2155
Kinek milyen tapasztalata van az Axelero ADSL szolgáltatásáról?
-
CzKaresz22 #530 Breki hol lehet érdeklödni matávnál ,hogy hol is tart a bekötésem meg ilyenek ???? -
#529 ti benfentesek vagytok vagy mi? -
#528 Lenyegtelen melyik szolgaltato ugyanis mind a Matactol berli a vonalat.
"Tisztelt Érdeklődő!
Köszönettel megkaptuk az Ön által küldött e-mailt, kérdésére válaszolva az alábbiakról szeretnénk tájékoztatni,
az akciós előfizetési díjak, az új végpontokra érvényesek, tehát az új kilpítésű ADSL szolgáltatásokra.
Amennyiben Ön rendelkezik egy már meglévő ADSL szolgáltatással, abban az esetben azt mindenképpen le kell mondania,
majd a Matávos kollégák leszerelik, és akkor lehet az új megrendelést leadni a Matáv felé.
Természetesen, amennyiben a fentiekkel, illetve szolgáltatásainkkal kapcsolatban kérdése merülne fel, kérük keressen minket az alábbi elérhetőségek egyikén.
Üdvözlettel,
xy
Ügyfélszolgálati munkatárs
Interware Rt."
tehat mindegy, hogy Interware XY vagy WZ egyik se adhat szerzodest. -
sony #527 Breki33 vs. [Jakuza] -
#526 Tudd mar mit irsz.
"amúgy enyém nem 512-es így 4*-es sebesség lesz ezressel olcsóbban, jóhogy meglépem " -
#525 ezt az egymás mondataibol kiragadok-idézgetek et most fejezzétek be, mert felesleges folytatni. -
#524 1. Nem InterWAre a szolgáltató
2. Továbbra is kérlek kerüld a személyeskedést -
#523 De lehetséges, viszont ez a kártyás dolog ugye két három hete volt.
A számtek céget te állítottad mikor a piac törvényszerűségeiről beszélgettünk.
"Ugyanis te semmilyen szerzodest nem mondthattal le ugy, hogy masnap a kezedben legyen barmilyen szerzodes."
Nem másnap P
AXelero-t tegnap mondtam le délelőtt delután hazaérve a másik szolgáltató szerződése fogadott amit természetesen csak akkor küldök vissza ha a másiknál a 8 napos határidő lejárt illetve azon belül megszüntetik. Abban a pillanatban aktiválom a másikat.
Ebben mit nem mondok "igazzat" ? P
"Foleg nem ugy, hogy 384et rendeltel de a lapodon 1024 szerepel"
Ki rendelt 384-et? P
Mint elmondtam 512-est rendeltem amit 1024-re emelnek. (1024/256)
Illetve az adott szolgáltatónál már ígyis van meghírdetve azon az áron :-)
Nem szokásom szerződés képét berakni egy fórumba.
Akik járnak a másik fórumba azok tudják, hogy igazat mondok, hisz az ötletet is tőlük kaptam és ugyebár nekik is így működött.
Szerintem Shabba is tudja miről van szó ha ugyanazon fórumra gondoltunk.
Nem szokásom Photoshoppal szerződést hamisítani P
Neked igen? :-)
"Mint ahogy nem tudsz idetenni semmilyen linket sem barmilyen EU-s torvenyrol"
Nalátod ez az egy igaz, mert egyrészt nem törvényről van szó mint már mondtam másrészt meg szóbali beszelgetésekben nem szoktak linkeket mondani.
Deha ettől megnyugszol hidd azt, hogy hazudok és kitaláltam. Mondjuk nem tudom mi érdekem fűzödne ehhez)
JA és kérem a személyeskedést mellőzni, öreg P
-
#522 adjál rá kakaót scotty !!! -
#521 Nekem lassult. :P
Legalabbis neha ugy laggolok, hogy nem igaz.
Remelem, nem marad ez igy. Es csak atmeneti a dolog, mert nem szeretnem ha tulsagosan megnovekedne a pingem a bovitesek kovetkezmenyekeppen.
-
#520 nekünk itt a boltban lassult -
#519 nem -
Zsoldos #518 Valakinek gyorsult mar a netje? -
#517 Ja es meg valami erre a kis kiterore.
Nezunk csak utana, hogy lehet volt Axeleros letedre neked mas szolgaltatotol szerzodes a kezedben, dragaszagom.
Idezek neked:
"Tisztelt Érdeklődő!
Köszönettel megkaptuk az Ön által küldött e-mailt, kérdésére válaszolva az alábbiakról szeretnénk tájékoztatni,
az akciós előfizetési díjak, az új végpontokra érvényesek, tehát az új kilpítésű ADSL szolgáltatásokra.
Amennyiben Ön rendelkezik egy már meglévő ADSL szolgáltatással, abban az esetben azt mindenképpen le kell mondania,
majd a Matávos kollégák leszerelik, és akkor lehet az új megrendelést leadni a Matáv felé.
Természetesen, amennyiben a fentiekkel, illetve szolgáltatásainkkal kapcsolatban kérdése merülne fel, kérük keressen minket az alábbi elérhetőségek egyikén.
Üdvözlettel,
xy
Ügyfélszolgálati munkatárs
Interware Rt." -
#516 Ab ovo.
Szerinted nem lehetseges, hogy valaki mashol dolgozott regebben ?
Mikori az a beiras 3 honapos ?
Nem lehet mashogy se tesztelni a kartyakat egy szamtech cegnel ?
Csak ennyi felvetes hangzik el az elobbi ragalmadra oreg.
2. Eleve itt csak te nem mondasz igazzat oreg azzal a 1024es szerzodesrol.
Breki33 2004. nov. 09. 09:39 | Privát | Galéria | Válasz | #331
"Én most Axelero-s vagyok, viszont határozatlan idejű mivel lejárt a szerződésem."
"Breki33 2004. nov. 09. 11:02 | Privát | Galéria | Válasz | #335
na utánnaérdeklődtem
annyi a bibi, hogy a régit le kell mondani és az újat megrendelni
Breki33 2004. nov. 09. 12:38 | Privát | Galéria | Válasz | #338
ja de nem ez a hülyeség hanem ezt hogy ezt nem lehet rugalmasan csak ugy ha lemondod és akár több hétig nincs neted
amúgy enyém nem 512-es így 4*-es sebesség lesz ezressel olcsóbban, jóhogy meglépem
Breki33 2004. nov. 13. 21:05 | Privát | Galéria | Válasz | #437
mivel 1024-esre fizettem elő és az van a szerződésben
"Megrendelt internetszolgáltatás: ADSL 1024/256 "
és másik szolgáltató
Ugyanis te semmilyen szerzodest nem mondthattal le ugy, hogy masnap a kezedben legyen barmilyen szerzodes.
Foleg nem ugy, hogy 384et rendeltel de a lapodon 1024 szerepel.
A kezedben kb nincs semmi, olyan biztos vagyok benne, mint ahogy itt ulok, mert mar regen ide dugtad volna a kepet.
De te max egy photoshopos kepet tudsz ide rakni max 1 nap mulva.
Mint ahogy nem tudsz idetenni semmilyen linket sem barmilyen EU-s torvenyrol, ami kimondana, hogy barmely szogaltatonak emelnie kene a savszelesseget.
Ezert nem hianyzik az szvsz a mondatombol.
-
#515 Tehat az igaz amit en mondtam 512 9900Ft, 1024 - 12900Ft
Szal ezt is bebuktad.
-
#514 Ezt most kaptam
Tényleg igaz az a hír hogy az ezévi akciók lejárta után emelt árak
várhatóak?
Az árak maradnak és az új előfizetők
már az "emelt csomagra" fizetnek elő.
-
#513 Ugyanazt a Servert????
Ezt hogy érted?
-
#512 Hát azok után, hogy hihetnék neked, hogy előszőr kijelented
1. Egy számitógépes cégnél tesztelem a legújabb kártyákat.
2. Axelero ügyfélszolgálatán lehet épen velem beszéltél.
Aztán meg amiket írtam. "ha most lemondom és másik szerződést kötök nem férek bele az akcióba, aztán meg nem lesz 1024-es"
Ugyebár ilyesmiket írtál szent meggyőzödéssel.
Ezekről kiderült, hogy abszolute nem így van.
Kezemben a szerződés 1024-ről akciós áron.
Annyira nem voltál képes, hogy beírd elnézést tévedtem, hanem elegánsan elsiklottál az ügy felett és kioktattál mást....
EZek után ne csodálkozz, hogy nem nagyon hiszek neked.
Amúgy sejtettem, hogy a cikket te nem írtad.
Az utolsó előtti mondatod végéről meg megint hiányzik a szvsz. -
#511 Jo ember amit en leirtam, semmi koze annak, hogy en mit mondtam, mivel ezt a cikket nem en irtam, hanem ez egy cikkreszlet, mas tollabol. Akar el is olvashatod. Cikk
Szoval nem nyertel. Az a cikk szorol szora igaz, csak te nem akarsz mar senkinek se hinni, foleg nem a sajat szemednek.
A masik az, hogy az EU nem hatarozhatja meg, hogy milyen savszelesseget, mennyiert arul valaki.
Ezt hivjak szabadpiacnak. -
CzKaresz22 #510 Én is féltem töllük Breki de nálunk matáv van s ugyan azt a szervert fogják használni mint az axelero... Hogy most fognak e baszkolódni az Externettel arra nem tudok mit mondani... :( -
CzKaresz22 #509 Hol lehet externetes fórumot találni ? -
CzKaresz22 #508 Tudtok valami tuti matáv számot ahol megadják,hogy hol lehet érdeklödni vagy konkrétan a bekötésért felelős emberkék mobilját esetleg! A két hét ma járt le... Amikor hívnak aznap kötik is ? -
#507 ismerőst a Matávnál értem persze -
#506 EZ attól is függ van-e ismerősöd és hol lax.
Konkrétan az EXternetet nem ismerem talán érdemes a sorstársaidat megkeresned a fórumokon.
Sztem ha 1500/256-ost rendeltél aztis fogsz kapni, mivel ez már az akciós ár ugye.
Őszintén szólva az Externetet nemismerem így nemis mertem bevállalni őket inkább fizetek havonta 300 FT-al többet P -
#505 2 hét -
CzKaresz22 #504 Mármint normál esetben :)))
-
CzKaresz22 #503 Már megkötöttem velük s kültek ki szerzödést is de azt már személyesen Náluk bent kitöltöttem...
Már a matávon múlik :(((
11.02 kötöttem azóta egyenlőre még semmi nem hívtak... Lassan kezd kihullani a hajam...
Meg reménykedem is... Mert 1500/256-ost rendeltem s az externetnél ezt is növelik de van ami Nekem nem világos... Pl ha én ezt most megrendeltem vajon ezt is emelik e... Majd kiderül...
Mert az oldalon így van fennt
384-512
512-1024
768-1500
1500-3000
Reménykedem :)
Meg adnak egy 80 számot amint lehet érdeklödni a területen felelös kiépítöknél de sose veszik fel :)
Ez van
Elvileg mennyi idő alatt szokott ez lefutni ? -
#502 jó csak tudod mikor olyanokat írnak pl, hogy ha most lemondom és másik szerződést kötök nem férek bele az akcióba, aztán meg nem lesz 1024-es, amikről egyértelműen kiderült hogy egyáltalán nem így van, kicsit kiakaszt.
És aki ezt olvassa és nem érdeklődik utánna lehet elis hiszi és emiatt nem vált hanem fizeti pl a "hűségdíjas Axelero"-t jóval drágábban.......
AMúgy mi a helyzet az Externettel kaptál szerződést? -
#501 Sok mindent mondtál már aminek kiderült, hogy a fele sem igaz ugye.
Amúgy nem a elektronikus hírközlési törvényről és nem a most megjelent határozatok -ról volt szó.
Dejó maradjunk annyiban, hogy szerintem és az általam megkérdezett hozzáértök szerint az EU szólt ugye, hogy nonszensz, hogy magyarországon ilyen sávszélek vannak és ennyiért.
Ez a sávszélemelésre vonatkozik nem az akcióra ugyebár.
Szerinted meg nem így van, de sok szerinted volt amiről kiderült, hogy szerencsére csak szerinted...
Részemről az EU-s témát bezárom aki elhiszi elhiszi továbbiakban nem érdekel. -
#500 nekem még nem növeltek
-
CzKaresz22 #499 Mit kell ezen a szaron ennyit rágódni ...
Csökkenek az árak...
Nagyobb sáv lesz...
ENNYI.
Bumm neki... -
#498 Szoval csakis ennek koszonheto a savemeles es azon arainak a csokkenese. Nincs itt semmifele EU-s abrakadabra. -
#497 Nincs semmilyen EU-s torveny ami meghatarozna a savemelest.
A koltsegcsokkentes egyedul az uj elektronikus hirkozlesi torvennyel
kapcsolhato ossze.
Idezek neked:Június 15-én jelentősen, 38-55 százalékkal csökkennek a vezetékes távközlési szolgáltatóknál alkalmazott nagykereskedelmi díjak. Erre a Nemzeti Hírközlési Hatóság (NHH) ma kihirdetett és véglegesnek tekintett, a vezetékes távközlési szolgáltatók közti elszámolás pontos összegeit tartalmazó összekapcsolási szerződései adnak lehetőséget. A díjak várhatóan nem csak a vezetékes piacon, de az ADSL szolgáltatások területén is csökkenni fognak.
A vezetékes előfizetők által fizetendő telefonszámlára is hatással lehet a most meghirdetett szerződés, ugyanis a nagykereskedelmi árak ilyen jelentős csökkenése előbb-utóbb maga után vonja a kiskereskedelmi árak módosítását is.
Es itt jon a lenyeg: "Jó hír, hogy az ADSL-piacon is éreztethetik hatásukat a mai határozatok: két új fogalom szabályozása, a részleges hurokátengedés és a bitfolyam-ráta megteremtették a lehetőséget arra, hogy úgynevezett közvetítő szolgáltatók lépjenek az ADSL piacra. Ezek a szolgáltatók az alaphálózati szolgáltató (pl.: Matáv) és az internetszolgáltató közé ékelődnek, így akár olcsóbb ADSL csomagokat is kialakíthatnak. Az összekapcsolási szerződések ugyan nem tartalmaznak kitételt az ADSL szolgáltatásokra vonatkozóan (így tehát árakat sem írnak elő), ez egy elvi lehetőség arra, hogy a jelenlegi ADSL piacon új nagykereskedelmi szolgáltatók jelenjenek meg."
Es az hogy nincs semmilyen eloiras:"A vezetékes előfizetők által fizetendő telefonszámlára is hatással lehet a most meghirdetett szerződés, ugyanis a nagykereskedelmi árak ilyen jelentős csökkenése előbb-utóbb maga után vonja a kiskereskedelmi árak módosítását is. Erre ugyan nincs kötelezettség -- azaz sem az elektronikus hírközlési törvény, sem a most megjelent határozatok nem írják elő a kiskereskedelmi árak csökkenését -- azonban a versenyhelyzetnek köszönhetően -- ha nem is a jól hangzó 38-55 százalékkal -- de mérséklődni fog a telefonálás díja.
-
#496 Egyáltalán nem top secret információ, bármelyik ingyenes telefonszámon utánnakérdezhető ugyebár és mint olvasható aki megtette hallott róla. Én nem fórumokon olvasgattam, három különböző forrás megerősítette.
Ugyanígy volt ugye az akcióról már lemaradsz, két hónapot kell várnod, úgyís megszívod nem lesz csak 512-es vonalad, akció után már nem emelik a sávszélt stb infókkal.
Ezzel szemben kezemben a szerződés 1024-es-vonalra kicsit jobb árért.
És ha jól értem a szerződés szövegét az előfizetési díj határozatlanként sem változik. De ez még nem biztos át kell néznem alaposabban.
Szval nekem mindegy ki mit hisz de megalapozatlan infórmációit ne terjessze már. -
#495 rajta?
kiaz
Big Brother? P
Amúgy nem igazán érdekel elhiszed-e. Én direkt utánakérdeztem több helyen is, ezzel foglalkozó ismerősöknél, matávnál, axeleronál. -
shabba #494 Te valami nagyon belsős, top secter infó ismerője lehetsz. Nem lehet hogy személyesen AnimGIF Kálmán rejtőzik a Breki33 nick mögött? :) -
shabba #493 Aha. És ha előírja akkor miért csak pont ennek a két szolgáltatóra írja elő? Na ha ezt megválaszolod nekem értelmes indoklássa akkor majd elhiszem. De addig amíg csak unos-untalan azt hajtogatod hogy te megmondtad és ezért úgy is van addig ez bizony kevés. Vagy ha már ennyire konkretizálod akkor hadd lássuk az a minisztériumi vagy EU-s előírást. Mert ugye ennek nyoma kellene hogy legyen, sőt ha ilyen pozitív voltozásokat eredményezett volna már réges rég ettől lett volna hangos a netes sajtó, de furcsa módon még senki nem hallott ilyenről rajta kívül. -
#492 nem csinálta csak előírja P
de látod van aki hiába mondom nem hiszi el mert kitalálja a saját kis elméleteit :-) -
shabba #491 Ezt én is megtapasztaltam, kábelnet mostohagyermek lett pont ugyanúgy mint odahaza németeknél ahol DT szándékosan nem versenyeztett a két technológiát, ezért van az hogy németben szinte nem is létezik kábelnet, max 70ezer előfizetés van míg DSL-ből 5 millió.
Nálunk sem erőltették addig a kábelnet elindítását amíg ide nem tévedt egy alternatív szolgáltató a ltp.-re hogy netet adjon a népnek ha már a nagy fatáv baszott ránk. Persze 3 éven át ígérték hogy jővő hónapban már biztos lesz kábelnet, aztán amikor a másik szolgáltató elindította a szolgáltatását egyetlen hétvége alatt megcsinálták a visszirányt és máris volt kábelnet addig meg szartak a fejünkre. Persze attól még hogy viszirányusítva lett a gerinc még kevés volt a sikerhez ha a háztömbökbe nem volt bekötve a kábel a mi házunknál erre még további egy évig várni kellett. Pedig 3.5 éve vadiúj kábelhálózatot építettek ki csak épp a visszirány maradt el mert internetet csak ígérni tudták nem pedig csinálni.(ugye fatáv logika)
ADSL itt a mai napig nincs a lakótelepen, fatávnak nem vagyunk elég jó piac. 15 ezer ember egy négyzetkilóméteren kevés az üdvösséghez inkább mennek falura.(ugye fatáv logika)
TvNet kábenetje eléggé haldoklik főleg anno régi 96-97-es hőskorszakhoz képest. Most már szinte nem maradt csak egyetlen kis fővárosi területrész ahol kábelnetet szolgáltatnak az összes többi területről kihullottak, pedig anno volt vagy tíz.