Mit olvasol mostanában?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sephi
Most olvasom a Tom Jones c. konyvet. Ket nagy kotet! Rulah!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Nekem az egyik kedvenc irom. Valami eszmeletlen mennyire bele tudom magam elni a torteneteiben.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Dzsini
gratula, ez igen 😊 én csak könyvesboltban láttam a 6kötetes "összegyûjtött mûvei"-t, és hatalmas mennyiség... a híresebbjét olvastam én is, jókis régi sárgaborítós változatban 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Dzsini
pedig nagyon jó kis könyv 😊

én most Párizs guidebookot... készülök utazni...

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Sephi
Pontosan 85 Rejto konyvem van otthon. A szindarabok felet es a versek negyedet csak.

Bocs en fejeztem ki rosszul magam 😞

Balo
most kötelezõbõl az Aranyembert, elég nehéz a szövegezése... :o

„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson

Dzsini
a westerneket, a legios, hajos regenyeket, a szindarabokat, a verseket, az egyeb konyveket? ... az van vagy 5000 oldalnyi....

Sephi
En mar minden ami Rejto kiolvastam 😊

Jelenleg G. Orwell - 1984 -et olvasok!

zakika
hat igen a csondbrigad mas, de viszont kell egy kivetel is ami erositi a szabalyt
el kellene megint olvasni... majd ha ujra husz eves leszek 😊

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

Calver
amit nagyon trükkösön kihagytam a felsorolásból de azt se rég olvastam, Csontbrigádot azért imádom mert nagyon durván elüt ettõl a légió-szerelem-jófiúk sémától, teljesen más szemszögbõl közelíti meg a dolgokat, többek szerint csöppet horrorisztikus, de én imádom...

"The trees move. Do you not see it?"

a kedvencem tõle a Láthatatlan Légió
Calver
Rejtõ Jenõ könyveit... Csontbrigád letudva, iszonyat király könyv, Az elõretolt helyõrség se rossz, Elátkozott Partnak hiányzott a végé, azt még be kell potolni, most Elsikkasztott pénztárost olvasom, ez se rossz...

"The trees move. Do you not see it?"

Gnome
Jerome David Salinger: Zabhegyezõ

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

Z
Dale Avery: Renegát

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Aquir
ja könyvek....
😄
kötelezõt: Rokonok

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir
A FÓRUMOT TEE Háta FÓRUMOT :ÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐddd

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

zakika
ha jol emlexem az az atomhaboru utan...
de reg olvastam, vagy 15 eve

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

jAsOn VoOrHeEs
Fifahungary, SG, Prohardver, PcGuru, GameStar, Teletext 😄

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Johnyy
SG Fórumot Gamestart és adoom 3 textjeit mostanában!

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

PrasCo
Most épp a bírósági végzést.
Guest
#715: Malevil jóak 😊
szacsi
Amúgy annyira nem érdekel a mágia, csak Lovecraft hozta szóba a Necrocomicont novelláiban és ezért kezdett érdekelni ((:

51es körzet? Hmhm, mit csinálhatnak?
Én kb 2 hete láttam egy nagyon jó mûholdfelvételt az 51es körzetrõl és tisztán látszik egy mesterséges forrás, aminek középpontjában egy torony áll (((:

:-O http://www.ashes.hu O-:

Dzsini
igen, volt arról is szó, hogy Hitlernél volt, most pedig az Area51-ben van, és egy amerikai csodafegyver készül az alapján... ha rákeresel AlHazred nevére, meg a Necronomicon ( al Azif ) szavakra, tonnaszám találhatsz szebbnél szebb írásokat, amik mind "valódiak" és "mi pontosan tudjuk mi történt"... amiben mind megegyeznek, hogy senki nem tudja a jelenlegi pontos helyét, és sohasem látta 😊))

szacsi
Sztem nem annyira off, amúgy is ül a topik )):

OLvastam vhol olyat is, hogy Hitler is ezt használta, valamint van egy-két elég meggyõzõ írás is
Még van egy-két hetem, asszem belemélyedek, holnap eljúzok a könyvtárba is...

nah, akkor ON:

Lovecraft - A suttogó Cthulhu

Dzsini
mellesleg ha jó helyen keresel, nagyon sok érdekes dolgot lehet találni, amit akár mágiának is nevezhetsz... aztán hogy mire használod, az már a te dolgod, ahogy az is, hogy milyen hatással lesz rád.

nnnna off off

mitolvasok - 3 könyv párhuzamosan:
Robert Merle - Malevil
Philip K Dick - Man in the High Castle
Kate Bornstein - My gender workbook

szacsi
A románoknál is?

Na jó, nem offolok

szacsi
hmmm
akkor kutatok, hátha találok vmit, és talán mégis ráküldhetem Nyarlathotepet Viktorra, vagy esetleg a visszavonult DJ Ronira DD:

Filmek alapjai? Hmhm, nekem van egy Necronomic címû filmem, még nem néztem meg...

Dzsini
szinte minden népnél létezik "holtak könyve", ami a túlvilágot és a holtakat kísérõ rituálékat írja le, ezek lehetnek az alapjai a Necronomiconnak is. (és még millió másik könyvnek és filmnek az alapjai, szokás mágikus képességeket tulajdonítani neki 😊) )

Dzsini
nem igazán tudni... nincs eredeti írásos emlék róla, úgyhogy valószínûleg Abdul AlHazred se létezett, és mindez csak HPL agyszüleménye. A közelkeleti kultúrákban nem nagyon volt ilyen típusú és fajtájú "mágiahasználat".
ami "tény", hogy a bagdadi könyvtárban volt egy könyv, ami állításuk szerint akkor veszett el, amikor az amerikaiak megszállták a várost. - ez pedig bõséges összeesküvés-elméletre ad okot.

szacsi
pffff

szted van vmi igazságalapja, vagy baromság?

Dzsini
nincs "eredeti" necronomicon 😊

szacsi
a necronomicot még nem olvastam, ugyanis nem tudom, melyik a jó. van egy 70es években kiadott változat, az 100, hogy fake, aztán van egy lovecraftos, meg még van egy-két fajta

Nekem az arab kell ((((:

Dzsini
az letisztázza a dolgokat, hogy azt a változatot amit most olvastál kb 30-50 évvel HPL könyvei után "írták"?

szacsi
Hmhm....
ez a Necronomicon dolog eléggé összezavart...

Factor_007
Lovecraft - A bezárt szoba

Ottto
Leslie L. Lawrence: A Vérfarkas éjszakája

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

szacsi
H.P. Lovecraft - Árnyak a kapu elõtt
ezzel még éjaszaka végzek, után jön a következõ, még nem tudom, melyik legyen
Amugy ez sztem kurva jó

Jah, megakartam venni a Necronomicot, és szomorúan láttam, hogy 3e ft )):
Antikba meg nem találtam

Dzsini
a 22es csapdája az _egyetlen_ könyv, amit nem olvastam ki azokután, hogy belekezdtem... annyira nem jött be.

amúgy Kate Bornstein : Gender Outlaw (meg az elõzõt is, hosszabb könyvecske az)

komolyan:

Rex Warner: Julius Caesar

http://gaborszantai.co.uk/

ezt a topicot...😛

http://gaborszantai.co.uk/

Astaroth
Leslie L. Lawrence: Lebegõk
2 oldal elég is volt belõle...tucatregény...nulla

Josef Heller:22-es csapdája
Örökklasszis.Ritka könyv amit érdemes többször is elolvasni!

nemcsakfeel
Isaac Asimov: Alapítvány (- mostmár magyarul )
alapmû, eddig kimaradt 😞

*hihi ** *

N.E.O.!!!
SG Tudományos és Hírmagazint

St megkérte, hogy távolítsam el a régit, úgyhogy most csak ilyen szar van:(

Ottto
Robert Thurston: Sólyom Gárda - A Jáde fõnix legendája 3. rész

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Mark Bowden: A drogbáró halála

\"Ne bolygass olyasmit, ami felett nincs hatalmad!\"

Dzsini
Kate Bornstein : My gender workbook

Z
gázturbina kezelési útmutató+CCGT KKS kódrendszere 😊

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Dzsini
köszönjük a mélyreható, és fontos hozzászólást. rólad is szól ezekszerint másik topicunk, melynek "Könyv olvasás" a címe.

Wing Rockling
könyvek, pfff...

\"I fight the world, and take all they can give. There are times, my heart hangs low. Stand and fight, live by your heart. Always one more try. I\'m not afraid to die.\"\"Manowar\"

Voltan
Harry Harrison: A Technicolor idõgép

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"