Anettka???...fujj!!!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
a tv nek nincs pénze😊)))) anettka férjének van....
Persze hogy van pénze a tvnek, hisz Anettka veszi a mûsoridõt...illettve a férje...mit el nem ér egy nõ ha jó helyen fekszik..
zaki
teljes joggal... igazad van

rohadtgec
jajj de felhúztam magam😉)

rohadtgec
Hááát Anettkáról Vitray csak annyit mondott: " ez a nõ õrült, de van benne rendszer, amit csinál"... Objektíven szemlélve a dolgokat még azt mondom igaza van Vitray Tamásnak. Biztosan jól csinál vmit, ha még mindig a képernyõn van....

DE itt egy nekem szimpatikusabb vélemény róla, amit sportólók táérsaságában hallottam: "Mit akar ez a kisfiútestû pusztulat??"

Igen ez a jó közelítés. Asszem ennél alázósabbat egy nõrõl enm nagyon lehet mondani, minthogy kisfiútestû. Szerintem még ráférne a komoly logopédus, egy beszédtanár, egy stylist, egy zoral fogorvos, meg egy csákány a fejébõl..

Undorító, hogy ezta fajta szennyet pumpolják az emberekbe... Mégha szólna valamirõl a mûsor...de nem értelmetlen baromság és sérült emberek gyülekezete.... erre átkapcsolsz a mi eRTéeL klubbbbunkra, ahol mára már sikerült elérnie, annak az enyhén meleg programigazgatónak, aki esténként zacskószám nyeli a g*cit, hogy a képernyõ alján egy sárga bekarikázott 12-es mellett, 17:45-kor nekem azt kelljen néznem, ahogy 2 buzipár összeházasodik..... grrrrrrr hát ez az ami bosszant ebbena tendenciában... és én már tudok gondolkodni..... de kérdem én egy 9-10 éves gyerek mit fog abból föl, hogy háromnegyed 6-kor buzik smárolnak a tévében amit a közönség tapssal és kitörõ ovációval fogad......

Fuck them all

PResident Evil
hé ez másik topic

CSOCSO
hja.. a napsi... rocker gáré....
cSuwwi
Még annó a Viasaton az "elsõ" walóságsóban is volt egy ilyen nevû szereplõ. Persze kiszavazták...

shit happens

zaki
😄DD

zaki
ilyen nevez bazz: napsugár... én biztos felakasztanám magamat ilyen névvel 😛

HuAn82
Én franciára tippeltem volna!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

CSOCSO
a hülye lófejû petra is törtlnelmes volt.. de õ szerencsére eltünt.. de van helyette szûzkurva anettka hasonmás alas napsugár
Kerdes kit mire tanitott :o)

zaki
nem tudtad? történelem/orosz tagozatos volt

HuAn82
Anettka tanárnõ? Basszus...

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

zaki
tök máshogy nézett ki, sokkal teltebb volt

cSuwwi
Miért kellett ezt a fos témát elõhozni megint? Gusztustalan és kész. A két évvel ezelõtti hozzászólásommal pedig a mai napig 100%-osan egyetértek. 😊

shit happens

CSOCSO
biztos akkor ruhákban volt és azé nem láttad mien randa..
zaki
nekem a tanárnõm volt Anettka még az általánosban, történelmeta tanított, de akkor még vmi emberi kinézete volt, nem nézett ki rosszul, na de most, pfúúúj

Pluskast
Helyes. Én megfogadom. Nem mint ha eddig néztem volna. Megvakúlni amúgy sincsen kedvem.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

CSOCSO
köszike😊))))))))
PResident Evil
hajrá !

HuAn82
"hányingeres szmájli"

CSOCSO
át szvsz én telefonálok az orttnek hogy vegyél ki tölünk a bptv-t
PResident Evil
hát igen elég tré, és pont a szilveszteri adásban, még jó hogy nem leszek otthon, mert elhánynám magam... (mondjuk nem mintha nem hánynám széjjel magam szilveszterkor 😛) de ne Anettkára ! Szilveszterkor fogadjuk meg hogy nem nézünk anettkát !

Pluskast
Mit vársz attól a tv-tõl. Olyan egy tré adó, hogy az nem igaz. Az élén meg ott van ez az anetka. Még az ûrbe sem lötték mert a marslakóknak sem kell...

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

CSOCSO
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE FUUUUUUUUUUUUUUUUJJJ ez az új anettka kiscsaj egy szál széttárt punciban kelleti magát vazze... hova jutott a magyar tévé?????????? online élõben keresnek egy 22 éves szûzkurvának kukit.. fujj vazze.. (hányingeres szmájli)
cSuwwi
Atyaisten! Ki ez az elmebeteg, aki erről az undorító nőről, rajongói honlapot csinál? Az egy dolog, hogy csinál, de még .com-ra is beregisztrálja??? Inkább itta volna el a regisztráció pénzét, vagy adta volna nekem... Hogy mik vannak!!! :-O

shit happens

Herr General
Látom bazz, jártál a legjobblapon😊)))
Ugy emlekszem ott van a lap aljan!Divx311,Divx4.0
milyen nyamvadek codec kell a lejatszasukhoz??
www.anettka.com Osszes videot letolteni kotelezo 😄DDDDDD
Lteebee
Kifejtős válasz egy eldöntendő kérdésre.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

CSOCSO
gusztustalan ez a nő!!!!!!!!!!!
Lteebee
Csocso ezt az oldalt 18 év alattiak is(vagy inkább nagyrészt ők) olvassák.

Szeretnéd, ha az sg-t feljelentenék, mert ilyen képeket mutogat?

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

CSOCSO
nemtom...
nokedli
Anettka a dilettantizmus próbaköve ...meddig lehet még csökkenteni a szinvonalat??

http://nokedli.fw.hu/ nézz be hozzám!

Coine
Hála Istennek ! huhh
nahazé'
már így is hullanak az emberek :-)))

CSOCSO
huhh nem is teszek be több képet mert a végén kihal az egész Sg!😊
Coine
CSOCSO több képet be ne merj linkelni, mert feljelentünk közösség elleni izgatás vádjával...köz-hányingert keltesz :-D

hát nem ? :-D

CSOCSO
hát amikor recskáás közben rádöltem a tv kapcsolora majd bejött a bp tv hát felborultam és igen hányingerem lett persze ez csak vicc de ha vertem volna és bejön a csaj a tv-n akkor tuti elhánynám magam
CSOCSO
nah nesze ennyi volt véged!😊)) csak hoyg tud mindig ki fog borítani a nő!!boááááááááááááá
Coine
NE !
Én már kezdem elfelejteni....van sok más csaj akikre gondolok ehelyett a csutka helyett :-)

CSOCSO
ehhehehehe egy ujabb szegény áldozat vagy aki eddig boldogan élt!!de ne félj nem rosz roszabb most sem csak a fél életed összedől ha meglátod ezt a nőt szal kár vlt idekatintanod mostmár tudod hogy meg fogod tudni ki ő és igen sajnállak..ha kedves az érdeked felejtsd el ezt a nevet!
Láttam a lenti képeket. Van ennek a nőnek önkritikája? Gusztustalan. Szánalmas.

mi ez a hang?

Ki az az Anettka? De már a neve sem jó.

mi ez a hang?

CSOCSO
😊)))) hát ez az nemtom az indexen milyen abberált fasz bírja ezt a nőt dicsérni
basszus kirantom a kardom es lekaszabolom a tvzsinort
izeeee.. lattam anettkat.............sokkolo................csunya.............broooaff....................fujj...............gloa...
Én is ilyen cipőben járok, nekem se jön be a Tar, a Freeweb az Extra...stb. Magyarán a magyar warez site-ok számomra elérhetetlenek :-(((
Plusz fogalmam sincs, ki a fene ez az Anettka...