1737
Könyvek, könyvek, könyvek...
  • Balu san
    Heinrich Harrer - A Fehér Pók
  • wizy
    Douglas Adams - Galaxis Útikalauz Stopposoknak

sajnos még csak e-book...
  • maozedong
    dan brown - Digitális erőd

lehetne erősebb is a sztori de elmegy
  • ghost cb
    uramisten... inkább herri pottert olvass kicsi
  • CLINT EASTWOOD9
    A kressz tankönyvet és a teszt könyvet.
  • Tertovan
    70-290-es vizsga lehetseges kerdesit es valaszait olvasom
  • Kontrakcio
    G.Orwell:1984?
  • zakika
    Merletol olvastam egyparat es nem szoktam benne csalodni. Szerintem nagyon trivialisan van megirva, semmi ergelzosseg, mint egy erzelmileg kiegett ember - de mar az elejen ilyen volt, tehat nem ilyenne alakult. A masik oldalrol meg, csak ilyen ember talalhat ki kulonbozo modszereket "parezer egyseg lividalasara egyszerre egyszeruen es gyorsan"

de az ironak a tiszteletet megadhatod azzal, hogy leirod a nevet :)
  • Kontrakcio
    hát igazábol tetszett,mivel egy ember pályafutásának egy teljes ugymond sikerét és hanyatlását irja le az iró, elég reális volt a mű, meg persze a végén a kisebb affér a biróságon: különben tényleg scak parancsot teljesitett :) az a legszebb hogy nem s tudom hány millió ember haláláért felelős! neked hogy tetszett? (JAH és tudom hogy kell leirni)
  • zakika
    kulonben milyen szerinted?
  • zakika
    pontosabbam Merle
  • Kontrakcio
    Mehler: Mesterségem a halál
  • zakika
    az jo
    4 eve olvastam nyaron torokben :)
  • IlluminatoR
    Lőrincz L. László - A Kicsik
  • rolika
    mika waltari: az ország titka
  • Ben C
    Rejtő - Piszkos Fred, a kapitány
  • Csacsi
    Köszi.....a könyvkeresőt nem néztem.....itt van jó pár dögivel..köszi a helpet.
  • Mike
    www.alexandra.hu
    www.konyvkereso.hu
    www.antikvarium.hu
  • Csacsi
    itt a közelben néztem a librit...nem volt semmi, majd netetn is néztem a librit...ott sem jött fel semmi...illetve az alexandria oldalán sem találtam semmit.
  • Mike
    könyvesbolt?
  • Csacsi
    Sziasztok. Nem tudja vki, hogy Tom Clancy könyveket hol tudnék venni?
  • Mike
    Feist minden mennyiségben
    max anyagi korlátok vannak
  • Adrian Graves
    A Dűne (tudom már írtam, de befejeztem, így kénytelen leszek este újra belkezdeni. Immár nagyon sokadszor)
  • Punkerwork
    Dune: Istencsászára
  • SRobert
    Nick Cave: És meglátá a szamár az Úrnak angyalát
  • Balu san
    Obersovszky Péter - Öljétek meg Tévémacit!

Korrekt, őszinte írás jó meglátásokkal, sok iróniával és döbbenetes "karrierekkel" . A szerző "lerántja" a leplet a magyar média -értelmiségi emberek számára- amúgy is közismert állapotáról és annak "politikai" hátteréről.

Aki emlékszik a közelmúltban megszűnt Élesben című napi aktualitásokkal foglalkozó -egyébként kiemelkedően intelligens- műsorra (sajnos rendkívül rossz időpontban került képernyőre, kvázi kora délutáni holt időpontban), annak nem lesz ismeretlen Obersovszky. Őszinte fickó -ami a szívén az a száján típus-, értelmes megnyílvánulással és ráadásul ért ahhoz, amit csinál.
    Árpa elhíresült RTL-es könyvének fizikailag kb. a fele (olyan 200 oldal), azonban ötször annyi a mondanivalója.

A fentiekbe beleplántáltam szubjektív véleményemet is - elnézést azoktól, akik máshogy vélekednek.

Egy szó, mint száz: Érdemes megszerezni és elolvasni! :)
  • Adrian Graves
    Frank Herbert - A Dűne
    Edgar Allen Poe - The Complete Poems
    Denkinger Géza - Valószínűségszámítás (Na jó, már nem, már levizsgáztam)
  • zakika
    mi van, divatba jott?
  • artschiatwork
    Robert Merle: Védett férfiak
  • mango
    Örkény István: "Rózsakiállítás"
  • zakika
    Hasek - Svejk
  • mango
    Csatlakozom, még mindig nagyon jó, (#920) most értem a végére
  • Ben C
    Robert Merle - Védett férfiak

nagyonjó.
  • Szid
    Csak mert Komárnói vagyok. :o))
  • zakika
    Slovakiaban lakom es ott is vagyok
    miert?
  • Szid
    ?
  • Szid
    Itt laksz(idevalósi), vagy csak munkamiatt
  • zakika
    inkabb ugy mondanam, hogy megertem. szlovakiaba vagyok es hogyha csehekkel beszelek vigyaznom kell, hogy ne keverjem a ket nyelvet. filmeket nyugiban megertem sot a felirat se zavar. csehek sok jo konyvet adnak ki, tehat amit nem tudok beszerezni magyarul elmeletileg csehul is elolvashatnam, de arra se nincs idom, hogy azt elolvassam, ami megvan othon magyarul. faterom jo sok konyvet osszeszedett, de azoknak tobsegenek antikvar erteke van (Jokaik az 1800as evekbol es hasonlo)
  • mango
    :D
    tudsz csehül?
    svejk is naon jo!
    én most felvételizem,ugyh kinéz még hrabal is mostanság (bár inkább nézem filmen:))
  • zakika
    de meg sok uj konyv var othon, most vettem kettot + amit meg telen vettem + sogortol meghuztam a svejket (magyarul, pedig chehul lenne az igazi - igaz csehul utoljara fosulin olvasta, vagyis tanultam, ha mast nem tudtam beszerezni). tehat a vedett ferfiak vedve lesznek tolem (egy ideig)