Mit olvasol mostanában?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
eddig az a véleményem hogy robert jordan világ kereke sorozata erõsen veri minõségben és hosszban is (az jelenleg magyarul a 14iknél tart, ha jol tudom)
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Amúgy ennek az írónak van a McNally sorozata, azok egytõl egyig iszonyú király könyvek, mindenkinek ajánlom!!!!!!!
[...] Te romboló állat! Te sátán!
nemtudom ki a szerzõ lusta vagyok megfordítani 😊
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Erwin Rommel: Gyalogság elõre!
Julian Barnes: Dumáljuk meg rendesen!
Csak ki kellene kölcsönözni! 😊)
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
ez a harmadik része a sorozatnak, vki tudja hogy a következõ részek megjelentek? sharpe csatája pl.
most Graham Greene - Utazások nagynénémmel
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
valós kép a második világháborúról szaftos részletekkel.Jó író jó könyv olvassatok el.(ritkán olvasok könyet de ez nekem most nagyon bejön)
mellesleg érdekel hogyan kell kiejteni ezt a cthulu-t? csulu vagy tulu vagy hogy...?
Zabhegyezõ már rajta figyelt jó ideje, de csak most volt idõm / most jutottam hozzá.
meg aranyos kis könyv 😊
Elminster sorozat: megteszik, de az Elmister a Pokolban nagyon gyenge
100 mini fantasy történet: iszonyat jó, a novellák kb felénél fetrengtem és könnyeztem a röhögéstõl, a maradékon csak röhögtem simán. Meg is volt a hatása, alig birtam utána vacsizni, fájt az állkapcsom...
Izzó Parázs: elsõ kisregény jó többi nagyon gyenge
És most jön majd ha minden igaz egypár Douglas Adams könyv...
"leszarom, de azért érdemes elolvasni?"
mindent érdemes elolvasni, az elsõ mondatodat meg nem nagyon értem...
Dr. Howard C. Cuttler és Õszentsége a Dalai Láma - A boldogság mûvészete
naggy....jó könyv 😊
hans grassmann: picasso és a mercedes benz avagy mi a fizika?
és mijamoto muszasi : go rin no sho
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
nagggyon humoros és tanúlságos és mindezek mellett könnyen olvasható !
Egy éve még a gy.u. trilógia került ennyibe ami három könyv volt ugye. Jól tudom, hogy a szilmarillok az egy könyv, nem?
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
nagyon rul, bár még csak 80 oldalt olvastam el a 370-bõl 😊
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?