Mit olvasol mostanában?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

marhaságokat az SGn :-)

akkor eltaláltam 😊
mindenesetre elgondolkodtatott. kicsit jobban kéne figyelnem

Dzsini
Henryk Sienkiewicz (1846-1916)
lengyel, nobel díjas író. (Varsóban láttam a szobrát 😊 )

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

sienkiewicz: quo vadis

báz, olvasom egy hete, és nem vagyok biztos benne, hogy írják a szerzõ nevét...

Sephi
Bazz en csak a Karhozatot olvastam tole ami allati jo volt. Igaz elkezdtem a Veres Konyvek-et is de beleuntam 😊 Dean R. Koontz - Suttogasok jobb volt akkor 😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Eye-scream
Robert Merle: Malevil

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Factor_007
Most kezdtem el megint Clive Barker: Korbács c. remekmûvét.

Sephi
Mirol van szo?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

ScOrpY
semmit

Enny1

Sephi
Nagyon a fantaziara epult.

A Fekete Haz mar eros krimi de megmradt benne a Teritorium is. Egynelore a konyv felenel jarok es Jack meg csak egyszer ment at 😊

Kertész Imre: Sorstalanság

Végre rávettem magam.
De már nem tudom mikor olvasni, mert este - amikor lenne idõm - tökre lehúz, és utána rosszul alszom...

Az 1984-et nem rég kaptam meg, és már nagyon rá vagyok feszülve..!!

Vegetáriánus : régi indián szó, jelentése béna vadász

Dzsini
Jelképek-kommunikáció-társadalmi gyakorlat (tanulmánykötet)
Klaniczay - The uses of supernatural power
Jiøi Menzel - Hát, nem tudom... (- másodszor)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Punkerwork
tegnap este kezdtem el megint Az Örökháború-t

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

zakika
nekem a talizman is eroltetetnek tunt

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

eLviRA
George Orwell: Légszomj

...what\'s for You, will not pass You by...

Sephi
Na Tom Jones elso kotet kesz.

Most egy kis szunet ... johet a Stephen King - Peter Straub : A Fekete Haz (Talizman folytatasa)

Rullaaah!!!!

Edwin P. Hoyt - Göring és a Luftwaffe

\"Life is around you and in you.\"

szacsi
Michael Mansfield - Pokoli túra

:-O http://www.ashes.hu O-:

Eye-scream
Egyébként én most Terry Pratchett: Vészbanyák

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Eye-scream
Nekem az 1984 tetszett jobban...

tomsolo
Stephen King : halálsoron

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

wizy
na átváltottam Henri Charriare - Pillango (nem biztos hogy igy kell irni a nevét:-)) )

\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"

Guest
Talán még alapabb, mint az 1984 😊
Sephi
Ne orits!

Meg kell szerezni surgosen!

artschiatwork
az bizony!

Calver
Umberto Eco - A Rózsa Neve

"The trees move. Do you not see it?"

jelenleg: Jack Higgins: Vihar-fok

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Sephi
Arrol nem halottam! Az is Orwell?

I.C.ram
Állatfarm szvsz sokkal jobb a 84-nél 😊
legensy
SG fórumot 😊

\"Ostoba beszédre hallgatás a felelet.\" \"Inkább tisztes halált, mint gyalázatos életet.\" \"Ki hogy él, aszerint gondolkodik.\"

Márai: Bébi, vagy az elsõ szerelem

http://www.kaukazus.hu >> olajkutakat, szabad légutat.

Marquez: Száz év magány

Richard A. Knaak: Diablo-A vér szava
jAsOn VoOrHeEs
GameStar

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Kit--Kat
Hermann Woug: Zendülés a Caine hadihajón

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

wizy
Rejtõ Jenõ: Az elveszett cirkáló:-))))

\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"

Görgey Artúr - Életem és mûködésem

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

szacsi
Stephen King - A Mágus

Az SG fórumot :-)

Voltan
Carroll könyvei nagyon jók. Kicsit se volt ám ópiumfüggõ a pasas...

Én most fejeztem be:
Chuck Palahniuk:Survivor
A Harcosok klubja írója. Magyarul Halálkultusz címmel jelent meg, de aki teheti inkább angolul olvassa, mert a fordítás rémesen sz*r. Egyébként qrva jó könyv.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Dzsini
Lewis Carroll - Alice tükörországban (Behind the looking glass)
Shelby-Garretson - Cultural Anthropology

Punkerwork
Meghalsz Tengerész (írót fejbõl nem tom)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

szacsi
más nincs itthon, zsal:

Michael Crichton: Szörnyek szigete

egyébként egész jó...

Voltan
Teljesen mindegy a sorrend, nem folytatásos a cucc.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Sephi
Bazeg... olvasta valaki a Tom Jones c. konyvet? Letezik olyan hogy Henry F. 1733 ban irta volna a konyvet?

Sephi
Megettem de semmi valaszt nem kaptam!

Most mar oly mindegy 😊

Egybkent aki elolvasta mar a Discworld konuveket az el tudna nekem arulni a pontos olvasasi sorrendet? Mert a Magia Szine es a Magia Fenye osszekapcsolodik de a MORT es az Equal Rites pl nem. Most vettem meg a Mozgo Kepek , Orseg Orseg , A Kaszas es a Vege a mesenek de nem merem elolvasni oket mert nem tudom a sorrendet...

Wing Rockling
Oscar Wilde - Hatodik érzék 😊

\"I fight the world, and take all they can give. There are times, my heart hangs low. Stand and fight, live by your heart. Always one more try. I\'m not afraid to die.\"\"Manowar\"

Dynamic
Miért nem rendelted meg neten?
Ezért(is) van.
Sephi
Barozsalok!

Mar lassan fel eve keresem a Stephen King - Peter Straub fele A fekete haz c. konyvet ami a Talizmas masodik resze es nem leltem sehol. Erre ma reggel felmetnunk setalni a Westend tetejere mire lattom hogy eppen tobb kiado reklasatrat nyitott. Es bementem... es kerestem es mit latok az egyik sarokban? A KONYVET! 😊)))

A elado csaj aszitem szivrohamot kapok mert majdnem szejelszortam minden penzem ugy siettem hogy mar magameva tudgyam a konyvet 😊))

Lalalalalalalalalallaala!!!!

BADE
Ns+amit a fórumokon írtok😊

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2