bár csak részletet olvastam, (hisz nem jelent meg) engem meggyőzött. Az egyik dedikáláson kérdeztem az írót (Anthony Sheenard: A csonkolás művészete, A láthatatlan város) a regény felől, és elmondta, hogy a kiadó már évek óta dolgozik a sorozaton, és hogy igen komolyan gondolja. (Minden tiszteletem az övék, ma egy ismeretlen új világba belevágni nem kis kockázat.) Állítólag az ünnepi könyvhéten lesz a megjelenés. A sorozat Dreamworld néven fog futni, és ha minden igaz A főnix ébredése címet kapja a könyv. Ha az egész könyv olyan mint amibe beleolvastam, én biztos fan leszek:)
Ha biztosat tudok felrakom, hátha valami jó dolog kezdődik
-
#1476 Stephenie Meyer: A burok -
toto2700 #1475 nekem is nagyon tetszett. bár én angolul olvastam -
#1474 James Hilton - Kék Hold Völgye. -
#1473 Üdv.
Én a "Cosa Nostra, a szicíliai maffia történetét" olvasom!
Engem érdekelt midnig is:)
-
hajóka #1472 Ajánlom olvasásra:
Nagyszékely István: Lelked rajta -
Stupid Peach #1471 Lorca: Hat színjáték.. -
#1470 -
#1469 ja az nem könyv:( -
#1468 Kottákat:D -
Mirk #1467 Hagakure -
#1466 A közelmúlt olvasmányai:
Karl May: Az Ezüst-tó kincse (nekem nagyon tetszett, valamikor régen láttam filmen)
Tom Clancy: Rainbow Six (aki szereti ezt a műfajt, az nem fog csalódni benne, kiváló könyv)
J. K. Rowling: Harry Potter és a Halál ereklyéi (imádtam az egész sorozatot, az utolsó rész is nagyon jó lett, de a befejezése nagyon nem tetszett)
Dan Brown: Angyalok és démonok (kiváló, le sem lehet tenni, végig feszült hangulat)
-
#1465 Ezeket olvastam el a közelmúltban:
-Salinger: Zabhegyező
-Orwell: 1984(ez volt a másodszori nekifutás,mert elsőre nem tetszett)
-Orwell: Állatfarm
-Daniel Defoe: Robinson
-Huxley: Szép új világ
-Kereszturi Ákos & Tepliczky István: Csillagászati tankönyv kezdőknek és haladóknak :)
Jelenleg pedig:
-Gazdag László: Relativítás elmélet és szuperfolyékony vákuum
Jó hogy megtaláltam ezt a fórumot,mert ezeknek a könyveknek a nagy részét is innen-onnan a fórumró csipegettem össze.
-
#1464 José Saramago - Vakság
Elég meghökkentő könyv volt, nekem nagyon tetszett, érdemes elolvasni! A filmet is megnéztem amint elolvastam, habár az egyertelműen nem lett olyan jó, mint a könyv. De azért a profi megfilmesítések közé tartozik! (főleg a fényképezést tekintve)
Éppen agyalok, hogy vennék egy Stephen King novelláskötetet...ti melyiket ajánlanátok, melyik a legjobb? :) -
#1463 Most vettem meg hangoskönyvben, de megvan az animációs film verzió is. :) -
#1462 alapmű.. :) -
#1461 Nabokov - A Luzsin-védelem
Hermann Hesse - Sziddhárta -
#1460 Charlie Wilson Háborúja
az első 50 oldalnál tartok, eddig inkább "történelmi" könyv a 60-as 70-es évekről, a szereplők háttér életéről.
ajánlom mindenkinek! -
Balázs 17 #1459 jack higgins-nincs kegyelem
alex kava-dermesztő őrület
akik szeretik a modern thrillert meg a sorozatgyilkosokról szoló könyveket akkor azoknak biztos tetszik, nekem alex kava az egyik kedvenc írónőm, majdnem az összes megvan :) -
Nikola Tesla #1458 Nikola Tesla és az Univerzum titkai
A könyv Magyarországon a legnagyobb szabású, a világon pedig az egyik, ha nem a legrészletesebb Tesla életmű feldolgozás...
a hamarosan megjelenő könyv honlapja:
http://tesla-book.blogspot.com
-
#1457 Köszönöm, beszerzés alatt. :) -
#1456 Stephen Kingtől mindenképp olvasd el a Christine-t.. én nem rég olvastam el harmadszorra és még mindíg a kedvencem, egyszerűen nem tudom megunni...