Tvtuner kérdések

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lifeview FlyDVB Trio
Cseheknél 2300 korona az ára.

Létezik, csak állati drága. Megpróbálok rákeresni ...
Minek neked digitális TV vevõ, 2012 messze még? :)

TothLaci
Sziasztok! Olyan tuner kártya érdekelne, ami támogatja az analóg TV adást, és a digitális mûholdadást, továbbá jó lenne, ha lenne rajta DVB-T és FM tuner. Létezik ilyen kártya?
Hello!
Nemrég vettem egy winfast 2000xp expert tuner kártyát és az a problémám vele, hogy nem tudom hogyan kell videoról felvenni.Aki tudja vagy van ötlete az kérem írjon.
Köszi!
sziasztok!
szeretnék venni tv-tuner kártyát 10-20 ezer közt de nem tudom milyet vegyek. mit ajánlotok?
Sziasztok!
Néhány hónapja elpusztult az alaplapi AC97 kártyám, ezért vásároltam
egy AUDIGY 4-et.Addig a Winfast tv 2000 xp expert tunerem jól mûkö-
dött.
Most halk és zajos,akármilyen beállítást probáltam(ország,tv forrás,
hangnorma).Line in-rõl egy kicsit jobb,de nem az igazi. Az Audigy más
eszközzel tökéletes,a tunert is kicseréltem,hátha sérült.
Most együtt nem bírnak múködni? Vagy az alaplappal van a gond?
Akinek ötlete van kérem segítsen!
Köszönöm!
duracellmumus
Winfast 2000XP TV-nem megy a távirányító ha be van dugva a kariba az ir-sensor akkor shotdown helyett restart történik. bekapcsolni be lehet vele néha de utánna nem történik semmi az xp-n.végigmértem scope-val és teljesen rendben van.???

Apunak mindig igaza van! Most is.

Az adók minõsége függ a bejövõ jel színvonalától is (nem is kicsit). Ha kézi hangolással (<Ctrl> + <+>/<->) nem tudod javítani, akkor nézd át az antennakábeleket, csatlakozókat.

Ahhoz hogy állítani tudd a hangerõt, a PVR(2)-ben az Audio-Out Control Line-t állítsd arra, amire a hang átkötõkábelt csatlakoztattad.

Ha egyáltalán nem mûködik a távirányító, akkor a WinFast Wizard-ban a Setting-nél engedélyezd (Remote Control Enabled-re).

Sziasztok!

Van egy Winfast 2000XP TV tunerem, és néhány adó kicsit rosszalkodik, valamint a távirányítóról nem tudom a hangerõt álítani.

Tud valaki valamit mondani? Köszi

[Asrock K7VT2][AMD Athlon Xp 2200+][640 DDR][Maxtor 40GB+80GB][Club3D 6600GT AGP][WinFast 2000XP deluxe TV tuner]

IMEVIL
Sziasztok!!! Kérdés: Melyik tunerkártya éri meg a legjobban kb 10K ért?
jbal
nincs is tv-tek?akkor meg mit akarsz?:Dvagy van mûholdas tv?
ezzel a koax kábellel kötöd rá a tv tuner-t oda ahova a rendes tv is van kötve(persze ha mûholdas kéne mégegy beltéri)

Zizou5
az a baj, h az utcánkban és a környékünkön nincs bevezetve a kábel tv, szal... :|

jbal
hát kéne.mér mien tv-d van?lehet mûholdas is ha koax kábellel össze tudod kötni

Zizou5
srácok, a tv tuner kártyához kell kábel tv a házba, mert ahol lakok, nincs bevezetve a kábeltv a közelbe sehol, és vhogy nézni akarok rendesen tvt!

Tpe
Megpróbálom, de már máshonnan letöltöttem ugyanezt. Az a baj, hogy minden féle REV-hez van driver (Ez ha jól emlékszem a 9D/9F-hez való): REV 2F/2E/4E/4C/8C/8D/8E/9D/9F/10A/10B . 9B-hez nincs. :(

Tpe - http://www.daciaklub.hu

jbal
nem ez az?

Tpe
Sziasztok!

Nincs valakinek régi "Prolink - PixelView" kártyához drivere? Elveszett az eredeti CD. A NET tele van driverekkel, csak pont ez nincs. (PV-878P+ rev.9B). A hozzá adott "PixelView Station" szoftver verziója pedig V4.24 volt.

Köszi!

Tpe - http://www.daciaklub.hu

GyimiGábor
Hello

Pinnacle PCTV Analog Pro PCI tv tunerem van és néha sistereg a hang de fõleg mélyebb hangoknál. A tv tuner kártyán van pár csatlakozó (3 kiálló fémpálcából áll egy csatlakozó)(audio, video, stb...). Ezekkel a csatlakozóval kell valamit csinálni vagy a koax-kábellel van baj? A kép jó ahhoz képes hogy minden tv-nkün szar a kép de csak a tuneren sistereg a hang. HELP!!!

Mystro - Mystro Portál - www.mystro.try.hu Intel Core 2 Quad Q6600, Geforce 8800GTS 512MB, Gigabyte GA-P35-DS3L

jbal
Hello!
Egy kis segítséget szeretnék kérni.Mitõl van az h nekem egyes csatornáknál szar a kép?
Itt van 1-2 kép:
Animal Planet
Film+
National Geographic
Sport2
de van ahol tökéletes
RTL Klub
egyszer átkötöttem a kábelt javult is de most szar.lehet h az összes kábelt át kéne kötnöm?vagy mi lehet a baj?
Mercury Ez View TV Tuner Card-om van cx2388 chipsettel és WinTVR 3.0-t használok.

Besz
Hello!

Nekem egy Leadtek Winfast TV2000 XP kártyám van. Az a gondom, hogy a felvett filmet hiába osztom meg a hálózaton, a fájl nem olvasható. Nem kell rosszra gondolni, csak otthoni lanról van szó, a célgép egy másik helységben van. Ez valami másolásvédelmi hülyeség? Másik meghajtóra és Dvd-re lehet másolni, de a lan-on nem lehet lejátszani (átmásolni sem). Ha újratömörítem, akkor ok, de az idõbe telik.

Van valakinek ötlete?

"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz

Nem TVTuner-rel bár de akit érdekel itt egy leírás az HBO kábeltvs dekódolásáról:
http://hbo.try.hu
Nem tom kicsinálta de nálam mûködik. Meg is köszöntem neki. 1000 x kattintottam a hirdetésére! :D

norbre
Üdv!

egy ismerõsöm most vett egy LifeView TVR-t, ill azt írja hogy "A LifeView TVR mellett még Schedule Recording fület is találtam"

namost az lenne a kérdésem hogy hogyan lehet egy TV adást a legegyszerûbben dvd-re felvenni ezzel a cuccossal? Aki tudja az pls minél részletesebben írja már le, mert én nem ismerem se a gépet se ezt a kütyüt.

Elõre is köszi a segítséget...

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

akkor veszek egy ilyet. remélem nem lesz gond és meglehet oldani. Vagy ha esetleg tudtok jobb megoldást hasonló árfekvésben akkor mondjátok. Kösz

Megoldható a VDub-os felvétel, de sok értelme nincs. A gyári programok (fõleg a DTV) kitûnõek felvételre.

Ez egy analóg tuner, tehát csak analóg jelet tud fogadni. Ha a beltéridnek van S-Video vagy Composit kimenete, akkor azt rá tudod kötni a kártya megfelelõ bemenetére. Ha sima koax kimenete is van, az mehet a tunerre.

Szeretnék venni egy Leadtek Winfast TV2000 XP Expert kártyát. 15.000 FT -ért tudnám megvenni.
Fõleg felvételre kéne. Kérdéseim:
Lehet-e vele VirtualDub-al felvenni?
és a fontosabb: Nem kábelTV-t kötnék bele, hanem egy DigiTV beltérit. Azt meg lehet oldani?? Talán úgy a minõség is jobb lenne. Mondjatok el mindent.

Ja és ha van esetleg jobb ebben az árkategóriában akkor mondjátok már meg. Csak augusztus végén akarok venni.

gabber_saviola
nincs mit

de igen ott kell kiválasztani, egy országot kijelõlsz a könyrékrõl, mivel pl. Németország is PAL BG

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

Chrystopher
Köszi!

Már szedem is a linkelt cuccokat.
Arra már rájöttem hogy a Source Selectorban kell csatornákat konfigurálni, de hogy? Nincs Magyarország a listában és nemtudom mit adjak meg.

gabber_saviola
az elözõ kártyával ezt nem lehet összehasonlítani mivel a PCTV Pro az a maga kategoriájában a legjobb volt, a másik meg egy újabb gyártmány

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

gabber_saviola
nem rossz, és már a DivXet és Xvidet is kezel

gabber_saviola
ott van , hogy egy Hauppauge tunert vettél ami conexant 881-es chippel rendelkezik, és ahogy látom leírtad, hogy rádio is van benne szal ez:

alaphelyzetben teljesen jó a driver amit adtak hozzá, de a legújabb driveren javítottak a digaitalizálláson és a képe is szebb lett vmivel, jah és az egyik legjobb analog kártya a piacon.

PCI products driver/application CD-ROM
Updated: July, 2006
LINK

Software for WinTV 881-based PCI boards
LINK

"Indítom a WINTV2K.EXE-t. Puff kék háttér fehér szöveggel"
akkor talán mehetne egy csatornakeresés, mert bekonfigurálni aért ezt is kell , mint egy rendes tv-t

ez egy szabvány méretü kártya, szal nem a kártya hibálya, hogy nem tudtad beszerelni :)

GyPeter
és ez 15 000é?
Pinnacle System PCTV Analog Pro PCI
me én beépítettet akarok és nem tom h van e jobb ami nem olyan drága

Intel Core 2 E6600, ASUS P5B, Gigabyte 7600Gt, 512MB+1GB DDR-2 800MHz, 160 GB SATA, táp: Chieftec 450W

Ha alap analóg tunert akartál, esetleg kicsit felveszegetni akkor igen.

GyPeter
Pinnacle System PCTV 50i ez jó? 12.000be kerül

Intel Core 2 E6600, ASUS P5B, Gigabyte 7600Gt, 512MB+1GB DDR-2 800MHz, 160 GB SATA, táp: Chieftec 450W

Chrystopher
Megvolt. Egy 2004-es driver a legfrissebb.

Közben sikerült összehoznom a dolgot. EGY DScaler nevü progival nagynehezen beállítottam. Lesanneltem a csatikat, de más a név mint ami a csati. Van név amelyik fake, tehát nem tartozik hozzá csatorna. Ezzel lesz még 1 köröm...
Aztán sokat szarakodtam a hangal. Végül a hangkártya mikrofon bemenetén jön be a tv-tunerbõl a hang mert ilyen szar Audigy hangkareszom van és nincsenek rajta nevek, csak idiót jalzések..

Végül most meg. TV2-t lesem. A minõség kicsit gagyi... Azért sajnálom hogy a rendes progival nem megy :( Buktam a távirányítót.

keress hozzá újjabb drivert.elsõ lépésben

Chrystopher
Senki?<#fejvakaras><#wilting><#rinya>

Chrystopher
Sziasztok!

Vásároltam egy Hauppauge TV-Tuner kártyát. Vicces, de nemtalálom se a dobozon, se a papírján hogy milyen kártya. Az Everest szerint ilyen:

Behelyeztem a gépbe kis barkáscsolással(nem volt teljesen szabvány és kikellett hajlítani a gépházat, de ez nem lényeg) aztán feltettem a drivert ezt is kicsit nehézkesen <#idiota>. Feltelípetettem mindent(mindent pipáltam a setup menüben). Sikerült minden. Elsõnek elindítottam a rádiót. Beírtam a sávot és megy. Indítom a WINTV2K.EXE-t. Puff kék háttér fehér szöveggel. Oké reset. Go másik progi WINTV32.exe. Elindít kisképernyõ tölt majd monitor elfeketedik és leáll(mint amikor kikapcsolom a gépet) elhalkul a gép(gondolom leállnak a hdd-k stb..). Teljesen megvagyok lõve. Vmit. hangolni kell? Rosszul csináltam vmit? <#help><#wilting>

A lenti probléma miatt elcserélném ezt a 0 kilóméteres kártyát egy hasonló kondíciójú USB-s megoldásra. Privátba: [email protected]
CSao.
Van egy GF 6600 GT kártyám és egy leadtek winfast tv2000 expert tv tuner karim. de valamiért a két kártya összeakad és boot után csak 640*480-ban hajlandó menni a GF 6600. volt már valakinek ilyen problémája?
Üdv.
jbal
sziasztok.
a TV Tunert rá kell kötni a TV-re vagy van hozzá antenna?és az az antenna mennyire jó mit tud fogni?

Én ezt ugy oldottam meg,hogy vettem egy Samsung DVD-VR300E készüléket.Belerakom az egyik oldalon a VHS kazettát aztán szépen megirja DVD-re.Igaz tavaly 90000 volt az ára.Talán most már olcsóbb.
Aki WinFast Programot használ, meg tudná mondani, hogy hogyan lehet az összes csatornát kitörölni, hogy egy se maradjon?
Kösz EVID az infót.
Silent én csak egy egyszerû TVtunert akartam, szóval a Leadtek nagyon megérte és sokat tud az árához képest. Szeretem a beállításokat, mert saját igényem szerint tudom használni attól függõen, hogy mire kell, csak nem tudok egyelõre mindent.
Méretben biztos...

Vegyél,és legalább mindent egyben találsz rajta,nem kell szívnod a szoftverekkel.
40.000ft ért tudszt venni már egy Yamada 6800-ast

evid
Constant bitrate: állandó bitarány. A tömörített anyag minden képkockája tartalmának összetettségétõl függetlenül ugyanannyi bitet foglal el.
Variable bitrate: változó bitarány. A CBR ellentéte. A képileg eseménytelenebb szakaszok kisebb helyet foglalnak, így a VBR helytakarékosabb.
Target data rate: Itt a nagyobb érték jobb minõséget eredményez. Ezt egy DVD-nél 5000kbps alá nem veném.

evid
talán erre lesz szükséged: PCTV WinXP SP2, ez egy javítás a SP2-höz.

Sziasztok!

Egy másik témában már feltettem a kérdésem, de nem sok választ kaptam. Családi vhs videókazikat szeretnék valahogy dvd-re "menteni". Azon õrlõdöm, hogy vegyek inkább egy asztali dvd-írót, vagy van lehetõség egyszerû módon megoldani a problémát pc-vel is. Sajna a gépem elég gyengus, 1200 Mh, 40 Gb, 256 Ram, 64 Mb videokártya. Valaki olyat mondott, hogy elég egy tv tuner, amivel összekötöm a tévével, majd a média playerrel kikeresem a videócsatornát, aztán indulhat is a másolás a vinyóra, s onnan tudom majd dvd-re kimenteni a cuccot. Nekem valami marha egyszerû módszer kellene, mellesleg az sem lenne rossz, ha nem kerülne 20 ezernél többe, a minõséget sem kellene feljavítani, a lényeg hogy megmaradjanak a felvételek. Aki tud ilyet az légyszi írjon. Egyszerû nyelvezeten, mert a felét sem értem a szakszövegnek.
Köszike!
Az MPEG-2 Bitrate Mode Variable Bitrate v. constant a jobb?
target data rate(Kbps): melyik a jobb 1000 v. 6000?
A gépen nem nagyon látszik a különbség, a TV-n igen?