Tvtuner kérdések
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Leadtek PVR 2000
hogy milyen cabelt nem kaptam hozzá olyat amit a hangkártyához köthetnék
volt benne -elem
-ANTENA A fm tuner részhez
-távirányitó
-meg egyilyen kisebb cabel 20 cm-ter hosszú és téglalap alapú a dugasza
- a másik a s-viedo hoz egy2-es elosztó !
bocs ha roszul írtam le de nem mindeikröl tudtam hogy mi csoda is !
de audio cabal nem volt a csomagban !
és amugy a távirányitóhoz nem kel egy infra fogadó eszköz ?
mert ha igen az sem volt a csomagban !
hogy milyen cabelt nem kaptam hozzá olyat amit a hangkártyához köthetnék
volt benne -elem
-ANTENA A fm tuner részhez
-távirányitó
-meg egyilyen kisebb cabel 20 cm-ter hosszú és téglalap alapú a dugasza
- a másik a s-viedo hoz egy2-es elosztó !
bocs ha roszul írtam le de nem mindeikröl tudtam hogy mi csoda is !
de audio cabal nem volt a csomagban !
és amugy a távirányitóhoz nem kel egy infra fogadó eszköz ?
mert ha igen az sem volt a csomagban !
meg egymásik érdekeség felvételnél van hang de ha csak tv ként hasznám nincs mi lehet enek az oka ?
Sorban: Milyen kártyát is vettél?
Ha Leadtek:
A PVR2-t letöltheted pl innen. Azzal ne foglakozz, hogy nem hivatalos beta verzió, nem jelent semmit, stabil a kód.
Hangot úgy kapsz, hogy összekötöd a tuner- és a hangkártyát. Ehhez kaptál a csomagban egy kábelt. Emellett a PVR2-ben be kell állítanod a megfelelõ bemenetet az Audio vezérlése és Felvétel vezérlése legördülõben (Egy példa képben. Lehet nálad mást kell kiválasztani, próbálgasd végig. A kettõt ugyanarra kell állítani, ha a felvételnek is akarod, hogy legyen hangja.) Ehhez persze a Win felvételi beállításait is megfelelõen kell beállítani: elsõ lépés, második lépés (szintén elõfordulhat, hogy nálad más).
A hangolást Adaptív módban végezd, ha Hungary-val nem jó, akkor pl Croatia megfelelõ. (PVR2 esetén már a Hungary is jó kell, hogy legyen.) Ha enyhén zajos, akkor a Ctrl + és Ctrl - kombinációkkal tudsz finomhangolni. És megvan a lehetõség a csatornák egyenkénti kézzel történõ hozzáadására is.
A távmachinátor érzékelõjének szintén benne kellett lennie a csomagban, a kártya megfelelõ aljzatába kell dugni. És nem árt a távirányítóba belerakni a szintén mellékelt elemeket. Mondjuk hozzáteszem: gép mellett ülve nem igazán van szükség távirányítóra, a fel/le nyilakkal lehet csatornátváltani, a jobbra/balra nyilakkal pedig a hangerõt szabályozni (hatása csak akkor lesz, ha megfelelõen állítottad be, mint fent említettem).
Ha Leadtek:
A PVR2-t letöltheted pl innen. Azzal ne foglakozz, hogy nem hivatalos beta verzió, nem jelent semmit, stabil a kód.
Hangot úgy kapsz, hogy összekötöd a tuner- és a hangkártyát. Ehhez kaptál a csomagban egy kábelt. Emellett a PVR2-ben be kell állítanod a megfelelõ bemenetet az Audio vezérlése és Felvétel vezérlése legördülõben (Egy példa képben. Lehet nálad mást kell kiválasztani, próbálgasd végig. A kettõt ugyanarra kell állítani, ha a felvételnek is akarod, hogy legyen hangja.) Ehhez persze a Win felvételi beállításait is megfelelõen kell beállítani: elsõ lépés, második lépés (szintén elõfordulhat, hogy nálad más).
A hangolást Adaptív módban végezd, ha Hungary-val nem jó, akkor pl Croatia megfelelõ. (PVR2 esetén már a Hungary is jó kell, hogy legyen.) Ha enyhén zajos, akkor a Ctrl + és Ctrl - kombinációkkal tudsz finomhangolni. És megvan a lehetõség a csatornák egyenkénti kézzel történõ hozzáadására is.
A távmachinátor érzékelõjének szintén benne kellett lennie a csomagban, a kártya megfelelõ aljzatába kell dugni. És nem árt a távirányítóba belerakni a szintén mellékelt elemeket. Mondjuk hozzáteszem: gép mellett ülve nem igazán van szükség távirányítóra, a fel/le nyilakkal lehet csatornátváltani, a jobbra/balra nyilakkal pedig a hangerõt szabályozni (hatása csak akkor lesz, ha megfelelõen állítottad be, mint fent említettem).
és amugy a távkapcsolonak hol található a vevöje ?
gondolom nem csak ugy a semibe küldi a jelet !
gondolom nem csak ugy a semibe küldi a jelet !
na sikerült képet kapni de nagyon hangyás csikos a kép rádásul kék és nincs hang nem tudtok segiteni hogy hogyan álitsam be ugy hogy minöségi legyen ?
hi tudnátok segiteni meg van a kártya és kéne egy kis segitség hogy meik programal kell meg keresni a csatornákat meg a felvétel !
elöre is köszönöm !
elöre is köszönöm !
Én 96MB RAM-mal és 750-es Duron-nal is használtam sikeresen sw tömörítésû kártyát (Leadtek TV2000XP Expert). Te veszel egy hw kártyát, amihez szinte semmiféle erõforrás nem kell ha hw codec-kel veszel fel.
ugy nézzki hogy kedd-en meg veszem a leadtek PVR 2000- Tvtuner kártyát remélemnem fogok bene csalodni !
amugy egy giga ram elég egy tvtunerhez már mint hogy müködjön és mondjuk még egyéb más programok is futhasanak a gépen nah meg persze + amit az xp alapbol el fogyaszt :)
amugy egy giga ram elég egy tvtunerhez már mint hogy müködjön és mondjuk még egyéb más programok is futhasanak a gépen nah meg persze + amit az xp alapbol el fogyaszt :)
Sziasztok!
Nekem XP alatt kiválóan mûködik, viszont amikor Vista-t akartam telepíteni, a telepítõ kapásból elakadt, míg az XP feltelepült.
Ha kiveszem belõle a kártyát, akkor viszont hajlandó települni a Vista is.
Van valakinek valami ötlete, hogy mi a probléma?
Az alaplapom típusa MSI 945PL Neo platinum.
Nekem XP alatt kiválóan mûködik, viszont amikor Vista-t akartam telepíteni, a telepítõ kapásból elakadt, míg az XP feltelepült.
Ha kiveszem belõle a kártyát, akkor viszont hajlandó települni a Vista is.
Van valakinek valami ötlete, hogy mi a probléma?
Az alaplapom típusa MSI 945PL Neo platinum.
Egyetértek. Nagyon fasza progija van.
AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W
Faszság! A Leadtek PVR2 az egyik legjobb ilyen program, fõleg ha a kártyákhoz csomagoltakat nézzük. Nagyon jól használható, kellõen részletesen beállítható és meglehetõsen sok szolgáltatást nyújt. Legfeljebb az AverTV említhetõ vele egy lapon a csomagolt sw-k közül.
köszi a sok segitséget amit nyujtotál nekkem de lene egy kérdésem még hogy halotam hogy a leadtek-nek a alap programja amivel fel veni lehet elég gagyesz ez igaz ?
ha igen milyen más programot ajánlasz felvételre ami aránylag jól is vesz fel !
ha igen milyen más programot ajánlasz felvételre ami aránylag jól is vesz fel !
AC97 és AC97 között rengeteg különbség lehet. A kezdeti megvalósítások egyértelmûen alacsony színvonalúak, viszont pl egy ALC650/850-nel már egészen jó szintet értek el. Én egy ALC850-es hangvezérlõt használok, és nem mondanám, hogy sok baj van a felvételi hangminõségével. Eleve figyelembe kell venni, hogy az analóg TV sugárzás hangminõsége bizony nem éppen Hi-Fi szintû.
MPEG2 vágása nem nevezhetõ éppen egyszerûnek, általában az egész stream áttömörítésével jár, de megoldható.
az hogy mire akkorom használni tv-böl közvetlenül fel veni a adot müsort némeiket vágva némeiket nem mert ugye bár nem kel a reklám !
A képminõsége nagyon jó, ahogy a hangé is (utóbbi függ ugye a hangkártyától is).
A felvett anyag mérete és minõsége függ a bemeneti jel minõségétõl (ez bármilyen meglepõ, befolyásolja a fileméretet is, amennyiben nem fix bitrate-tel tömörít az ember), felvételi codec-tõl, és annak beállításától, illetve a képtartalomtól és dinamikától. PICVideo (sw) esetén 18-as minõségi beállítással 1h-nyi anyag ~ 6-9GB, MPEG2 esetén (ez ugye lehet hw is) számítható a bitrate-ekbõl.
L = t(a+v)
Ahol:
L: file mérete kilobitben
t: file hossza secundumban
a: audiobitrate
v: videobitrate
Ha ebbõl GB-ot akarsz kapni, akkor el kell osztanod 8x1024²-tel.
Egy példa: 1h-nyi (azaz 3600s-nyi) stream 6000kbps video és 224kbps audio bitrate esetén 2,67GB helyet fog foglalni. A maximális beállítások esetén (10000kbps video és 384kbps audio bitrate) 4,46GB óránként.
Kérdés milyen felhasználást tervezel. Ha közvetlenül akarod az eredményt felhasználni, akkor az elsõ beállításokkal 1,6h-nyi (1h 38' 25,62") stream fér el egy DVD-n. Utóbbival viszont csak 0.98h-nyi (58' 55.43"). Azaz érdemesebb az elõbbit használni ilyen célokra.
Ha utófeldolgozni akarsz (pl vagdalni, filterezni, bla-bla), akkor az utóbbi a jobb megoldás (ilyenkor mindig a lehetõ legjobb minõségben kell ugyanis felvenni). Ennek további elõnye, hogy a végleges anyag feldolgozása során alkalmazhatod a többmenetes tömörítést, ami sokkal jobb minõséget ad, mint az egymenetes.
Persze ha maximalista vagy, akkor PICVideo vagy HuffYUV a felvételi codec. Ezek gyengén tömörítenek (utóbbi veszteségmentesnek tekinthetõ), emiatt kisebb az erõforrásigényük is (bár a hw codec erõforrásigényét nem lehet alúlmúlni). Viszont ezért cserébe nagy méretû file-okat hoznak létre, tehát jó nagy vinyó kell hozzájuk, és mindenképpen utófeldolgozni kell õket. Ezen videocodec-ek mellé mindenképpen tömörítetlen hang illik (ebbõl 44100Hz mintavételi frekvencia esetén 1h ~600MB-ot foglal, 48000Hz esetén 659MB-ot)
Esetleg még ott lehet egy DV codec (25Mbps MPEG2 egyébként), ami megintcsak nagy fileméretet és nagy erõforrásigényt jelent.
A felvett anyag mérete és minõsége függ a bemeneti jel minõségétõl (ez bármilyen meglepõ, befolyásolja a fileméretet is, amennyiben nem fix bitrate-tel tömörít az ember), felvételi codec-tõl, és annak beállításától, illetve a képtartalomtól és dinamikától. PICVideo (sw) esetén 18-as minõségi beállítással 1h-nyi anyag ~ 6-9GB, MPEG2 esetén (ez ugye lehet hw is) számítható a bitrate-ekbõl.
L = t(a+v)
Ahol:
L: file mérete kilobitben
t: file hossza secundumban
a: audiobitrate
v: videobitrate
Ha ebbõl GB-ot akarsz kapni, akkor el kell osztanod 8x1024²-tel.
Egy példa: 1h-nyi (azaz 3600s-nyi) stream 6000kbps video és 224kbps audio bitrate esetén 2,67GB helyet fog foglalni. A maximális beállítások esetén (10000kbps video és 384kbps audio bitrate) 4,46GB óránként.
Kérdés milyen felhasználást tervezel. Ha közvetlenül akarod az eredményt felhasználni, akkor az elsõ beállításokkal 1,6h-nyi (1h 38' 25,62") stream fér el egy DVD-n. Utóbbival viszont csak 0.98h-nyi (58' 55.43"). Azaz érdemesebb az elõbbit használni ilyen célokra.
Ha utófeldolgozni akarsz (pl vagdalni, filterezni, bla-bla), akkor az utóbbi a jobb megoldás (ilyenkor mindig a lehetõ legjobb minõségben kell ugyanis felvenni). Ennek további elõnye, hogy a végleges anyag feldolgozása során alkalmazhatod a többmenetes tömörítést, ami sokkal jobb minõséget ad, mint az egymenetes.
Persze ha maximalista vagy, akkor PICVideo vagy HuffYUV a felvételi codec. Ezek gyengén tömörítenek (utóbbi veszteségmentesnek tekinthetõ), emiatt kisebb az erõforrásigényük is (bár a hw codec erõforrásigényét nem lehet alúlmúlni). Viszont ezért cserébe nagy méretû file-okat hoznak létre, tehát jó nagy vinyó kell hozzájuk, és mindenképpen utófeldolgozni kell õket. Ezen videocodec-ek mellé mindenképpen tömörítetlen hang illik (ebbõl 44100Hz mintavételi frekvencia esetén 1h ~600MB-ot foglal, 48000Hz esetén 659MB-ot)
Esetleg még ott lehet egy DV codec (25Mbps MPEG2 egyébként), ami megintcsak nagy fileméretet és nagy erõforrásigényt jelent.
Szoval nekked PVR3000-es milyen minöségben vesz fel hang minöség kpminöség stb ? és egy jób minöségi felmétel menyi helyet foglalnálad kb ? pl egy fél -õrás müsor !
tudsz esetleg mutatni olyan cumputeres boltot ahol lehet kapni PVR3000?
mint pl Aqua stb !
mert kerestem és nem nagyon találtam csak 2000-est
mert sziveseben veném meg a PVR3000-est lehet hogy új éslesznek majd vele egydarabig problémák de gondolom ezek idövel eltünek és igy egy kicsivel jobbb kártyám lesz mint a PVR2000-es
de ha minden kötél szakad és nem lesz sehol PVR3000 -ES akkor ha nincs ló jó a szzamár is (PVR2000)
mint pl Aqua stb !
mert kerestem és nem nagyon találtam csak 2000-est
mert sziveseben veném meg a PVR3000-est lehet hogy új éslesznek majd vele egydarabig problémák de gondolom ezek idövel eltünek és igy egy kicsivel jobbb kártyám lesz mint a PVR2000-es
de ha minden kötél szakad és nem lesz sehol PVR3000 -ES akkor ha nincs ló jó a szzamár is (PVR2000)
A PVR3000 24k körül van. Amiben többet tud pl: paraméterezhetõ 3-D Y/C és 3-D NR filter, jobb minõségû TV dekóder chip, sokkal jobb rádiórész. A képe élesebb és teltebb...
Viszont még elég friss termék, szóval akadhatnak vele még problémák.
Viszont még elég friss termék, szóval akadhatnak vele még problémák.
szoval akkor azt szüröm ki a írásodbol hogy inkáb leadteket ajánlod PVR2000 -est vagy 3000-est hisz digitális vétel egy darabig ugy sem lesz
és ha még is lesz 2012 körül digitális vételre lehetöség adig simán veszek mejd egy új hibrid-et ! !
amugy a PVR3000 mijen árban van ? csak mert én a aqua-nál néztem a PVR2000-et 19000 ft !
és menyivel tud többet az elödjénél ?
azt amugy én is tudom hogy a Leadtek PVR2000 nem egy rosz tuner kártya
szerintem meg veszem majd a leadteket eredetileg is ezt szeretem volna csak a haver el bizonytalitot !
és ha még is lesz 2012 körül digitális vételre lehetöség adig simán veszek mejd egy új hibrid-et ! !
amugy a PVR3000 mijen árban van ? csak mert én a aqua-nál néztem a PVR2000-et 19000 ft !
és menyivel tud többet az elödjénél ?
azt amugy én is tudom hogy a Leadtek PVR2000 nem egy rosz tuner kártya
szerintem meg veszem majd a leadteket eredetileg is ezt szeretem volna csak a haver el bizonytalitot !
Ne keverjük a kettõt. Az említett Hauppage tunerek hibridek (azaz analóg és digitális vételre is alkalmasak). Ha nézni akarod azt a ~3 csatornát (mtv, m2, Duna TV) digitálisan, akkor van értelme megvenni. Kicsit részletesebben. Illetve WinTV HVR4000 esetén lehetõséged van a kódolatlan mûholdas digitális csatornák vételére is. Tehát nálunk is van már DVB-T, de csak mennyiségben és térben is korlátozottan, szóval nem biztos, hogy érdemes egyelõre foglalkozni vele. 2012-ig viszont kötelezõ átállni rá, az meg 5 év múlva lesz. Ismerve magunkat, az utolsó pillanatban lesz ez is abszolválva.
A PVR2000 viszont sima analóg tuner hardware-es tömörítéssel. Viszont kiforrott és bizonyítottan jó minõségû. Viszont ahogy nézem ugyan annyiba van a PVR3000 is, ami egy eléggé új típus. Emiatt még vannak vele problémák, de ismerve a Leadtek sw fejlesztõit, ezt hamar orvosolni fogják. Minõségben mindenesetre felûlmúlja a PVR2000-et, pedig az sem gyenge éppen...
A PVR2000 viszont sima analóg tuner hardware-es tömörítéssel. Viszont kiforrott és bizonyítottan jó minõségû. Viszont ahogy nézem ugyan annyiba van a PVR3000 is, ami egy eléggé új típus. Emiatt még vannak vele problémák, de ismerve a Leadtek sw fejlesztõit, ezt hamar orvosolni fogják. Minõségben mindenesetre felûlmúlja a PVR2000-et, pedig az sem gyenge éppen...
hi eredetileg ezt a tuner kártyát szeretem volna meg venii Leadtek PVR2000 Tunerkártya MPEG I-II
de a haverom mondta hogy inkáb ezt vegyem meg Hauppauge WinTV HVR 3000 vagy Hauppauge WinTV HVR 4000
szerintetek megéri meg veni?
a Hauppauge- jobb a leadtek-nél ?
anyit tudok hogy Hauppauge ezeken van digitális szabvány de csak enyi lene a külömbség ?
végülis a digitális szabvány nem fontos hisz 2012 nem lesz digitális tv jel !
de a haverom mondta hogy inkáb ezt vegyem meg Hauppauge WinTV HVR 3000 vagy Hauppauge WinTV HVR 4000
szerintetek megéri meg veni?
a Hauppauge- jobb a leadtek-nél ?
anyit tudok hogy Hauppauge ezeken van digitális szabvány de csak enyi lene a külömbség ?
végülis a digitális szabvány nem fontos hisz 2012 nem lesz digitális tv jel !
Tömörítés erõssége. bemeneti jel minõsége...
amugy igazábol mi is számit a felvételnél hogy jó minöségü anyagot kapjak ?
gondolom max felbontás és még ?
gondolom max felbontás és még ?
szoval akkor ha egy live-nak nagy az alapzaja de akkor pl enek milyen lehet az alapzaja Sound Blaster X-Fi Xtreme Audio 5.1
de akkor vég eredményben job a sima alaplapi mert kiseb az alapzaja nem ?
de akkor vég eredményben job a sima alaplapi mert kiseb az alapzaja nem ?
Nem jól állítottad be a WinfastFM-ben a bemeneti eszközt. A felvételit viszont igen.
Kérdés mit tud felvétel szempontjából a kártya. Ha nagyon torzít és magas az alapzaja, akkor kellemetlen lehet az eredmény. Szerintem egy Live! alapzaja rettenetesen magas felvételhez.
Nekem TV2000XP Global van... ez ugyebár eléggé hasonló felépítésû kari (kivéve a hardveres rögzítést)... nekem egy olcsó 2000Ft-os bóvli hangkártyám van és tökéletesen meg vagyok elégedve a felvétel minõségével. Szal tökéletes lesz az alaplapi is!
AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W
sziasztok tudna nekem valaki segíteni van egy winfast dv2000 tv tunerem és a tv része mükö de az fm része tök süket van rajta felvételi lehetõség az fm rõl fel is veszi és a felvételnél viszont van hang
És menyire szükséges pl a felvételhez egy jobb hangkártya vagy a alaplapi ac97-esel is tökéletes lesz a felvétel ?
csak mert a rendszerkövetelmények közöt olvastam hogy hangkártya akkor menyire számit ? vagy nincs semi jelentösége hogy alap lapi vagy sem !
csak mert a rendszerkövetelmények közöt olvastam hogy hangkártya akkor menyire számit ? vagy nincs semi jelentösége hogy alap lapi vagy sem !
Köszönöm a válaszod !
legalább halotam már vaklakitöl valami infot rola !
amugy tudsz rola esetleg valami már mint hogy milyen minöségben lehet vele fel veni stb ?
ha esetleg tudsz róla testet szivesen fogadnám !
legalább halotam már vaklakitöl valami infot rola !
amugy tudsz rola esetleg valami már mint hogy milyen minöségben lehet vele fel veni stb ?
ha esetleg tudsz róla testet szivesen fogadnám !
Kiforrott és jó tuner, kitûnõ gyári sw-vel. Nyugodtan megveheted.
hi nekkem az lene a kérdésem hogy a http://www.aqua.hu/index.php?id=termekek&kat1_id=207&kat2_id=210&kat3_id=36&
ezen az oldalon található tv-tuner kártyák közül szerintetek meik a legjobb és a legjobb vétel ?
én eben gondolkodtam " Leadtek PVR2000 Tunerkártya MPEG I-II >> A nagyításhoz kattintson a képre!
Leadtek PVR2000 Tunerkártya MPEG I-II" de mivel nem értek hozzá gondoltam meg kérdezlek titeket is !
ezen az oldalon található tv-tuner kártyák közül szerintetek meik a legjobb és a legjobb vétel ?
én eben gondolkodtam " Leadtek PVR2000 Tunerkártya MPEG I-II >> A nagyításhoz kattintson a képre!
Leadtek PVR2000 Tunerkártya MPEG I-II" de mivel nem értek hozzá gondoltam meg kérdezlek titeket is !
Sziasztok, remélem tudtok segíteni.
Most vettem egy PIXELVIEW tipusu Tvtuner kártyát és az a problémám, hogy ha bármit fel akarok venni a tv-bõl csak a hangot veszi fel és mást nem, azt is 230Mb 15sec be.
próbáltam a beállításait de azt írja ki, hogy kódoló eszköz nem érhetõ el.
Remélem a problémára tudja valaki a válszt.
A válaszokat elõre is köszönöm!
Most vettem egy PIXELVIEW tipusu Tvtuner kártyát és az a problémám, hogy ha bármit fel akarok venni a tv-bõl csak a hangot veszi fel és mást nem, azt is 230Mb 15sec be.
próbáltam a beállításait de azt írja ki, hogy kódoló eszköz nem érhetõ el.
Remélem a problémára tudja valaki a válszt.
A válaszokat elõre is köszönöm!
GIGABYTE GA-MA785GT-UD3H, Phenom II 925, KINGMAX 2x2Gb+1x4Gb DDR3 1333Mhz, GIGABYTE GV-R577UD-1GD 1GB DDR5, Seagate 500GB+Samu 500Gb, CHIEFTEC CTG-500-80PB 500W, Thermaltake V3 BE, Benq G2220HDA
Helyesbítek, mindegy milyen módban nézem, elkezd recsegni, ha bármit csinálok!
Volna egy gondom. Nem tudom hogy a kártya csinálja e, vagy a PowerCinema, de mikor kirakom kicsibe, hogy mindig látszódjon a tv adás és közben netelek, vagy vagy valami olyat indítok el, ami erõforrásigényesebb, akkor elkezd recsegni a hang. Ha leállítom stop gombbal a tv-t és visszakapcsolom akkor megszûnik, de miután újra böngészni kezdek, újra ezt csinálja és csak ebben az állandó látszódó módban. Mi lehet a gond?
Hogyan lehet CyberLink PowerCinema progiban változtatni a felvétel módját? Gondolok itt arra, hogy .avi-ba vagy mpeg-be mentse a videót? No meg hogy ne darabolja 4 gigás részekre?
humpy79 szerintem mindegy, lehetõleg ne túl drágát, ha csak arra veszed!
humpy79 szerintem mindegy, lehetõleg ne túl drágát, ha csak arra veszed!
Sziasztok!
Milyen kártyát ajánlanátok régi családi VHS filmek bedigizéséhez? Köszi elõre is...
Milyen kártyát ajánlanátok régi családi VHS filmek bedigizéséhez? Köszi elõre is...
Akinek Gigabyte GT-PTV-AF-RH típusú tv kártyája van és olyan gondja van, hogy nincs hang a tv adás közben, az az installnál állítsa a Hungaryt Germanyra. Így már lesz hang!
Viszont van egy problémám. Kicsit szemcsés az adás rajta. TV-n nem látszik ennyire és a PC így kihozza, vagy pedig van PC-khez valami szoftveres képzaj csökkentõ? Esetleg vannak letölthetõ lejátszók? Mert elég gáz szoftver ez a CyberLink PowerCinema 4.
Viszont van egy problémám. Kicsit szemcsés az adás rajta. TV-n nem látszik ennyire és a PC így kihozza, vagy pedig van PC-khez valami szoftveres képzaj csökkentõ? Esetleg vannak letölthetõ lejátszók? Mert elég gáz szoftver ez a CyberLink PowerCinema 4.
hát lol, videomagnót használok konverterként :O
mondjuk minõsége egy fokkal csunyább.. ezvan

mondjuk minõsége egy fokkal csunyább.. ezvan

porki fagyok fállalon
ésez 1000% hogy ez az miatt van? :O
vagy gyakorlatilag örüljek neki hogy a tv-n jó? :P
vagy gyakorlatilag örüljek neki hogy a tv-n jó? :P
porki fagyok fállalon
Ez van, a PAL60 nem egy túlzottan támogatott norma.
A tunered nem támogatja a jelenlegi driverrel a PAL60 normát. Vagy drivert kell frissítened, ami egyáltalán nem biztos, hogy mûködni fog rendesen.
PAL60 rulez.