2155
Kinek milyen tapasztalata van az Axelero ADSL szolgáltatásáról?
-
#1172 a végállomástól 3 megálló 57-essel :D -
Thanatos #1171 kövezz meg de lövésem nicns merre van a petőfi kulturház :DDDD nem járok ilyen helyekre :P én a végállomástol kifle lakok :) -
#1170 Émmeg Kaposvár, és Enternetes vagyok -
#1169 Émmeg Hüvösvölgy. A központ ott van a Petőfi kulturház mellett nem sokkal. -
Thanatos #1168 hidegkut :/ -
#1167 Thanatos, merre lax a 2. kerben?
Én hűvösvölgyben lakom, kb 5-600 méterre a központtól. Most mértem sebességteszten és a fele sebességet mérte. Állítólag előbb tesztelgetik a vonalat és utánna feltolják. Szal valszeg nemsokára várható erre az emelés. -
#1166 3. kerben semmi, bár másik fórumon írták hogy az árpád híd közelében a lakótelepeken emeltek, ami furcsa, mert én a kerület másik végén lakom, de a dslam amihez csatlakozok az pont ezeken a lakótelepeken van... -
Thanatos #1165 2. ker szintén semmi :) bár amilyen pehcem van ált leeht nekem nem is leszs nagyon több msotaninál, lövésem sincs hol van a központ :P -
#1164 2.kerületben még szintén semmi :( -
#1163 IX. kerületben eddig semmi -
#1162 Tegnap pont január közepe volt :D
Egyébként asszem így szólt a közlemény, hogy: január 15-február 28. -
#1161 Háát a sajtó közlemény szerint január közepétől az első negyedév végéig fog megtörténni országszerte az emeelés, szal sztem várhatunk egy picit, de jó ötlet, hogy irogassa mindenki, mikor merre mi a változás!
Én Bp II. ker, nincs még emelés. -
#1160 Miskolc --> nálunk ma még nem. -
#1159 Valakinek gyorsabb lett már a net? -
#1158 nekem is vol régen bajomde csak teszteltek és azért -
#1157 húúú te tudhatsz valamit ;-D -
#1156 Ha délben hívtátok őket, akkor kb még 63 órájuk van a hiba elhárítására, u.is az hivatalosan 72 órán _belül_ van meg. Ilyenkor megy a vonalvizsgálat-kérés tcom felé, ők sem igen szokták elkapkodni a dolgot. -
#1155 nekünk 2 hete van ez, hogy leáll a net! van amikor pár percre, van amikor órákra, van amikor 1 napra is! most 1 napja nincs netünk, csak úgy, hogy kb 5 percig van, aztán megszakad 10 percre, vagy több órára! felhívtuk őket kb délben, azt mondták megnézik...most nem sokára este 8, és még mindíg semmi javulás! az egyik pillanatban még 100%-osan működik, aztán 1 pillanat múlva meg totálisan lehal...ja, és Bp. III ker. -
#1154 Actel
Én kb 3 honapja valtottam, és nem bántam meg. Feleannyiból megvan a net mint eddig és ugyanakkora a sebesség meg minden. -
exodite #1153 Kösz a válaszokat, megpróbálkozom az enternettel... -
#1152 t-comé már szinte minden -
#1151 enternet jó, de ha lehal a t-online, akkor lehal ez is. -
izb #1150 ezt a sebességet kicsit benézted......
Enternetről csak lativuszokban tudok nyilatkozni,cool... -
exodite #1149 Üdv
Nemrég járt le a hűségszerződésem a t-online felé, és azon gondolkozom, hogy érdemes lenne-e átmennem másik szolgáltatóhoz, mivel elég rossz tapasztalatokat szereztem az eddigivel. Elméletben 100 Mbps sebességű csomagom van, de gyakorlatban ennek a sávszélességnek felét-negyedét szokták biztosítani, nem is beszélve az állandó leállásokról - múlt héten pl. egy napig nem volt netem (vidéken lakok, állítólag valami probléma van errefelé a t-online hálózatával). Szerintetek lenne-e értelme szolgáltatót váltani, és ha igen, melyiket javasolnátok? Én speciel az Enternetre gondoltam, a Dunawebről elég rosszakat hallottam, mást pedig nem ismerek. Előre is kösz a segítséget. -
#1148 ehh én tegnap előtt reggel emeltek, elmentem melozni és mire hazaértem már visszaállították :((
BP 2ker. -
tbundy #1147 ennyi volt :( -
#1146 nekem ma egész d.u. nem volt netem... 15 ker -
#1145 Nekem már visszaállt normálisra :( -
tbundy #1144 szombathelyen is tesztelnek szerencsére 2M/196@5M/320kbit (nekem csak ennyi, haveroknak 6M/384 körüli) -
#1143 van valaki akinek a 15. ker ben akadozik a netelérése?
szal néha van néha nincs? -
#1142 létezik. meg kell venni a 2000ft-tal drágább csomagot. bár az is számol, de legalább korlátlan ;-) -
#1141 de ez csak a 15. kerületben van...
nemhiszem hogy vidéken is tesztelik -
#1140 hát az én szempontomból most még szerencse :) -
#1139 sajnos csak ideiglenes
lásdd: #1134 -
#1138 hát éppen ezért gondolom, hogy ezeket a sávszéleket már nemnagyon tudják hova növelni. pedig jólenne egy újabb duplázás :DD -
#1137 megkaptuk a tieteket kölcsönbe -
#1136 hát ez lol! nektek pesten emelik a sávszél, itt meg csökkentik? Nekem vidéken 2mbitről 700kbitre csökkent a sávszél :DDD (pár havernak szintúgy, vkinek pl. 60kbitre) -
#1135 Létezik vmi hack, hogy ne számláljon adatforgalat? A kábelnetlight felhasználók tudják miről van szó:D
-
#1134 T-Online fórumából: [ [url=http://pohly.adatpark.hu/cgi-bin/forum/viewthread.php?tid=1028&repi=228]klikk[/url] ]
Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Magyar Telekom a hálózati kapacitások vizsgálata érdekében a hálózatában terheléses tesztet végez.
A terheléses teszt Budapesten István, Újpest és Pesthidegkút,
vidéken Szombathely aggregációs központokhoz tartozó ADSL előfizetőket, összesen mintegy 17.000 előfizetőt érint.
A teszt 2006. november 2-án 06:00 órától - 2006. november 14-én 22:00 óráig tart (időtartama 13 nap).
A teszt során az egyes előfizetőknél néhány perces leállás várható. -
#1133 Nemtom hol van az az utca. :)
Én a IV. kerülethez nagyon közel lakok. Tehát IV. ker és XV. ker határa.
IV. kerületi haveroknak is emeltek :P