1737
Könyvek, könyvek, könyvek...
-
#574 Herr Potter 3. részét -
#573 ORGYILKOSOK
aztán...
TOTÁLIS ANNIHILÁCIÓ
-
donpedro #572 Tegnap még Merle: Védett férfiak (kb. hatodszor, ui. imádom)
Ma már Robert Jordan: Az idő kereke-sorozatába kezdtem újra bele, ui. ma megérkezett az összes hiányzó rész, amit megrendeltem. :) -
#571 Umberto Eco - Hogyan írjunk szakdolgozatot ?
Thomas Mann novellák -
#570 tulajdonképpen az egész star wars előzménye,
de már nagyon régen olvaltam
még a Tenkes kapitányával és
Asimov, Isac alapműveivel együtt :-) -
#569 Valerio Massimo Manfredi - Az utolsó légió -
#568 jelenleg a A bajnokos reggelijét olvasom :)
aki szeret 1 picit is gondolkodni a könyveken (vagy szereti Matrixot), neki nagyon tudom ajánlani -
#567 Harry Potter és a Főnix Rend. így a 400. oldal környékén már kezd eléggé izgalmas lenni. Meglepő dolgok vannak benne. -
#566 Én most Terry Goodkind-tól a Könnyek Kövét(1-3) olvasom.
még 2 évvel ezelőtt olvastam el az előzményeket az Igazság Keresőjét. Soha nem gondoltma volna, hogy újra úgy alakul az életem, hogy lesz időm olvasni, és lásd mégis akad.
Ez egy nagyon jó fantasy könyv(sorozat) Szerintem minden fantasy rajongónak érdemes elolvasni, mert tényleg nagyon ott van. Minden benne van, ami csak egy ilyen könyvben meg kell, hogy legyen. J.R.R Tolkien után a második olyan iró, aki ey szinte teljesen újj világot hozott létre, mégha nem is olyan részletesen van kidolgozva mint Középfölde.
Most rendeltem meg a Falka Vére 3 részes kötetet, ami remélem méltó lesz folytatsának, és ha igen, akkor van még újabb 3 rész. Szóval, akit érdekli, az nyugodtan szóljon, és ha nem akar költeni, egy ismeretlenre, és pesti, annak az első két részt szívesen odaadom, hogy megtuja mi is az, amiről itt áradozom.
ha meg akarod rendelni, akkor az első két kötetsorozatot itt tudod megrendelni, a folytatásokat meg itt és keressetek rá vagy Terry Goodkind-ra, vagy pedig a címre : Falka Vére.
Remélem nem gond, hogy ilyen hosszú voltam, de remélem vkinek felkeltettem az érdeklődését, vagy vki visszaemlékszik, aki olvasta.
-
#565 Stephen E. Ambrose: Az Elit Alakulat -
#564 Gyűrűvilág -
#563 Aha, de szvsz itt is az első trilógia a legjobb. Én most olvasom újra az egészet+gondolkodom rajt, hogy meg kellene venni az egyben kiadott verziót, de az első trilógia az egész erőssége...
Amúgy kedvenc Asimov könyvem az Én, a robot annál jobb sztem nincs, bár a Halhatatlanság halálát nem olvastam... -
#562 PATRICK SÜSKIND: A PARFÜM
naón jó kis könyv... -
#560 A hatalmas Galaktikus Birodalom hanyatlásának idején Hari Seldon egy pszichohistórikus egy projektet indít el a galaxis szélén, a Terminus nevű bolygón. Az a célja, hogy a teljes anarchia, és káosz időszakát lerövidítse, és előkészítse a terepet a majdani Második Birodalom számára. Ezért százezer tudóst gyűjt össze, akik az Alapítványon munkálkodnak, összegyűjtve mindazt a tudást amit az emberiség a Birodalom időszaka alatt felhalmozott.
Nagyon jó könyv, és aki a sci-fit szereti annak szinte kötelező. -
#559 Leslie L. Lawrence-A megfojtott viking mocsara -
#558 Richard Laymon -A mozinak vége -
#557 John Caldwell alias Nemes István - A Káosz Fényei -
#556 Miről szól az a könyv? -
#555 Én is pont azt:) -
Skard #554 Asimov: Alapítvány
Tudom ajánlani -
Skard #553 Az egy isteni könyv. -
#552 Tolkien - Szilmarilok -
#551 Mereskovski - Leonardo da Vinci
1914-ben adták ki de tetszik a könyv Leo marha nagy fej volt! -
#550 az Állatfarmot olvastad? Az is hasónló, bár inkább gunyoros a hangvétele. Ettől függetlenül nagyon ütős, különösen az utolsó mondata... -
#549 A nagytestvér szemmel tart! :) -
#547 1984 nagyon király! -
#546 Neil Gaiman: Amerikai istenek
nemcsoda hogy az összes létező díjat megnyerte ez a könyv... nagyonnagyon szuper -
#545 Moldova György - A pénz szaga és George Orwell - 1984 -
#544 Háhhá megvan Terry Prachtettől a Vége a mesének!!!
Most kezdem :) -
Zhertun de Royg #543 (A világ leghosszabb trilógájának 4. része) -
Zhertun de Royg #542 Már csak max 1-2 hét és meg lesz:
Duglas Adams:VISZLÁT, ÉS KÖSZ A HALAKAT! -
#541 KRi2: NAGYON jó a Clockwork Orange film... érdemes megnézni még a könyv után is. -
#540 tegnap fejeztem be a gyűrűk urát 8adszorra. ma kezdem 9edszerre,vagy pedig a szilmarillokat, még nemtom. -
#539 Kárpáti Andor - Kurvajó! -
#537 Gépnarancsot.
Mán mustrálgattam film formájában ,de valahogy mint a legtöbb alkotás papiir formában nagyobb sikert ér el nálam. -
#536 Az se rossz, 12 perc alatt játszódó cselekményhez képest meg pláne :) -
#535 gondolom én egyedül a tibet rózsáját olvastam angolul de azt csak angolul meg lehet láttam filmben.. de nem valószínű. -
#534 Henry Hamilton: Második világháború titkai
És Kurt Rieder: Mágia és okkultizmus a III. birodalomban -
#533 jaja, de magyarul már olvastam, meg más azért a hangulata... csomó könyvet olvastam már több nyelven, és nagyon érdekes élmény... -
#532 angolul? :) úgy is ugyan az történik benne mint a magyarban