T-Online ADSL tapasztalatok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mostantól 1Mbites vonalom 4 Mbites lett, nagyon király teker mint állat.

Hely: B.A.Z. megye egy kis község a határ szélén 😊, úgy látszik keletrõl kezdik.

[NST]Cifu
Egy kis böffenet, hátha más is okul belõle:

Vala egy ADSL elérésem, ami már megélt két sávszélességemelést (jelenleg elvileg 8Mbites). Viszont volt vele egy nem is olyan kis problémám. Szakadozott. A jelenség az volt, hogy az adatfolyam megszakadt, noha a kapcsolat élt tovább a windows és a modem szerint is. Csak éppen se le, se fel nem ment 1 bit sem. Egy modemrestart után újra csatlakozott a gép, de legtöbbször ekkor pár másodperc vagy perc után újra nulla adatfolyam. A probléma teljesen rapszodikusan jelentkezett, volt hogy napokig semmi gond, utána másfél napig viszont gyakorlatilag nem tudtam használni a netet. Mentek a telefonok az Interware és a T-Com felé, 4x cserélték a modemet, szûrõt, lan-kábelt, kaptam bölcs tanácsokat a TCP/IP beállításokra, de változás nem történt. Lassan egy éve küzdöttem a problémával, amikor cirka egy hete egy Interware-es helpdesk adott egy tanácsot - dugjam a telefonkábelt közvetlen a modembe, vagyis hagyjam ki a szûrõt. Csodák csodájára azóta nincs semmi problémám. Halleluja...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

czky
Tegnap néztem meg az online ügyfélszolgálatot, és az elõfizetésemre már ezt írták: 8096/480 kbit/s. Gyakorlatilag meg még mindíg 2megás. De azér ez bíztató jel! 😊

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

wander01
én 2. ker pasaréti tér mellett vagyok. innen merre van a legközelebbi központ? nem tudja véletlenül valaki?

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

leállás spec nekemse függ..., meg te 500m-re laksz tõle akkor nem csoda..., az elég gázt arra értettem hogy mekkora területet szolgál ki..., igy gondolom ezen környék fele kb modemes szinten stagnál sebességileg..., heh :/

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Zs0lt1
Hát sztem nem, nekem 3 éve stabil kapcsolatot biztosított. Akkor volt csak leállás, amikor elõre bejelentették.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

komoly? ez igy elég gáz akkor... :/

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Zs0lt1
Háát nem hiszem, mert az a központ szolgálja ki az egész hûvösvölgy, hidegkút, máriaremete, budaliget stb helyeket, azok meg elég durva távolságokra is vannak.

de amugy ez elég off itt nem? 😄DD

én 257essel járok 😛PP

Zs0lt1
a végállomástól 3 megálló 57-essel 😄

kövezz meg de lövésem nicns merre van a petõfi kulturház 😄DDD nem járok ilyen helyekre 😛 én a végállomástol kifle lakok 😊

czky
Émmeg Kaposvár, és Enternetes vagyok <#idiota><#idiota><#vigyor2><#vigyor><#nyes>

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

Zs0lt1
Émmeg Hüvösvölgy. A központ ott van a Petõfi kulturház mellett nem sokkal.

hidegkut :/

Zs0lt1
Thanatos, merre lax a 2. kerben?
Én hûvösvölgyben lakom, kb 5-600 méterre a központtól. Most mértem sebességteszten és a fele sebességet mérte. Állítólag elõbb tesztelgetik a vonalat és utánna feltolják. Szal valszeg nemsokára várható erre az emelés.

Sanyix
3. kerben semmi, bár másik fórumon írták hogy az árpád híd közelében a lakótelepeken emeltek, ami furcsa, mert én a kerület másik végén lakom, de a dslam amihez csatlakozok az pont ezeken a lakótelepeken van...

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

2. ker szintén semmi 😊 bár amilyen pehcem van ált leeht nekem nem is leszs nagyon több msotaninál, lövésem sincs hol van a központ 😛

wander01
2.kerületben még szintén semmi 😞

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

B@dsector
IX. kerületben eddig semmi
mycso
Tegnap pont január közepe volt 😄
Egyébként asszem így szólt a közlemény, hogy: január 15-február 28.

[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol

Zs0lt1
Háát a sajtó közlemény szerint január közepétõl az elsõ negyedév végéig fog megtörténni országszerte az emeelés, szal sztem várhatunk egy picit, de jó ötlet, hogy irogassa mindenki, mikor merre mi a változás!
Én Bp II. ker, nincs még emelés.

mycso
Miskolc --> nálunk ma még nem.

[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol

TothLaci
Valakinek gyorsabb lett már a net?
zmeor
nekem is vol régen bajomde csak teszteltek és azért

leszarom a konfigod...

Zs0lt1
húúú te tudhatsz valamit ;-D

koryne
Ha délben hívtátok õket, akkor kb még 63 órájuk van a hiba elhárítására, u.is az hivatalosan 72 órán _belül_ van meg. Ilyenkor megy a vonalvizsgálat-kérés tcom felé, õk sem igen szokták elkapkodni a dolgot.

Xbox Live gamertag: kilencnad

DJ Skyline
nekünk 2 hete van ez, hogy leáll a net! van amikor pár percre, van amikor órákra, van amikor 1 napra is! most 1 napja nincs netünk, csak úgy, hogy kb 5 percig van, aztán megszakad 10 percre, vagy több órára! felhívtuk õket kb délben, azt mondták megnézik...most nem sokára este 8, és még mindíg semmi javulás! az egyik pillanatban még 100%-osan mûködik, aztán 1 pillanat múlva meg totálisan lehal...ja, és Bp. III ker.

Crazyn
Actel
Én kb 3 honapja valtottam, és nem bántam meg. Feleannyiból megvan a net mint eddig és ugyanakkora a sebesség meg minden.

\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"

Kösz a válaszokat, megpróbálkozom az enternettel...
zmeor
t-comé már szinte minden

leszarom a konfigod...

bazza
enternet jó, de ha lehal a t-online, akkor lehal ez is.

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

ezt a sebességet kicsit benézted......
Enternetrõl csak lativuszokban tudok nyilatkozni,cool...

Üdv

Nemrég járt le a hûségszerzõdésem a t-online felé, és azon gondolkozom, hogy érdemes lenne-e átmennem másik szolgáltatóhoz, mivel elég rossz tapasztalatokat szereztem az eddigivel. Elméletben 100 Mbps sebességû csomagom van, de gyakorlatban ennek a sávszélességnek felét-negyedét szokták biztosítani, nem is beszélve az állandó leállásokról - múlt héten pl. egy napig nem volt netem (vidéken lakok, állítólag valami probléma van errefelé a t-online hálózatával). Szerintetek lenne-e értelme szolgáltatót váltani, és ha igen, melyiket javasolnátok? Én speciel az Enternetre gondoltam, a Dunawebrõl elég rosszakat hallottam, mást pedig nem ismerek. Elõre is kösz a segítséget.
Zs0lt1
ehh én tegnap elõtt reggel emeltek, elmentem melozni és mire hazaértem már visszaállították 😞(
BP 2ker.

ennyi volt 😞

zmeor
nekem ma egész d.u. nem volt netem... 15 ker

leszarom a konfigod...

Sland
Nekem már visszaállt normálisra 😞

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

szombathelyen is tesztelnek szerencsére 2M/196@5M/320kbit (nekem csak ennyi, haveroknak 6M/384 körüli)

zmeor
van valaki akinek a 15. ker ben akadozik a netelérése?

szal néha van néha nincs?

leszarom a konfigod...

Zs0lt1
létezik. meg kell venni a 2000ft-tal drágább csomagot. bár az is számol, de legalább korlátlan ;-)

zmeor
de ez csak a 15. kerületben van...
nemhiszem hogy vidéken is tesztelik

leszarom a konfigod...

bazza
hát az én szempontomból most még szerencse 😊

zmeor
sajnos csak ideiglenes

lásdd: #1134

leszarom a konfigod...

bazza
hát éppen ezért gondolom, hogy ezeket a sávszéleket már nemnagyon tudják hova növelni. pedig jólenne egy újabb duplázás 😄D

zmeor
megkaptuk a tieteket kölcsönbe<#vigyor4>

leszarom a konfigod...

bazza
hát ez lol! nektek pesten emelik a sávszél, itt meg csökkentik? Nekem vidéken 2mbitrõl 700kbitre csökkent a sávszél 😄DD (pár havernak szintúgy, vkinek pl. 60kbitre)

DaemoonHunter
Létezik vmi hack, hogy ne számláljon adatforgalat? A kábelnetlight felhasználók tudják mirõl van szó😄

jAsOn VoOrHeEs
T-Online fórumából: [ klikk ]

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Magyar Telekom a hálózati kapacitások vizsgálata érdekében a hálózatában terheléses tesztet végez.

A terheléses teszt Budapesten István, Újpest és Pesthidegkút,
vidéken Szombathely aggregációs központokhoz tartozó ADSL elõfizetõket, összesen mintegy 17.000 elõfizetõt érint.

A teszt 2006. november 2-án 06:00 órától - 2006. november 14-én 22:00 óráig tart (idõtartama 13 nap).
A teszt során az egyes elõfizetõknél néhány perces leállás várható.

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Sland
Nemtom hol van az az utca. 😊
Én a IV. kerülethez nagyon közel lakok. Tehát IV. ker és XV. ker határa.
IV. kerületi haveroknak is emeltek 😛

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!