Mit olvasol mostanában?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szart sem ér a tudás ha nincs kivel megosztanod
Ajánlom mindenkinek, iszonyat jó!
(egy kis angol-orosz nyelvlecke...)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
W. W. Hunter : Kõrösi Csoma Sándor, a zarándok tudós
Kõrösi Csoma Sándor : Buddha élete és tanítása
mindezek egy könyvben.
Rex Warner: Julius Caesar
Aztán: Doom 1
Most: Én Claudius
Hétvégén: Haegemonia😊))
A Katedrális az eszméletlen jó könyv😊))
Ja, meg H.P. Lovecraft!!!
azt hiszem mosr pont ilyen pehelykonnyu iromanyra van szuksegem
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
Raymond E. Feist - Résháború, stb könyvek (vagy 20 kötet szintén)... igencsak nagyonjó ez is - szerintem
a magyarok közt is vannak kellemesek... bár azok közt kevesebb az ilyen epikus fantasy...
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Sebaj, kinek mi az uncsi 😊
párhuzamosan
Stephani Perry: Resident Evil
nem is olyan rémes... csak kicsit hosszú leirások vannak benne...na de hát mit várhatunk egy 18. századi irótól?
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
Ha jól számolom, 6-odszorra fogom elolvasni.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Ha L-A-S-S-A-N M-O-N-D-A-N-Á-M, mint Lendvai, akkor hazudnék!... :o) www.mars3696.hu
Ennek a könyvnek még van jelentéstartalma is és nem csak az ömlengés a jiddisek felé.
Úgy hallottam, hogy bevezetik a tanrendbe ezt a könyvet (mivel elsõ magyar Nobel-díjas), ezt támogatom, de remélem, hogy csak felsõbb évfolyamonak/osztályoknak lesz csak, mert nehéz maga a könyv, nem élmény olvasni, de maga az irodalom benne, AHOGY le van írva, az fantasztikus.
Továbbá amiért lehúzták a könyvet, h. magyarellenes, van is benne egy nagyon kicsit, kb. fél oldalnyi szöszmösz, ami mondhatni mellékes.
De nem kell félteni Kertész Imrét, ugyanis kapnak kemény kritikát az izraeliták is.
Remélem szalonképes voltam, mindezt elõítéletek nélkül mondom.
De még van elõtte vagy nyolc könyv, amit el akarok olvasni,és vár a polcomon (Huxley, Kundera, Merle, Eric Berne stb.)
Mert nekem ugynezki hogy a masodik trilogiabol nincs meg a 3 madik kotet es ha az valakinek megvan szojon ma nekem 😊
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
(továbbá majdnem az összes többi könyve)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
J. R. R. Tolkien - A Gyûrûk Ura (The Lord Of The Rings)
Elsõ könyv, A Gyûrû Szövetsége.
George W. Bush: Utam a Fehér Házba
Tök normális benne az ürge ...
A medve nem játék.
Thomas Vosseberg: Hacker Kézikönyv
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)