Tvtuner kérdések
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
psx-et rányomtam tv tunerra, és néhány játék ilyen:
mitévõlegyek? 😮
porki fagyok fállalon
Remélem ti tudtok segíteni, mert már sok mindent végignéztem, és nem jövök rá a megoldásra.
Adott egy régi PCTV Rave (kb. 6-8 éves, talán az elsõ Pinnacle sorozat a miro után).
Eddig a régi gépemben úgy ment, hogy a kis drótocskával össze volt kötve az SB16 line in bemenetével. Szép képe volt, szólt a hang.
Vásároltam egy új gépet, ahol alaplapi ALC882 csoda van, és itt hiába próbálkozom bármivel nem tudok hangot kicsikarni belõle. Driverbõl vagy öt variációt próbáltam már, akár az alaplap gyártójától, akár a Realtektõl letöltve. A tunerbõl jön ki hang, de valami miatt úgy néz ki, hogy a line in nem képes megenni a hangot, és továbbadni.
Próbálkoztam mindenféle tunerprogrammal, jelenleg az ehhez a típushoz elérhetõ 5.5-ös Vision fut. Hang egyiken sem volt.
Oprendszer egy XP SP2.
Tippetek van?
a segítségetek kérném: winfast tv2000 xp expert win xp-n ilyen képet ad: http://media.proxnet.hu/upload/20070107/21575764609.jpeg
mi a bibi? finomhagolni próbáltam, kábelt csekkoltam.
elõre is köszi!
Mért van ilyen csík a kép tetején? Oké tom hogy az is lehet a hiba hogy koax-al kötöttem be a Digi TV-t 😄 (még nem vettem másik kábelt).
Amúgy egy Leadtek Winfast TV2000 XP RM a kártya .. Mi lehet a baj? :S
na az lenne még h most a videoba van bekötve a UPC kábel és onnan T-elosztóval megy a tv-be meg a gépbe is.de a UPC-s elosztón ami a falon van van még egy hely onnan megy a videoba.na ha a gépét egyenesen oda dugnám lehet hogy jobb képet kapnék?
Az antennakábel tipikusan koax-kábel, szalagkábelt már gyakorlatilag sehol sem használnak.
nekem csak 10ezer forintos de rá lehet
Tvtunnert szeretnék vásárolni milyet ajánlotok lényeg,hogy lehessen fogni vele az adásokat jó minõségben a felvétel se utolsó dolog de nem baj ha azt a processzor végzi....
Nem tudom olyan létezik-e amire nem antennát kell rákötni vagyis nem csak azt lehet hanem mondjuk koax kábelt is.Szóval itthon kábeltévé van és az jõn koax kábelen és azt nem lenne rossz rákötni 😊
Sry ha kicsit hüjén hangzik csak tvtunner ügyben eggyáltalán nem vagyok otthon.
Elõre is thx.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64
Ma a cégnél "alkalmi" vételként sikerült szereznem egy kollégámtól egy Pinnacle PCTV Stereo/?/ tunerkártyát.
kérdés: hozzám koaxon jön a kábeltévé be. ez van kettéosztva a tévénél tv+netre. namost én a tunerkártyának hogyan csiholjak jelet? a PC elõtt/netkábel/ valamivel T elosztót tegyek és arról? vagy hogyan van ez ilyenkor?
elõre is ksözi
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
van a kártyán jópár csatlakozó de nem tom mire jók...
Mystro - Mystro Portál - www.mystro.try.hu Intel Core 2 Quad Q6600, Geforce 8800GTS 512MB, Gigabyte GA-P35-DS3L
Próbáld meg más programmal használni, ne azzal amit adtak hozzá, pl. ChrisTV.
Homályos, szemcsés és néha csíkos a kép:
példa1
példa2
példa3
Néha recseg a hang(pl. amikor beszélnek).
A programkalauzban nincs semmi.
Mi lehet a gond???
Pinnacle PCTV analog Pro PCI tv tunerem van.
Mystro - Mystro Portál - www.mystro.try.hu Intel Core 2 Quad Q6600, Geforce 8800GTS 512MB, Gigabyte GA-P35-DS3L
Asus P5B|C2D E6420 @ 2,56 Ghz|HIS Radeon 2900xt 512ddr3|1x1 GB Kingston DDR2-800 Mhz|Freezer 7pro|160 Gb SATA Maxtor HDD/80GB Seagate|WinXP/Vista|Nem szülői pénzből:P (Ram csere alatt)
Egyébként igazad van, tényleg csak DVB-T-t tud. El is kerülte a figyelmemet, hogy DVB-C is igény.
Anno láttam olyan Connexant chipsetet, ami "hibás" volt, és csont nélkül átengedte a kábeltévés dekódolásokat 😊
amúgy azért mert a BT-sekkel lehet szoftveresen dekódolni.
Mondjuk a digitális rádióadások az jó pont, mert egy sima rádió jóval drágább, mint maga a tuner 😊
De pedig nem hinném, hogy rossz kártyák...