2155
Kinek milyen tapasztalata van az Axelero ADSL szolgáltatásáról?
  • Zs0lt1
    én értem.
    viszont ha egy vonal, amin adsl van szar, akkor hiába megy át másik szolgáltatóhoz, ott is szar lesz. max annyit ér el, hogy ugyanazt a szart olcsóbbért veszi.
  • rezsofiz
    sosem értettem h a "szaron" mit értenek az emberek?
  • zmeor
    nem emelnek csak próbálgatják..
  • TothLaci
    Tóth István utca környékén emeltek? :)
    Nálunk mikor fognak "vidéken"?
  • Inquisitor
    Az ilyesmi általában fél nap és három nap között szokott lenni ...
  • Zs0lt1
    Ne örülj nagyon :D
    A t-com csak stress tesztet csinál megnézi jónéhány helyen, hogy mennyire stabilok a vonalak. Rövid idő múlva vissza fog állni az eredetire.

Zmeor, Az általad említett extrém használatról pontosabban a #1102-as kommentben találsz infót.
    Nem érdemes ezzel játszani egyébként, mert kifizettethetik a felmondási díjat (36000ft.)
  • Sland
    Nah nekem is meg lett emelve. 767k/sec a max sebesség lefele és olyan 70körül van felfelé.

Ez meddig marad valyon így?
    Eredetileg max 280 volt a letöltési sebességem.

Bp. XV. KER
  • zmeor
    valaki vmit?
  • zmeor
    jaja.. sávszélességet emeltek a T-Online-nál..
    ettől függetlenül rakás szar és drága...

egyet mondjatok meg nekem...
    a hűségnyilatkozatomból van még 6 hónap....és át szeretnék menni más szolgáltatóhoz. és arra gondoltam hogy letöltöm ezt a havi 150-200 gb ot akkor elvileg felbontják velem ezt a nyilakozatot nem? részletesebben itt

ezt meg lehet csinálni?
  • [Jakuza]
    Ugy tunik valami lesz iden is, mert hihetetlenul megemelkedett a 2Mbites kapcsolatom sebessege.

Eredmények
    Letöltési sebesség teszteredmények
    Adatmennyiség: 2048 kbyte (2 097 152 byte)
    Letöltési idő: 2.44 sec
    Sebesség: 6714 kbit/sec (6 875 136 bit/sec)
    Feltöltési sebesség teszteredmények
    Adatmennyiség: 2048 kbyte (2 097 152 byte)
    Letöltési idő: 48.17 sec
    Sebesség: 340 kbit/sec (348 160 bit/sec)

• zmeor
    én megvárom míg végetér a hűségnyilatkozatom...
    utána megyek gts datanet hez
  • Zs0lt1
    hát kikapcsolniuk nincs mit, de ha majd egy behajtó cég megkeres akkor ne lepődj meg :DDD
  • Sanyix
    LOL már 1,5 hónapja tvnetem van, miután t-onlineről váltottam :) erre küldtek, először egy 9700 ft-s számlát (1 havidíj), júliusra (4-én váltódtam át tvnetre). Aztán most küldtek egy -8700 ft-s számlát, és egyenleg =~960 ft, de mellette ott egy felszolítás, hogy 9750 ft-s számlám van és ki kell egyenlítenem :D. IDIÓTÁK intézik a t-online számla ügyeit, erre ennyit tudok mondani :) amúgy ha 9700 ha 960 ft akkor sem lesz kifizetve :) már nincs mit kikapcsolniuk :D ráadásul az elengedő nyilatkozaton (t-online által aláírva), ott van, hogy számlatartozása nincs :D
  • gordonmail
    most váltok
  • gordonmail
    nekem is t-online -om van egy nagy rakás s*az...
    ekszternetponthuakirály (Y)
    kölönbség:
    téonlájn 3mbit/s os net: 17 000
    ekszternetponthu 3mbit/s os net (ugynaaz fullra): 10 900
    JAAAAAA
    akkor hogyisvanez?
  • Zs0lt1
    jah most vágom, te kilobyte-ban mondtad émmeg milobitbe :D
    egyébként fibernetnek van online ügyfélszolgálata, ahol szinte bármit el tudzs intézni? van napi 24 órás telefonos műszaki segítség? és még sorolhatnám?
  • Zs0lt1
    lol nekem 2048/224 datanet 10168-ért
    nna melyik a gazdaságosabb?
  • davidka003
    Szar T-online!!!!
    Nekem Fibernet van 256/64 és teljesen korlátlan. Havonta 4000 Ft.
    Semmi bajom vele.
  • Zs0lt1
    bekaphatod köcsög.
  • Ahhoj
    akkor mikor jösz szopni babám? :*
  • Zs0lt1
    háát vannak kivételek :DD
    nna jó viccet félretéve, a t-online belső faxkezelő-nyilvántartó rendszere úgy szar ahogy van.
    Egyébként egyet tudni kell a t-online-os telefonos ügyfélszolgálati emberkékről:
    Bár a bunkó fos t-online-nál dolgoznak és reprezentálják a cégüket, de mindegyiknek arany lelkük van, ha te rendes vagy velük, ők is rendesek és segítőkészek veled, arról meg hogy a fent említett céges belső rendszerek éppen nem működnek, arról ők tehetnek a legkevésbé, ezért szopnak ők egyébként is eleget ;-)
  • Hay #1111
    Ya, tényleg, lezárva a történetet: júl. 25-én 1234-et hívom (számlázókat), hogy vajh' mé' nem kaptam meg még a módosított számlát... Válasz: 23-án (ez is vasárnap...) elküldték, pár napon belül meg kell kapjam. 27-én megkaptam, összeg rendben.
    VÉGRE, nincs semmi közöm a T-Online-hoz!!! És nem is lesz...
  • Hay #1110
    Ennyire ezért nem egyszerű, lásd esetem: #1074
  • Zs0lt1
    Nem kell utánuk rohangálni, beküldesz faxon egy lemondási nyilatkozatot és kész :-)
  • Trisztin
    azt hiszem,félre értettél... én nem várom el,hogy kinyalják a seggem...de ha le akarom mondani az internetet,mert c@rok,akkor legalább ne keljen utánuk rohangálnom 1 hónapig...
  • Zs0lt1
    háát szvsz változott, de továbbras sem fognak egy lakossági dsl-es ügyfélnek sem segget nyalni :-))))))
  • Trisztin
    Sziasztok...

szeptemberben lejár a jelenlegi szerződésem az invitellel [nem fikázni,itt ez van itthon!!!!] ... régen volt axeleros szerződésem,de nagyon rosszak voltak vele a tapasztalataim...
    Ide csak kitelepített irodájuk volt,hogy lopják a helyi rendszertől az embereket... az iroda kb fél évig műkődőtt,majd utána sehol semmi... amikor az ügyfélszolgálatnál érdeklődtünk,hogy hol tudnánk elérni a szerződés megszüntetését [meghatározott idő után,ami 1 év volt],akkor az volt a válasz,hogy menjünk el fehérvárra... Ezután még egy hónapig ment a huzavona,úgyanis a jelenlegi szolgáltatomtól addig nem jöttek el bekötni,ameddig nem kaptak visszaigazolást az akkor még Axelero-tól,az internet megszünetetéséről...

Arról érdeklődnék,hogy változott-e már vmit a hozzáállás a felhasználók fele...vagy még mindig magasról tesznek az emberre,akitől a pénzt kapják...
  • FrezeR
    ok:)
  • Zs0lt1
    tehát tulképp az előző év legnagyobb adatforgalmú 3 hónapjánaknak az átlaga nem lehet több, mint 150 giga. a hangsúly az átlagon van.szal tulképp mindketten jól tudtuk :-))))
  • jakewyler
    köszönöm szépen,akkor 3 hónapig nem töltök le 150gb-ot.Amúgy már most 1éve van ugyanaz a csomagom.
  • Zs0lt1
    bocsi, rosszul tudtam. tényleg 3 hónap.
    itt a szöveg az ászf-ből:
    Extrém használat:
    Abban az esetben, ha a forgalomfüggetlen elszámolású csomagra előfizető forgalmazott
    adatmennyisége az előző 12 hónap legnagyobb forgalmú 3 hónapjának átlagában 150
    Gigabyte forgalmi mennyiséget meghaladja, erről a Szolgáltató a következő hónapban email
    értesítést küld számára és felszólítja az extrém használat felülvizsgálatára. Az előfizető
    értesítésének tartalmaznia kell a figyelmeztetést arra, hogy ha az előfizető a forgalmazási
    szokásait a figyelmeztetés ellenére fenntartja, a Szolgáltató jogosult rendes felmondási joga
    alapján (ÁSZF 11.2.1) az előfizetői szerződést felmondani. Az extrém használat alapjául
    szolgáló forgalom-mennyiséget a felhasználói szokások figyelembe vételével a Szolgáltató
    naptári évente felülvizsgálja, de ez nem lehet az előző évinél kevesebb.
  • FrezeR
    én azt hallottam valahol, hogy 3 hónapra számolják a 150 gb-ot. vagy ez kamu lenne?
  • Zs0lt1
    kicsit tisztázzuk ezt a 150 gigás dolgot. :-)
    az a neve, hogy extreme use. havonta nem tölthetsz 150 gigánál többet, mert különben a t-online fenntartja a jogot, hogy felbontsa a szerződésedet. Sőt fel is bontják és le is csapják a netedet.
    De szvsz 150 gigát havonta leszedni elég nehéz, tehát sztem annyira nem gáz.
  • jakewyler
    ja és 3 hónap után megint nem lehet 3hónapig 150gb-nál többet letölteni???
    fontos lenne mert feltöltök elég sokat
  • Sanyix
    ha 3 hónapon keresztül eléred ezt a 150gigát, akkor kiraknak.
  • jakewyler
    hali
    van még a t-online-nál ez a 150gb???
    amúgy most ez egy hónapig nem lehet elérni,vagy több hónapig??
  • Sanyix
    A GARANTÁLT sávszélről van,szó és nem az elérhető max feltöltési sebességről :)
  • koryne
    Attól függ, mennyi a letöltési sebessége. Pl 2 megás dsl-nél 192 kbps a feltöltési sávszél.
  • Sanyix
    De nem kevesebb mint kellene, mert elvileg a minimum garantált sávszél 64kbps a feltöltésnél, ami kb 8 kbyte/sec... persze ha rendesek az üfsz-esek, akkor nem szarják le, de nem mindíg rendesek :)
  • koryne
    Ha leméri a sebességet tesztszerverrel és kevesebb, mint kellene, akkor nem fogják leszarni.