152
Hányingerem van tőle
-
tomcs #70 milyen nyamvadek codec kell a lejatszasukhoz?? -
Madman #69 www.anettka.com Osszes videot letolteni kotelezo :DDDDDDD -
#68 Kifejtős válasz egy eldöntendő kérdésre. -
#67 gusztustalan ez a nő!!!!!!!!!!! -
#66 Csocso ezt az oldalt 18 év alattiak is(vagy inkább nagyrészt ők) olvassák.
Szeretnéd, ha az sg-t feljelentenék, mert ilyen képeket mutogat? -
#65 nemtom... -
#64 Anettka a dilettantizmus próbaköve ...meddig lehet még csökkenteni a szinvonalat?? -
#63 Hála Istennek ! huhh
nahazé'
már így is hullanak az emberek :-)))
-
#62 huhh nem is teszek be több képet mert a végén kihal az egész Sg!:) -
#61 CSOCSO több képet be ne merj linkelni, mert feljelentünk közösség elleni izgatás vádjával...köz-hányingert keltesz :-D
hát nem ? :-D
-
#60 hát amikor recskáás közben rádöltem a tv kapcsolora majd bejött a bp tv hát felborultam és igen hányingerem lett persze ez csak vicc de ha vertem volna és bejön a csaj a tv-n akkor tuti elhánynám magam -
#59 nah nesze ennyi volt véged!:))) csak hoyg tud mindig ki fog borítani a nő!!boááááááááááááá -
#58 NE !
Én már kezdem elfelejteni....van sok más csaj akikre gondolok ehelyett a csutka helyett :-)
-
#57 ehhehehehe egy ujabb szegény áldozat vagy aki eddig boldogan élt!!de ne félj nem rosz roszabb most sem csak a fél életed összedől ha meglátod ezt a nőt szal kár vlt idekatintanod mostmár tudod hogy meg fogod tudni ki ő és igen sajnállak..ha kedves az érdeked felejtsd el ezt a nevet! -
wicki #56 Láttam a lenti képeket. Van ennek a nőnek önkritikája? Gusztustalan. Szánalmas. -
wicki #55 Ki az az Anettka? De már a neve sem jó. -
#54 :))))) hát ez az nemtom az indexen milyen abberált fasz bírja ezt a nőt dicsérni -
tomcs #53 basszus kirantom a kardom es lekaszabolom a tvzsinort -
tomcs #52 izeeee.. lattam anettkat.............sokkolo................csunya.............broooaff....................fujj...............gloa... -
Vaker #51 Én is ilyen cipőben járok, nekem se jön be a Tar, a Freeweb az Extra...stb. Magyarán a magyar warez site-ok számomra elérhetetlenek :-(((
Plusz fogalmam sincs, ki a fene ez az Anettka... -
#49 Az a baj, hogy bármennyire is szar a műsor és a csaj, de mégis jó reklám ez, róla beszélünk, pedig szót sem érdemel !! -
#48 de mert a tar mert a tar :(( bruhuhu nincs kulfoldre savszelesegük, most nemfogom megtudni milyen ronda :) -
Break #47 koncentráljunk a topic lényegére:
az a büdös undorító ősöröeg qrva egyszerűen undorító. nemtom mit mutogat magán, amikor még melle sincs. deszka kurva. ha nem láccana 1értelműen a bőrszíne, még ráfognám, csak úgy heccből azt is, hogy feka!!! -
#46 ez most vicc ugye ?
ez nem lehet komoly ?
vagy mégis ?
rohadt kozmetika....mit meg nem tesznek már manapság...
-
#45 ÚRISTEN !
Ennyi undorító BIGOTT QRVÁT ritkán lát az ember, CSOCSO ! LÉCCI KÍMÉLJ M?INKET, KOMOLYAN !!!
:-DD
JUJJJ
-
Break #44 undorító -
#43 ijj bazzeg ugye mindnekinek tetszik az applegate csaj a rém rendes családból? nem rosz picsa.. de et nézétek:
smink nélkül
és sminkel...szerintetek akkor anettka milyen csunya lehet smink nélkül? -
#41 Broooááááfff -
#40 nemtmmikor lesz musora mert nem érdekel a no ahogy meglátom kapcsolom tovább -
#39 vaksikáim olvassátok el az elejétől a topicot, ilyen 1xű és kiderül minden !
-
tomcs #38 en ma kerdeztem es nekem se mondtak meg :) -
Break #37 ki az az anettka?? -
Willy #36 Remélem nincs neki. Rémálmaim lennének tőle. -
#35 Srácok ennek a csajnak van vetkőzős műsora is ???
MIKOR ?
Erre kíváncsi vagyok, asszittem csak műsört vezet, de még vetkőzik is ez az undormány ?
Bár most, hogy így az eszembe jutott már nem is érdekel mikor van a műsor :-P
-
tomcs #34 ize ki az az anettka? -
#33 efreet rice jok a logoitok!!!
amugy meg ma volt az ismétlés hát azonnalkikapcsoltam a gépet és inkáb ie ültem!! ahogy az a csaj nyuszít és a hangja.. ajmugy csak hogy tudjátok.. ahol anettka rázta a lötyet seggét az a saját lakása volt..anyám mondta mert ö vhonnan tudja..nem tudom most hirtelen...mind1.. gusztustalan szar!!! -
#32 Tegnap nekem is leesett kiről van! Bazzeg ez a nő tényleg nagyon ocsmány :)) -
#31 láttam én is képet róla... tökjó nekem, nem nézek tvt :D
(most vasárnap lesz második pouque, majd azt) -
#29 ááááá most megy a viasaton-..meztelenkedik a nagy pattanásnyi mellévelmeg a csunya fejével.. a petra hangja meg olyan mint egy buzinak... -
#28 álítólag akárkit leszop a tv ben és a fére intéz neki mindent mert pénzes pali..