T-Online ADSL tapasztalatok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hely: B.A.Z. megye egy kis község a határ szélén 😊, úgy látszik keletrõl kezdik.
Vala egy ADSL elérésem, ami már megélt két sávszélességemelést (jelenleg elvileg 8Mbites). Viszont volt vele egy nem is olyan kis problémám. Szakadozott. A jelenség az volt, hogy az adatfolyam megszakadt, noha a kapcsolat élt tovább a windows és a modem szerint is. Csak éppen se le, se fel nem ment 1 bit sem. Egy modemrestart után újra csatlakozott a gép, de legtöbbször ekkor pár másodperc vagy perc után újra nulla adatfolyam. A probléma teljesen rapszodikusan jelentkezett, volt hogy napokig semmi gond, utána másfél napig viszont gyakorlatilag nem tudtam használni a netet. Mentek a telefonok az Interware és a T-Com felé, 4x cserélték a modemet, szûrõt, lan-kábelt, kaptam bölcs tanácsokat a TCP/IP beállításokra, de változás nem történt. Lassan egy éve küzdöttem a problémával, amikor cirka egy hete egy Interware-es helpdesk adott egy tanácsot - dugjam a telefonkábelt közvetlen a modembe, vagyis hagyjam ki a szûrõt. Csodák csodájára azóta nincs semmi problémám. Halleluja...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
Én hûvösvölgyben lakom, kb 5-600 méterre a központtól. Most mértem sebességteszten és a fele sebességet mérte. Állítólag elõbb tesztelgetik a vonalat és utánna feltolják. Szal valszeg nemsokára várható erre az emelés.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
Egyébként asszem így szólt a közlemény, hogy: január 15-február 28.
[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol
Én Bp II. ker, nincs még emelés.
Xbox Live gamertag: kilencnad
Én kb 3 honapja valtottam, és nem bántam meg. Feleannyiból megvan a net mint eddig és ugyanakkora a sebesség meg minden.
\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"
Enternetrõl csak lativuszokban tudok nyilatkozni,cool...
Nemrég járt le a hûségszerzõdésem a t-online felé, és azon gondolkozom, hogy érdemes lenne-e átmennem másik szolgáltatóhoz, mivel elég rossz tapasztalatokat szereztem az eddigivel. Elméletben 100 Mbps sebességû csomagom van, de gyakorlatban ennek a sávszélességnek felét-negyedét szokták biztosítani, nem is beszélve az állandó leállásokról - múlt héten pl. egy napig nem volt netem (vidéken lakok, állítólag valami probléma van errefelé a t-online hálózatával). Szerintetek lenne-e értelme szolgáltatót váltani, és ha igen, melyiket javasolnátok? Én speciel az Enternetre gondoltam, a Dunawebrõl elég rosszakat hallottam, mást pedig nem ismerek. Elõre is kösz a segítséget.
BP 2ker.
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
szal néha van néha nincs?
leszarom a konfigod...
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Magyar Telekom a hálózati kapacitások vizsgálata érdekében a hálózatában terheléses tesztet végez.
A terheléses teszt Budapesten István, Újpest és Pesthidegkút,
vidéken Szombathely aggregációs központokhoz tartozó ADSL elõfizetõket, összesen mintegy 17.000 elõfizetõt érint.
A teszt 2006. november 2-án 06:00 órától - 2006. november 14-én 22:00 óráig tart (idõtartama 13 nap).
A teszt során az egyes elõfizetõknél néhány perces leállás várható.
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century