1737
Könyvek, könyvek, könyvek...
-
Gorhek #1295 Akkor mindenképp elolvasom ! :)
Egyébként tudnál nekem még hasonló stílusú, vagy legalábbis "fokazottan poénos" könyveket ajánlani ? Nekem ez az első ilyen könyvem és nagyon tetszett.
Előre is kössz .. -
Mirk #1294 az nem baj, tudok angolul, elmondanád, hol találom? -
#1293 De tudom... 8 e-book van feltöltve egy oldalra, csakhogy nem magyar. -
#1292 Sziasztok!
Mondanátok olyan könyveket, amelyek a Vadnyugattal kapcsolatosak? Regények, történetek érdekelnének. Nagyon rákattantam most erre a témára. :)
Előre is köszi! -
#1291 Razielt -aki benne van a Biffben is- megbízzák, hogy csodát téve teljesítse egy gyermek kívánságát karácsonykor. És mivel egy kisvárosi kisfiú épp szomorú mert látta ahogy egy lapáttal agyoncsapják a télapót ezért akcióba is léphet egyből...
Még betegebb és poénosabb mint a Biff, viszont sajnos elég rövid, és a történet sem túl izmos. Ennek ellenére szvsz mindenképp megér egy elolvasást.
(Mellesleg szvsz. ez nem off, jobb mintha mindenki beírna egy címet azt' csá.) -
Gorhek #1290 Akkor igencsak 1et értünk. Most fejeztem be, mindig az a rész jár a fejemben amikor Rumival (érinthetetlen) beszélgetnek .. "-Egy gödörben élsz, b*szod !"
1ébként Christopher Moore- "A leghülyébb angyal" címü könyvét nem olvasta vki ? Kiváncsi vagyok az mien, lehet idővel elolvasom.
Csak hogy ne offoljak teljesen: most 1kis Asimov-ot fogok olvasni .. -
#1289 Köszi szépen, van ARem. :) -
#1288 Az tényleg nagyon jó :) -
kapika #1287 Sziasztok valaki megtudná mondani hogy Terry Brookstól Shannara örökségéből A druida, Az elf királynő, A talizmánok című könyveket honnan lehet ne letölteni vagy ha megvan valakinek lécci tölstse fel vagy valami!!! Előre is köszi -
Mirk #1286 steven erikson könyveket nem tudod véletlen, honnan lehet letölteni? -
#1285 Az egyik könyv azok közül, amiket keresel itt megvan.
Ilyen e-book féleség. Csakhogy ez pdf formátum, tehát szükség van Adobe Reader-re, ha még eddig nem töltötted volna le, mert e nélkül nem lehet olvasni.
Szerintem egy kis utánanézéssel az összest össze lehet így szedni. -
#1284 Leslie L. Lawrence: Portugál április
Vavyan Fable: Mesemaraton-Emlékfutam :) -
Gorhek #1283 Christopher Moore : Biff evangéliuma ...... nagyon szórakoztató -
rolika #1282 Wass Albert: Elvész a nyom -
roli613 #1281 én a fórumot olvasom
-
Mirk #1280 R. A. Salvatore sötételf sorozatátolvasom épp -
#1279 Miket olvastál eddig? Esetleg kölcsönözni nem tudnál számomra?
Amiket nem olvastam:
A keselyűk gyászenéje
Naraszinha oszlopa
Tulpa
Véresszalállú Leif és a lávamező
A fekete Anya kígyója
Esetleg nem tudod, hol lehetne ezeket megszerezni? Mert, én már kerestem mindenhol, és senkinek, sehol nincs meg... Pedig csak ezek hiányoznak a teljességből...:) -
Mirk #1278 kb 100 oldalt olvastam el eddig de nekem már az eleje is tetszett:) -
#1277 Kicsit ráérős a történetvezetés, de a hangulata elsőrangú, nekem nagyon tetszett. -
Mirk #1276 az előbb pedig Brandon Sanderson:Elantris -
Mirk #1275 Susanna Clarke:A Hollókirály
nagy meccsnek ígérkezik -
rolika #1274 george r.r. martin: varjak lakomája -
BomBa #1273 szerk: a cod2 multiplayer és stb topicos martinhora gondolok :) -
BomBa #1272 Leslie L. Lawrencet :)
más: martinhonak nem kéne egy topicot nyitni, h ott tegye fel a kérdéseit? csak úgy eszembe jutott
egyébként pl az ilyen kérdéseket melyik topicban lehet kibeszélni? -
kisdaru #1271 Havas Henrik: Kúrva élet -
#1270 Kasztovszky Béla : GRIN -
fucKingusz #1269 Dr. Rigó János - 80 nap alatt b@sztam szét a lemúriát -
#1268 Vavyan Fable: Vészbejárat (Vis Major sorozat, 4. kötet) -
#1267 Horváth György: Estvér -
contego #1266 Poul Anderson:Majd ha az Orion fölszáll -
#1265 "könyv közben", okké... -
#1264 nálam "Stephen King: Az" a nyerő, bár főleg az iszonyatos lelkiterror miatt amit a karakterek megélnek a könyv közben - ezért nem is lehet belőle jó filmadaptációt csinálni, ez nem lehet filmben megmutatni. hasonszintű még a Hasznos Holmik is. -
Nuki #1263 igen, az nekem is tetszett :P bár ez a sakkozósdi-ötlet is nagyon tetszett! :D -
#1262 Persze, a összes vámpírosat, meg a 4 démonosat.
A Démontolvajba voltak ütős helyek, amikor a démonvilágban mászkáltak, meghát egykét fájdalmas jelenet. -
Nuki #1261 az igenjó, csak kölcsönadtam még mielőtt el tudnám olvasni amiatt a rohatt érettségi miat!!!!!4 :D
amúgy az összes többi részét olvastad-e? -
#1260 Darren Shan - Áldozat
(A hátulján a "nagyon ijesztő" felirat szerepel, ami hülyeség, sokkal megfelelőbb lenne: "ne egyél és ne ülj ablak közelébe olvasás közben illetve az utána követkeő 1 napban" ) -
#1259 Harry Pottereket kezdtem újra, kis nosztalgia -
#1258 Oké, köszi! -
feamatar #1257 huhh; a 3ikról nem tudtam; csak az első kettőt láttam; az eslőt meg el is olvastam; az jó volt nagyon; de a másik kettőről nem tudok véleményt alkotni -
#1256 Még lenne egy másik kérdésem: ugyebár Lovecraft összes műveiből 3 kötet van. Melyik szerintetek a legjobb?