Mit olvasol mostanában?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Alonso<#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting>
. .Yo soy el más fuerte! Voy a matar a todos mis enemigos! Sin piedad! .
Történelmet kedvelõknek ajánlom.
Ismerj meg mindent, amit az internetes pénzkeresés titkairól tudni kell.
It\'s a definitive role-playing experience, and the only reason it can\'t be called the best game in its class is because in a sense there\'s nothing available that compares to it. /Baldur\'s Gate 2/
Empire 'V' - Elbeszélés a valódi felsõbbrendû emberrõl
Ez jónak tûnik😊
Mostanában fedeztem fel az orosz írókat. Selejtezik ezeket a könyveket, mint a nácik, pedig van köztük jó.
Joel McIver: Metallica
\"- Helyben vagyunk, Ádáz. - Helyben vagyunk, Góré.\"
A portugál író regényét A da Vinci-kódhoz hasonlítják, ezért olvasom most A da Vinci-kódot. Ha már egykor kimaradt.
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
mindenkinek ajánlom
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
Hát, én kicsit megbántam. A film nagyon bejött, aztán valamikor megláttam a szép vaskos könyvet az egyik bolt kirakatában. Megvettem, és otthon ért az elsõ csalódás. Vaskosnak vaskos, de csak mert szép nagy betükkel és hatalmas sorközzel nyomtatták ki. A stilusa nyers, a hangulat nem jön át. Igazából, és sajnos, csak a pedofil tanár emlékei maradtak meg a könyv felébõl. A másik felét már nincs is kedvem elolvasni.
Talán az elsõ eset, hogy a film jobban tetszik mint a könyv.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
Úgy a negyedénél tartok, de már most is nagyon jó 😊 A film után se csalódok benne 😊
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
kb. a harmadánál tartok és eddig nagyon tetszik!
Ale Alonso! poppe fan club™
Inni és élni hagyni:
A könyvet olvastam elõször, ami nem volt rossz, de a sorozat jobb lett. A sorozat fantasztikus.
(A sorozatot ajánlom mindenkinek aki szereti a vámpíros történeteket, de az Alkonyatnál komolyabbra vágyik. 18+ )
Az idõutazó felesége:
A könyv nagyszerû lett, egyedül a vége zavart kissé. A film is nagyon tetszett, de a könyvtõl messze elmarad. Sajnos másfél órában ennél jobbat nem lehet összehozni.
(A könyvet érdemes olvasni, a filmet érdemes megnézni. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Hogy melyikkel érdemes kezdeni azt nem tudnám megmondani. Én a könyvvel kezdtem, nem bántam meg, de lehet hogy fordítva jobb. Nem tudom.)
És amit most olvasok:
Jeff Abbott - Pánik
Tûrhetõ, bár a leghosszabb novella benne a leggyengébb...ehh
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
A filmet még nem láttam, de hamarosan arra is sort kerítek.
Azt mondják elég hû marad a könyvhöz, ha igen, akkor nagy melléfogás nem lehet.
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W