2155
Kinek milyen tapasztalata van az Axelero ADSL szolgáltatásáról?
  • Punker
    thx, aszem a feltöltésem nagyrészét a TS teszi ki :)
  • Rafaelo
    és ha valakinek vírusa van ami leföl tölt a tudta nélkül ?? :O
  • Stann
    Azért ne mhinném, h. az országban ADSL-esek között 50 embernek van meg a napi 5 giga forgalma....
  • NeoMaN
    igen: a weboldalukon bejelentkezés után a statisztikában
  • Sanyix
    Áá köszike.
  • Dynamic
    Na persze és mindenki átmenne mondjuk a chellohoz, még az is aki 1-2 gigát forgalmaz, mivel már eleve olcsóbb és jóval nagyobb a forgalomhatár(a 3 gigához képest).
  • Serpa
    Ügyfélközpont->Online ügyfélszolgálat-> ( belépés, azonosító, jelszó ) -> Számlázási adatok->Forgalmi adatok
  • Sanyix
    Simán lehet ilyenre számítani, ettől a rohadt sunyi mocsok bandától.
  • tomo
    minden 3GB felett hasznalo rafizetes nekik. valahogy meg kell szabadulniuk toluk.
  • Dynamic
    "viszont az nem valoszniu , hogy megall ennel az 50 embernel, es nem fog lejjebb menni. szep lassan kidobalja az osszes 3GB feletti felhasznalot."

Te jó isten, ugye ezt te sem gondolod komolyan?
  • 2XP
    DU meter

[IMG]http://www.dumeter.com/images/screenshots/dumeter/totals.gif[/IMG

Egész pontos és mutat egy szép grafikont is a sebességről.

• Punker
    passz én enternetes vagyok.
  • Sanyix
    Tényleg T-online nél hol lehet megnézni a forgalmi adatokat, mert mióta bevezették, ezt a rózsaszín szart, mexűnt a klub.axelero.hu, és ezen a hülye t oldalon nem találom forgalmi infokat.
  • tomo
    az egesz onnet indult, hogy a matav ( akkor meg matav volt) kitalalta, hogy ketfele csomagban arulja a netkapcsolatot az ispk nek, egy korlatos csomagban es egy korlatlan csomagban. es minden isp nek ki kellet valasztania melyiket szeretne. az axelero akkor a korlatost valasztotta, hogy az olcsobban tudja adni a korlatos csomagjait, az externet meg korlatlannal maradt, gy o dragabban kapta a netet. most az axelero szivja a fogat azok miatt, akik a 3 GB nal tobbet forgalmaznak egy honapban, es elkezdte kidobalni oket, viszont az nem valoszniu , hogy megall ennel az 50 embernel, es nem fog lejjebb menni. szep lassan kidobalja az osszes 3GB feletti felhasznalot.

szal ez egyaltalan nem varatlan huzas, en inkabb azon csodalkozom, hogy csak 50 embert raktak ki elsore.

nincs mese, keresni kell a nem korlatos ispket.
  • Punker
    enternet-nél meg lehet nézzni mennyi volt a forgalom?
  • Sanyix
    Sztem ezt a 3 gigát, sima online játékkal is lazán túl lehet lépni, nameg emellett, még mást is használ az emberi. Én nem töltögetek olyan sokat, csak ami kell, de így is minimum 20 gigás a havi forgalmam.
    Amúgy ezt a korlátozást, sokan a chello-éval hasonlítják össze, de legalább a chello-nál megmondják világosan mennyi a korlát, és a jó letöltési sebesség mellé, adnak egsy normális feltöltési sebességet, nem ilyen fost mint amit a t-com és haverjai adnak.
  • colos
    Hmm. Érdekes húzás volt ez valóban. 3GB az átlag? Biztos hallottatok róla (ők nem valószinü), hogy megdőlt a demok méretének felső határa... 1,5GB a Dungeon Siege demója!! És ha véletlenül crc-sen szeded le, akkor már meg is van az átlag 3GB... És még nem is néztél meg internet oldalakat, nem hallgattál online rádiót stb...
  • Dynamic
    Hidd el nagyon sokan vannak, már csak az ismeretségi körömben is, akik "átlag" júzerek, nem töltögetnek le filmeket, játékokat, mert más világban élnek és nem érdekli őket.Ők csak böngészgetnek, e-maileznek stb.Nekik elég a 3 giga.Persze tudom, hogy nem ezen van a hangsúly, csak az utolsó mondat kapcsán jegyeztem meg.
  • Punker
    de a chello korlátosan adja most, a t-online meg nem.
  • Met
    az elején a chello is korlátlan volt, aztán amikor bevezették a limitet nem történt semmi, szóval megtehetik
  • Zsoldos
    "A vezérigazgató magyarázata szerint azért képződik veszteség a nagy forgalmú ügyfelek miatt, mert a szolgáltató a nagykereskedelemben forgalomkorlátos elszámolás alapján veszi a csomagokat, melyek átlagos, havi 3 gigabájtos forgalomra vannak optimalizálva, és az áruk is eszerint van megállapítva"

nesze neked korlatlan net... 3gb meg modemes kapcshoz is keves lenne..
  • Punker
    persz ez ok, de ha korlátlant igér akkor szava nem lehet.....
  • ibrik
    Csak tudod itt most nem tizenegynéhány gigáról van szó, hanem 50 felhasználó személyenkénti átlag 150-250 GB-nyi forgalmáról, mondjuk ez kábé 10 terabájt havonta - az pedig nem kis pénz.

Szerintem, előbb-utóbb a T-com is bele fogja foglalni a szerződésekbe, mint a chello, hogy a havi forgalom 25-30 GB lehet - vagy valami általuk gazdaságosnak ítélt érték...
  • Punker
    ettől függetlenül ha ők korlátlan kapcsolatot adtak el nem túl etikus minden felszólítás nélkül felmondani, ha tényleg 3 giga szerintük az átlag, akkor 10 giga fölött bárkit kivághatnak.....
  • ibrik
    Háááát...
    Ha én lennék az Axelero/T-com helyében, én is kib@sznám azt az 50 ügyfelet.
    Örülhetnek, hogy nem számlázták ki nekik a sokmilliós többletköltséget - ha tényleg így történt...

Sőt!
    Örülhetnek, hogy nem piszkálta meg őket a szoftverrendőrség. Az a 150-250 GB-os forgalom valószínűleg nem csak internetes oldalak nézegetéséből jött össze...
  • Banyapapa
    ááá,elnéztem sry:(
    Azta de reggel van,meg másnap:P
  • Banyapapa
    LOÁL:P
    "Gazdasági társaságként abban vagyunk érdekeltek, hogy ügyfeleket szerezzünk, "

ahhaam,akkor a reklám minek?
  • Punker
    korlátlan internet, vagy mégse?
  • Serpa
    elnézést, hogy ide is beírom, de fontos.

III. kerületiek segítségét kérem.

melyik szolgáltatót ajánljátok?
  • Furky
    Ezt mondtam, itt csináltam azt a 415kB-os letöltést, szóval elvileg rendben van. De eddig pl az ati honlapjáról volt, hogy bent főiskolán 5-6 MB-tal szedtem, és itt meg csak max 60kB-tal jön, nem max sávszélességen...
  • Banyapapa
    És ahonnan töltesz biztos hogy mindig jönne maxon?
    Probáld meg eztete

De lassulás nálam is volt, ki kellet kapcsolni 20-30 percre a kapott modemet (persze elötte irtam párxor t-onlányra).
    Utána teloba mondták hogy ha kikapcsolom és vissza, valamit letölt a központtol a ketyere:P
  • Furky
    Nekem tegnap kötötték be a 2048-ast, de valahogy a letöltésem az nem nagyon akar feljebb menni, mint 60kB. Reklamáltam a 1234-en, és csináltattak egy sávszélességtesztet, ahol 415kB jött ki letöltésnek... Most akkor mi van?
  • Ronny
    milyen modem volt amit lecserélt?
  • B@dsector
    Most volt kint a T-Comtól egy szaki, mert jeleztem nekik, hogy elég karcsú a sebességem ~1.67Mb/s (T-Online ADSL Play) cserélt modemet és újra blankolt egy kábelt illetve cserélt szűrőt -> ezáltal 2.97Mb/s-ra változott az elérésem!!!
  • Djtiesto16
    hello!

figyu nem tud vki abban segiteni hogy mért nem tok leveleket küldeni csak fogadni???opera 7.6-os böngészőt használok és 1 darabig semmi bajom nem volt vele aztán pedig kiírja mindig hogy acess denied...pedig jól van megadva minden...pls help me...thx before... és léci ide irjátok a help-et [email protected]
  • jani1191
    Nem lehet állítani, ez a beállítás központilag van szabályozva
  • Imremagdi
    ADSl sebességét hol állítják be ? A helyi telefonközpontban lévő dslam -ban ? Az a matav szerelő állítja be aki hozzám is kijön ? esetleg ő rá tudna állítani egy nagyobb sebességre is ?
  • Örm
    A 12900ft-os T-Online ADSl-nek mennyi a max letöltési sebessége?
  • oneal1
    hali!!!
    nemtudja véletlenül valaki hogy a T online nak mi a tárhely címe??
    naon kéne!
    thx
  • TVelvet
    nkeme 1 hétig vol 230 letöltésem mostmeg megint 120