844
Tvtuner
-
dara #404 Nagyon jó. -
djtrial #403 üdv
nemtudja vki h jó ez a tuner, mert sztem ilyet veszek:
leadtek winfast tv2000xp global -
dzsipo #402 Talaltam egy regebbi drivert. Ezzel minden OK. -
dzsipo #401 Hello!
Noveremtol kaptam egy "Leadtek Winfast Palmtop TV" jelzesu USB TV tunert. A CD sajnos nincs meg hozza. Szedtem le drivert a gyarto honlapjarol. A kovetkezo 4 programmal probaltam: Winfast PVR, Winfast PVR2, ChrisTV es Cyberlink PowerCinema. Mindegyikkel ugyanazt tapasztaltam. Hangolaskor megtalaljak a csatornakat, de a kep fekete marad.
Ha valaki tudja a megoldast, segitsen!
Koszonom elore is! -
#400 Szerintetek mivel lehetne d-sub jelet a számítógépbe vinni, illetve azon belül HD-s videókat készíteni? -
#399 Hi!
Van valakinek tapasztalata a Pinnacle Hybrid Pro Tunereivel kapcsolatban? Személy szerint egy PCMCIA-os néztem ki, de nemnagyon találtam róla tesztet. -
dara #398 Nem jó drivert raktál fel. -
#397 hát én már megvettem, és teljesen jó a kép -
chapog #396 nekem ezzel a kártyával csak rossz tapasztalatom van.
Megvettem és vittem is vissza a boltba, mert nem volt szép a kép. eztuán vettem egy EXPERT-et ezzel semmi bajom sincs -
#395 köszi :) -
dara #394 Leadtek Winfast TV2000XP Global. -
#393 Hali!
Ajánljon nekem vki pls egy olcsó sima egyszerű analog tvtunert ami megy vista -n. Nem kell hogy a mediacenterrel menjen, csak legyen hozzá normális vista driver (ne az xp -set kelljen ráerőszakolni). Thx előre is. -
dara #392 Ha ott szétnézel, akkor látod, hogy a Dazzle a Pinnacle egyik termékcsaládjának a neve. Szóval teljesen mindegy melyiket veszi. -
#391 pinnacle-t javaslom a hybrid tunerjeit
http://www.pinnaclesys.hu/pctv.php
-
#390 sziasztok tegnap vettem gyorsan egy usb Dazzle Tv tunert.
Surgosen kellett volna egy filmet felvennem ezert hatha alapon megvettem.
A teljes napomat elbasztam ra hogy beuzemeljem,sajat programja a Media Center egyetlen csatornat talalt aztan jott a ChrisTv az megtalalta az osszeset csak ugye azzal meg nem tudtam felvenni.
Most azon vagyok hogy visszaviszem esetleg vkinek tapasztalat -
dara #389 PAL B kellene. -
cucumber87 #388 Még kezdő vagyok tV tuner ügyben ezért kérném a segítségetek!
most költöztem fel koliba pestre igy kaptam a gépbe 1 tunert(Hauppauge WinTV 88x Video (+IR)-t a Vettem hozzá 1 Thomson antennát és nem tudom h a chanell beállításoknál a keresésnél milyen paramétereket kell megadni.
Fajtálya gondolom antenna de a Format mi??(Pal N,M,DK,Secam,NTSC)???
előre is kösi a segitséget! kösz -
dara #387 Én is. -
wba #386 Hi! Tudtok ajánlani vmilyen tvtuner progit, nekem egy Asus MyCinema P7131-em van és nem nagyon tetszik a gyári program hozzá. thx -
wba #385 Szerintem a kép-a-képben funkcióra gondol -
#384 Köszönöm. Azt hittem működni fog, mert a távirányítón van PIP gomb, de úgy tűnik akkor nem csak az én kártyámhoz gyártották... -
dara #383 Mit értesz PIP-en? Mert ha két TV csatornát akarsz egyszerre nézni, az nem fog sikerülni. Ahhoz két tuner kell ugyanis.
Az egytuneres tunerkártyák esetén a PIP azt jelenti, hogy egyszerre tudod nézni a TV-t és közben visszanézni a felvett anyagot, vagy valamilyen megnyitott videofile-t. -
#382 Sziasztok.
Nemrég vettem egy leadtek pvr2000 tunert, de nem tudom előhozni belőle a PIP funkciót sehogysem. Nincs valakinek valamilyen ötlete? -
#381 Még szerencse, hogy leírtad, milyen típusról van szó.
De segítek, valamelyik WinFast TV2000XP(Deluxe, RM, vagy sima)
Ha szerencséd van, megúszod annyival, hogy kiveszed a kártyát, és megtisztítod a érintkezőket, amin keresztül a PCI-hoz csatlakozik.
De valószínűleg megsérült a kártya EEPROM-ja.(okozhatja scsi vezérlő, Dscaler, vagy bármi).
A kártya egy kis szerencsével, és újraflash-eléssel megjavítható.
Leírás az oldalamon: írások - modding - Deluxe problémák
-
tormaimi #380 Hello! az a problémám, hogy se a tv, se a rádió nem műxik. a rádiónál ezt írja ki: "FM Radio device not found!
<EC: 80010007>"
a tv-nél meg ezt: "Cannot find any video capture device.
FF06107D&REV_11"
Ha valaki tud segíteni, lécci segítsen!! -
#379 Nem ártana, ha küldés előtt átolvasnád, amit írtál! Talán más is megértené.
Ha a PVR2-re gondolsz, szinte nincs olyan directshow alapú codec, amivel ne tudna rögzíteni, és azt ne lehetne teljes mértékben személyre szabni. -
#378 amugy a OV2 -n kivül van még esetleg olyan program ami használható és esetleg tőbb fajta formátumban lehet vele rögziteni ?
vagy tőb a coces beálitáási lehetöség ? -
#377 Megoldottam a problémát. -
#376 Hi all!
Van egy kis promléma a tuneremmle (WinFast PVR 2000)
Kipróbáltam a Dscaler nevü progit , azóta nincs kép , a képernyő fekete.
Valakimeg tudná mondani mi lehet a baj ?
-
dara #375 Leadtek tunerekhez mindig jár az összes sw. A kivétel az a néhány OEM termék (mini PCI-osok és a PVR2000 OEM). -
Inquisitor #374 Ehhez is jár a kazal szoftver? Vagy olyan mint a fapados verzió, amihez csak driver van? -
ddavid94 #373 Mi ez és honnan lehet letölteni,irj 1 linket pls.mert a google nem talál semmit. -
dara #372 Pontosan.
Inquisitor:
2. Elég régóta használok tunert, még 1280x960-ban sem tapasztaltam pixelesedést. -
#371 "Az egy olcsósított TV 200 XP Expert nem?"
Nem. Modernebb, zajmentesebb, költséghatékonyabb, így olcsóbb. -
#370 Universal WDM Video Capture Driver For BT8xx Based Boards 5.3.8 Win9xXP
ezt töltse le mindeki mielött vki kérdezne feleslegesen
után a dscaler-t
és kész minden -
kurdipeter #369 1-2 ezer belefér, de majd megkérdezem. Köszi mindent! -
Inquisitor #368 Fúúú, nem tudom, kérdez meg pár megbízható TV szerelőt, antenna szerelőt vagy ilyen témájú boltost, szerintm 1-2 ezer forint között van egy ilyen szűrő ...
Ja és fontos: Nem az a hülye aki nem tudja, hanem aki nem kérdezi meg! ;) -
kurdipeter #367 Inquisitor - értem és köszi a válaszokat! Bocsi amiért sok hülyeséget kérdeztem, de tényleg nem vágom ezt a témát... Egy olyan zavarszűrős bigyusz mennyibe kerül? A közelünkben van egy reptér és az néha még a tévét is bezavarja. -
Inquisitor #366 Ja igen, szerintem bármilyen tunert használ az ember, nem árt hozzá egy normális antennajel, az se baj, ha van szűrő a kábelen, mert a sok külső zaj TV-ken nem látszik, viszont tuneren meg igen. Pl. rádióadók (szép átlós csíkok), GSM keresés, szomszéd bekapcsolja a ventilátort, stb. -
Inquisitor #365 Miért is a legjobb? Az egy olcsósított TV 200 XP Expert nem?
1. Ami analóg földi vagy kábeltévés az igen. Ami digitális az halál biztosan nem, műholdas meg 1000%-ra nem. (Persze van olyan tuner amivel igen, csak az olyan 24-30K)
2. Azt, hogy mennyire zajos, elmosodott, a hirtelen mozgásoknál mennyire csikozódik, stb. A felbontáshoz sok köze nincs, a TV adások fix. felbontásúak. A TV adás felbontása kisebb mint 800x600, de azon még élvezhető, ha kiteszeed 1024-be vagy plán nagyobba, akkor szép pixeles lesz. Csak hát itthon nincs HDTV adás. Az FPS kérdésed se értem, a TV adás 25 képkockás (ill. 50 félképes) soha nem lesz neked 30 framed, ha csak nem NTSC adást nézel.
3. Szoftver függő, mivel a kártya HW felvételt nem támogat, szoftveresen meg a félmillió kódekből azzal veszel fel amivel akarsz, ill. amit a procid bír. A procid a szűk kerezstmetszett, de szsvz Mpeg2-ben vagy Divx, MPG4, Xvid-ben tudsz felvenni full felbontásban. Ha DVD-re akarod kiírni, akkor MPeg2 ajánlott eleve. Felvehetsz tömörítettlen videót és késöbb is tömörítheted, ilyenkor nem számít a proci csak időben, de tömörítés nélkül 10-15 perc ilyen 10GB méreteket zabál fel.
4. Nem hiszem, hogy sokat fogyasztana, ha márkás a tápod, akkor biztosan elég, de a géped elnézve tán még nem annyira márkás is.