Mit olvasol mostanában?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Coine, The A&O
Lao-ce : Tao Te King
Weöres Sándor fordításában

harakiri
Dürrenmatt: A megbízás
(válogatott elbeszélések 4)

\"A bölcs nem az, aki soha nem szenvedett, hanem, aki átélte és legyőzte a kétségbeesést!\"

Calver
Na most spec a Bárgyú Árnyak sorozatot végig, eddig kiolvastam elsõ 3-at (Bárgyúgolyó futam, Nabumm!, A turbó sötét oldala), még most jön az utsó (Még zöldebb a turbó sötét oldala) Hát valami rettenet amilyen stílusban ezeket megírta nemes istván!

"The trees move. Do you not see it?"

Coine, The A&O
Õszentsége a Dalai Láma - Nyitott szívvel
Prága útikönyv

gyraph
Bret Easton Ellis - Informátorok

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

Manapság én a Mein Kampfot olvasom, szigorúan iskolai tanulmányaim miatt, persze.

-the invisible-

Coine, The A&O
Révai Gábor - Mesterek
Beszélgetések a világról és a túlvilágról Müller Péterrel és Popper Péterrel

Calver
Most ott tartok hogy kaptam egy rakat paródia könyvet havertól és azokat bújom... Eddig kiolvastam Konyak a barbárt, most éppen Konyak a kegyetlen végére próbálok érni, majd még jön a Bárgyú Árnyak sorozat...

Aquli
Mostanság:
Stephen King: Holt-Tenger

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

az remek regény! clarke ot imádom, nem is értem hogy lehet pedofil :o

jelenleg a világ kereket uj kötetét olvasom, kardok koronája, vagy az azutáni, nemtom 😊

Lacee
Terry Pratchett - Thief of Time

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Coine, The A&O
Nemeskürty István - Tûnõdések történelemrõl, irodalomról

saco
Torrente del Bosque : A Ku Klux Klan tortenete

eleg fasza tenyfeltaro cuccok vannak benne + sok kep 😊.ennek hatasara meg akarom nezni a Mississippi burninget..ajanlom mindenkinek

MY BIATCH!

shaba23
Ez így van!!!
én meg csak azt a sok rohadt tankönyvet olvasom (vagy legalábbis ülök a könyv elõtt )

War. War never changes.

Calver
Továbbra is Shadowrun:
Nyx Smith - Elsötétedés
valamint Shadowrun szabálykönyvet is olvasgatom rendesen...

zakika
Rejto Jeno - Ezen egy ejszaka

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

Guest
Arthur C. Clarke: Randevú a Rámával
Calver
Tudom!
Most éppen Shadowrun, Hatalom Titkai trilógia második és harmadik kötete:
Robert N. Charrette - Jól választd meg ellenségeidet! (kiolvasva)
Robert N. Charrette - Keresd a magad igazát (folyamatban)

Factor_007
Rejtõ Jenõ 14 karátos autó

Coine, The A&O
Krishna Dharma (Kenneth Anderson) - Rámájana

[HUN]PAStheLoD
hát mostanság ezt a fórumot de olyan kihalt mint a többi (terminal, prog.hu...)

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Coine, The A&O
Helmuth von Glasenapp - Az öt világvallás
Örkény István - Válogatott egyperces novellák

Carlos
örök klasszikus!

Þór vígi þessi rúnar

cSuwwi
James Herbert - Patkányok 😊
Kis horror könyvecske, pár 1/2 méteres patkánnyal. Cuki 😊

shit happens

Calver
Douglas Adams - Galaxis Útikalauz Stopposoknak
Erre is sort kerítettem végre!

[HUN]PAStheLoD
orvos látott már ?? (erõs skizoid tünetek ) 😄D

Coine, The A&O
Babits Mihály - A gólyakalifa

még csak az 1/3-ánál tartok, de nagyon jó kis könyv ez !

éljen május elseje, énekszó, és tánc köszöntse

Dzsini
+szervezzük. 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Coine, The A&O
Helyes, akkor úgyis kapok egy 4 napos hosszúhétvégét, máj. 1-én valszeg megyünk szórakázni hülye koncertekre, meg akarok tartani egy gárdenpartit is, de mindenképp fogunk találkozni, ha neked jó vmikor, lesz idõm, csinálok ;-)

Dzsini
na szééép... itt belepofátlankodik...

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Efreet
hát nemmindennap, de néha... jövõhétre megszervezzük majd, akkor úgyis lesz május1 meg minden...

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Coine, The A&O
Akár, de, ha, mégis, esetleg, talán találkozhatnánk, de te elfoglalt dolgozó ember vagy, nemde ? 😊

Dzsini
ugyehogyugye? mesélj majd valamit mailban vagy msn-en vagy ilyesmi... kiváncsivagyok bõvebben hogy milyen hatása volt.

Coine, The A&O
Belsõ ösvény, amúgy fenomén könyv...maradjunk annyiban, hogy észhez térített.

Még van hátra kb. 30 oldal, utánna pedig Babits - A gólyakalifa következik

Dzsini
érdekes... keményen elborult volt a koma... nemcsoda, hogy mûvészetének ezt az ágát nemnagyon reklámozzák gimiben magyarórán 😊

nálam most egy kis O. Henry elbeszélésgyûjtemény jön... Borgesbõl van még pár oldal, utána...

Coine, The A&O
Átválogattam egy rakás könyvet, hogy mi kell nekem és gondoltam kell vmi ellazulás a sok novella, irodalmi és filozófiai mû mellé, megnéztem magamnak ezt és elolvastam. Az elején még nevettem, sebaj, érdekes a szerzõ lelkivilága.

Dzsini
Coine érdekes váltás a belsõ ösvény után....

RelakS
Douglas Adams: A kétség lazaca

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

NaNoKuTyA
Istenemberek I.-II.

\':..:\'

Coine, The A&O
Guillaume Apollinaire - Tizenegyezer vesszõ

auuuuuu....

belekezdtem raymond e. feist midkemia ciklusába, 3mat már bevégeztem, az asztalom van még vagy 10 hátra 😊
eddig az a véleményem hogy robert jordan világ kereke sorozata erõsen veri minõségben és hosszban is (az jelenleg magyarul a 14iknél tart, ha jol tudom)

Coine, The A&O
valószínûleg (99,5%) nem ide akarta

Eye-scream
LOL😊))

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Guest
Ööö, ezt tutira ide akartad írni? 😊)
Eye-scream
Nem ugyanaz mégcsak nemis ugyanaz írta, de tényleg király könyv😊 Sztem akinek tetszett a Suttogó Cthulu az olvassa el ezt is marhajó...

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

[HUN]PAStheLoD
hehe mostanában képernyõt meg HVG-t meg városí hírlapot.. de ideje becserkésznem az ASIMOV összes 3.ik kötetét 😄

Factor_007
nemtom hogy a suttogo cthulu ugyanaze mint az eleven cthulu, de ha igen akkor nagyon király könyv!!

batman
Lawrence Sanders - Timothy játéka

Amúgy ennek az írónak van a McNally sorozata, azok egytõl egyig iszonyú király könyvek, mindenkinek ajánlom!!!!!!!

[...] Te romboló állat! Te sátán!