Mit olvasol mostanában?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
A filmet nekem is ajánlották, a könyvrõl nem tudok semmit, de szerintem érdemes nekiesni.
ja és egy kérdés:
mit olvastok mostanában? 😊
Bronte: Üvöltõ szelek
Stephen King: A ragyogás
Darvasi László: A könnymutatványosok legendája + a két Trapiti könyv
Huxley: Szép új világ
Elkezdtem Hellertõl a 22-es csapdáját, de nemtecc, félretettem.
Most keresem a következõ áldozatot.
Tegnap fejeztem be Alyson Noeltõl az Evermore-t, az eleje érdekes, bár kicsit vontatott, a vége pedig egyáltalán nem tetszik.
Most olvasom a P. C. Cast & Kristin Casttól a Markedet, eddig nagyon tetszik, nem az a tucatkönyv, de majd a végén nyilatkozom inkább...
anno 1987
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Die ganze Welt dreht sich um mich, denn ich bin nur ein Egoist Der Mensch, der mir am nächsten ist bin ich, ich bin ein Egoist... [Falco]
Die ganze Welt dreht sich um mich, denn ich bin nur ein Egoist Der Mensch, der mir am nächsten ist bin ich, ich bin ein Egoist... [Falco]
Ha ajánlhatok egy könyvet; nemrég volt szerencsém beleolvasni egy új magyar fejlesztésû kicsi sci-fi, kicsit fantasy, és még egy picit áltörténelmi kéziratba. Bár csak részletet olvastam, (hisz nem jelent meg) engem meggyõzött. Az egyik dedikáláson kérdeztem az írót (Anthony Sheenard: A csonkolás mûvészete, A láthatatlan város) a regény felõl, és elmondta, hogy a kiadó már évek óta dolgozik a sorozaton, és hogy igen komolyan gondolja. (Minden tiszteletem az övék, ma egy ismeretlen új világba belevágni nem kis kockázat.) Állítólag az ünnepi könyvhéten lesz a megjelenés. A sorozat Dreamworld néven fog futni, és ha minden igaz A fõnix ébredése címet kapja a könyv. Ha az egész könyv olyan mint amibe beleolvastam, én biztos fan leszek😊
Ha biztosat tudok felrakom, hátha valami jó dolog kezdõdik
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Karl May: Az Ezüst-tó kincse (nekem nagyon tetszett, valamikor régen láttam filmen)
Tom Clancy: Rainbow Six (aki szereti ezt a mûfajt, az nem fog csalódni benne, kiváló könyv)
J. K. Rowling: Harry Potter és a Halál ereklyéi (imádtam az egész sorozatot, az utolsó rész is nagyon jó lett, de a befejezése nagyon nem tetszett)
Dan Brown: Angyalok és démonok (kiváló, le sem lehet tenni, végig feszült hangulat)
\"Heroes never die. They just reload.\"
-Salinger: Zabhegyezõ
-Orwell: 1984(ez volt a másodszori nekifutás,mert elsõre nem tetszett)
-Orwell: Állatfarm
-Daniel Defoe: Robinson
-Huxley: Szép új világ
-Kereszturi Ákos & Tepliczky István: Csillagászati tankönyv kezdõknek és haladóknak 😊
Jelenleg pedig:
-Gazdag László: Relativítás elmélet és szuperfolyékony vákuum
Jó hogy megtaláltam ezt a fórumot,mert ezeknek a könyveknek a nagy részét is innen-onnan a fórumró csipegettem össze.
anno 1987
Elég meghökkentõ könyv volt, nekem nagyon tetszett, érdemes elolvasni! A filmet is megnéztem amint elolvastam, habár az egyertelmûen nem lett olyan jó, mint a könyv. De azért a profi megfilmesítések közé tartozik! (fõleg a fényképezést tekintve)
Éppen agyalok, hogy vennék egy Stephen King novelláskötetet...ti melyiket ajánlanátok, melyik a legjobb? 😊
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Hermann Hesse - Sziddhárta
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
az elsõ 50 oldalnál tartok, eddig inkább "történelmi" könyv a 60-as 70-es évekrõl, a szereplõk háttér életérõl.
ajánlom mindenkinek!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
alex kava-dermesztõ õrület
akik szeretik a modern thrillert meg a sorozatgyilkosokról szoló könyveket akkor azoknak biztos tetszik, nekem alex kava az egyik kedvenc írónõm, majdnem az összes megvan 😊
A könyv Magyarországon a legnagyobb szabású, a világon pedig az egyik, ha nem a legrészletesebb Tesla életmû feldolgozás...
a hamarosan megjelenõ könyv honlapja:
http://tesla-book.blogspot.com
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Most pedig következik:
H.P. Lovecraft - Összes mûvei I-II-III
Stephen King - Borzalmak városa
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Friedrich Wilhelm Nietzsche
A hatalom akarása
Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az első játék... Ambient Enjoy
John Caldwell: Mokhara Démona
Stephen King: A menekülõ ember
Monte Merrick:Memphis Belle
És ezeket fogom olvasni most:
John Caldwell: Nincs kegyelem
John Caldwell: Fekete Lángok
tetszett nekem és annak is idõszerû a mondanivalója.
ez kinek tetszet mert sok negatív kritikát olvastam pedig nekem bejött😊
\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"
Varázshegy
kevés
755 oldalnyi harc és káosz, nem is kell több. 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Tamási Áron: Ábel