Mit olvasol mostanában?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Robert Jordan:Álmok Tõre
ddomi87
nemtom mért nem jön be neked...náalm igen...elöször egy oldaljön be h nincs ilyen oldal de ott van egy kattints "ide" link és utána jó....<#szomoru1>
pedig sokminden fennt van...

ööö...retekegér...!

c.s. lewis: az oroszlán, a boszorkány és a ruhásszekrény (narnia)

kozik
Kornya Zsolt. visszatero motivum nalam.

Leszarom. Meg azt is, akinek nem tetszik.

sz4bolcs
Ácsán Szumédhó: Így van ez - ki is olvastam
Egy buddhista írás, mindenkinek csak ajánlani tudom.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

zakika
kar hogy nem jon be az oldal

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dics&otilde;ség

zakika
egeszsegugyi manazsment
nem tudok befelyezni. meg csak a felenel tartok
utana financial management, h´hogy ne jojjek ki a gyarorlatbol...

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dics&otilde;ség

ddomi87

ööö...retekegér...!

Az ütõs kis könyv. Jó ötleteket ad😊

Amúgy Josepha Sherman-tõl a Vulcan's Forge-ot olvasom most, Spock fiatalkoráról szól.

\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)

én meg olyan helyet keresek ahol könyveket lehet letölteni😊 haol sok sok sok könyv van.
Aquli
Sziasztok!
Egy könyvet próbálok letölteni, de sehol sem találom: Irvine Welsh : Trainspotting. Ha valakinek megvan (elektronikus formában ofc), akár a magyar, akár az eredeti, vagy tud egy linket, ahonnan le lehetne tölteni, az tudna rám dobni egy privüzenetet, vagy itt válaszolni?
Elõre is köszönöm!

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

BADE
kresz tesztkönyvet😊

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

HuAn82
Torente del Bosque: Kínzások és kivégzések Magyarországon

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Robin Cook:Fertõzés
Robert Merle:Mesterségem a halál
zakika
egeszsegugyi manazsment
aktualis tema 😊

zakika
azt meg nem olvastam merletol

Robert Merle:Üvegfal mögött<#integet2>
Királylány
Nick Hornby: Long Way Down

c.s. lewis: a varázsló unokaöccse (narnia)

constantin
Tutti Frutti Party5 avagy hogyan spricceljünk az égig<#taps>.Viccet félretéve ............................semmit ugyanis nem tudok olvasni se írni.

A menyországban jobb a klíma,de a pokolban több az ismerős.

Stephen King: A Magus

Magyar Grammatika, mer' pótszigorlatra az kell... <#rinya>

curse the stars with vertigo!

Calver
Cserna-Szabó András - Fél hét c. novellagyûjteménye, morbid és jó <#vigyor1>

"The trees move. Do you not see it?"

Tertovan
Planning and Maintaining a Microsoft Windows Server 2003 Network Infrastructure

Aquli
Srácok, valaki nem tudja, hogy a silent library project oldalra (slp.dwalin.ru) mi a user/pass?

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Jean De Léry utazása Brazília földjére - 1557
akinek bejönnek a kalandos történetek, annak ez tetszeni fog. antikváriumokban érdemes keresni..

Jon: Itt azt írják, a világegyetem folyamatosan tágul. Garfield: Remek. Akkor van hely még egy fánknak.

Calver
Csáth Géza - Mesék, amelyek rosszul végzõdnek
novellagyûjtemény, van pár jó

"The trees move. Do you not see it?"

ddomi87
Én most Davenport regényeket olvasok..."John Sandford-Soha ne ölj.."-el kezdtem és msot azt olvasom...Ajánlom mindenkinek izgi,laza,nem annyira unalamas, talán nehol egy picit...

ööö...retekegér...!

Sajna nincs meg egy könzve sem, de anno vagy 12 évvel ezelött olvastam töle jópár könyvet. Az általad említett kettö nagyon jó :o)

Yang: Skandi- senior shao wari

hmm..Én mostanában rákattantam Jack London könyveire. Ki mit olvasott tõle?

Jon: Itt azt írják, a világegyetem folyamatosan tágul. Garfield: Remek. Akkor van hely még egy fánknak.

Juczus
A. J. Holt: Vigyázz, jövök (angolul: Watch me). Azzal kezdõdött, hogy elsõ oldalon egy ilyen idézet:

"Az ember, noha biológiailag sikeresnek mondható, számos területen fogyatékos faj." (Anthony Storr: Emberi agresszió)

Ez után az idézet után valami jót várok tõle! 😄

\"A világ tele van lehetett volnákkal...\"

cseri001
Azért, mert jó lenne nekem e-könyv formában bármelyik... viszont nem találok sehol... Esetleg nincs neked?

Neked is tetszik? 😊
Én egyelõre még csak a Börleszk-et olvastam, de az tetszett... A Mesterlövész-nek még nagyon az elején járok, de ez is jó. 😉
Az ötös számú vágóhídat ajánlották nagyon kezdésnek, de sajnos az nincs meg. 😞

Úristen hód, fújd már ki!!!

igen, mer méris ? :o)

Yang: Skandi- senior shao wari

cseri001
Kurt Vonnegut - Mesterlövész
Olvas(ott) itt valaki Vonnegut-ot? 😊

Úristen hód, fújd már ki!!!

Voltan
Chuck Palahniuk - Haunted

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Tertovan
Planning, Deploying, and Managing Microsoft SMS 2003

BADE
most végeztem,ok persze,nekem tetszett,pár gógyiságtól eltekintve
Mostantól pedig kémia és biosz könyvek olvasása jön😊

Punker
mennyi van hátra még? megyek a könyveimért majd kölcsön adhatnád 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

BADE
Dan Brown: Digitális erõd
a könyv témájával kapcsolatos:NSA

doubleW
Sziasztok!
Keresek egy könyvet, a címe: Dr. Mengele boncolóorvosa voltam az Auschwitz-i krematóriumban.
Ha netán van egy valakinek, és eladná, vagy tudja, hol szerezhetem be, irjon.
köszi

\"Ha megváltoztatod a szemléletedet, megváltozik az, amit szemlélsz\"

Azt állitja Allan Dulles a CIA-nal lekhosszabb ideig igazgatóként dolgózó és egyedül az USA elnökének köteles beszámolnia mindenrõl, hogy kémeket helyezett minden kormányba, minden országban, s ezt azért mondta, mert tudta, hogy kémek vannak a CIA-nál is a vezetõségben, s igy is volt, mert azok jelentették moszkvának, s igy a gyanus személyeket likvidálták a kormányból, pedig azok nem is voltak kémek.

Ilyen volt Rajk László is magyarországon, mert CIA kémnek hitték megölték.
mint pl. ? tudnál mondani konkrét dolgot ? 😊

Ellenkezõleg, inkább attól féltem, hogy beetetnek valami ökörséggel és egész életemben utána az fog majd befolyásolni az izgalmas mindennapokban.
attól féltél, hogy egy szép nap majd felkeresnek az öltönyös napszemüveges urak, mondván, hogy túl sokat tudsz ? 😄

A CIA piszkos ügyeit kezdtem el érdeklõdve olvasni idén május 1-én, de 29 oldal után abbahagytam, hogy majd máskor folytatom a tanulást, majd szombaton elajándékoztam a könyvet, mert tul száraznak találtam a témát.

Most az interneten olvasgatok tudományos hireket.
Juczus
Nemrég kölcsön kaptam Lovecraft elsõ kötetgyûjteményét. Egy kicsit nehéz olvasmány, de megéri! 😄

\"A világ tele van lehetett volnákkal...\"

Dying Soul
Én pedig ezt fejeztem, most jön a Gyûrûk Ura.

Annakin
befejeztem. most újra átolvasom Henry Ford: A nemzetközi zsidó c. könyvét.

\"A világegyetem és minden lakója mulandó. Különösen a lények élettartama olyan, akár egy buborék.\"

Annakin
Dosztojevszkij: Ördögök

\"A világegyetem és minden lakója mulandó. Különösen a lények élettartama olyan, akár egy buborék.\"