2155
Kinek milyen tapasztalata van az Axelero ADSL szolgáltatásáról?
  • Nadi
    Nekem 1 megás netem van. Több osztálytársamnak is a környéken axelero adsl-e van, és azt tapasztaltuk, hogy megduplázták, így jelenleg 250-nem tudok tölteni!!
    Az axelero.hu-n semmii hír nincs emelésről, szóval nem tudom mi van, de nem is nagyon érdekel
  • Alien
    384-es net már nincs is, legalábbis matáv területen (sőt elvileg invitelnél sem), hisz 512 a legkisebb mivel a 384-eseket is emelték ugyebár november környékén. Most mindent dupláznak májusban, kivéve a 3 megabitest, azt "csak" 4-re emelik. Hogy májuson belül mikor emelnek, azt nem tudom, remélem minél hamarabb :D
  • Thanatos
    hm ez csak 368-at érinti vagy pl 1024-et is tovább emelik? :)
  • csabka77
    Hi!

Na EZT a linket vártam!

Kösz!
  • Roll
    Újra rádupláznak
  • shabba
    A fatáv emel ahogy eddig is így volt, épp ezért nem csak suxi érintett hanem az összes isp akivel szerződésben áll.

http://forum.hwsw.hu/index.php?showtopic=86990
  • csabka77
    Hi!

Ez a cikk engem érdekelne.Megtennéd hogy belinkeled?Mert én is axeleros vagyok.

Köszike!
  • Roll
    Ezt pont tegnap olvastam a neten. És nevet is váltanak T-online-ra.
  • [Jakuza]
    Egy kis jo hir az Axelerosok szamara.
    Ismet duplazni fogjak az ADSL sebessegeket.Benfentes informacio.

Idézek a májusi számla mellé kerülő T-Com Hírmondóbol:

" A jövőröl.

Meggyőződésünk, hogy a T-Com hazánkban egyedülállóan sokrétű szolgáltatóként optimális választás lehet mindenki számára. Elkötelezettek vagyunk, hogy ügyfeleink bizalmát kiérdemeljük, ezért egy sor innovatív szolgáltatás bevezetését tervezzük.

Első lépésként a T-Com májusban díjmentesen továbbemeli, azaz a tavalyi évhez hasonlóan ismét jelentősen megnöveli az ADSL internet sebességét. "
  • Borg
    Szinte semennyi. 3-4kb/s-ok mozognak általában, oda inkább ping kell.
  • Lui76
    Én is a legolcsóbb lehetőséget keresem - úgy néz ki nyárra nálunk is lehet majd ADSL .
    Ha pl játszik az ember neten meg böngészik az minimális adatforgalom gondolom ? Az online játék mennyi adatmozgás vajon ?
  • B@ldrick
    Ja és az upload 25kb/s amit nemértek, remélem nem csak mellényultak valaminek.
  • B@ldrick
    V É G R E

ma az Invitel is növelte a sávszelemet, Otthonom már nem 468-al vánszorog 512 helyett, hanem bírja madzag az 1024/128-at és a ping is mintha jobb lenne mindez városifaluban, sőt 132kb/s is mértem
  • soulhunter
    én nem vagyok jo véleménnyel :)
    kb. 10 perccel a bekötés után már neten voltam :)

jo volt,szép volt,csak tul sok a leállás...
    az adatkezelés se jo...
    kértem a szerződés modositást,h irják át a nevemre...
    hát nem irták át,csak megemelték 1,5M/224K-ra a sebességem (legalább ezt megtették) :)
    viszont még mindig 1M/160K-s vonalat fizetek (12900 a 15900 helyett) :)))

de tul sok a leállás...
    van,h napi 4x,van,amikor kibirja szerverleállás nélkül 2 napig...
    de lehet,h ezt csak a győriekkel csinálják...
  • izb
    ok köszike
  • Sanyix
    Kellett volna kapni levelet, abban van egy azonosító, és miután beszerelték felhívod az axelero-t és bemondod az azonosítód vagy mit (úgyis mondja hogy mi kell), és netezhetsz.
  • izb
    Még nem,de beszéltem a szerelökkel és megbeszéltük,hogy kedden jönnek és beszerelik a cuccost!
    Ilyenkor mi van??
    Mikor lesz nekem mindenről leírásom!
  • B@dsector
    Axer nem küldött levelet neked
  • izb
    Halihooooooo nem tud senki sem segíteni??
    Sürgős lenne....
  • izb
    Ha a Fatáv bevezette a az ADSL szolgáltatást,akkor mikor tudom leghamarabb elkezdeni a böngészést??
    Gondolok itt arra,hogy mikor küldik ki az elérési kódokat meg miegymás.Ja axeleros ADSL szolgáltatás lesz.
  • Renatto
    Ha aláírtál egy szerződést, azon nem módosíthatnak (az ügyfelet hátrányosan érintően, ha meg pluszt kapsz a pénzedért, azért nem fogsz felháborodni lásd: sávszél emelés!), csak a te beleegyezéseddel! :)
  • Alien
    A simát nem érinti szerencsére :)
  • ThePartyFace
    Tehat akkor a "sima" ADSL csomagokat nem erinti a forgalmi limit?
    Nekem tobb mint két éves a szerzodesem es nem kivanok ilyen akadalyokba utkozni:)
  • Alien
    A forgalomkorlátos csomagokra gondolsz?

Olyan, hogy olcsóbb mint a korlátlan, de csak havi 3 gigát szedhetsz le asszem, ha túlléped fizetni kell a túlhasználatért. Ez gondolom olyanoknak jó, akik gyors netet akarnak viszonylag jobb áron mint a korlátlan szélessávút és nem töltenek le, hanem csak szörfölgetnek, leveleznek, fórum, chat stb...
  • ThePartyFace
    Ti hallottatok valamit a forgalmi korlatozasok bevezeteserol?
  • csikszem
    Bemész a vezérlőpultban a Hálózati Kapcsolatok-ba. Megnyitod a Helyi kapcsolat tulajdonságait(NEM a netkapcsolatodét!)utána belépsz a TCP/IP protokollba. Beírod a 'Következő IP-cím használata' helyre: 192.168.0.x az x legyen mondjuk 1, ha routered van akkor 2. Alhálózati maszk: 255.255.255.0 Ennyi. Restart oszt jó lesz.
  • mEkLaU
    Az egyik gépen tök jo a net, másik gépen a net nme jo de ha pingelünk a "rossz" gépen akkor érzékeli a routert.
  • Djtiesto16
    figyu vki nem tudja hogy fix ip-t hogy tok csinálni mert a faszomnak van kedve folyton várni amikor bekapcsolom a gépet!? thx
  • Zsoldos
    kapnak ip cimet a gepek?
  • Zsoldos
    Azert az egy az egyben 768.. Ha elotte jo volt, sztem erdemes megereszteni egy telefont.
  • rorr
    a 96kb-os letöltést fogd fel 1024-nek nyugodtan!!!
  • mEkLaU
    1 mbites net itthon van megosztva két pc és egy laptop között, mondjuk a netet általában csak én használom:P
    Na most a két pc közül amit nem én használok azon 'tönkrement' a net egyik pillröl másikra.Történt ugyanis h másoltam át pár fájlt és hát mászkáltam szobákbol szobákba és két fájl között lerobbant a net és már nem láta egymást a két gép.Aszittem megörülök routeres a net.Müködött sokáig.Nem nyult hozzá senki amikor tönkre ment.A hálokártya küld csomagokat a routernek csak fogadni nem tud és mivel tesom amikor itthon van sulibol használná néha a netet hétvégenként bosszanto:(
    Már ujratelepitettem a hálozatot mindent nem jo. hálokártya csere is volt kábel csere minden. Win Xp reinstall esetleg segithet mer én má nem tom mit csináljak.
    1900+ 512 mb ram xp sp2 amugy tesom gépe.
  • R0sc0
    az ADSL, vagyis a szolgáltatok csak 128 vagy 256 kb/s garantálnak szal ne hidd hogy garantálják az 1024 et. Más oka is lehet annak hogy belassul a neted, lehet hogy virusos a géped, mert a virus egy csomo portot hasznal a masik pedig lehet hogy sokan hasznaljak a netet. ekkor belassulhat, de ritkán fordul elö. az ADSL pedig nagyon nagyon sok mindentöl megbolondulhat.
  • Breki33
    hát én már náluk yok, de még axis vonalon P
  • VinylToy #656
    Szegény Breki...én már kerülöm az Axit, ma végre bekötik a TV-netet :D
  • Breki33
    Egy kis tanulság

Ugye
    lemondtam múlt hónap elejétől az Axi-t
    hónap közepén kikötötték

a hónapot persze egészben számlázták

felhívom őket, hogyis van ez

háááááááát fizessem be aztán igényeljem vissza
    nah itt hibáztam

befizettem, visszaigényeltem e-mail-ban (csak írásban lehet)
    semmi válasz
    reklamáció telefonon srác elmegy én várok 10 perc múlva rögzítették a kérelmem de türelmet kérnek majd pár hét múlva visszakamop
    hogy?
    hát azt nem tudja nincs bankszámlaszámom?

pár napja jön egy Axelerós csek, elég nehéz kibogozni a matáv központos hölgy se tudja elsőre ahová beviszem.

Aztán rájövün 4700 forint minuszban azt kéne megkapnom.
    De hogy?

Hát fel kéne hívni a 1234-et.

Megint?
    Félóra hivogatás után mikor újra minden adatot meg kell adni nagy kegyesen engedélyezhetem, hogy a bankszámlámra utalják át a pénzem.

kb egy óra telefonálgatás ez ügyben a nem ingyenesen hívható számon.

No comment
  • Forrest Gump
    Ja, és azért ebbe a topicba írtam, mert az axelero adja az internetet ebbe a matávos csomagba!
  • Forrest Gump
    Hi!
    Valakinek van ADSL komplex csomagja a matávtól?
    Azért kérdezem, mert nálam meg volt kb. olyan 3-4 hete a sávszélesség duplázás(512-ről 1024-re), de egy pár napja visszaesett 768-ra. Legalább is 95-el töltök le és szerintem ez a 768-nak felel meg.
    Tapasztalt-e más is ilyet?
  • Zsoldos
    nalam az a cfos leviszi az uploadot 5k -ra, meg szep, hogy a tobbi megy gyorsan :)
  • mEkLaU
    nem mert cfosspeeddel minden havernál jo tehát tölt 130-al és töltenek rola 18-20-al...ezért nem értem h nálam pont mért nem jo