Mit olvasol mostanában?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

daeemoon
Alan Dean Foster: Alien

Kontrakcio
Merle:A sziget

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

Pink Tiger
mégvalami érdekelne, nagyon régóta keresem a harrison fawcett a katedrális harcosainak második kötetét, asszem az a címe hogy a katedrális legendája, de megszerezhetetlen, nincs valakinek valami infója róla?

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

Pink Tiger
ez az egyik kedvencem😊 rettentõ jó könyv letehetetlen, ellenére ennak hogy elég romantikus, néhol csöpögõs...
mindenkinek ajánlom én is..

valami más jó életrajzi regényt valaki?

douglas Adams: Viszlát, és kösz a halakat!

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

Narancs
Hali!
Viktor Pelevintõl a Tervhivatal Hercegét olvasta valaki? Jó?

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

Pyotr
Szepes Mária - A vörös oroszlán

██

sztrugackij testvérek: stalker - piknik az árokparton

cseri001
Amúgy én most a Bûn és bûnhõdést olvasom.
Amikor kötelezõ volt, akkor nem igazán törtem magam. Pedig izgi! 😊

Úristen hód, fújd már ki!!!

cseri001
Dallos Sándor
- Aranyecset,
- A nap szerelmese

Mindkettõ Munkácsy életének "leírása". Nekem annak idején nagyon tetszettek.

Pink Tiger
sziasztok, jó életrajzi regényeket keresek, tud valaki ajánlani ilyet nekem?

Calver
hogy szerezted be?

"The trees move. Do you not see it?"

totya24
Dan Brown - Digitális Erõd.. most végeztem vele...
aztán belekezdtem Graham Greene - Emberi tényezõ ...

Blues, Peace and Jimi Hendrix...

Cécile Aubry - Belle et Sébastien

HuAn82
Richard A. Knaak - /Diablo/ Az árnyak birodalma

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Most olvastam el Art Spiegelmantól a MAUS-t .... szenzációs könyv 😊
lovecraft összes mûvei 3. kötet

BADE
Múlt hétvégén kiolvastam a Da Vinci kód-ot,most végzek az Angyalok és Démonok-kal

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

szacsi
Boris Vian: Tajtékos napok

:-O http://www.ashes.hu O-:

Voltan
Heh, lehet 😄 Mindenesetre nagyon jó. Halálosan komolyan veszi a dolgot a fickó, nagyon részletes, és teljesen logikusan felépített dolog. Tényleg olyan, mint egy igazi útmutató, még a rajzok is benne. Jópofa nagyon.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Dying Soul
B filmek hatása? 😄D

Voltan
Max Brooks: The Zombie Survival Guide

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

zakika
en is csak nagyok keves konyvet olvasok ketszer es filmet is keveset nezek ketszer. lassan mar a zenevel is igy lessz, hogy meghalgatom egyszer es torlom le

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

De jó neked! 😊 De most viccen kívül ez szerintem plusz. Mert gondolom azért nézed meg annyiszor mert még sokadszorra is élvezed.

cenobite
Na látod, nekem film is van olyan, amit kismilliószor láttam. A Holló-t (elsõ rész), volt hogy minden nap +néztem.

Nem vagyunk egyformák na! 😊

gamertag: kenobita

Haamtahk
Jakob Böhme - A mennyrõl és a pokolról.

A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg. A. Rodin

Gladiator
Kosztolányi: Édes Anna<#szomoru1>

dan brown könyveket...
zakika
filmeket nezek es feliratokat is beszerzek ha nincs mas. olvasni csak lassan ezert nem elvezem. persze ha kell valami akkor utana nezek csehul is. szlovakiaba lakom, tehat a cseh is valahogy ramragadt.

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dics&otilde;ség

cseri001
Svejk tényleg jó... 😊
Én nem hordom magammal, viszont megtaláltam a neten és letöltöttem... Így néha-néha mh-en is bele tudok nézegetni. <#wink>

Tudsz csehül? 😄

zakika
svejk az jo
nem mertem belekezdeni csehul, igy is majdnem ket honapig olvastam magyarul (buszon hordani 800 oldalt, jo nehez volt a taskam)

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dics&otilde;ség

cseri001
Sziasztok
Olvasta valaki C.S. Lewis: A varázsló unokaöccse c. könyvét?
(Narnia krónikái elsõ kötete)

Amúgy én most Hasek Svejk-jét olvasom... 😊

Most amúgy én olvasom a Szilmarillokat, Vesztegzár a Grand hotelben és Mort a halál kisinasa. Inkább olvasok egyszerre 3-at mint egyet többször nem? 😊

Hogyan lehet egy könyvet ezerszer elolvasni??? Olvastam amúgy az egész káosz történetet sõt még az éj trilógiáját meg ezeket is. De azt nem értem minek egy könyvet többször elolvasni. Igaz én filmet se nézek meg kétszer...

Galy
Hali!

Angelika Ebbinghaus és Klaus Dörmer könyvét keresem magyar nyelven, címe : Megsemmísítés és gyógyítás

sehol nem találom, help 😊

htx
cenobite
Hahhh, asszem a Káosz Szavát én is kiolvasom újra - már vagy ezredjére. 😊

Amúgy most: Neil Gaiman - Amerikai Istenek

gamertag: kenobita

zakika
nem rossz

krisztike
Wilbur Smith : Hetedik tekercs

Borcsa
updike: igy látja roger

engem gyíkká változtatott de már elmúlt

umberto eco: a rózsa neve

magus
A Mester és Margarita

Sné Zsuzsa
Paulo Coelho : Tizenegy perc

😊))

Canon 450 D

😊
már a mona lisa overdrive-ot olvasom
teljesen le vagyok döbbenve
hogy tudta ezt megírni a 80-as években?

Andrew Meier: Csecsenföld
Punker
B. Herbert - K. J. Anderson: A corrini csata

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

zakika
Fable - Pepita macska
telre ilyeneket szoktam

Robert Merle: Malevil

Nincs igazság abban a hazugságban,hogy csak az angyalok sírnak,hiszen mindenki tudja,hogy mindannyian meghalni születtünk (Recoil)

Punker
<#worship>

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

HuAn82
John Caldwell - A Káosz Szava & A Káosz Szíve (újra), most pedig Kurt Rieder - Öngyilkos akciók a II. világháborúban.

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

zakika
elolvasteam a mumiat ann ricetol
szeptember ota mar ideje volt