Mit olvasol mostanában?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
nemtudom ki a szerzõ lusta vagyok megfordítani 😊
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Erwin Rommel: Gyalogság elõre!
Julian Barnes: Dumáljuk meg rendesen!
Csak ki kellene kölcsönözni! 😊)
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
ez a harmadik része a sorozatnak, vki tudja hogy a következõ részek megjelentek? sharpe csatája pl.
most Graham Greene - Utazások nagynénémmel
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
valós kép a második világháborúról szaftos részletekkel.Jó író jó könyv olvassatok el.(ritkán olvasok könyet de ez nekem most nagyon bejön)
mellesleg érdekel hogyan kell kiejteni ezt a cthulu-t? csulu vagy tulu vagy hogy...?
Zabhegyezõ már rajta figyelt jó ideje, de csak most volt idõm / most jutottam hozzá.
meg aranyos kis könyv 😊
Elminster sorozat: megteszik, de az Elmister a Pokolban nagyon gyenge
100 mini fantasy történet: iszonyat jó, a novellák kb felénél fetrengtem és könnyeztem a röhögéstõl, a maradékon csak röhögtem simán. Meg is volt a hatása, alig birtam utána vacsizni, fájt az állkapcsom...
Izzó Parázs: elsõ kisregény jó többi nagyon gyenge
És most jön majd ha minden igaz egypár Douglas Adams könyv...
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
"leszarom, de azért érdemes elolvasni?"
mindent érdemes elolvasni, az elsõ mondatodat meg nem nagyon értem...
Dr. Howard C. Cuttler és Õszentsége a Dalai Láma - A boldogság mûvészete
naggy....jó könyv 😊
hans grassmann: picasso és a mercedes benz avagy mi a fizika?
és mijamoto muszasi : go rin no sho
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
nagggyon humoros és tanúlságos és mindezek mellett könnyen olvasható !
Egy éve még a gy.u. trilógia került ennyibe ami három könyv volt ugye. Jól tudom, hogy a szilmarillok az egy könyv, nem?
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
nagyon rul, bár még csak 80 oldalt olvastam el a 370-bõl 😊
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
én meg azt mondom bárhol lehet kapni, még utcai könyvesboltoknál is láttam, komcsi.
ezt hol lehet megszerezni? Én itt egy könyversboltban se találtam.Ugye ez az ami a tündék középföldére érkezésérõl szól?
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
hetvegen L.L.Lawrence - A kicsik nyomaban
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!