2155
Kinek milyen tapasztalata van az Axelero ADSL szolgáltatásáról?
-
Zsoldos #650 Annyira azert nem veszes a helyzet, ha 8kbyte/sec -re limitalod a feltoltesi sebesseget, majdnem max sebessegu marad a letoltes. -
Borg #649 Ez az ADSL.. szokd meg.
Tényleg nem lehet mit tenni vele, így működik. Lényegében vagy feltöltesz, vagy le. -
mEkLaU #648 1024\192-es axelerom van és Kibaszuottul ideges vok már mert, ha akár a legkisebb sebességgel is töltenek rolam, befosik a lefele sávom, ha meg 192 kbittel töltenek nem tom használni a netem, google-t amig behozza az kb 1 perc!Cfosspeedel is probálkoztam eredmény nélkül.Routeres a netem.Tüzfal nélkül is ilyen tüzfallal is.Win xp prof eredeti jogtiszta van, sp2-es.Ha vki tudna segiteni rettentöen örülnék:) -
#647 megvan :D
már most leszedtem vagy 1,5 gigát, és a határ a csillagos ég! :)
sorry a túlzott öömökért, de GECIJÓ!!! =) -
#646 halika :)
holnap be lesz kötve az ADSL! :DDDDD
gecijóóóóó -
#645 Az lehet attól is, hogy vhol szűkebb a keresztmetszet -
#644 sőt még négyre is! -
#643 ez f@sza, 1mbittes adslen van, most éppen töltök, s a flashgetnál+adsl assistantnál nézem, h valamikor lemegy a sebesség 8! kilobájt/secre:(( -
#642 Jah most ha Matav-os nő mondta akkor nem jól tudta.
Nálunk a MAtav pontban van egy AXelero rész, de én már inkább őket megkerülve intézkedek. -
#641 Hiba volt a modemet visszaadni.
Egyrészt ez nem az AXelero tulajdona, másrészt nem kötelezhetnek rá.
Itt igazából nem a matav a hunyó inkább az AXelero, nekem van ismerősöm amig meg nem kapják addig nem tehetnek semmit.
Én speciel nem említettem, hogy nem hozzájuk akarok menni, hanem, hogy küldjék már át a papírt.
VIszont nekem egyrész megvolt a másik szerződés szinte rögtön és mikor láttam, hogy kikapcsolták az axi-t öt perc múlva már vígan neteztem.
Ja vigyázz az 1234 nem ingyenes szám ám P
1212 szerencsére az és megvan a kód amit beütve nem kell végighallgatni az egészet hanem egyből az ügyintézőhöz jutsz.
Amúgy az AXelero honlapján van egy menütérkép hátha kell.
-
#640 Pont errol beszeltem, amikor a sok okos lehurrogott.
Az Axeleronak nem erdeke a sietseg, raadasul olyan allapotok uralkodnak ma magyarorszagon ami talan meg egy fejlodo orszag szamara is vicc kategoriaba sorolhato.
Sajnos mast nem tehetsz, hogy folyamatosan hivogatod oket, es megprobalod kieroszakolni a gyorsabb ugyintezest.
Ha ezt nem teszed, akkor nem fogjak a munkajukat elkapkodni es lehetseges, hogy meg jo nehany hetet varhatsz. -
#639 A matáv meg elmehet....
Sztori:
11.04-én lemondtam az Axelero előfizetésem (384/64) lejárt az egy éves hűségnyilatkozat, és még úgy is hogy emelték (512) drágább lett volna, mint a TVnetes ahol 9500 bruttó az 1024/256 tehát váltok, na most 11.11-én kikapcsolták az Axelerosok, közben megrendeltem a TVnetnél, de a matáv visszautasította, mert egy vonalra csak egy ADSL szerződés lehet, bemegyek a matavpontba hétfőn (11.29) hogy megkérdezem miújság, a nő azt mondja vigyem be a modemet, meg a többit akkor úgy veszik hogy leszerelték és indítsam el újból a TVnetes dolgot, hát így is tettem, tegnap telefonáltam hogy befogadták-e a TVnetes szerződésem, a nő azt mondja, hogy még az axelero le se mondta, hát mondom az hogy lehet, felhívom őket azt mondják lemondták (bediktálták a lemondásiszámot is), hívom matávot, kérdem naakkormostmivan? Azt mondják hogy biztos még nem érkezett be a hétfői modembevitellemondás, érdeklődjek később, de azért hívjam majd fel a TVnetet hogy indítsák el újból a megrendelést!
szerintetek kezdek ideges lenni, ááááááá dehogy.... -
#638 igy van... -
#637 meg tudod nézni illetve e-mailban megkérdezni, de ugye azis ezis matav vonal, szval valószinűleg van szolgáltatás -
#636 és ott axelerlóról tudok, de ha van axeleor akkor ennek is kell lennie? amugy a helyiség az csorna és egy éve van adsl ott -
#635 és ezt hol lehet köttetni mert pl én győr mellett vagyok és ott axeleróról -
#634 Ez lesz az! -
#633 és milyen szolgáltatóhoz váltottál?
meg ott alapba 7600 az 1024-es vagy azt már megkétszerezték? -
#632 1024-es nekem havi 7.600,- Ft+Áfa
mondjuk én váltottam
szerencsére öt perc kihagyással, akción belül simán P
Axelero meg végezettül kiszámlázta az egész hónapot szval írtam a számlaosztályuknak, hogy mégsem kéne.
-
#631 hehe nincs is 1024-es csomag a 768-asnak meg 14k az ára lolfos
akkor inkább meghosszabbitatom a mostanit aztán csá :D -
#630 most az axeleronál milyen árba vannak ezek a csomagok ha most akarnám kttetni?:
512-es meg
1024-es
mer ugye én most havi 13kt fizetek a megkétszerezett 512-esért de most nemtudom mi legyen mert 13 azért sok és menyik most a tarifák? -
#629 igen axelero-t felejtsd el :) -
#628 privi -
#627 Raffaello- köszi, ezért lesz ADSL netem nekem is
Breki- hogyan tudnak átverni? tudsz mondani valami közelebbit? mer elvileg ugye csak a havidíjat kell fizetni, nem? vagy hogy van ez akkor?
ja, szombaton rendeltem meg, és aszonták hogy 2-3 nap és másfél közt lesz beszerelve és már KIBASZOTTUL VÁROM :DDDDD -
csikszem #626 Sebességmérésre talán nem rossz, ha már belinkelte valaki akkor bocsi:
http://www.bandwidthplace.com/speedtest/ -
#625 figyelj a számláidra
engem csak kétszer akartak átverni -
#624 töccsé le filmeket meg isokat -
#623 Halie.
Újdonsült Axelero előfizető leszek, amint be lesz kötve a net, amit szombaton rendeltem meg Nah szóval annyi kérdésem lenne, hogy ti, mint tapasztalt ADSLesek, tudtok valami jó tanáccsal szolgálni? :P Köszi előre is -
csikszem #622 Xp Antispy QoS letiltás nekem megoldotta -
#621 Tudja valaki az Axelero számlázási osztályának címét? -
Borg #620 Erre van állítva a Telindus modemem:
Upstream: 160 kbps Downstream: 1152 kbps -
Borg #619 Nekem stabil 121KB/s, ha webről töltögetek le. -
Borg #618 Semmit ne csinálj. Ha lejár az akciós előfizetésed, határozatlan idejűre módosul a neted, és ugyanazt, ugyanannyiért kapod tovább mint eddig. Tehát 1024-es netet a 12900-as listaáron. -
#617 nya nekem van egy adsl axelero matáv szerződésem dec 12. ig
és 512-es csomag alapba amit ugye ebbe a honapba megkétszereztek 1024re és 128 kval töltök már
de ha lejár a szerződésem és kötök ujbol 512-est akkor azt megkétszerezik majd vagy nem?
szal mit érdemes csinálnom? ezt a szerződést hosszabitassam meg vagy mi? -
#616 Mindenhol magasabbra teszik valamivel.
Nekem kb 1100.
-
Borg #615 Az elég érdekes, a 138.
1M-s internetből hogy jönne már ki annyi? Az elméleti max ott 125kb/s, hacsak gyakorlatilag nem magasabbra tették a limitet 1M-nél. -
Zsoldos #614 Lenyegeben barmelyik oldal megteszi. Csak ne p2p sebesseget nezegesd, az ugye attol is fugg a tuloldali pistike mit csinal. A nagyobb web serverek altalaban birjak jol. -
#613 Hasznalj valami download managert.
En pl a Regetet hasznalom es tobb szalon siman toltok le vele fix 138Kb/s -el. Minimalis az ingadozas.
Hacsak neked nem a feltoltes lassitja be.
Arra meg ott a cFos. -
#612 nekem 135 max általában 128 -
Borg #611 Na megemelték nekem is minap, úgytűnik. 125k körül töltök le, viszont nem túl stabilan. 110-125 között ugrálgat néha.
Tudok valami olyan oldalt, ahonnan egy nagyobb filet tuti stabilan vinnie kellene 125-tel?