2155
Kinek milyen tapasztalata van az Axelero ADSL szolgáltatásáról?
-
#1132 én értem.
viszont ha egy vonal, amin adsl van szar, akkor hiába megy át másik szolgáltatóhoz, ott is szar lesz. max annyit ér el, hogy ugyanazt a szart olcsóbbért veszi. -
#1131 sosem értettem h a "szaron" mit értenek az emberek? -
#1130 nem emelnek csak próbálgatják.. -
#1129 Tóth István utca környékén emeltek? :)
Nálunk mikor fognak "vidéken"? -
Inquisitor #1128 Az ilyesmi általában fél nap és három nap között szokott lenni ... -
#1127 Ne örülj nagyon :D
A t-com csak stress tesztet csinál megnézi jónéhány helyen, hogy mennyire stabilok a vonalak. Rövid idő múlva vissza fog állni az eredetire.
Zmeor, Az általad említett extrém használatról pontosabban a #1102-as kommentben találsz infót.
Nem érdemes ezzel játszani egyébként, mert kifizettethetik a felmondási díjat (36000ft.) -
#1126 Nah nekem is meg lett emelve. 767k/sec a max sebesség lefele és olyan 70körül van felfelé.
Ez meddig marad valyon így?
Eredetileg max 280 volt a letöltési sebességem.
Bp. XV. KER -
#1125 valaki vmit? -
#1124 jaja.. sávszélességet emeltek a T-Online-nál..
ettől függetlenül rakás szar és drága...
egyet mondjatok meg nekem...
a hűségnyilatkozatomból van még 6 hónap....és át szeretnék menni más szolgáltatóhoz. és arra gondoltam hogy letöltöm ezt a havi 150-200 gb ot akkor elvileg felbontják velem ezt a nyilakozatot nem? részletesebben itt
ezt meg lehet csinálni? -
#1123 Ugy tunik valami lesz iden is, mert hihetetlenul megemelkedett a 2Mbites kapcsolatom sebessege.
Eredmények
Letöltési sebesség teszteredmények
Adatmennyiség: 2048 kbyte (2 097 152 byte)
Letöltési idő: 2.44 sec
Sebesség: 6714 kbit/sec (6 875 136 bit/sec)
Feltöltési sebesség teszteredmények
Adatmennyiség: 2048 kbyte (2 097 152 byte)
Letöltési idő: 48.17 sec
Sebesség: 340 kbit/sec (348 160 bit/sec)
-
#1122 én megvárom míg végetér a hűségnyilatkozatom...
utána megyek gts datanet hez -
#1121 hát kikapcsolniuk nincs mit, de ha majd egy behajtó cég megkeres akkor ne lepődj meg :DDD -
#1120 LOL már 1,5 hónapja tvnetem van, miután t-onlineről váltottam :) erre küldtek, először egy 9700 ft-s számlát (1 havidíj), júliusra (4-én váltódtam át tvnetre). Aztán most küldtek egy -8700 ft-s számlát, és egyenleg =~960 ft, de mellette ott egy felszolítás, hogy 9750 ft-s számlám van és ki kell egyenlítenem :D. IDIÓTÁK intézik a t-online számla ügyeit, erre ennyit tudok mondani :) amúgy ha 9700 ha 960 ft akkor sem lesz kifizetve :) már nincs mit kikapcsolniuk :D ráadásul az elengedő nyilatkozaton (t-online által aláírva), ott van, hogy számlatartozása nincs :D -
#1119 most váltok -
#1118 nekem is t-online -om van egy nagy rakás s*az...
ekszternetponthuakirály (Y)
kölönbség:
téonlájn 3mbit/s os net: 17 000
ekszternetponthu 3mbit/s os net (ugynaaz fullra): 10 900
JAAAAAA
akkor hogyisvanez? -
#1117 jah most vágom, te kilobyte-ban mondtad émmeg milobitbe :D
egyébként fibernetnek van online ügyfélszolgálata, ahol szinte bármit el tudzs intézni? van napi 24 órás telefonos műszaki segítség? és még sorolhatnám? -
#1116 lol nekem 2048/224 datanet 10168-ért
nna melyik a gazdaságosabb? -
#1115 Szar T-online!!!!
Nekem Fibernet van 256/64 és teljesen korlátlan. Havonta 4000 Ft.
Semmi bajom vele. -
#1114 bekaphatod köcsög. -
#1113 akkor mikor jösz szopni babám? :* -
#1112 háát vannak kivételek :DD
nna jó viccet félretéve, a t-online belső faxkezelő-nyilvántartó rendszere úgy szar ahogy van.
Egyébként egyet tudni kell a t-online-os telefonos ügyfélszolgálati emberkékről:
Bár a bunkó fos t-online-nál dolgoznak és reprezentálják a cégüket, de mindegyiknek arany lelkük van, ha te rendes vagy velük, ők is rendesek és segítőkészek veled, arról meg hogy a fent említett céges belső rendszerek éppen nem működnek, arról ők tehetnek a legkevésbé, ezért szopnak ők egyébként is eleget ;-) -
Hay #1111 Ya, tényleg, lezárva a történetet: júl. 25-én 1234-et hívom (számlázókat), hogy vajh' mé' nem kaptam meg még a módosított számlát... Válasz: 23-án (ez is vasárnap...) elküldték, pár napon belül meg kell kapjam. 27-én megkaptam, összeg rendben.
VÉGRE, nincs semmi közöm a T-Online-hoz!!! És nem is lesz... -
Hay #1110 Ennyire ezért nem egyszerű, lásd esetem: #1074 -
#1109 Nem kell utánuk rohangálni, beküldesz faxon egy lemondási nyilatkozatot és kész :-) -
#1108 azt hiszem,félre értettél... én nem várom el,hogy kinyalják a seggem...de ha le akarom mondani az internetet,mert c@rok,akkor legalább ne keljen utánuk rohangálnom 1 hónapig... -
#1107 háát szvsz változott, de továbbras sem fognak egy lakossági dsl-es ügyfélnek sem segget nyalni :-)))))) -
#1106 Sziasztok...
szeptemberben lejár a jelenlegi szerződésem az invitellel [nem fikázni,itt ez van itthon!!!!] ... régen volt axeleros szerződésem,de nagyon rosszak voltak vele a tapasztalataim...
Ide csak kitelepített irodájuk volt,hogy lopják a helyi rendszertől az embereket... az iroda kb fél évig műkődőtt,majd utána sehol semmi... amikor az ügyfélszolgálatnál érdeklődtünk,hogy hol tudnánk elérni a szerződés megszüntetését [meghatározott idő után,ami 1 év volt],akkor az volt a válasz,hogy menjünk el fehérvárra... Ezután még egy hónapig ment a huzavona,úgyanis a jelenlegi szolgáltatomtól addig nem jöttek el bekötni,ameddig nem kaptak visszaigazolást az akkor még Axelero-tól,az internet megszünetetéséről...
Arról érdeklődnék,hogy változott-e már vmit a hozzáállás a felhasználók fele...vagy még mindig magasról tesznek az emberre,akitől a pénzt kapják... -
#1105 ok:) -
#1104 tehát tulképp az előző év legnagyobb adatforgalmú 3 hónapjánaknak az átlaga nem lehet több, mint 150 giga. a hangsúly az átlagon van.szal tulképp mindketten jól tudtuk :-)))) -
#1103 köszönöm szépen,akkor 3 hónapig nem töltök le 150gb-ot.Amúgy már most 1éve van ugyanaz a csomagom. -
#1102 bocsi, rosszul tudtam. tényleg 3 hónap.
itt a szöveg az ászf-ből:
Extrém használat:
Abban az esetben, ha a forgalomfüggetlen elszámolású csomagra előfizető forgalmazott
adatmennyisége az előző 12 hónap legnagyobb forgalmú 3 hónapjának átlagában 150
Gigabyte forgalmi mennyiséget meghaladja, erről a Szolgáltató a következő hónapban email
értesítést küld számára és felszólítja az extrém használat felülvizsgálatára. Az előfizető
értesítésének tartalmaznia kell a figyelmeztetést arra, hogy ha az előfizető a forgalmazási
szokásait a figyelmeztetés ellenére fenntartja, a Szolgáltató jogosult rendes felmondási joga
alapján (ÁSZF 11.2.1) az előfizetői szerződést felmondani. Az extrém használat alapjául
szolgáló forgalom-mennyiséget a felhasználói szokások figyelembe vételével a Szolgáltató
naptári évente felülvizsgálja, de ez nem lehet az előző évinél kevesebb. -
#1101 én azt hallottam valahol, hogy 3 hónapra számolják a 150 gb-ot. vagy ez kamu lenne? -
#1100 kicsit tisztázzuk ezt a 150 gigás dolgot. :-)
az a neve, hogy extreme use. havonta nem tölthetsz 150 gigánál többet, mert különben a t-online fenntartja a jogot, hogy felbontsa a szerződésedet. Sőt fel is bontják és le is csapják a netedet.
De szvsz 150 gigát havonta leszedni elég nehéz, tehát sztem annyira nem gáz. -
#1099 ja és 3 hónap után megint nem lehet 3hónapig 150gb-nál többet letölteni???
fontos lenne mert feltöltök elég sokat -
#1098 ha 3 hónapon keresztül eléred ezt a 150gigát, akkor kiraknak. -
#1097 hali
van még a t-online-nál ez a 150gb???
amúgy most ez egy hónapig nem lehet elérni,vagy több hónapig??
-
#1096 A GARANTÁLT sávszélről van,szó és nem az elérhető max feltöltési sebességről :) -
#1095 Attól függ, mennyi a letöltési sebessége. Pl 2 megás dsl-nél 192 kbps a feltöltési sávszél. -
#1094 De nem kevesebb mint kellene, mert elvileg a minimum garantált sávszél 64kbps a feltöltésnél, ami kb 8 kbyte/sec... persze ha rendesek az üfsz-esek, akkor nem szarják le, de nem mindíg rendesek :) -
#1093 Ha leméri a sebességet tesztszerverrel és kevesebb, mint kellene, akkor nem fogják leszarni.