Mit olvasol mostanában?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pedig sokminden fennt van...
ööö...retekegér...!
Egy buddhista írás, mindenkinek csak ajánlani tudom.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
nem tudok befelyezni. meg csak a felenel tartok
utana financial management, h´hogy ne jojjek ki a gyarorlatbol...
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
ööö...retekegér...!
Az ütõs kis könyv. Jó ötleteket ad😊
Amúgy Josepha Sherman-tõl a Vulcan's Forge-ot olvasom most, Spock fiatalkoráról szól.
\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)
Egy könyvet próbálok letölteni, de sehol sem találom: Irvine Welsh : Trainspotting. Ha valakinek megvan (elektronikus formában ofc), akár a magyar, akár az eredeti, vagy tud egy linket, ahonnan le lehetne tölteni, az tudna rám dobni egy privüzenetet, vagy itt válaszolni?
Elõre is köszönöm!
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
aktualis tema 😊
A menyországban jobb a klíma,de a pokolban több az ismerős.
curse the stars with vertigo!
"The trees move. Do you not see it?"
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
akinek bejönnek a kalandos történetek, annak ez tetszeni fog. antikváriumokban érdemes keresni..
Jon: Itt azt írják, a világegyetem folyamatosan tágul. Garfield: Remek. Akkor van hely még egy fánknak.
novellagyûjtemény, van pár jó
"The trees move. Do you not see it?"
ööö...retekegér...!
Yang: Skandi- senior shao wari
Jon: Itt azt írják, a világegyetem folyamatosan tágul. Garfield: Remek. Akkor van hely még egy fánknak.
"Az ember, noha biológiailag sikeresnek mondható, számos területen fogyatékos faj." (Anthony Storr: Emberi agresszió)
Ez után az idézet után valami jót várok tõle! 😄
\"A világ tele van lehetett volnákkal...\"
Neked is tetszik? 😊
Én egyelõre még csak a Börleszk-et olvastam, de az tetszett... A Mesterlövész-nek még nagyon az elején járok, de ez is jó. 😉
Az ötös számú vágóhídat ajánlották nagyon kezdésnek, de sajnos az nincs meg. 😞
Úristen hód, fújd már ki!!!
Yang: Skandi- senior shao wari
Mostantól pedig kémia és biosz könyvek olvasása jön😊
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
a könyv témájával kapcsolatos:NSA
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Keresek egy könyvet, a címe: Dr. Mengele boncolóorvosa voltam az Auschwitz-i krematóriumban.
Ha netán van egy valakinek, és eladná, vagy tudja, hol szerezhetem be, irjon.
köszi
\"Ha megváltoztatod a szemléletedet, megváltozik az, amit szemlélsz\"
Ilyen volt Rajk László is magyarországon, mert CIA kémnek hitték megölték.
Most az interneten olvasgatok tudományos hireket.
\"A világ tele van lehetett volnákkal...\"
\"A világegyetem és minden lakója mulandó. Különösen a lények élettartama olyan, akár egy buborék.\"