1737
Könyvek, könyvek, könyvek...
-
Wittgen #1335 kormányrendeletet -
#1334 Elaine Bergstrom - Sötét lelkek leple -
#1333 én is galaxis utikalauzt, de csak e-bookban :( -
rolika #1332 tamási áron összes novellája 1. kötet -
#1331 Laura K. Hamilton - Leláncolt Nárcisszusz
Részemről az egyik legjobb vámpíros/farkasemberes/szörnyes/gyilkolós/dugós könyvsorozat amit olvastam (15 kötetes, ha vki csak most kezdené, szóval lesz mit olvasni:D -
#1330 Jane Roberts: Seth megszólal
üzenetek a szeelemvilágból
A valóságról szól, akit ez érdekel... -
#1329 Jelenleg: Rekviem
Egy romantikus szerű regény. Baromi gyerekes, és naív világképet fest, de legalább szídják benne a Nácikat :)
Néha kell ilyenis, kikapcsolódni a tanulásból. -
qper #1328 Jelenleg A lét elviselhetetlen könnyűségét kunderától és a Galaxis útikalauzt ADams-tól.
Fordito:
Köszi a tippet, kedvet adtál egy kis nosztalgiázáshoz, elő is veszem Tuskó Hopkinsékat :) -
Fordito #1327 Tudjátok miket olvassatok?
Humor és izgalom
ZANE GREY ÉS MAX BRAND!!! Ajánlom a Rodeó könyvek legújabb sorozatát (sajnos még csak három tagos) A "Western Klasszikusai"-t!
Minden Zane Grey elképesztő jó.
Ifjúsági humor
KARL MAY, JAMES FENIMORE COOPER!!!
Karl Maytól minden létező könyvet, ami indiános, Coopertől pedig a Nagy Indiánkönyvet!
Szerintem minden kategóriát felsoroltam, a krimi iránt nem érdeklődöm, azt azért nem írtam, abban egyébként Agatha Cristie és E. S. Gardner a legjobb, horror meg Ken Follett, ami egyébként háborús is. -
#1326 Tényleg jó volt! :)
Egyébként most Leonie Swann: Glennkill
Megölik a pásztort és a birkanyáj nekiáll kinyomozni a tettest - kissé elvont de jó :D -
#1325 szigorúan HP 7-et (angolul). -
#1324 Földi Pál:Harcosok az égen
Kurt Rieder:A III. birodalom csúcsragadozói -
#1323 Douglas Rowland - Cherubion Alkonya I.
gyerekkorom kedvenc regényei közé tartoztak a Leon Silver stuffok, most beszereztem egy tonna, azóta kimaradt Cherubion Könyvkiadós regényt és nosztalgiázom:) -
Mirk #1322 j. d. salinger - zabhegyező -
csoxer #1321 Hód-könyvek foreva -
#1320 Jah, ahogy olvastam inkább Dark Fantasy. Remélem azért tetszeni fog. :) -
Mirk #1319 annyira nem horror ám:) -
Mirk #1318 megvan, nagyon jó könyv! -
rbi1513 #1317 a világ legjibb oldala: http://trabinevelde.hu/latog.php?id=952059 -
#1316 Most nincs rá időm + este szerintem jobb olvasni egy horror könyvet. :) -
#1315 miért nem kezded akkor már most?:) -
#1314 Ma megvettem Clive Barker Korbács c. könyvét. Este elkezdem olvasni, már nagyon várom! :) -
#1313 Most olvasom. Még párszáz oldal van hátra. -
#1312 rowling - harry potter and the deathly hallows
nagyon tetszett ahogy befejezte. kisit mátrixos, de attól még nagyon ütős befejezés... -
Mirk #1311 stephen king - ragyogás -
LeryStar #1310 Graham Greene - Az isztambuli vonat -
#1309 S. D. Perry - Őrjöngő halál -
#1308 Tesco titok
Starcraft - Tűzkeresztség -
#1307 Jó. Talán az eddigi legjobb Gaunt regény. -
#1306 Vavyan Fable: Szennyből az angyal -
#1305 Jó a Becsület Őre? Én tegnap vettem meg de még nem jutott időm elkezdeni. -
#1304 Michael Stackpole : Warrior : En Garde
Dan Abnett : Becsület Őre -
Gorhek #1303 Kösz a tippeket, ha tehetem olvasok majd belőlük. (egyébként Terry Pratchett könyveit böngészve az "IZÉHORDÁK" cím rögtön megfogott ) -
roli613 #1302 Én szexújságot,szaftosakat:
Fhm
Ckm
Playboy magazin
Kurvahegy
ilyenek.... -
Mirk #1301 Neil Gaimantől az Amerikai isteneket olvassátok el az jó -
#1300 Haonló téma és hangulat: Terry Pratchett és Neil Gaiman - Elveszett Próféciák
A földre eljön az antikrisztus, de sajnos egy apró baki folytán elcserélik a szülészeten... És innen csak durvább lesz :)
Mellesleg tudom ajánlani az összes többi Pratchett könyvet, valamint Douglas Adams műveit is. -
#1299 Winettou könyvekből van jó sok, plusz ottvan asszem Coopernek egy ilyen ötkötetes vadnyugati sorozata. (Vadölő, Utolsó mohikán, Nyomkereső, Bőrharisnya, Préri) Én ezeket olvastam. -
Mirk #1298 :Dköszi
azért lengyelül is tudok egykét szót, de annyit nem hogy elolvassak egy könyvet:)
böngészgetem az oldalt, valszeg leszedek még pár dolgot:) -
#1297 gyürk sarolta. a kút. -
#1296 :DDDD
Direkt írtam így, hogy "nem magyar". Mivel hogy ez lengyel nyelvű...
De azért megvan angolul is itt.
Itt 5 darab könyv van Erikson-tol. Mondjuk ez kicsit ömlesztett, mert nemcsak ő van egyedül, van még más íróktól is e-book ebben a csomagban.
A lényeg, hogy az oldalon a legelső linkre kell kattintani. A jelszó a kicsomagoláshoz alatta van.