2155
Kinek milyen tapasztalata van az Axelero ADSL szolgáltatásáról?
  • Hay #1915
    Ezek nem veszik a fáradtságot, hogy levelet küldjenek... nekem 1 évilt t-online, nagy hiba volt, alig vártam, hogy lejárjon az egy év, de a szerződés lezárása sem volt 1xű...
  • bajgunar
    Most a T-Home is duplázza a sebességeket?
    Vagy igényelni kell, hogy tegyék át???
    Mert egy 8Mb-os csomagom van, 7k-ért, de most meg már 6k a 15Mb-os.
    Még csak véletlenül se jelentkeznének!!!
    Vagy egyik nap csak hopp dupla olyan gyors lesz?
  • Narxis
    Akkor jelentsd be és ha hibás kicserélik.
  • RaveAir
    Azt adták a net mellé, nem a sajátom. :)
    Korábban nem volt ilyen problémám, csak az utóbbi időben van ez a megszakadás gond.
  • Zs0lt1
    sztem azt az askeyt dobd ki a picsába :D
    a lehető legszarabb modem a piacon. dlinket vagy huaweit vegyél.
    egyébként ha szakadozik, hívd az ügyflszolgálatot és megnézik a vonaladat. ha tényleg szakadozik, akkor feladják hibára.
  • bertino
    hát az bizony lehet.
  • RaveAir
    Tehát automatikusan nincsen emelés, hanem csomagot kell módosítani?

Mellesleg mostanában elég sokat szakad a netem. Ennek lehet az oka, hogy az Askey modemem iszonyat módon melegszik?
  • Zs0lt1
    kimondta, hogy ott dolgoztam?
  • Carloska
    jó attól még hogy te ott dolgoztál más nem biztos hogy tudja és nekik információ
  • Zs0lt1
    nemmondod :D
  • Carloska
    holnaptól kell majd ráváltani . automatikusan nem lesznek most gyorsabbak
  • Zs0lt1
    hát ennek roppant mód örülünk XD
  • Carloska
    A T-Home mai bejelentése szerint azok számára is van előrelépés, akik nem váltanak a szupergyors csomagokra: szeptembertől minden eddig 2 megabitet nyújtó csomagjuk 5 megabitre, a 8 megabitesek pedig 15 megabitre gyorsulnak.
  • Zs0lt1
    1412-t hívd és segítenek!
  • stakypot
    Sziasztok

Most fizettem elő T-online Internetre. Segítségre lenne szükségem, mert meg kellene változtatnom az e-mail címemet. Jelenleg ez van : [email protected]. De ez kissé bonyolult. Hogy tudom ezt megváltoztatni?

Előre is köszönöm a segítséget
  • Zs0lt1
    legyünk kicsit pontosabbak :D
    start menü - futtatás.
    a futtatásba írd be: ncpa.cpl majd enter
    a megnyíló ablakban, ha találsz helyi kapcoslat nevű ikont, akkor jobbklikk - engedélyezés.
    ha nincs helyi kapcsolat, akkor nincs feltelepítve a hálókártya valszeg a windoz nem ismerte fel.
  • bertino
    nem ártana hálókártyát telepíteni vagy a letiltását megszüntetni :)
  • wordsworth
    sziasztok
    lenne egy kis gondom . most raktam ujra a gepem (winxpsp2) es csatlakozaskor hiba 769 amegadott cel nem erheto el (WAN miniport pppoe)
    Sztetek?
  • ZsirosKenyer
    küldjél ügyfélazonosítót priviben és megmondom mennyit kell perkálnod kötbérként..
  • bertino
    halvány fingom sincs, de ha 8 megás a net, 30k vagy fölötte lehet kb.
  • koryne
    Engem pl kbszttul érdekelne, hogy miért kell rögtön picsázni egy nőnemű ügyintézőt, ha nem jó a neted? -.-
    Ha esetleg arrogáns / tapló volt, akkor jogos, akkor írd le azt is, hogy az volt, de így abszolúte jogtalan...
  • darkhell2112
    Köszönöm a választ!
    Nem tudod kb mennyibe fájna nekem az a kötbérszámla?
  • bertino
    bármikor felmondhatod.
    max kapsz egy kötbérszámlát.
  • darkhell2112
    Sziasztok!
    Olyan problémám lenne hogy egyfolytában megszakad a netem és nem is kapok annyit amennyit kéne. Elvben 8 megás van de gyakorlatilag 5 se. Többször telefonáltunk mire valami picsa elmondta hogy messze lakunk valami izétől, és azért csak 5, ez elviselhető, viszont folyamatosan megszakad. Sajna még egy évre szól a hűség szerződés, és akkor azt szeretném megkérdezni hogy ha ilyen panaszokkal bemegyek az egyik üzletbe, akkor felmondhatom, vagy meg kell várnom azt az egy évet. Láttam olyat is az oldalukon, hogy 30.000Ft lenne felbontani, kellene vajon annyit fizetni? Hát remélem nem, mert SZARÉRT nem fogok annyit fizetni. Így is fizetem a havi 8-at, aztán korántsem kapok annyit +szakadások! Légyszi valaki írjon, fontos lenne!
  • Zs0lt1
    Srácok!
    Szakadásnál a teendő:
    - Megnézed, hogy amikor megszakadt a net, akkor az adsl modemen a dsl linket jelző lámpa elkezdett-e lassan villogni, vagy elaludt-e.
    Ha igen, akkor általában minden modem hátulján van egy kis lyuk, amivel "resetelni" lehet a modemet. Ezt kb 15-20 másodpercig kell csinálni, D-Link modemek esetében utána fél perc áramtalanítás is szükséges.
    Ha ez megtörtént és ezek után is szakad a vonal dsl link villogásával vagy elalvásával, akkor hívjátok fel a 1412-t és jelentsétek be a hibát.

Amennyiben a szakadáskor nem alszik el a dsl led, akkor első lépésként érdemes megpróbálni egy frissebb hálókártya drivert letölteni és feltelepíteni a gyártó weboldaláról..
    Ha ez megtörtént és továbbra is szakadozik, akkor irány a telefon és 1412.
    Remélem segítettem ;-)
  • Carloska
    torrentnél nálam is szakad 8 megás
  • tp89
    Üdv mindenkinek! Csurit !! Aphex!! nálam is ugyan ez a probléma!
    (nagyon sűrűn megszakad a net, nekem is t-online-s netem van, 2 megás) Ha torrentezek még sűrűbben leáll. Windows alatt uTorrent, és nem is akar csak restart után visszaállni a net. Ubuntu alatt Deluge, Ktorrent is megáll de ott pár perc múlva visszatér a net de szintén csak rövid időre. Viszont ha nem töltök csak netezgetek relatíve ritkán szakad meg a net. Szóval szeritnem nem oprendszer és nem is kliens a ludas.. még menézem ezt a resetet amit lentebb írtatok. Tudom már eltelt kis idő a hozzászólások óta esetleg megoldás valakinek?
  • Narxxis
    Én azt fogom tenni most nyáron. Attól függ, nálam Invitel ADSL van, nem tudnak 1megánál nagyobb netet adni mert messze vagyok központtól, ezért váltok T-kábelnetre, ott azt mondták elérhet a 8mega és van 30 nap próbaidő. Szóval én váltok invitelről T-re, de szerintem invitelnél a technikai hibákra gyorsabban reagálnak, tehát csak akkor válts ha nagyobb net kell vagy olcsóbban jösz ki belőle.
  • helliSh
    Érdemes invitelről váltani T-Online ra?
  • Zs0lt1
    Hát ebből elég nehéz lesz kideríteni. Hogy használod a netet, routerrel, router nélkül, ha routerrel, akkor próbáltad-e már közvetlen bedugni a gépet a modembe? Adsl-ed van vagy kábelneted, esetleg optineted. Ha adsl-ed van, amikor megszakad a kapcsolat, akkor elalszik-e vagy el kezd-e villogni a dsl led és a kérdések kérdése most jön:
    Próbáltad-e már resetelni a modemet?

Reseteld le a modemet, ami nem egyenlő azzal, hogy áramtalanítod, mert a modem hátulján van egy kicsit lyuk, amiben egy mikrokapcsoló rejlik. Azt a mikrokapcsolót tartd lenyomva 15-20 másodpercig.

Ha ez megvan, akkor válaszolj a többi kérdésre.
  • csurit
    üdv.
    kb 10percenként megszakad a T-s netem, mi lehet e probléma?
  • koryne
    Nálunk minden ok. Esetleg szólj nekik, hogy valami nem stimmel.
  • aphex
    Nem tapasztalt valaki mostanában problémát a T-online adslével? Kb. 2 napja nagyjából óránként megszakad és nem enged újracsatlakozni, a modem újraindítása után sem egy ideig.
  • Narxxis
    Egyébként ugyanezen a környéken befogtam egy olyan TV Networkos netet is aminél 700kbyte/sec-el jött a torrent.

Majd jövő héten megmérem ezt a T-s netet is, a jelerősség közepes volt, lehet ez is közrejátszott.
  • Zs0lt1
    Optinetnél 50/25 és 25/12 van. De itt a feltöltés nagyon alacsony.
  • bertino
    optinetnél vannak sztem ilyen csomagok, nem ?
  • Narxxis
    Halál komoly, nem photoshop. Lakótelepen valakinek sikerült befognom az internetét laptoppal. De majd csinálok képet ahogy töltök ftp-ről is, csak járjak arra megint.
  • Zs0lt1
    fotosop! 35 megas nethez kozeli sincs a telekomon belul. Van 25, meg 50. A 25-osnek 5 mega a feltoltese az 50-esnek meg 12.5. Ott buktal be, hogy nagy a ping és tul kicsi az upload :D

Ez viszont nem fotosop :P
  • Zs0lt1
    Eleg durva virust sikerult bekapni. Megoldas:
    ez vagy ez.
  • Narxxis
    Új netem:

http://www.speedtest.net/result/471663503.png