Mit olvasol mostanában?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

David Morrell: Elveszettek
Coine, The A&O
Tolkien - Szilmarilok és Orwell - 1984 vár rám még a közeljövõben 😊

számlákat

szart sem ér a tudás ha nincs kivel megosztanod

Cyrano de Bergerac: Holdbéli utazás
Ajánlom mindenkinek, iszonyat jó!
Dzsini
Anthony Burgess - A Clockwork Orange
(egy kis angol-orosz nyelvlecke...)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Havas Henrik: Kurvaélet
Lacc
Az öt gyûrû legendájának 2. kötetét és H.P.Lovecraft összes mûvei 1. kötetét olvasom most párhuzamosan 😊
Coine, The A&O
Bodor András : Kõrösi CSoma Sándor és a tibetológia kezdetei
W. W. Hunter : Kõrösi Csoma Sándor, a zarándok tudós
Kõrösi Csoma Sándor : Buddha élete és tanítása

mindezek egy könyvben.

Randal
szept környékén:
Rex Warner: Julius Caesar
Aztán: Doom 1
Most: Én Claudius
Hétvégén: Haegemonia😊))

A Katedrális az eszméletlen jó könyv😊))
Ja, meg H.P. Lovecraft!!!

RelakS
Trutykó: 12 pokoli történet

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

zakika
Fable - A hold forro jegen

azt hiszem mosr pont ilyen pehelykonnyu iromanyra van szuksegem

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

Dzsini
Robert Jordan - Idõ Kereke sorozat (asszem ez a címe - csak kölcsön volt) - kb 10*2 könyv jelent meg eddig
Raymond E. Feist - Résháború, stb könyvek (vagy 20 kötet szintén)... igencsak nagyonjó ez is - szerintem
a magyarok közt is vannak kellemesek... bár azok közt kevesebb az ilyen epikus fantasy...

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

G@b0r
Útolsó pokoli történetek - trutykótól

Coine, The A&O
Pedig DragonLance nagyon nagy kedvencem és sztem 1általán nem unalmas.
Sebaj, kinek mi az uncsi 😊

Gladiator
nem tudtok ajánlani vmi király fantasy regényt, ami hasonlít a gyûrûk urához? (elfek, törpök, vargok, mágusok...) a dragon lance-t ne is említsétek, mert elkezdtem olvasni az öszi alkony sárkányait, de olyan rohadt unalmas volt, hogy kínból el vergõdtem a feléig, de aztán hagytam, mert nagyon uncsi volt. szal vmi királyat mondjatok.

Stephani Perry: Aliens - Labirintus

párhuzamosan

Stephani Perry: Resident Evil
Coine, The A&O
J. R. R. Tolkien - A Gyûrûk Ura : A király visszatér

ipszilon
Mary Shelley: Frankenstein

nem is olyan rémes... csak kicsit hosszú leirások vannak benne...na de hát mit várhatunk egy 18. századi irótól?

Aquli
Stephen King: Tóparti Kisértetek

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

artschi
Robert Merle: Mesterségem a halál
Ha jól számolom, 6-odszorra fogom elolvasni.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Coine, The A&O
J. R. R. Tolkien - A Gyûrûk Ura : A két torony

Gladiator
gyûrûk ura angolul, meg gitár iskolát

Vik1984
Isaac Asimov: Alapívány és Föld. Naddon jó

Néha összeszavakat a keverem

2XP
Szhopoklész - Antigoné >> mivel kötelezõ, de 2 h alatt végeztem vele, nem volt olyan rossz.

MARS3696
Don Belt - Iszlám (National G.)

Ha L-A-S-S-A-N M-O-N-D-A-N-Á-M, mint Lendvai, akkor hazudnék!... :o) www.mars3696.hu

Coine, The A&O
Nyah elolvastam és tetszett.
Ennek a könyvnek még van jelentéstartalma is és nem csak az ömlengés a jiddisek felé.
Úgy hallottam, hogy bevezetik a tanrendbe ezt a könyvet (mivel elsõ magyar Nobel-díjas), ezt támogatom, de remélem, hogy csak felsõbb évfolyamonak/osztályoknak lesz csak, mert nehéz maga a könyv, nem élmény olvasni, de maga az irodalom benne, AHOGY le van írva, az fantasztikus.

Továbbá amiért lehúzták a könyvet, h. magyarellenes, van is benne egy nagyon kicsit, kb. fél oldalnyi szöszmösz, ami mondhatni mellékes.
De nem kell félteni Kertész Imrét, ugyanis kapnak kemény kritikát az izraeliták is.
Remélem szalonképes voltam, mindezt elõítéletek nélkül mondom.

Azt kaptam meg karira.... :-)
De még van elõtte vagy nyolc könyv, amit el akarok olvasni,és vár a polcomon (Huxley, Kundera, Merle, Eric Berne stb.)
Olvasd el a többit is, nagyon jók! (kivéve a Földön idegen)
Coine, The A&O
Kertész Imre - Sorstalanság

Sephi
Nem tudgyak valaki nekem megmondani hogy a Star Wars meseken belul a Han Solo-s reszek azok 7 konyvbol alnak? ugyertem ket rilogia es egy Han Solo Nomadjai...

Mert nekem ugynezki hogy a masodik trilogiabol nincs meg a 3 madik kotet es ha az valakinek megvan szojon ma nekem 😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Dzsini
huhh az Illúziókat olvastam... fincsi. egy jó adag távolkeleti filozófia sok egyébbel körítve... kellemes elgondolkodnivaló 😊

Most olvastam ki az Aliens vs. Predator - A Préda címû könyvet! Huh...nagyon jó! Aki szerette az Aliens filmeket, ezt ne hagyja ki! Ebbõl kéne filmet csinálni!
Waterhorse
Lord of The Rings - TTT

Erőt, egészséget elvtársak...ugye?

Factor_007
jee befejeztem a sátán kutyájá
most majd jöhet végre Lovercraft

Bár látom, hogy itt inkább Fantasy tábor gyûlt össze, azért ajánlanék egy könyvet, amit nagyon érdemes elolvasni: Richard Bach - Illúziók
(továbbá majdnem az összes többi könyve)
Coine, The A&O
Tegnap sikerült befejezni 😊
Januárban jöhet a II 😊

Dzsini
Isaac Asimov Teljes Alapítvány Birodalom Robot Univerzuma 3.

J.D.Salinger - Zabhegyezó

magus
Most kezdtem el olvasni, még csak az elsõ fejezetnél tartok, de állítólag, és szerintem is nagyon jó.

Bunyós Pityu
Azt meg akartam venni, milyen?

hi púh

magus
Kárpáti Andor - Kurvajó

Punker
Star Wars: Ep. VIII. Sötét Erõk Ébredése

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Factor_007
Sir Arthur Conan Doyle: A sátán kutyája

[Walaki]D`Lair
Háború és béke. Talán tavaszra végzek vele 😄DDDDD

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Douglas Adams - A kétség lazaca

Coine, The A&O
Ma, pedig igeeennn, nekikezdek a sorozatnak :

J. R. R. Tolkien - A Gyûrûk Ura (The Lord Of The Rings)
Elsõ könyv, A Gyûrû Szövetsége.

a.carkey
Olvassátok el:
George W. Bush: Utam a Fehér Házba

Tök normális benne az ürge ...

A medve nem játék.

RelakSfromhome
Trutykó: Utolsó Pokoli Történetek

Thomas Vosseberg: Hacker Kézikönyv

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

G@b0r
Ken Follett - A katedrális

Coine, The A&O
J. R. R. Tolkien - A Babó (The Hobbit)
végreee megszereztem 😊