T-Online ADSL tapasztalatok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem tegnapelõtt volt 230-as pingem, egész nap.
Ha nyomtam egy tracertet akkor Gyõrig még csak normális volt, de onnan tovább bárhova 220-230.
De szerencsére tegnapra visszatért a normálisra megint. Bár ez a normális is lehetne kevesebb, a 30-50 közötti pingnél el tudnék képzelni jobbat is.
Sanyix
Nemis szólnak. Mér szólnának? Felhasználó le van sz@rva, ha már fizetett.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Shep
Hát egyenlõre nem szóltak, írtam nekik mailt arra se reagálnak, mindenesetre ha 1-2 héten belül nem javul meg megyek másik szolgáltatóhoz.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Alien
Nekem most nem megy a terminal, mirõl szól a cikk?

Serpa
lehet nálatok már elkezdték

Shep
mondom, hogy nem az a baj, hanem hogy folyamatosan ingadozik, 30-as ping tized mp alatt már 170 aztán vissza ez így játszhatatlan, próbáldd ki, olyan mintha még egy letöltést futtatnál játék alatt.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Sanyix
Nemá 470kbit nemelég játékra? <#idiota> A legtöbb játék még 128kbiten is megy simán 😊 kivéve a flashpoint.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Shep
Kb. egy hete folyamatosan ingadozik a sávszélességem, tizedmásodpercrõl tizedmásodpercre változik hol 1024+ hol meg 470, így totál lehetetlen játszani, másnál is van ilyen, vagy csak itt felénk van gond?

Talán sántít a példa, de mi történik, ha egy céllövöldében elkezded poénra lelõni a kiállított nyereményeket? (Most azon kívül, hogy esetleg összevernek, ha nem hagyod abba.) Valamennyire hasonlít a dolog a T-Online ügyre. Megteheted, hogy "kifosztod" a céllövöldést? Esetleg a céllövöldés "eláll a szóban megkötött szerzõdéstõl"? Hogy van ez? Mégegyszer: jogilag, nem furkósbot taktikát alkalmazva.

akyyy
hehe<#ravasz1><#ravasz1><#ravasz1>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Egy hétig nem voltam itthon, de most elképedtem a hír hallatán.
Fõleg hogy T-online-os vagyok.

Ebben az a szép, hogy Téged nem vonhatnak felelõsségre egy személyben, hiszen ez csoportosan elkövetett DOS, mert hiszen egymagadban nem szegsz meg semmit azzal, hogy letöltesz, ellenben a csoporttal szemben esetlegesen lehetne valamiféle szankciót indítani. Kérdés, hogy mekkora a részvétel? Ha mondjuk egy ezreléke az elõfizetõi tábornak, akkor nem kétséges, hogy könnyedén szankcionálható. Ha viszont százalékos, uram bocsá, két számjegyû százalékos a részvétel (azért ez nem valószínû, hogy bekövetkezzen) akkor "nagy gáz" lenne retorziókat alkalmazni. De azt hiszem egy jó üzletember amúgy sem arra utazik, hogy fodrokat keltsen a vizen, hanem hogy szépen csendben dõljön a lóvé. ("hanem hogy" esetén is kell vesszõ a "hogy" elé vazze?)

ui.: Hogy a viharba bizonyítják, hogy Te részt vettél a DOS akcióban, ha nem a kijelölt 2GB-s fájlt töltöd, hanem valami egyéb cuccot a netrõl? Ezen a ponton szerte is foszlik a vád alappillére, nincs jogász, aki errõl meggyõzi a t. bíróságot.

http://www.t-online.hu/dokumentumok/toh_aszf.pdf
itt a teljes.
"11.2.4. I. A Szolgáltató az elõfizetõi szerzõdés megszegése esetén az elõfizetõi szerzõdést 15 napos határidõvel a fenti feltételek szerint felmondhatja, ha a) az elõfizetõi akadályozza vagy veszélyezteti a Szolgáltató hálózatának rendeltetésszerû mûködését, és az Elõfizetõ ezt a szerzõdésszegést a jogkövetkezményekre figyelmeztetõ értesítését követõ 3 napon belül sem szünteti meg."
részlet a szerzödésbõl
sztem ok csak azt szeretnek, hogy te is tolts, tok mindegy mit es honnet, csak terheld a rendszert.
ez csak egy lehetoseg, hoyg toluk szedd azt a 2GB os filet. de sztem, ha online tvt nezel, vagy radiozol teljes savszellel az ugyanolyan jo.

Sanyix
Aha ebbe sem leszek benne, túlnagy fájlt kéne letölteni 😊 nincs 2 giga helyem.

Serpa
Enternet.
Király kis cég nagy külföldi sávszélles és cool rendelkezési rátával.

Ti melyik céget javasoljátok a T-Online helyett Budapesten? Gondoltam átállok valami másra.

Sanyix
Nekemis elég lenne egy 512-es letöltés, de feltöltésnek 256 kéne 😞

sõt, megjelenik a kiesésmentes szolgaltatovaltas lehetosege. aug 15 tol az externetnel is.
na addig meg kibirom, aztan megyek oda jo kis prepaid 512 re.

(nekem az ar a fontos, nem a sebesseg )

PLackó
tvnet olcsóbb volt még pár hete.

GanXstaZoleeWrk
+áfa

GanXstaZolee#2709

Sanyix
Aztaq de olcsó, asszem ez lesz a következõ szolgáltatóm 😊

Jól teszi, meg is érdemli a matáv.

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

GanXstaZoleeWrk

GanXstaZolee#2709

GanXstaZoleeWrk
Az Externet sajnálatosnak tartja a T-Online diszkriminatív lépését saját elõfizetõivel szemben. Minden olyan T-Online elõfizetõnek, akinek a szolgáltató 'túlzott' letöltés miatt felmondott, egy hónap ingyenes, valóban korlátlan ADSL elõfizetést ajánl fel. A kedvezmény igénybevételéhez a T-Online valós szerzõdésszámra vonatkozó felmondólevelének másolatát kell eljuttatni ügyfélszolgálatunkra faxon

Valaki mar hasznot is huz belölle 😄D

GanXstaZolee#2709

CodeRed
Maximum a Juszt Laci mûsorában bízhatsz....talán Õ az aki merni fogja bevállalni remélhetõleg.

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

CodeRed
Bárcsak úgy lenne....de hidd el...egyik fõmûsoridõs híradóban sem lesz benne...

Ha kiveri valaki a balhét, akkor már igen. 😊 Lesz hírértéke.

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

CodeRed
És tudjátok mi ebben az egészben a leggusztustalanabb?Hogy errõl egyik tv hírmûsora sem fog beszámolni.

A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.

Banyapapa
Ugyis váltani akartam, mert lejárt a hüségszerzödés😛

GanXstaZoleeWrk
Én csak azt nem értem hogy ha ilyen a hozzáállás akkor hogy a rákbaképzelik el az online dvd-nezest stb, stb. 1 fasz miatt aki ezt kitalalta megint rabaszik a rozsaszin kocsog ceg.

GanXstaZolee#2709

Sajnos. De jó lenne.

Sir Quno Jedi
nemvalószínû...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

<#eljen> Ez a korrekt eljárás. Remélem az összes ügyfele otthagyja a matávot és jól csõdbe megy.

Sir Quno Jedi
Én már lemondtam az Axeleromat, mielõtt T-buznyák lett volna belõle. Most végre nincs otthon szélessávom. DE az tény, hogy a 30-40 giga könnyen összejött nekem is (még anno 384kbps-en is !!!). Szal. minek a nagy sávszél, ha nem tudod használni semmire...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Banyapapa
Nem is oda mentem. 😊 De az eljárás felháborító, lehet hogy a többi is vérszemet kap ha látják nincs bünti, és leépíti azokat akik használni is akarják a pénzükért a netet, nem csak tejelni a semmiért. Ezért veszélyes hagyni.

[NST]Cifu
Szvsz nincs semmi probléma - nem a T-Online-hoz kell menni. Én is generálok havi 100+ Giga adatforgalmat, mégse lázadoztak eddig érte az Interware-nél.

Bár az is igaz, hogy lehetséges, ezután ez lesz a trendi - aki túl sokat töltöget, azt kitessékelik.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

A szerzõdésszegés Magyarországon is szerzõdésszegés. Az más kérdés hogy itt a tré-online lefizeti a bíróságot, és nem kap büntit, de ez már a korrupció kérdése, nem a jogé.

ibrik
Nem kibicség.
A többi fibernetes is megmondhatja (meg akkor már a chellosok is), hogy a kábelnet sem mindig "fenékig tejfel".

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

ibrik
Neked is ugyanazt mondom, amit Zsoldosnak:
Nézz már körül, hol vagy!
Hiába nyomorogtok rajta, hogy bezzeg "nyugateuropaban" meg, hogy az usa-ban így meg úgy...
Magyarországon vagytok, itt így van - sajnos - és kész.
Tenni tudtok ellene?
Hát persze, hogy nem...

Mégegyszer mondom: én egyik szolgáltatót sem vettem a védelmembe - nem tudom, hol olvastátok.
Az nem védelem, ha annyiban egyetértek azzal, ha valaki (vagy valakik) sokmilliós veszteséget okoznak nekem, akkot jobb megszabadulni tõlük.
Ennyi.

Sir Quno Jedi
"A kibicnek semmi sem drága !"

ibrik
Senki sem védi.
Egyszerû tényekrõl beszéltem, ráadásul fibernetes vagyok... <#mf2>
Még vezetékes telefonom sincs...

Remélem jól megb.ssza a gvh meg egyebek ezt a <#kocsog> tré-onlájnt. Én ugyan nem vagyok elõfizetõjük, de az eljárásuk igen felháborító. Az usa-ban ezért már milliárdos pereket akasztottak volna a nyakukba szerzõdésszegésért, szándékos megtévesztésért, és pengethetnének 1000-rel.

<#eljen>

Sir Quno Jedi
Szerintem meg az hülye, aki MO. legnyereségesebb cégét védi a "genya" felhasználókkal szemben !!!