2155
Kinek milyen tapasztalata van az Axelero ADSL szolgáltatásáról?
  • Zs0lt1
    a végállomástól 3 megálló 57-essel :D
  • Thanatos
    kövezz meg de lövésem nicns merre van a petőfi kulturház :DDDD nem járok ilyen helyekre :P én a végállomástol kifle lakok :)
  • czky
    Émmeg Kaposvár, és Enternetes vagyok
  • Zs0lt1
    Émmeg Hüvösvölgy. A központ ott van a Petőfi kulturház mellett nem sokkal.
  • Thanatos
    hidegkut :/
  • Zs0lt1
    Thanatos, merre lax a 2. kerben?
    Én hűvösvölgyben lakom, kb 5-600 méterre a központtól. Most mértem sebességteszten és a fele sebességet mérte. Állítólag előbb tesztelgetik a vonalat és utánna feltolják. Szal valszeg nemsokára várható erre az emelés.
  • Sanyix
    3. kerben semmi, bár másik fórumon írták hogy az árpád híd közelében a lakótelepeken emeltek, ami furcsa, mert én a kerület másik végén lakom, de a dslam amihez csatlakozok az pont ezeken a lakótelepeken van...
  • Thanatos
    2. ker szintén semmi :) bár amilyen pehcem van ált leeht nekem nem is leszs nagyon több msotaninál, lövésem sincs hol van a központ :P
  • wander01
    2.kerületben még szintén semmi :(
  • B@dsector
    IX. kerületben eddig semmi
  • mycso
    Tegnap pont január közepe volt :D
    Egyébként asszem így szólt a közlemény, hogy: január 15-február 28.
  • Zs0lt1
    Háát a sajtó közlemény szerint január közepétől az első negyedév végéig fog megtörténni országszerte az emeelés, szal sztem várhatunk egy picit, de jó ötlet, hogy irogassa mindenki, mikor merre mi a változás!
    Én Bp II. ker, nincs még emelés.
  • mycso
    Miskolc --> nálunk ma még nem.
  • TothLaci
    Valakinek gyorsabb lett már a net?
  • zmeor
    nekem is vol régen bajomde csak teszteltek és azért
  • Zs0lt1
    húúú te tudhatsz valamit ;-D
  • koryne
    Ha délben hívtátok őket, akkor kb még 63 órájuk van a hiba elhárítására, u.is az hivatalosan 72 órán _belül_ van meg. Ilyenkor megy a vonalvizsgálat-kérés tcom felé, ők sem igen szokták elkapkodni a dolgot.
  • DJ Skyline
    nekünk 2 hete van ez, hogy leáll a net! van amikor pár percre, van amikor órákra, van amikor 1 napra is! most 1 napja nincs netünk, csak úgy, hogy kb 5 percig van, aztán megszakad 10 percre, vagy több órára! felhívtuk őket kb délben, azt mondták megnézik...most nem sokára este 8, és még mindíg semmi javulás! az egyik pillanatban még 100%-osan működik, aztán 1 pillanat múlva meg totálisan lehal...ja, és Bp. III ker.
  • Crazyn
    Actel
    Én kb 3 honapja valtottam, és nem bántam meg. Feleannyiból megvan a net mint eddig és ugyanakkora a sebesség meg minden.
  • exodite
    Kösz a válaszokat, megpróbálkozom az enternettel...
  • zmeor
    t-comé már szinte minden
  • bazza
    enternet jó, de ha lehal a t-online, akkor lehal ez is.
  • izb
    ezt a sebességet kicsit benézted......
    Enternetről csak lativuszokban tudok nyilatkozni,cool...
  • exodite
    Üdv

Nemrég járt le a hűségszerződésem a t-online felé, és azon gondolkozom, hogy érdemes lenne-e átmennem másik szolgáltatóhoz, mivel elég rossz tapasztalatokat szereztem az eddigivel. Elméletben 100 Mbps sebességű csomagom van, de gyakorlatban ennek a sávszélességnek felét-negyedét szokták biztosítani, nem is beszélve az állandó leállásokról - múlt héten pl. egy napig nem volt netem (vidéken lakok, állítólag valami probléma van errefelé a t-online hálózatával). Szerintetek lenne-e értelme szolgáltatót váltani, és ha igen, melyiket javasolnátok? Én speciel az Enternetre gondoltam, a Dunawebről elég rosszakat hallottam, mást pedig nem ismerek. Előre is kösz a segítséget.
  • Zs0lt1
    ehh én tegnap előtt reggel emeltek, elmentem melozni és mire hazaértem már visszaállították :((
    BP 2ker.
  • tbundy
    ennyi volt :(
  • zmeor
    nekem ma egész d.u. nem volt netem... 15 ker
  • Sland
    Nekem már visszaállt normálisra :(
  • tbundy
    szombathelyen is tesztelnek szerencsére 2M/196@5M/320kbit (nekem csak ennyi, haveroknak 6M/384 körüli)
  • zmeor
    van valaki akinek a 15. ker ben akadozik a netelérése?

szal néha van néha nincs?
  • Zs0lt1
    létezik. meg kell venni a 2000ft-tal drágább csomagot. bár az is számol, de legalább korlátlan ;-)
  • zmeor
    de ez csak a 15. kerületben van...
    nemhiszem hogy vidéken is tesztelik
  • bazza
    hát az én szempontomból most még szerencse :)
  • zmeor
    sajnos csak ideiglenes

lásdd: #1134
  • bazza
    hát éppen ezért gondolom, hogy ezeket a sávszéleket már nemnagyon tudják hova növelni. pedig jólenne egy újabb duplázás :DD
  • zmeor
    megkaptuk a tieteket kölcsönbe
  • bazza
    hát ez lol! nektek pesten emelik a sávszél, itt meg csökkentik? Nekem vidéken 2mbitről 700kbitre csökkent a sávszél :DDD (pár havernak szintúgy, vkinek pl. 60kbitre)
  • DaemoonHunter
    Létezik vmi hack, hogy ne számláljon adatforgalat? A kábelnetlight felhasználók tudják miről van szó:D
  • jAsOn VoOrHeEs
    T-Online fórumából: [ [url=http://pohly.adatpark.hu/cgi-bin/forum/viewthread.php?tid=1028&repi=228]klikk[/url] ]

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Magyar Telekom a hálózati kapacitások vizsgálata érdekében a hálózatában terheléses tesztet végez.

A terheléses teszt Budapesten István, Újpest és Pesthidegkút,
    vidéken Szombathely aggregációs központokhoz tartozó ADSL előfizetőket, összesen mintegy 17.000 előfizetőt érint.

A teszt 2006. november 2-án 06:00 órától - 2006. november 14-én 22:00 óráig tart (időtartama 13 nap).
    A teszt során az egyes előfizetőknél néhány perces leállás várható.
  • Sland
    Nemtom hol van az az utca. :)
    Én a IV. kerülethez nagyon közel lakok. Tehát IV. ker és XV. ker határa.
    IV. kerületi haveroknak is emeltek :P