Mit olvasol mostanában?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)
mindenkinek ajánlom én is..
valami más jó életrajzi regényt valaki?
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
Viktor Pelevintõl a Tervhivatal Hercegét olvasta valaki? Jó?
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Amikor kötelezõ volt, akkor nem igazán törtem magam. Pedig izgi! 😊
Úristen hód, fújd már ki!!!
- Aranyecset,
- A nap szerelmese
Mindkettõ Munkácsy életének "leírása". Nekem annak idején nagyon tetszettek.
aztán belekezdtem Graham Greene - Emberi tényezõ ...
Blues, Peace and Jimi Hendrix...
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
Nem vagyunk egyformák na! 😊
gamertag: kenobita
A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg. A. Rodin
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
Én nem hordom magammal, viszont megtaláltam a neten és letöltöttem... Így néha-néha mh-en is bele tudok nézegetni. <#wink>#wink>
Tudsz csehül? 😄
nem mertem belekezdeni csehul, igy is majdnem ket honapig olvastam magyarul (buszon hordani 800 oldalt, jo nehez volt a taskam)
Olvasta valaki C.S. Lewis: A varázsló unokaöccse c. könyvét?
(Narnia krónikái elsõ kötete)
Amúgy én most Hasek Svejk-jét olvasom... 😊
Angelika Ebbinghaus és Klaus Dörmer könyvét keresem magyar nyelven, címe : Megsemmísítés és gyógyítás
sehol nem találom, help 😊
htx
Amúgy most: Neil Gaiman - Amerikai Istenek
gamertag: kenobita
már a mona lisa overdrive-ot olvasom
teljesen le vagyok döbbenve
hogy tudta ezt megírni a 80-as években?
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
telre ilyeneket szoktam
Nincs igazság abban a hazugságban,hogy csak az angyalok sírnak,hiszen mindenki tudja,hogy mindannyian meghalni születtünk (Recoil)
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17