2155
Kinek milyen tapasztalata van az Axelero ADSL szolgáltatásáról?
-
_Vegeta_ #770 Valakinek volt mar valtozas a sebessegben?
Remelem nem csak kamu hir volt a tmobiltol. :) -
#769 De lol, 90% packet losstom van külföldre.. 500->10000 res pingjeim vannak... WTF? -
_Vegeta_ #768 jolenne ha igaz lenne ez a hir, mert 96k-s feltoltessel az ember nemsokat ér. :(( -
shabba #767 Ne reménykedj túlzottan az még az előző emelés ratifikálása az ÁSZF-ben. Mellesleg szerintem ezt a levelet inkább csak az üzleti ügyfeleknek szánták de valami hiba folytán kiment a teljes előfizetői táborhoz. Még a korábbi emelés sebességeit sem tudják sok helyen biztosítani, nagyon sok az olyan előfizető akinek megemelték majd idővel újra visszatették a régi sebességre mert vagy a vonala nem bírta vagy kapacitás problémák voltak.
Mellesleg a 8Mbps az sávszélességben egy technikai korlát de más technikai korlát is a távolság és más vonalminőség paraméter függvényében. A valós sebességet pedig a kettő összege adja, ami alaposan lecsökkenti a lehetőségeket. -
Borg #766 Az ADSL technikai korlátja valahol 6-8mbit körül van. -
#765 Most nem úgy volt, hogy a 2. emelés után már nem emelnek, mivel az már feszegeti a technikai korlátokat? Vagy pedig ez még csak a 2. emelés, csak garanciát válalnak rá! -
Borg #764 Hah... mit kezdek én 4mbittel?
Inkább a kib. pinget csökkentenék felére. Meg a havidíjat. -
Roll #763 Kaptam ma levelet a T-online-tól. Megint emelésről van benne szó.
Tisztelt Ügyfelünk!
Ezúton tájékoztatjuk, hogy a T-Online Magyarország Rt. 2005. június 1-gyel módosítja Internet Hozzáférési Szolgáltatásra vonatkozó Általános Szerződési Feltételeit.
A módosítások lényege az alábbiakban foglalható össze:
1. Sávszélesség emelés
T-Online Magyarország Rt. ADSL és Kábelnet szolgáltatási területein nyújtott ADSL és kábel szolgáltatások sávszélességének letöltési maximuma megemelkedett, melyet 2005. június 1-től a Társaság új előfizetői irányában már az előfizetői szerződésben is vállal. A fentiek miatt a Társaság Internet Hozzáférési Szolgáltatásra vonatkozó Általános Szerződési Feltételeinek Műsorelosztó hálózatokon nyújtott Internet-szolgáltatásról szóló 1.b. és a DSL szolgáltatásról szóló 1.c. mellékletei a következőképpen módosulnak:
1.b.
maximum letöltési sebesség 3008 kbit/s
maximum feltöltési sebesség 384 kbit/s
1.c.
maximum 4096 kbps letöltési sebesség
maximum 512 feltöltési sebesség
2. Központi személyes ügyfélszolgálat elérhetősége
Központi személyes ügyfélszolgálatunk elérhetősége 2005. július 1-gyel megváltozik, az új elérhetőség:
1123 Budapest, Alkotás u. 53. MOM Park T-Pont
Nyitva tartás: H-Szo 10:00-20:00, V 10:00-18-00
A fenti központi személyes ügyfélszolgálaton kívül országszerte további T-Pontokban intézhetik személyesen T-Online előfizetésükkel kapcsolatos ügyeiket:
http://www.t-online.hu/ugyfelkozpont/20050602tpontok.html
3. Vezeték nélküli internet szolgáltatás (hotspot) bevezetése
A T-Online Magyarország Rt. 2005. június 1-gyel a meglévő portfólió és az arra előfizetők jogviszonyának érintetlenül hagyása mellett bevezeti a vezeték nélküli Internet szolgáltatást. A szolgáltatás leírását az ÁSZF új 1/g. melléklete tartalmazza.
A fenti módosítások hatálybalépésének ideje: 2005 június 1. illetve 2005. július 1. A módosított Általános Szerződési Feltételeket a www.t-online.hu oldalon az Infoközpontban tekintheti meg. Az előfizető jogosult a szerződést az alábbi kivétellel jelen értesítés kézhezvételétől számított 15. napon belül a rendes felmondásra vonatkozó következmények figyelembevételével azonnali hatállyal felmondani.. Nem mondhatja fel az előfizető az előfizetői szerződést azonban akkor, ha kötelezettséget vállalt arra, hogy a szolgáltatást meghatározott időtartamra igénybe veszi és az előfizetői szerződést az ebből eredő kedvezmények figyelembevételével kötötte meg, és a módosítás a kapott kedvezményeket nem érinti.
Mivel a fenti tájékoztatás nem teljeskörű, kérjük, hogy további információért forduljon ügyfélszolgálatunkhoz az 1234 telefonszámon vagy e-mailben az [email protected] címen.
Üdvözlettel:
T-Online Magyarország Rt.
-
Roll #762 Megoldható, de a másik gépen csak akkor lesz net ha megy az a gép amibe a net van kötve.
A megoldás annyi hogy az egyik gépbe amibe a net megy abba 2 háló kártya kell.
Egyik a nethez, másik a helyi hálónak. -
Nadi #761 ADSL netet szeretnék egy XP-s és egy 98-as gép között megosztani router nélkül. Ez hogy lehetséges? -
cito #760 Ma du 6-tól 130 jön az eddig 65-el jött 512-es internet adsl-em...
Már megduplázta volna a T-com? -
#759 hello mindenkinek!
Van egy egyre bosszantóbb problémám: Az adsl naponta többször (3-5x) megszakad.
A legidegesítőbb viszont az, hogy utána nem tűnik el a kapcsolódás ikonja, nem tudom bontani a kapcsolatot, és fellépni sem tudok, mert csak bevillan a kapcsolódási ablak. Ilyenkor újra kell indítani a gépet és úgy csatlakozhatok.
Légyszi írjon aki tud valami megoldást! Lehet az a probléma oka, hogy 2 hálókártya van a gépben, egyik a modemhez (d-link dsl-360T) a másik egy másik géphez kapcsolódik. plz help -
#758 Hali!
Tudnátok segíteni abban, hogy faxolni szeretnék a gépről ADSL modem használatával hogyan tudom ezt tenni milyen progival stb.. pls részletesen!
thx -
#757 azt próbálnák meg! -
#756 akkor millió sry -
#755 Azt is elolvastad alatta, hogy POEN ? -
#754 csak becopyztam, nem tőlem származik -
#753 -
#752 Senkit nem akarok elkeseríteni (ÉS NEM IS BIZTOS, HOGY IGAZ), de állítólag, holnap az Indexen lesz egy cikk, amiben ez lesz olvasható:
''A Matáv sajtóképviseloje lapunknak elmondta, hogy a tesztüzem befejezodött, sajnos a kapott eredmények nem bizonyultak elégségesnek az országos szintu sávszélesség-növeléshez ezért a jövo hónaptól a Matáv (új nevén a T-com) kénytelen lesz a régi sávszélességekett visszaállítani. A kényszeru sebességcsönkkentés miatt a cég kompenzációként csökkentené az elofizetési díjakat, de egyelore még nincs errol hivatalos információnk.'' -
#751 Nekem 160-ról 192 lett! -
#750 Nálunk is emeltek(2.20Mbit-re),lassan jöhet a köv. emelés:) -
#749 ami 1024-ről lett 2048-ra, annak a feltöltése mennyiről lett mennyi? -
#748 Nekem meg semmi sem jutt? Hatvanban lakok, és még nem emelték a sávszélességet. Szomorú vagyok, most úgyérzem, hogy szivatni akarnak, majd összeesek az írigységtől!!! -
#747 Ha így számolunk, akkor nálam 3160 kbit/s.
Letöltés közben ennyit ír ki a matáv ADSL asszisztens.
De ebben a keretadatok is benne vannak.
Valójában amit tisztán adatforgalomra megkapok, az 3000.
375 Kbyte/s-sel jönnek le a cuccok.
Ez 384000 byte/sec.
Vagyis 3072000 bit/sec.
Vagyis pontosan 3000 kbit/sec.
Az, hogy kapok erre még rá 160 kbit/sec keretezési adatot a letöltési sebességhez evidens, épp ezért ne számoljuk már! -
csikszem #746 Tennap este a Nagy Testvér /Axelero/ nálunk is megemelte a sávszélt,nekem most 2268kbit/sec a letöltés (XVIII.ker.) -
#745 idézet egy tegnapi hírlap cikkjéből:...Új átalánydíjas csomagokat is bevezetnek, és 20 százalékkal csökken az ADSL kis- és nagykereskedelmi ára......és ingyen növeli az internetelérés sávszélességét... -
#744 Hehe.
Rohadtul élvezem, hogy már a teljes képernyős Quicktime trailereket is úgy tudom nézni, hogy egy kattintás, és már játsza is le.
1500-zal még nem ment, 3000-zal most (igaz éppen hogy), de full folyamatosan megy mindegyik filmelőzetesnél :-) -
#743 http://www.dcinfo.org/speed.html
ez is jó kis mérő!
-
#742 thanks -
#741 nekem maugy 2989//398 lett -
#740 http://www.testmy.net/
-
#739 a feltöltési sebességem hogy tudom megnézni?olyan sebességmérőt még nem találtam. -
#738 vááááááá
most nézem!!!!!
3mb!:DDDD
kirááály -
#737 valaki please!az 512-es net megszűnik,minimum 1024-eset lehet már rendelni? -
#736 jaja -
#735 tudom,(#731) csak nem gondoltam hogy ilyen kis időn belül újra emelnek.
ezekszerint mostmár az 512-es net is eltűnik? -
#734 Jobb, ha tudod, hogy el a minimum.
Életedben most van először otthon szélessávod, ugyanis a nemzetközi szabvány 1Mbit felett tekinti annak. Van ahol másféltól. -
#733 384-ről indultam,és ugyanannyi pénzért már 1 megás az emelések után:)
csak én örülök ennyire? -
#732 Na végre 262kb/s jól eső érzés látni!!!!! -
#731 nem tudtam erről az akciórol,de most NAGYON ÖRÜLÖK :D
meglepődve tapasztaltam a ma délutáni sebességem.
63 kb/s helyett 128 kb/s!!!
végre kezdjük elérni a külföldi színvonalat:)