Soul Reaver 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na igen...a mentés.Egyetértek veled! Ettõl függetlenül én már többx végignyomtam, mert nagyon jó a hangulata.Ami pedig a Defiance-t illeti,...hát nekem is az az abszolút csúcs! Szinte már kívülrõl tudom az egészet. Kainnal szeretek menni inkább, Raznak nehezek az ugrásai a kameraállás miatt. Meg Kain sokkal brutálisabban nyomul.
Még nem próbáltam újra, de nekem ez a soul reaver 2 annyira nem jön be... ha több mentés hely lenne benne akkor tetszene...
A Legacy of Kain Defiance-ért vagyok oda XD Azt már 3-szor végigvittem.
mind1. Fõleg az idegesít hogy járkálok meg minden szutyok már rég unom az egészet már mást csinálnék de nem, mert akkor kezdhetek elõlröl mindent mert a menstruáló nyomorék játékrendezõ( bocs ) nem rak be egy kiba__ott mentést másfél óra játék után.... Pedig a gondolkodós részek tetszenek mert birom az ien játékokat...
A Legacy of Kain Defiance-ért vagyok oda XD Azt már 3-szor végigvittem.
mind1. Fõleg az idegesít hogy járkálok meg minden szutyok már rég unom az egészet már mást csinálnék de nem, mert akkor kezdhetek elõlröl mindent mert a menstruáló nyomorék játékrendezõ( bocs ) nem rak be egy kiba__ott mentést másfél óra játék után.... Pedig a gondolkodós részek tetszenek mert birom az ien játékokat...
Igen, sajnos kevés a mentés, és sokat kell addig rohangászni, még szerencse, hogy szinte lehetetlen meghalni. De szerintem megéri, mert ez a játék nagyon ott van...../ a többi részével együtt!/
Értem kösz
Csak az is gáz hogy mentés meg nem volt ezért elég hosszú cuccost kell elõrõl kezdenem....
Csak az is gáz hogy mentés meg nem volt ezért elég hosszú cuccost kell elõrõl kezdenem....
Szia.
A szívek, a mászófalak utáni termekben /vagy udvarban/ vannak, mindegyik a legfelsõ helységben, mutatja is a filmbejátszás.Csak azt kell kitrükköznöd, hogy hogyan juss fel oda.
A szívek, a mászófalak utáni termekben /vagy udvarban/ vannak, mindegyik a legfelsõ helységben, mutatja is a filmbejátszás.Csak azt kell kitrükköznöd, hogy hogyan juss fel oda.
Szia Kazuma.
Minden Reaveres falon fel kell másznod, és ott fogsz megszerezni egy-egy szívet, amiket a csontvázakba kell beraknod. Ha mindhármat beraktad, a keletkezõ levegõ segítségével fel tudsz menni vissza, és fent kapod meg majd ezután az Aer Reavert./ Mielõtt felmászol, váltsd át a kardot a falon levõ jelre./
Minden Reaveres falon fel kell másznod, és ott fogsz megszerezni egy-egy szívet, amiket a csontvázakba kell beraknod. Ha mindhármat beraktad, a keletkezõ levegõ segítségével fel tudsz menni vissza, és fent kapod meg majd ezután az Aer Reavert./ Mielõtt felmászol, váltsd át a kardot a falon levõ jelre./
csá!
remélem valaki emlékszik erre a részre....
Az air forge-ban vagyok, és ott egyszerre 6 fele lehet menni, ha leugrok egy helyiségbe akkor van 3 ajtó, mindegyik rész ugyanúgy néz k i, és egy "kibelezett hulla" fetreng egy "sziklából kirajzolódott kristályszemû arckép" elõtt. mindhárom résznél ugyanez van csak más színben. Ha fölmegyek akkor 3 ajtó van (Material, Light, Dark (ezt a felmászón jelöli) ezen a hülyen mit kell csinálni?
THX
remélem valaki emlékszik erre a részre....
Az air forge-ban vagyok, és ott egyszerre 6 fele lehet menni, ha leugrok egy helyiségbe akkor van 3 ajtó, mindegyik rész ugyanúgy néz k i, és egy "kibelezett hulla" fetreng egy "sziklából kirajzolódott kristályszemû arckép" elõtt. mindhárom résznél ugyanez van csak más színben. Ha fölmegyek akkor 3 ajtó van (Material, Light, Dark (ezt a felmászón jelöli) ezen a hülyen mit kell csinálni?
THX
Vissza kell menned a pálya elejére ahol raziel kiugrott az erõdbõl, ott van egy kapu a víznél és egy világító vmi azt nyitja a dark reaver..
A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/
Hello! A válasz ott volt Seeyaa leírásában...
Szóval a tükrös rész sikerült, de sajnos fogalmam sincs, hogy onnan kilépve hova kell menni... Ebben segítsetek! Mert a templomból /várból/ egy zöld vápír mutatott valamerre, de nem tudom merre kell mennem!!! Itt csak a mocsár van, meg fent magasan talán egy út ahol az elsõ falmászás történt azzal szembe... De oda nem tudok feljutni! Mi a teendõ, merre tovább? Mert angolul nem tudok... :o(
Szóval a tükrös rész sikerült, de sajnos fogalmam sincs, hogy onnan kilépve hova kell menni... Ebben segítsetek! Mert a templomból /várból/ egy zöld vápír mutatott valamerre, de nem tudom merre kell mennem!!! Itt csak a mocsár van, meg fent magasan talán egy út ahol az elsõ falmászás történt azzal szembe... De oda nem tudok feljutni! Mi a teendõ, merre tovább? Mert angolul nem tudok... :o(
Hello nekem is óriási problémám, hogy ezen a tükör forgatós pályán nem tudok túljutni! 3. mentés után...
Mindet megoldottam szerintem a templomba... De, nem tudok semmiképp oda feljutni ahol az a pici valami van ami világít... az a gyûrûszerû valami...
Gondolom azt át kelle rakni a hold elé... Szóval a hold nem akar eltûnni az útból...
Meg azt nem tudom, hogy legfelül ahogy átjok az õrön és kinyitom a kaput, melyik irányba kell állni a tükörnek, mert 4 irány van, de egyiknél sem csinál semmit...
Légyszi küldjetek nekem kimentést, mert sehol nem találok a NET-en és leírást sem... Itt is sokan ott akadtak el ahol én, de választ nem találok! a címem: [email protected]
Mentés bármikor jöhet, mert tuti, hogy nem tudok továbbmenni ezen a részen... vagy valami segítség
---
Mindet megoldottam szerintem a templomba... De, nem tudok semmiképp oda feljutni ahol az a pici valami van ami világít... az a gyûrûszerû valami...
Gondolom azt át kelle rakni a hold elé... Szóval a hold nem akar eltûnni az útból...
Meg azt nem tudom, hogy legfelül ahogy átjok az õrön és kinyitom a kaput, melyik irányba kell állni a tükörnek, mert 4 irány van, de egyiknél sem csinál semmit...
Légyszi küldjetek nekem kimentést, mert sehol nem találok a NET-en és leírást sem... Itt is sokan ott akadtak el ahol én, de választ nem találok! a címem: [email protected]
Mentés bármikor jöhet, mert tuti, hogy nem tudok továbbmenni ezen a részen... vagy valami segítség
---
HA megvan a dark reaver vissza kell menned a játék legelejére, oda ahol kiugrottál a sarafan erõdítménybõl, a tónál ki lehet mászni egy kis "szigetre"
és ott a light forge ajtaja....:) (imádom ezt a játékot,és az elkerülhetetlen véget,ha tudsz angolul/v magyar a game ki fog derülni h ebben a részben bizony raziel a rossz fiú....)
és ott a light forge ajtaja....:) (imádom ezt a játékot,és az elkerülhetetlen véget,ha tudsz angolul/v magyar a game ki fog derülni h ebben a részben bizony raziel a rossz fiú....)
A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/
Hogyan jutahtok továb azon a részen amikor már meg van a dark Reaver és a mocsárban vagyok?
köszi a tanácsot Randal
Képet nem tudnál beszúrni?;)
Egyolyan teremben vagy ahol körebe vizköpõk vannak vagy egy olyanban ami felülrõl nyitott és a közepén egy kobrafej van?
Egyolyan teremben vagy ahol körebe vizköpõk vannak vagy egy olyanban ami felülrõl nyitott és a közepén egy kobrafej van?
most ez így nagyon nehéz. nemtom melyik részénél volt a játéknak:(
de miért nem keresel végigjátszást a neten? abban biztos benne van.
de miért nem keresel végigjátszást a neten? abban biztos benne van.
Sziasztok! Én az "Air Reaver templomban" akadtam el, ugyanis van két terem, amiket a Dark illetve a Light Reaverrel lehet kinyitni. A problémám az hogy nem tudom mit kellene tennem a két teremben. Már néhány napja b*szakodom vele, és rettentõen idegesítõ :'( :@
Légyszi' valaki próbáljon meg segíteni! Hálás lennék!
Légyszi' valaki próbáljon meg segíteni! Hálás lennék!
Ha az elején tartasz még egy kis tanács: Nem muszáj az összes szörnyet levágni. elég ha elfutsz mellettük, úgyse kapsz értük semmit, csak idõpocsékolás velük harcolni. Pesze van ahol kell.
Az is tetszik, amikor nem csinálok semmit, akkor vagy vakarja a fejét, vagy a csontjait ropogtatja =D
Már megvan: a 'gugolás' + 'ugrás'-sal mászik ki a vízbõl.
Nagyon állatul nézek ki az oszlopok :)
A madarak miért válnak zöld energiává? Raziel bekebelezi õket?
Nagyon állatul nézek ki az oszlopok :)
A madarak miért válnak zöld energiává? Raziel bekebelezi õket?
Oh. köszi Randal=)
Sorry hogy most válaszolok:(
a mentés az tényleg gáz. ajánlom hogy amilyen sûrûn csak tudsz ments mégha vissza is kell menned 2-3 percnyire ugyanis nálam volt olyan, hogy a végjáték videójánál fagyott ki 2x-er is.
Kimászni talán a falon lehet szellemmódban, úgy hogy felkapaszkodsz rá.
Vagy keress egy végigjátszást:)
a mentés az tényleg gáz. ajánlom hogy amilyen sûrûn csak tudsz ments mégha vissza is kell menned 2-3 percnyire ugyanis nálam volt olyan, hogy a végjáték videójánál fagyott ki 2x-er is.
Kimászni talán a falon lehet szellemmódban, úgy hogy felkapaszkodsz rá.
Vagy keress egy végigjátszást:)
az elég gáz hogy nem lehet menteni, meg nem loehet átlépni a videokat
de szerencsére az elõzõ részhez képest jobb az arányítás
de szerencsére az elõzõ részhez képest jobb az arányítás
Hali Randal,
de merre mindenütt fal, nyílás sehol
a vízeséssek meg lenyomnak a víz alá
kimászni meg nem akar =(
de merre mindenütt fal, nyílás sehol
a vízeséssek meg lenyomnak a víz alá
kimászni meg nem akar =(
Szasztok
Jár még ide valaki?
Lenne a SR2-vel kapcs. egy kérdésem
Az elején miután kijutok a várbol, a vízeséseknél mi a teendõ??
Tudom hogy az a 'checkpoint'-hoz kell valahogy jutni, de hogy??
Jár még ide valaki?
Lenne a SR2-vel kapcs. egy kérdésem
Az elején miután kijutok a várbol, a vízeséseknél mi a teendõ??
Tudom hogy az a 'checkpoint'-hoz kell valahogy jutni, de hogy??
Sztem nem ott járnak: én arra a helyre gondolok mielõtt Raziel Kainnel beszélne az oszlopoknál. De nem bizti:)
Azt hiszem én is elkezdem újból:)
Azt hiszem én is elkezdem újból:)
Ájjjjjjjjjjjjjjjjjj.Megszereztétek már azt a kardot amikor ilyen sárga lessz.Ha igen akkor a várnak a kapujánál megállsz(a part szélén) és becélzod a tetején levõ gömböt(ami a kapu felett vvan és asszem lilás a színe).ha meglõtted akkor kinyílik és mehesz befelé.
A menyországban jobb a klíma,de a pokolban több az ismerõs.
Próbáljátok meg nem rángatni a kart, hanem folyamatosan húzni. Remélem h ott tartotok ahol gondolom:)
Nos akkor nem tud senki semmit mondani ezzel kapcsolatban? jó lenne mert nagyon elakadtam ott a várnál. segítsetek plííííííííííííííz
akkor már 2-ten vagyunk akik nem tudják . hátha segít valaki nekünk:)
nekem mindegy, már két éve játszottam vele, csak lehet, hogy elõvenném, ha megvan a megoldás...
én is pont ott akadtam el a várnál és nem zudok semmit csinálni. hiába rángatom a kart semmi:(
király, akkor én is kérdezek. mert ha kapok segítséget, akkor újra felteszem a gamet. még eléggé az elején jártam, asszem az elsõ mentéshely után. amikor mentem végig az úton, egyre távolodva vmi templomtól, a végén volt egy várfal, meg egy kar. ezt a kart hiába húzogattam, a várfal kapuja nem nyílt ki. és a halottak dimenziójában sem tudtam kezdeni semmit.
Tõlem kérdezhetsz bár 1-éve volt hogy végigvittem.
A menyországban jobb a klíma,de a pokolban több az ismerõs.
Sziasztok! Tudna nekem segíteni valaki a soul reaver 2 -ben? Elakadtam. Akin ek van végigjátszása please nekem!!!!
A start menüben van olyan h Futtatás, indítsd el és ird be h regedit.
Itt válaszd (+ra kattintva) a HKEY_CURRENT_USER, Software, Crystal Dynamics, Soul Reaver2, és a az utolsó mappát...erre már nem emléxem h mi volt a neve...
Itt egy csomó fálj jön majd elõ, jobbklikkelj ezekbõl a DisableVShaderre és itt válaszd h módosítás és a 0át írd át 1re és Ok.
Ezután mennie kell rendesen:)
Itt válaszd (+ra kattintva) a HKEY_CURRENT_USER, Software, Crystal Dynamics, Soul Reaver2, és a az utolsó mappát...erre már nem emléxem h mi volt a neve...
Itt egy csomó fálj jön majd elõ, jobbklikkelj ezekbõl a DisableVShaderre és itt válaszd h módosítás és a 0át írd át 1re és Ok.
Ezután mennie kell rendesen:)
Nekem már az intró is úgy jön be, hogy halvány foltokat látok, a soul reaver 2 felirat is kéken jelenik meg, uténa pedig van hang, de kép nem...
1:18 Gyûjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
Soul Reaver 1 XP gondra
Minden le van írva, hogy mit kell tenni. A 2xp javítás közül az egyik biztos jó.
Minden le van írva, hogy mit kell tenni. A 2xp javítás közül az egyik biztos jó.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Nekem is vannak a Soul Reaver 1-el problémáim. Feltelepítem, és amikor indítani akarom a képernyõfelbontást folyamatosan váltogatja, és félig le is fagy tõle a gép, majd 2 perc után kilép. Windows XP-m van, 800 MHz 256 RAM NVIDIA Geforce 2 MX/MX 400. A gép elõzõ tulajdonosánál Windows 2000 volt, ott tökéletesen ment a játék. Próbálkoztam kompatibilítási beállításokkal is, ez sem javított a helyzeten. Igaz én az internetrõl töltöttem le, de a demojával is ugyanez van. Valakinek van valamilyen ötlete, mi lehet a probléma?
Nekem a Soul Reaver elsõ részével van gondom. Elõször is az EVM változathoz krekk kell. Király, hogy veszel egy játékot boltban, aztán keresheted hozzá a törést neten... Na, mindegy, nem én fizettem érte.
Másik fele, hogy valami kodekkel, vagy a hangkártyámmal eléggé csúnyán összeakad. A beszélgetések úgy zajlanak, hogy 5mp hang, 5mp szünet. Elég kellemetlen már az elsõ beszélgetést az Elder Goddal végighallgatni, pláne, hogy így érthetetlen és élvezhetetlen.
Nem tudjátok véletlenül, hogy melyik kodeket eszi meg?
Nem írtak még könyvet ebbõl a sorozatból? A sztorija valami qrvajó, csak van pár fehér folt.
Másik fele, hogy valami kodekkel, vagy a hangkártyámmal eléggé csúnyán összeakad. A beszélgetések úgy zajlanak, hogy 5mp hang, 5mp szünet. Elég kellemetlen már az elsõ beszélgetést az Elder Goddal végighallgatni, pláne, hogy így érthetetlen és élvezhetetlen.
Nem tudjátok véletlenül, hogy melyik kodeket eszi meg?
Nem írtak még könyvet ebbõl a sorozatból? A sztorija valami qrvajó, csak van pár fehér folt.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Nektek nincsen gondotok a játékkal xp-n?
1:18 Gyûjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
Köszi, szerintem nekiállok és végigjátszom az összeset.
Húúú amire ezeket összeszedem, abba beletelik egy pár nap.
Húúú amire ezeket összeszedem, abba beletelik egy pár nap.
Nekem tetszettek, bár a Blood Omen 1 még Diablo stílusú...de az is jó volt.
Körülbelül így jelenhettek meg:
Blood Omen 1
Soul Reaver 1
Soul Reaver 2
Blood Omen 2
LOK: Defiance
A SR-nek és a BO-nak sok köze nincs egymáshoz, úgyhogy a BO2-õt BO1 után játszanám.
Körülbelül így jelenhettek meg:
Blood Omen 1
Soul Reaver 1
Soul Reaver 2
Blood Omen 2
LOK: Defiance
A SR-nek és a BO-nak sok köze nincs egymáshoz, úgyhogy a BO2-õt BO1 után játszanám.
Eddig még nem. Mégeérné végigjátszani a Blood Omen 1-2-t is?
Ja és leírnád Solya, hogy milyen sorrendben adták ki ezeket a játékokat? Mert akkor talán az elején kezdeném.
Köszi
Ja és leírnád Solya, hogy milyen sorrendben adták ki ezeket a játékokat? Mert akkor talán az elején kezdeném.
Köszi
Szerintem nyugodtan...a defiance-t hagyd utoljára...legjobb:)
A Blood Omen 1-2vel játszottál már?
A Blood Omen 1-2vel játszottál már?
ÁÁÁÁÁÁ
Ezt nem hiszem el! Ez a rész rohadt rövidre sikeredett! Fõleg, hogy négyszer kellett ugyanolyan, vagy hasonló kinézetû pályán oda-vissza kóborolni. Amilyen játékokkal eddig játszottam valahogy sokkal hosszabbnak tüntek. A logikai feladványok se a legnehezebbek voltak. Meg fõleg a vége olyan üresnek tûnik, talán azért, mert nem értek angolul. A Soul Reaver 2-nek van folytatása? Mert ha igen annak is nekiesek.
Remélem hosszabbra sikeredett.
Ja és az egynek és a Defiance-nek érdemes nekifogni? Ez a kettõ elég kiábrándító volt a számomra. Fõleg a vége: Halhatatlan vagy, meg minden, a fõellenséget egy hároméves is legyõzi.
Amúgy tûrhetõ a játék, ajánlom mindenkinek.
Ezt nem hiszem el! Ez a rész rohadt rövidre sikeredett! Fõleg, hogy négyszer kellett ugyanolyan, vagy hasonló kinézetû pályán oda-vissza kóborolni. Amilyen játékokkal eddig játszottam valahogy sokkal hosszabbnak tüntek. A logikai feladványok se a legnehezebbek voltak. Meg fõleg a vége olyan üresnek tûnik, talán azért, mert nem értek angolul. A Soul Reaver 2-nek van folytatása? Mert ha igen annak is nekiesek.
Remélem hosszabbra sikeredett.
Ja és az egynek és a Defiance-nek érdemes nekifogni? Ez a kettõ elég kiábrándító volt a számomra. Fõleg a vége: Halhatatlan vagy, meg minden, a fõellenséget egy hároméves is legyõzi.
Amúgy tûrhetõ a játék, ajánlom mindenkinek.
Arra a kirobbantható ajtó mögöttire gondolsz? 1 óra alatt megtaláltam, köszi.