T-Online ADSL tapasztalatok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Laalee
ja mert mire bekötik mindenkinek lesz nagyobb sávszél 😄

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

"Az Axelero ADSL-szolgáltatást most megrendelõ ügyfeleinknek már azonnal a gyorsabb sebességeket biztosítjuk, amennyiben az adott területen a bõvítés munkálatok befejezõdtek. A sávszélesség emelés az ADSL-szolgáltatások egyéb a paramétereit nem érintik, a csomagok havidíjai változatlanok maradnak. "
ez a lényeg!ha most fizetsz elõ pl az 512-re akkor 1024-et kötik be ennyi
Erre bejött.
De számomra egy értelmes sor van csak a kurvasok adat között 😊
" Upstream: 128 kbps Downstream: 544 kbps "
Morpheus
Szia! Szerintem a szerzõdéskötés számít, ugyanis abban van lefektetve, hogy mire is fogsz elõfizetni.

..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"

[Jakuza]
Probald ezt meg:
Telindus/Bridge

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Mindamellett, hogy a jelszót nem fogadja el, és nem megy tovább...
Király.
De jó nagy szar, csak IE alatt mûködik az oldal...
Tehát szerinted nem a szerzõdés kötés,hanem maga a fizikális bekötés számít?

[Jakuza]
Hat valoszinuleg, ha a bekotes az emeles elott volt.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

A mondat elejét jól megasztat mondtam ám........😄

Szasztok!
Most ha most rendelek egy 512/128 csomagot akkor nov.16 után átraknának 1024/256-ba, a pénz meg maradna 512 vagy most hogy van ez??

Serpa
itt sz van arról, hogy az axis kábel is növekedni fog.

Noninnyó
Üdv!

Mostanság olvastam errõl a sebességnövelõs mókáról, csak hogy tisztán lássak: 512/128-as ADSL-em van, Drávanetes vagyok és Pécsen lakok. Rám is vonatkozik az 1024-re növelés? Az upload speed is duplázódik?

Köszöntem.

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

[Jakuza]
Valami ilyesminek kell elojonni mint ennel a modemnel.
http://www.sala.axelero.net/router/

[Jakuza]
Hat talan elkene olvasni a kezikonyvet. 😛

Allitolag: 192.168.1.1
user: root
password: Bridge

És hol az az ott?😄

Amúgy mostmár az istennek sem megy 67k fölé... szvsz eddig tartott a hype, valami stresstest lehetett.
[Jakuza]
Ennek a Telindus modemnek van valami webes felulete azthiszem.
Ott nezd meg az ertekeket.

Persze.
De azt nem a HWSW-re irtam amit beidéztél.
[Jakuza]
Borg te irkalsz a HWSWn Locutus neven ? 😛

"Locutus:
Na emberek, nekem emeltek úgy néz ki. (Sopron)
Tegnap délután óta el tudom érni a 125,3kb/s-ot is. Igaz nem túl stabilan, 125-98-67 között ingadozik. Hol így megy, hol úgy. Eddig kb negyed óra 125k a rekord...

A kérdésem annyi lenne, hogy Telindus 1111 ADSL Bridge-m van. Úgy hallottam, hogy ez nem a legjobb cucc, és az ingadozásért ez is lehet a felelõs. Van ebben valami?
Meg ennek valami interleave értékét hogyan lehet megnézni?

PS: most épp 80k-val töltök le..."

[Jakuza]
Egyszeruen kitudnad szamolni es nem kene kerdezgetned.
1byte=8bit
Tehat xkbit/8=xKByte

[Jakuza]
Hat nem tom mi akkor ez a megtevesztes, hogy Nyugat-Magyarorszagot allitjak at legutolsokent.
Itt Szombathelyen semmi valtozas.

Az 512 az 64kb/s.
Shep
tehát akkor ha meglsze a gyorsulás akkor majdnem 70el fogok tudni tölteni?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Az imént 152kb/s-al jött a cucc DC-rõl 😄DD
De most megint visszaesett 109-re.
Rafaelo
tudom hogy vannak üres filok énis azt osztok meg

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Hat 125 a max az mar kiderult nem-e? Az adsl kapcsolatnal nem nagyon vannak ingadozasok a kapcsolatnal, amik eddig voltak az a tuloldal kapcsolata miatt volt. (De ha meg megis ingana valamiert, akkor meg nincs stabil max, legfeljebb atlag 😉
ha csak szemetet szedett le, akkor nem jott le a film 😛

Amugy van 1-2 ember dc-n aki ures fileokat oszt meg, akkor vannak ilyen 10 mb /sec -es letoltesek, hala az adattomoritesnek.
Sopron, mint már irtam.
De nem a max sebességet akarom megnézni, csak azt, hogy STABILAN mennyi a max.
Majd ha lejöttek a dc-s cuccaim, izzitok egy ftpt.
[Jakuza]
FTP.
Bar ha T3asrol szed DCn 125K-val nem hinnem hogy sokkal magasabb lenne a max letoltesi sebesseged.
SZVSZ kb130 lehet a max nalad.
Pesti vagy amugy ?
Mert az I. II. IV. kerben voltak allitolag stress tesztesztek.

Rafaelo
nekem egyszer a dc letöltött egy egész filmet 20 mp-c alatt persze megsérült a file és a gép lefagyott de a file egyben lejött

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Ki kellene próbálnom valami olyan helyrõl letölteni, ahonnan relatíve stabil és magas sávszél érhetõ el.
Mert ugye DC az a másik féltõl is függ...
Rafaelo
én is 68 al

[Jakuza]
Mazlista. 😛
En meg mindig 68al szenvedek. :

Jelenleg is 125,3k-val töltök DC-rõl. Méghozzá most stabilan.
[Jakuza]
512od volt ?
Amugy sok minden befolyasolja a sebessegedet.
Eloszor nem tudhatjuk, hogy nem e bent allitgattak a teszt alatt a sebessegedet es a probalgatas eredmenyemeppen ingadozott a letoltesi sebesseg.
2. a tavolsagod a kozponttol.
3. a Telindus nem a legjobb modem, mar 512es emelesnel sok embernek nagyon megnolt a pingje a modem miatt az egyik FW frissites utan.
Az ExpressLink-nel ilyen problema nem fordult elo.

50kb/s
Shep
384es adsl-el alaphelyzetben milyen sebességgel kellene húzni?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

B@ldrick
Én 1hónapja helyeztettem át invitel területre (városhoz tartozó falu), így gondolom b*hatom az sebemelést. Invitelt nem igen hatja meg a matáv-upc versenyhelyzet.<#phone> Btw itt 465kbit/s bír max az 512 helyett (vagy rosszul lõhették be? nemtom, de mivel ez az elérhetõ max-ot jelenti..), kb 10ms-el rosszabb a ping és azóta már 3szor szakadt v. nem ment.

&#9612;Lost &#9632; Dexter &#9632; 24 &#9632; Spartacus &#9632; NFL&#9616;

Hát ez elég ingadozó még..
Hol 67, hol 98, hol 125kb/s... egy 5 percig tartja valamelyiket, aztán ingadozik tovább...
Lol

125kb/s-al töltök le 😄DDD

A telindus-on nemgyõz hunyorogni a LED...
Rafaelo
szerintem nem de én csak gondolom

az axelero nethez matáv vonal szügséges?mert nekünk vfon van ahoz csak vivendis net lehet nem?
Rafaelo
<#vigyor5>

Punkerwork
1024/8

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Rafaelo
1 megánál mennyivel lehet letölteni 100kb al?

Hmhm nem rossz.
Azért ez az 1M havi 12900-ért már jobban megéri. Lehet, hogy mégsem variálok.
Esetleg ha csak 768-ra emeltek volna ugyanennyi pénzért, akkor lehet, hogy visszatettem volna 512-re olcsóbbért..
Rafaelo
ok köszi az infót

[Jakuza]
Ja ez lemaradt: Megpedig a savemeles varhato idopontja.

"Az elõfizetõi hozzáférések átállítását a Matáv egyedi igénybejelentés nélkül, rövid idõ alatt hajtja végre. A sebesség növelésre 2004. november 16-30. között kerül sor, melyet követõen az elõfizetõk döntõ többsége számára érezhetõvé válik a nagyobb sebesség. Ezt követõen a hálózati képességek kiterjesztésétõl függõen a megemelt sebességek fokozatosan, valamennyi elõfizetõ számára elérhetõvé válnak. A sebesség emelés elõször a pesti és kelet-magyarországi, majd a budai és nyugat-magyarországi régiókban zajlik le."

[Jakuza]
Igen ugyertem.

Rafaelo
úgyérted mint a multkor hogy 3xx -röl 512 re?