Tvtuner kérdések
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Cseheknél 2300 korona az ára.
Minek neked digitális TV vevõ, 2012 messze még? :)
Nemrég vettem egy winfast 2000xp expert tuner kártyát és az a problémám vele, hogy nem tudom hogyan kell videoról felvenni.Aki tudja vagy van ötlete az kérem írjon.
Köszi!
szeretnék venni tv-tuner kártyát 10-20 ezer közt de nem tudom milyet vegyek. mit ajánlotok?
Néhány hónapja elpusztult az alaplapi AC97 kártyám, ezért vásároltam
egy AUDIGY 4-et.Addig a Winfast tv 2000 xp expert tunerem jól mûkö-
dött.
Most halk és zajos,akármilyen beállítást probáltam(ország,tv forrás,
hangnorma).Line in-rõl egy kicsit jobb,de nem az igazi. Az Audigy más
eszközzel tökéletes,a tunert is kicseréltem,hátha sérült.
Most együtt nem bírnak múködni? Vagy az alaplappal van a gond?
Akinek ötlete van kérem segítsen!
Köszönöm!
Apunak mindig igaza van! Most is.
Ahhoz hogy állítani tudd a hangerõt, a PVR(2)-ben az Audio-Out Control Line-t állítsd arra, amire a hang átkötõkábelt csatlakoztattad.
Ha egyáltalán nem mûködik a távirányító, akkor a WinFast Wizard-ban a Setting-nél engedélyezd (Remote Control Enabled-re).
Van egy Winfast 2000XP TV tunerem, és néhány adó kicsit rosszalkodik, valamint a távirányítóról nem tudom a hangerõt álítani.
Tud valaki valamit mondani? Köszi
[Asrock K7VT2][AMD Athlon Xp 2200+][640 DDR][Maxtor 40GB+80GB][Club3D 6600GT AGP][WinFast 2000XP deluxe TV tuner]
ezzel a koax kábellel kötöd rá a tv tuner-t oda ahova a rendes tv is van kötve(persze ha mûholdas kéne mégegy beltéri)
Tpe - http://www.daciaklub.hu
Nincs valakinek régi "Prolink - PixelView" kártyához drivere? Elveszett az eredeti CD. A NET tele van driverekkel, csak pont ez nincs. (PV-878P+ rev.9B). A hozzá adott "PixelView Station" szoftver verziója pedig V4.24 volt.
Köszi!
Tpe - http://www.daciaklub.hu
Pinnacle PCTV Analog Pro PCI tv tunerem van és néha sistereg a hang de fõleg mélyebb hangoknál. A tv tuner kártyán van pár csatlakozó (3 kiálló fémpálcából áll egy csatlakozó)(audio, video, stb...). Ezekkel a csatlakozóval kell valamit csinálni vagy a koax-kábellel van baj? A kép jó ahhoz képes hogy minden tv-nkün szar a kép de csak a tuneren sistereg a hang. HELP!!!
Mystro - Mystro Portál - www.mystro.try.hu Intel Core 2 Quad Q6600, Geforce 8800GTS 512MB, Gigabyte GA-P35-DS3L
Egy kis segítséget szeretnék kérni.Mitõl van az h nekem egyes csatornáknál szar a kép?
Itt van 1-2 kép:
Animal Planet
Film+
National Geographic
Sport2
de van ahol tökéletes
RTL Klub
egyszer átkötöttem a kábelt javult is de most szar.lehet h az összes kábelt át kéne kötnöm?vagy mi lehet a baj?
Mercury Ez View TV Tuner Card-om van cx2388 chipsettel és WinTVR 3.0-t használok.
Nekem egy Leadtek Winfast TV2000 XP kártyám van. Az a gondom, hogy a felvett filmet hiába osztom meg a hálózaton, a fájl nem olvasható. Nem kell rosszra gondolni, csak otthoni lanról van szó, a célgép egy másik helységben van. Ez valami másolásvédelmi hülyeség? Másik meghajtóra és Dvd-re lehet másolni, de a lan-on nem lehet lejátszani (átmásolni sem). Ha újratömörítem, akkor ok, de az idõbe telik.
Van valakinek ötlete?
"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz
http://hbo.try.hu
Nem tom kicsinálta de nálam mûködik. Meg is köszöntem neki. 1000 x kattintottam a hirdetésére! :D
egy ismerõsöm most vett egy LifeView TVR-t, ill azt írja hogy "A LifeView TVR mellett még Schedule Recording fület is találtam"
namost az lenne a kérdésem hogy hogyan lehet egy TV adást a legegyszerûbben dvd-re felvenni ezzel a cuccossal? Aki tudja az pls minél részletesebben írja már le, mert én nem ismerem se a gépet se ezt a kütyüt.
Elõre is köszi a segítséget...
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
Ez egy analóg tuner, tehát csak analóg jelet tud fogadni. Ha a beltéridnek van S-Video vagy Composit kimenete, akkor azt rá tudod kötni a kártya megfelelõ bemenetére. Ha sima koax kimenete is van, az mehet a tunerre.
Fõleg felvételre kéne. Kérdéseim:
Lehet-e vele VirtualDub-al felvenni?
és a fontosabb: Nem kábelTV-t kötnék bele, hanem egy DigiTV beltérit. Azt meg lehet oldani?? Talán úgy a minõség is jobb lenne. Mondjatok el mindent.
Ja és ha van esetleg jobb ebben az árkategóriában akkor mondjátok már meg. Csak augusztus végén akarok venni.
de igen ott kell kiválasztani, egy országot kijelõlsz a könyrékrõl, mivel pl. Németország is PAL BG
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
Már szedem is a linkelt cuccokat.
Arra már rájöttem hogy a Source Selectorban kell csatornákat konfigurálni, de hogy? Nincs Magyarország a listában és nemtudom mit adjak meg.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
alaphelyzetben teljesen jó a driver amit adtak hozzá, de a legújabb driveren javítottak a digaitalizálláson és a képe is szebb lett vmivel, jah és az egyik legjobb analog kártya a piacon.
PCI products driver/application CD-ROM
Updated: July, 2006
LINK
Software for WinTV 881-based PCI boards
LINK
"Indítom a WINTV2K.EXE-t. Puff kék háttér fehér szöveggel"
akkor talán mehetne egy csatornakeresés, mert bekonfigurálni aért ezt is kell , mint egy rendes tv-t
ez egy szabvány méretü kártya, szal nem a kártya hibálya, hogy nem tudtad beszerelni :)
Pinnacle System PCTV Analog Pro PCI
me én beépítettet akarok és nem tom h van e jobb ami nem olyan drága
Intel Core 2 E6600, ASUS P5B, Gigabyte 7600Gt, 512MB+1GB DDR-2 800MHz, 160 GB SATA, táp: Chieftec 450W
Intel Core 2 E6600, ASUS P5B, Gigabyte 7600Gt, 512MB+1GB DDR-2 800MHz, 160 GB SATA, táp: Chieftec 450W
Közben sikerült összehoznom a dolgot. EGY DScaler nevü progival nagynehezen beállítottam. Lesanneltem a csatikat, de más a név mint ami a csati. Van név amelyik fake, tehát nem tartozik hozzá csatorna. Ezzel lesz még 1 köröm...
Aztán sokat szarakodtam a hangal. Végül a hangkártya mikrofon bemenetén jön be a tv-tunerbõl a hang mert ilyen szar Audigy hangkareszom van és nincsenek rajta nevek, csak idiót jalzések..
Végül most meg. TV2-t lesem. A minõség kicsit gagyi... Azért sajnálom hogy a rendes progival nem megy :( Buktam a távirányítót.
Vásároltam egy Hauppauge TV-Tuner kártyát. Vicces, de nemtalálom se a dobozon, se a papírján hogy milyen kártya. Az Everest szerint ilyen:
Behelyeztem a gépbe kis barkáscsolással(nem volt teljesen szabvány és kikellett hajlítani a gépházat, de ez nem lényeg) aztán feltettem a drivert ezt is kicsit nehézkesen <#idiota>#idiota>. Feltelípetettem mindent(mindent pipáltam a setup menüben). Sikerült minden. Elsõnek elindítottam a rádiót. Beírtam a sávot és megy. Indítom a WINTV2K.EXE-t. Puff kék háttér fehér szöveggel. Oké reset. Go másik progi WINTV32.exe. Elindít kisképernyõ tölt majd monitor elfeketedik és leáll(mint amikor kikapcsolom a gépet) elhalkul a gép(gondolom leállnak a hdd-k stb..). Teljesen megvagyok lõve. Vmit. hangolni kell? Rosszul csináltam vmit? <#help>#help><#wilting>#wilting>
Van egy GF 6600 GT kártyám és egy leadtek winfast tv2000 expert tv tuner karim. de valamiért a két kártya összeakad és boot után csak 640*480-ban hajlandó menni a GF 6600. volt már valakinek ilyen problémája?
Üdv.
a TV Tunert rá kell kötni a TV-re vagy van hozzá antenna?és az az antenna mennyire jó mit tud fogni?
Silent én csak egy egyszerû TVtunert akartam, szóval a Leadtek nagyon megérte és sokat tud az árához képest. Szeretem a beállításokat, mert saját igényem szerint tudom használni attól függõen, hogy mire kell, csak nem tudok egyelõre mindent.
40.000ft ért tudszt venni már egy Yamada 6800-ast
Variable bitrate: változó bitarány. A CBR ellentéte. A képileg eseménytelenebb szakaszok kisebb helyet foglalnak, így a VBR helytakarékosabb.
Target data rate: Itt a nagyobb érték jobb minõséget eredményez. Ezt egy DVD-nél 5000kbps alá nem veném.
Egy másik témában már feltettem a kérdésem, de nem sok választ kaptam. Családi vhs videókazikat szeretnék valahogy dvd-re "menteni". Azon õrlõdöm, hogy vegyek inkább egy asztali dvd-írót, vagy van lehetõség egyszerû módon megoldani a problémát pc-vel is. Sajna a gépem elég gyengus, 1200 Mh, 40 Gb, 256 Ram, 64 Mb videokártya. Valaki olyat mondott, hogy elég egy tv tuner, amivel összekötöm a tévével, majd a média playerrel kikeresem a videócsatornát, aztán indulhat is a másolás a vinyóra, s onnan tudom majd dvd-re kimenteni a cuccot. Nekem valami marha egyszerû módszer kellene, mellesleg az sem lenne rossz, ha nem kerülne 20 ezernél többe, a minõséget sem kellene feljavítani, a lényeg hogy megmaradjanak a felvételek. Aki tud ilyet az légyszi írjon. Egyszerû nyelvezeten, mert a felét sem értem a szakszövegnek.
Köszike!
target data rate(Kbps): melyik a jobb 1000 v. 6000?
A gépen nem nagyon látszik a különbség, a TV-n igen?