Anettka???...fujj!!!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DE itt egy nekem szimpatikusabb vélemény róla, amit sportólók táérsaságában hallottam: "Mit akar ez a kisfiútestû pusztulat??"
Igen ez a jó közelítés. Asszem ennél alázósabbat egy nõrõl enm nagyon lehet mondani, minthogy kisfiútestû. Szerintem még ráférne a komoly logopédus, egy beszédtanár, egy stylist, egy zoral fogorvos, meg egy csákány a fejébõl..
Undorító, hogy ezta fajta szennyet pumpolják az emberekbe... Mégha szólna valamirõl a mûsor...de nem értelmetlen baromság és sérült emberek gyülekezete.... erre átkapcsolsz a mi eRTéeL klubbbbunkra, ahol mára már sikerült elérnie, annak az enyhén meleg programigazgatónak, aki esténként zacskószám nyeli a g*cit, hogy a képernyõ alján egy sárga bekarikázott 12-es mellett, 17:45-kor nekem azt kelljen néznem, ahogy 2 buzipár összeházasodik..... grrrrrrr hát ez az ami bosszant ebbena tendenciában... és én már tudok gondolkodni..... de kérdem én egy 9-10 éves gyerek mit fog abból föl, hogy háromnegyed 6-kor buzik smárolnak a tévében amit a közönség tapssal és kitörõ ovációval fogad......
Fuck them all
shit happens

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
shit happens
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
shit happens
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
Szeretnéd, ha az sg-t feljelentenék, mert ilyen képeket mutogat?
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
http://nokedli.fw.hu/ nézz be hozzám!
hát nem ? :-D
mi ez a hang?
mi ez a hang?
Plusz fogalmam sincs, ki a fene ez az Anettka...