152
Hányingerem van tőle
-
#27 háát,nem adnék érte 5 forintot se -
#25 pedig ritka sötét a csaj,és úgy öltözködik mint valami kurva! -
#23 gusztustalan a nő,főleg az a bőrruhaája -
#22 kellemetlen. IJ tipikus esete. -
#21 mindig az ismetlest szoktam megnezni -
#20 éjjel pont a elbandy és a ds9 között... -
#19 fömüsoridöben? -
#18 a bptv n is van me a viasaton is de a viasat a sulyosabb mert ott maszturbal is... -
#17 hmm... akkor csak jókor szabad odakapcsolni... (nem az atv-n lakik ez a izé? valahol a neten azt írták) -
#16 me azon van elbandy meg ds9 -
#15 mer' ennyi eszed van... minek kapcsolod be? föleg minek olyan kanálisra, amin megjelenhet a célszemély? -
#14 addig jo :)
egyszer lattam belöle egy reszletet azota is felve kapcsolom be a tvt :) -
#13 Én is láttam...nagyon komoly...
-
#11 Mi arák ez az Nettka??? Nem nézek TV-t... :) -
#10 jaja, tudom, a neten találtam már másfele is belöle... -
#9 na csak elert ide is az anetka utalat :) errol beszeltem mar joparhete -
#8 már megint tv... mennyi id?tök van nektek :) -
#7 ronda mint a bűn és mutogatja magát hogy milyen jol néz ki meg hasonlok... kurva gusztustaln..és a legtöbb fasz szereti meg vannak zazulva érte.... -
Dante #6 csütörtök este 23:15, Viasat, hogyha hányni akarsz! -
#5 Asszem ATV vagy Bp TV-ben egy bemondónő aki bűn ronda, de ő ezt nem tudja magáról :-))
-
Dante #4 ezen a haligalin énis olyat röhögtem, hogy majd leestem a székről:)
a legrosszabb, az a rossz testük melett, hogy magukat a felszabadultság és szexisség netovábbjaként kezelik!!
pedig hol állnak attól?:) -
#3 Ti miről beszéltek? CSOCSO szövegéből azt vettem ki, hogy van valami Anett, aki ronda. Igen, egyéb? -
#2 én már láttam és télleg NULLA, szal undormány, hogy ilyen csajok vannak a TV-ben, remélem legalább szakképzettsége van, hogy ha már így néz ki...
-
#1 Sziasztok.
nemtom mit szerettek azon a két szutyok nőn...szerintem gusztustalan mind a lettő..mind a kettőnek nagyon rosz a teste és a hangjuk?? háli gáli..hát röhögögörcsöt kaptam amikor ezt meghalottam mind a kettő uyg néz ki mint valami down koros..főleg petra!!
ehh és a tv??? hát az gyalázatos.. ezt max öregemberek bírják nézegetni meg olyan barmok akik felizgulnak anettka nénire aki egész héten ugyan azt a kabátot hordja:) a mellei kilognak..és ez a baj lógnak és még picik is a segge is lapos..fujj!! nőnek nem nagy szám..a hang mindig csúszik ez persze a a tv hibája..azon csodálkozom hogy van pénze a tv nek arra hogy létezhessen...