844
Tvtuner
-
#604 nekem van pctv stereo az az -
Attiska #603 Köszi, holnap kipróbálom, de azt hiszem, hogy a PCTV Deluxe nem bt8x8/9 chipes. -
#602 http://btwincap.sourceforge.net/download.html
privibe elküldtem
WDM Video Capture Driver
for Bt848 / Bt849 / Bt878 & Bt879 Chipsets. -
#601 felesleges
nekem is BT878A chipes van és tökéletesen működik DSCalerba
-
dara #600 Tunercsere... -
Attiska #599 MaSzKa,
Megnéztem ezt a Dscalert, sajna nem megy, "ERROR: Failed to connect video capture device to renderer" hibával elszáll, akármit is csinálok. -
dara #598 Az illik önmagában nem elég. -
#597 T260HD
Beépített DTV (DVB) Tuner, Hang: SRS TruSurround XT, Optikai digitális hang (SPDIF), Komponens, HDMIX2, Támogatott 1080P bemenet, CI Slot
1080p full-HD
ennek illik tudnia az mpeg4-et
amúgy ha jól emléxem rá is van írva vhol
-
dara #596 Kérdés mindezt milyen jelszint mellett... És támogat-e MPEG4-et. -
beépített DTV-tuner
A beépített digitális televíziós (DTV) tunerrel a T-sorozat szélesre tárja ön előtt a szórakozás világát. Más monitorokkal ellentétben a T-sorozat modelljei mindenféle kiegészítő készülék nélkül képesek dekódolni és ingyenesen megjeleníteni a digitálisan sugárzott tv-csatornákat. Így ön a számítógép előtt ülve a monitorán nézheti kedvenc tv-műsorait. És mindezt egy monitoron!
http://www.samsung.com/hu/consumer/detail/detail.do?group=monitorsstoredevices&type=monitors&subtype=multifunctionmonitors&model_cd=LS26TDDSUV/EN -
#594 Vétel szoba antennával lehetséges -
dara #593 Már miért nem választható ki? A sor végi nyilat nyomd meg minden egyes sor kitöltése után. -
dara #592 A DVB hátránya, hogy sokkal közvetlenebb rálátást igényel az vevő az adóra. Emellett a Te esetedben csak a kabhegyi adó játszik, és a térképek alapján pont van köztetek némi domb. Az analog adóteljesítmény meg jelen esetben nem jelent semmit, lévén a mostani kísérleti adás csak 10kW-tal van szórva.
Egy tetőantennát azért próbálj meg, jó akár a hagyományos lepke is. -
#591 kösz de ez nem működik
utca ház szám nem választható ki -
#590 ja és ezt úgy, hogy 5-10km-re van az ország legnagyobb adó tornya mindjárt 2-ő is :(
-
dara #589 Az Antenna Hungária szerint a vétel csak tetőantennával lehetséges. -
dara #588 Ahogy nézem van köztetek némi domborzat... -
http://tv.tvnet.hu/dvb/dvbtfreqs.html
valaki árulja már el miért nem lehet legalább az M1-et befogni itt ajkán DVB-T-n? -
#586 akkor dscaler.org -
Attiska #585 Ez már megtörtént, semmi változás. -
#584 töltsd le a legújabb drivert szoftvert
http://www.pinnaclesys.com/PublicSite/us/Support/Consumer+Support/?viewDownload=1 -
Attiska #583 MaSzKa,
Az egyik bajom vele, hogy a 203,25 MHz-t és a 210,25 MHz-t egy csatornának veszi (R10), miközben valójában kettő. A kábeltv-n az első az m2, a másik az m1, és így csak az egyiket hajlandó elmenteni. Erre van megoldás?
A másik dolog a teletext. Ez a WebText miféle dolog, nálam nem nagyon akar működni. -
#582 mi? -
Attiska #581 Sziasztok,
Használ valaki Pinnacle PCTV Deluxe-ot? Ez egy régebbi külső USB-s cucc. Két kérdésem lenne vele kapcsolatban. -
#580 http://prohardver.hu/hir/apro_usb-s_analog_tevetuner_a_pinnacle-tol.html -
#579 Nincs rajta mit keresgélni, az m1 HD adása most folyamatos, a tartalom az más kérdés. Tegnap este kilenc után ment a Presszó HD-ben, az elejébe belenéztem. Nem nekem való.
(tunerrel, nincs ilyen monitorom) -
#578 Sziadztok! Nekem egy anywhere pluss karim van. Miért van az hogy csak kép van és hang nincs? -
pierrot #577 bocs eredetileg a TFT Monitorok topikba akartam beírni ezt a T260HD-s kérésemet, de itt is aktuális, ha valaki tudna probálni megfogni ezt a HD jelet egy MPEG-4 képes DVB-T tunerrel ezt megköszönném, kiváncsi vagyok megy-e a kisérlet és mikor, persze budapestre gondolok. -
pierrot #576 igen hivatalosan dec. 1-étől elvileg, de okt. 6. óta is megy a HD kisérlet... itt vannak a részletek:
Az m1 HD adása a kísérleti DVB-T platformon 2008. október 6-ától
engem az érdekelne, hogy T260HD-val vki keresse meg péntek este az m1HD adást, mert állítólag akkor van HD tartalom -
dara #575 Vasbeton rulez... Éljenek a panelházak. -
#574 A botantenna a legkevesebb esetben használható normális eredménnyel. Nem véletlenül lett újra "divat" a lepke vásárlás/építés.
Azonkívül ritkán néznek tévét a tetőn, jellemzően kisebb-nagyobb mértékben le van árnyékolva. Ha olyan házban van a tévé(általánosítás), ami teljes takarásban van, ott csak a tetőantenna segít. A gyártó nem építhet arra, hogy majd jól odarakják tévét az ablakhoz, szemben a toronnyal.
Jelen esetben ott az adókarbantartás lehetősége is. -
#573 az összes DVB-T-s tuner a gyári 10cm-es antennájával müködik
de ebbe a monitorba az bele van integrálva
és a kézikönyvébe bele van írva semmi szirszar nem kell a hozzá
a kézikönyvnek akarsz ellenemondani?
Pinnancle NanoStick pl
az antennabemenet az sima analóg adásra van az müködik is kábeltv-vel -
#572 Mivel van benne tuner, tv is, ne okoskodj, és olvasd el, amit neked írnak!
Ha ragaszkodsz hozzá, hogy nem kell antenna, akkor magyarázd meg, mire való a hátulján az antenna bemenet:
Signal input
Connector: DTV Tuner
Mutass akár egyetlen eszközt, ami antenna nélkül működik!
-
#571 az nem tv hanem monitor
a legmodernebb most jelent meg 3 hónapja
le van írva hogy ehhez semmiféle antenna nem kell!!!!
nem talál semmit
mondom 1 köpésre van az ország 2. legnagyobb TV adó tornya kb 10km -
#570 Mostanában cserélik az antennákat, lehet, hogy épp nem ment az adó. Milyen antennát használ, elég a vételhez?
Amúgy a tévé Mpeg-4-et is tud? Mert különben sokra megy vele, ha most akármi is talál. Annak úgy is vége egy hónapon belül. -
#569 annak elégnek kell lennie
a gyártó is leírta hogy nem kell hozzá semmi se
ráadásul itt a tv torony nem messze -
Inquisitor #568 Antenna? Az a 3KW elég soványka ... -
#567 hello
lenne pár kérdésem tvtunermaster :D
vett cimbi 1 Samsung T260HD monitort amibe van digitális és analog tuner
http://www.samsung.com/at/consumer/detail/detail.do?group=computersperipherals&type=monitor&subtype=lcdmultifunction&model_cd=LS26TDDSUV/EN
magyar menüs
meg frissíthető szotfveres
azt tudni kell, hogy 10km-re lakik a srác a Kab-hegytől
az ország második nagy rádióállomása itt van
állítólag már több éve kísérleti jelleggel sugároznak digitális adást
nos az automata kereső 0db digitális csatornát talált :(
mi lehet a hiba?
nincs adás?
vagy nem megfelelő formátumu
mtv 1 2 dunatv-nek be kéne jönni nem? -
dara #566 44°C az túró. A PVR3000 Deluxe-on a Micronas és a NEC chip is ~60-70°C-on üzemel, a minőségen mégsem lehet észrevenni semmit. Azt is simán viseli a tuner, hogy a Micronas chipről lehervadt az eredetileg rajta levő borda. -
#565 ez durva
vid vissza gariba cseréljék ki