844
Tvtuner
  • MaSzKa
    nekem van pctv stereo az az
  • Attiska
    Köszi, holnap kipróbálom, de azt hiszem, hogy a PCTV Deluxe nem bt8x8/9 chipes.
  • MaSzKa
    http://btwincap.sourceforge.net/download.html

privibe elküldtem
    WDM Video Capture Driver
    for Bt848 / Bt849 / Bt878 & Bt879 Chipsets.
  • MaSzKa
    felesleges

nekem is BT878A chipes van és tökéletesen működik DSCalerba

• dara
    Tunercsere...
  • Attiska
    MaSzKa,

Megnéztem ezt a Dscalert, sajna nem megy, "ERROR: Failed to connect video capture device to renderer" hibával elszáll, akármit is csinálok.
  • dara
    Az illik önmagában nem elég.
  • MaSzKa
    T260HD
    Beépített DTV (DVB) Tuner, Hang: SRS TruSurround XT, Optikai digitális hang (SPDIF), Komponens, HDMIX2, Támogatott 1080P bemenet, CI Slot

1080p full-HD

ennek illik tudnia az mpeg4-et
    amúgy ha jól emléxem rá is van írva vhol

• dara
    Kérdés mindezt milyen jelszint mellett... És támogat-e MPEG4-et.
  • MaSzKa

beépített DTV-tuner
    A beépített digitális televíziós (DTV) tunerrel a T-sorozat szélesre tárja ön előtt a szórakozás világát. Más monitorokkal ellentétben a T-sorozat modelljei mindenféle kiegészítő készülék nélkül képesek dekódolni és ingyenesen megjeleníteni a digitálisan sugárzott tv-csatornákat. Így ön a számítógép előtt ülve a monitorán nézheti kedvenc tv-műsorait. És mindezt egy monitoron!
    http://www.samsung.com/hu/consumer/detail/detail.do?group=monitorsstoredevices&type=monitors&subtype=multifunctionmonitors&model_cd=LS26TDDSUV/EN
  • MaSzKa
    Vétel szoba antennával lehetséges
  • dara
    Már miért nem választható ki? A sor végi nyilat nyomd meg minden egyes sor kitöltése után.
  • dara
    A DVB hátránya, hogy sokkal közvetlenebb rálátást igényel az vevő az adóra. Emellett a Te esetedben csak a kabhegyi adó játszik, és a térképek alapján pont van köztetek némi domb. Az analog adóteljesítmény meg jelen esetben nem jelent semmit, lévén a mostani kísérleti adás csak 10kW-tal van szórva.

Egy tetőantennát azért próbálj meg, jó akár a hagyományos lepke is.
  • MaSzKa
    kösz de ez nem működik

utca ház szám nem választható ki
  • MaSzKa
    ja és ezt úgy, hogy 5-10km-re van az ország legnagyobb adó tornya mindjárt 2-ő is :(

• dara
    Az Antenna Hungária szerint a vétel csak tetőantennával lehetséges.
  • dara
    Ahogy nézem van köztetek némi domborzat...
  • MaSzKa

http://tv.tvnet.hu/dvb/dvbtfreqs.html

valaki árulja már el miért nem lehet legalább az M1-et befogni itt ajkán DVB-T-n?
  • MaSzKa
    akkor dscaler.org
  • Attiska
    Ez már megtörtént, semmi változás.
  • MaSzKa
    töltsd le a legújabb drivert szoftvert

http://www.pinnaclesys.com/PublicSite/us/Support/Consumer+Support/?viewDownload=1
  • Attiska
    MaSzKa,

Az egyik bajom vele, hogy a 203,25 MHz-t és a 210,25 MHz-t egy csatornának veszi (R10), miközben valójában kettő. A kábeltv-n az első az m2, a másik az m1, és így csak az egyiket hajlandó elmenteni. Erre van megoldás?

A másik dolog a teletext. Ez a WebText miféle dolog, nálam nem nagyon akar működni.
  • MaSzKa
    mi?
  • Attiska
    Sziasztok,

Használ valaki Pinnacle PCTV Deluxe-ot? Ez egy régebbi külső USB-s cucc. Két kérdésem lenne vele kapcsolatban.
  • MaSzKa
    http://prohardver.hu/hir/apro_usb-s_analog_tevetuner_a_pinnacle-tol.html
  • bzoley
    Nincs rajta mit keresgélni, az m1 HD adása most folyamatos, a tartalom az más kérdés. Tegnap este kilenc után ment a Presszó HD-ben, az elejébe belenéztem. Nem nekem való.
    (tunerrel, nincs ilyen monitorom)
  • saviola
    Sziadztok! Nekem egy anywhere pluss karim van. Miért van az hogy csak kép van és hang nincs?
  • pierrot
    bocs eredetileg a TFT Monitorok topikba akartam beírni ezt a T260HD-s kérésemet, de itt is aktuális, ha valaki tudna probálni megfogni ezt a HD jelet egy MPEG-4 képes DVB-T tunerrel ezt megköszönném, kiváncsi vagyok megy-e a kisérlet és mikor, persze budapestre gondolok.
  • pierrot
    igen hivatalosan dec. 1-étől elvileg, de okt. 6. óta is megy a HD kisérlet... itt vannak a részletek:
    Az m1 HD adása a kísérleti DVB-T platformon 2008. október 6-ától

engem az érdekelne, hogy T260HD-val vki keresse meg péntek este az m1HD adást, mert állítólag akkor van HD tartalom
  • dara
    Vasbeton rulez... Éljenek a panelházak.
  • bzoley
    A botantenna a legkevesebb esetben használható normális eredménnyel. Nem véletlenül lett újra "divat" a lepke vásárlás/építés.
    Azonkívül ritkán néznek tévét a tetőn, jellemzően kisebb-nagyobb mértékben le van árnyékolva. Ha olyan házban van a tévé(általánosítás), ami teljes takarásban van, ott csak a tetőantenna segít. A gyártó nem építhet arra, hogy majd jól odarakják tévét az ablakhoz, szemben a toronnyal.
    Jelen esetben ott az adókarbantartás lehetősége is.
  • MaSzKa
    az összes DVB-T-s tuner a gyári 10cm-es antennájával müködik
    de ebbe a monitorba az bele van integrálva

és a kézikönyvébe bele van írva semmi szirszar nem kell a hozzá
    a kézikönyvnek akarsz ellenemondani?

Pinnancle NanoStick pl

az antennabemenet az sima analóg adásra van az müködik is kábeltv-vel
  • bzoley
    Mivel van benne tuner, tv is, ne okoskodj, és olvasd el, amit neked írnak!
    Ha ragaszkodsz hozzá, hogy nem kell antenna, akkor magyarázd meg, mire való a hátulján az antenna bemenet:
    Signal input
    Connector: DTV Tuner
    Mutass akár egyetlen eszközt, ami antenna nélkül működik!

• MaSzKa
    az nem tv hanem monitor

a legmodernebb most jelent meg 3 hónapja

le van írva hogy ehhez semmiféle antenna nem kell!!!!

nem talál semmit

mondom 1 köpésre van az ország 2. legnagyobb TV adó tornya kb 10km
  • bzoley
    Mostanában cserélik az antennákat, lehet, hogy épp nem ment az adó. Milyen antennát használ, elég a vételhez?
    Amúgy a tévé Mpeg-4-et is tud? Mert különben sokra megy vele, ha most akármi is talál. Annak úgy is vége egy hónapon belül.
  • MaSzKa
    annak elégnek kell lennie
    a gyártó is leírta hogy nem kell hozzá semmi se

ráadásul itt a tv torony nem messze
  • Inquisitor
    Antenna? Az a 3KW elég soványka ...
  • MaSzKa
    hello

lenne pár kérdésem tvtunermaster :D

vett cimbi 1 Samsung T260HD monitort amibe van digitális és analog tuner

http://www.samsung.com/at/consumer/detail/detail.do?group=computersperipherals&type=monitor&subtype=lcdmultifunction&model_cd=LS26TDDSUV/EN

magyar menüs
    meg frissíthető szotfveres

azt tudni kell, hogy 10km-re lakik a srác a Kab-hegytől
    az ország második nagy rádióállomása itt van
    állítólag már több éve kísérleti jelleggel sugároznak digitális adást

nos az automata kereső 0db digitális csatornát talált :(

mi lehet a hiba?
    nincs adás?
    vagy nem megfelelő formátumu
    mtv 1 2 dunatv-nek be kéne jönni nem?
  • dara
    44°C az túró. A PVR3000 Deluxe-on a Micronas és a NEC chip is ~60-70°C-on üzemel, a minőségen mégsem lehet észrevenni semmit. Azt is simán viseli a tuner, hogy a Micronas chipről lehervadt az eredetileg rajta levő borda.
  • MaSzKa
    ez durva

vid vissza gariba cseréljék ki