1737
Könyvek, könyvek, könyvek...
-
#404 Vannak nagyon jo kenyvek, amit mar soxor kiolvastam. A sotet-elfet pl. mar nagyon regen olvastam, es tok kiesett mar az egesz. meg hat, azota vagy 5 uj resze van, amit meg nem is olvastam, es most "be kell melegiteni" hozza... :) -
#403 én nem bírtam elolvasni egy könyvet 2x -
#402 R.A. Salvatore: A Hajnal ösvénye
Nekiestem ujra a sötételf-sorozatnak, ez most a tizedik :) -
#401 hmm ez jól hangzik jó is? -
#400 star wars : árnyékbolygó -
Cat #399 robert jordan: A tél szíve II. -
#398 Wilbur Smith - Igazi ferfi
egyszer mar olvastam, de megint a kezembe akadt (ugyis mar elfelejtettem mirol szol) -
#397 konyvet
tudod, oluyan teglalap alaku
es jo vastag
vannak benne papirlapok, es azon furcsa jelek
na azokat szoktam megfejteni -
Tomcat #395 Wilbur Smith: A kard hatalma
jó nagyon -
#394 M.A.G.U.S. - Lobogók Hajnala
novellák a Hatodkorból -
#393 Én most Forsyth-tól olvasom az "Átverés"t.
Szerintem nagyon izgalmas, alig birom lerakni. -
#392 Rejtő Jenő: Az elátkozott part. Most végeztem vele, jön a következő Rejtő mű...még nem tudom melyik. Igaz, hogy már v. 20sszor elolvastam asszem mindegyiket, de nem baj :) -
#391 Veszettül jó volt, asszem' rövid időn belül elolvasom a Halál Velencében és a Márió és a varázsló c. műveit is, úgyis itt várnak rám, egy kötetben, rövidek is.
Akit érdekel egy kis elmélkedés művészetről és művészekről, irodalomról és irodalmárokról az olvassa el a Tonio Krögert, nekem sokat adott. -
#390 Márai: Tájak, városok, emberek
Magus: D.A. rulez! :) -
#389 btk -
#388 Thomas Mann - Tonio Kröger -
#387 Douglas Adams : Galaxis útikalauz stopposoknak -
#386 éppen az Amerikai Isteneket olvasom Neil Gaimantől, marha jó! Mindenkinek tudom ajánlani, aki szereti a Stephen King-féle irodalmat... Még a "Magyarok Istene" is benne van egy mondat erejéig :) -
#385 ez most alegujabb konyve - verfarkasok kastelyaban
valahogy kezd ismetlodni, de a sci-fijei mostanaban jobbak -
#384 Michael Cunningham: Órák
teccett, bár elég szomorú könyv
most majd Philip K. Dick: Az ember a fellegvárban-t
fogom elkezdeni, hát attól tartok ez sem móka , kacagás -
#383 :o) Emléxem az volt az első L.L könyv amit olvastam 10en valahány évvel ezelőtt. Az még jó könyv volt.
Déry: Befejezetlen mondat-án rágtam át magam, ami csalódás volt a másik nagyregényéhez képest :o(
MOst jöhet végre a mostani National G. -
#382 lavlencet, de mar a vege fele kozeledek (de meg nem tudom ki a verfarkas - mindig mas) -
#381 nemzeti sportot -
#380 Ezt te nem is tudod milyen rossz embernek mondtad... Mind1, a bérgyilkosok aszonták nem találnak, szóval megbocsájtok.
Mostan -> Az Aranyváros Ostroma, fantasy antológia, benne:
Allen Newman: A Légy és a temetetlen holt
Banjamin Rascal: Fekete Karmok
Eric Muldrom: Koponya és karom
John Caldwell: Az aranyváros ostroma
Ebből most a második kisregényt olvasom, aki szereti a fantasyt meg a humort, annak mindenképpen ajánlom! -
#379 fórumot :)) -
Cat #378 évente 15-20 könyvet ir, olyanok is... :p -
#376 Lao-ce : Tao Te King
Weöres Sándor fordításában -
#375 Dürrenmatt: A megbízás
(válogatott elbeszélések 4) -
#374 Na most spec a Bárgyú Árnyak sorozatot végig, eddig kiolvastam első 3-at (Bárgyúgolyó futam, Nabumm!, A turbó sötét oldala), még most jön az utsó (Még zöldebb a turbó sötét oldala) Hát valami rettenet amilyen stílusban ezeket megírta nemes istván! -
#373 Őszentsége a Dalai Láma - Nyitott szívvel
Prága útikönyv -
#372 Bret Easton Ellis - Informátorok -
szando #371 Manapság én a Mein Kampfot olvasom, szigorúan iskolai tanulmányaim miatt, persze. -
#370 Révai Gábor - Mesterek
Beszélgetések a világról és a túlvilágról Müller Péterrel és Popper Péterrel -
#369 Most ott tartok hogy kaptam egy rakat paródia könyvet havertól és azokat bújom... Eddig kiolvastam Konyak a barbárt, most éppen Konyak a kegyetlen végére próbálok érni, majd még jön a Bárgyú Árnyak sorozat... -
#368 Mostanság:
Stephen King: Holt-Tenger -
Cat #367 az remek regény! clarke ot imádom, nem is értem hogy lehet pedofil :o
jelenleg a világ kereket uj kötetét olvasom, kardok koronája, vagy az azutáni, nemtom :) -
#366 Terry Pratchett - Thief of Time -
#365 Nemeskürty István - Tűnődések történelemről, irodalomról -
#364 Torrente del Bosque : A Ku Klux Klan tortenete
eleg fasza tenyfeltaro cuccok vannak benne + sok kep :).ennek hatasara meg akarom nezni a Mississippi burninget..ajanlom mindenkinek -
#363 Ez így van!!!