2155
Kinek milyen tapasztalata van az Axelero ADSL szolgáltatásáról?
  • jimbo5
    Óóóóóó hát aranyos levelet kaptam ma! A T-Com műszaki akadállyal magyarázza semmittevését.. Marha jó. Csak tudnám mi változott június közepe óta, mert akkor kijött az egész brigád ásóstól. Mikor tavasszal megrendeltem a T-Com vonalat, akkor is azt mondták hogy augusztusig biztos lehetetlen műszakilag bekötni, erre jönnek június első felében. Most megint zöld utat kapott, csak telefon nélkül, de így már nem kellek. Bravó!
  • jimbo5
    Szia ZsirosKenyer! Sikerült beszélned az illetékes személy(ekk)el?
  • jimbo5
    Nagyon köszi még 1x!
  • ZsirosKenyer
    múltkor nem tudtam beszélni azzal a személlyel aki intézte volna (szabi miatt). Hétfőn megint felhívom majd őket hogy egyátalán a miniproject-et elkezdték-e.
  • jimbo5
    Na ma kb. 2,5 órán át van még esély arra hogy jön a T-Com. De nem hinném.. Zsíroskenyér, ugye a T-Com tisztában van vele hogy ásni kell az utcában előttünk, mert földben megy a vezeték? A múltkor is úgy jött ki két szervízes (az is volt már vagy 3 hete..), hogy már keresték azt a kábelvéget amit köthetnek tovább a lakáson belülre. Szóval először ásás, aztán a kötözgetés tovább. ÉS persze köszi a múltkori segítséged, biztos nem rajtad múlik hogy mikor jönnek, te megpróbáltad.
  • Zs0lt1
    saját magam tapasztaltam, hogy pontos. ekkora nagy eltérés szinte tuti, hogy nem lehet.
  • grebber
    Egy oylan kérdésem lenne hogy a t-online ügyfélszolgálaton belüli forgalmi adatok mennyire pontosak??

Mert haverom megnézte sajátját mondta max 30gb-ot szedett le de az oldal 70GB-ot ír!
  • jimbo5
    Jó nehezen telnek ezek a napok... De hátha holnap arra ébredek már hogy ássák a gödröt a T-Com kábelhez az utcán.
  • Zs0lt1
    a t-online-hoz minden további nélkül be tudsz telefonálni. 24 órás műszaki ügyelet van. ha egyébként sebességproblémát tapasztalsz, akkor mérd le a sebességet mielőtt telefonálsz, mert ők is úgyis azt fogják mondani. jah és a t-com sebességmérőjén mérj!
  • UnknownAsshole
    Tapasztalt valaki sebesség csökkenést ? Akárhonnan töltök akármilyen böngészővel iletve letöltő progival max 30-50kb/s a letöltési sebességem :(
    Már tegnap este óta és természetesen hétvégén amikor betelefonálni se tudok
  • jimbo5
    Jogos..
  • Thanatos
    nem mivel up+down-rol votl szó, olvasni tudni kéne...
    ergo ha pl otrrentezel és onnan szeretnéd a 149gigát lerángatni máris ráfáztál mert od akell a kemény up is...
  • jimbo5
    Ezek alapján akkor ha havi 149 GB-ot tölt le valaki mint T-Online-os, akkor az teljesen biztonságos.
  • ZsirosKenyer
    augusztus 28.-tól érvényes ÁSZF szerint, ha a forgalmad (up+down)az előző 12 hónap legnagyobb forgalmú 3 hónapjának átlagában 150 Gigabyte forgalmi mennyiséget meghaladja akkor felmondhatják veled a szerződést.
  • icecave
    Sziasztok!

Én már boldog tulaja vagyok a 4 MBites t-online netnek.
    Épp néztem, egy hét alatt sikerült összehoznom 40 giga letöltést. Eszembe jutott, hogy régen a t-online szépen felbontotta a szerződéseket, aki sokat forgalmaz...
    Ugye ez most már nincs igy?
    Nehogy itt megfigyeljenek, vagy vami és eccer csak 2 Mbit legyen, majd 1, stb...
  • jimbo5
    Nagyon köszi!!!! Egyszer legyen benn az a kábel..
  • ZsirosKenyer
    jól is teszik a sürgethetik, ugyanis az első megrendelés leadást elcseszték..megnéztem. Visszaküldtük nekik hibajavításra, de ezzel elment 3 hét, szóval ezért csúszik ennyit az egész. Beszéltem a szerelőkkel jöv. hét elején ha minden jól megy mennek, bár a többségük nyaral.
  • jimbo5
    Na kaptam választ az Interware-től, meg lett sürgetve az ügy. Remélem jövő héten már jó netem lesz!
  • Zs0lt1
    ha 10 percenként szinkront veszt, akkor az nem modem hiba, hanem a vonal hibája. más tipusú modemmel lehet nem 10 percenként fog szinkront veszteni, hanem 20-30. de mindenképpen szakadozni fog.
    Azt még megpróbálhatod, ahogy a #1354-ban említette Koryne, hogy a bejövő vonalra rákötöd a modemet és a telefon(oka)t kihúzod a dugóból. Ha akkor is szakadozik, tutkó vonalhiba. Ha akkor már nem szakadozik, akkor szűrő probléma. amit cca 500ft-ért lehet venni bármelyik t-pontban.
  • jimbo5
    Köszi, elküldtem adataim!
  • air12
    Nekem is hasonló a problem csak nekem egyáltalán nem jön be ezzel a modemmel már kicserélték egy ugyanolynara de azzal sem megy, de egy más tipusu modemmel jó...
    és a D-Link 360R pedig ami nálam nem mükiszik az meg megy havernál...:S
  • ZsirosKenyer
    Várhatsz is rá.
    A T-Comnál kirúgták a szerelők 2/3-át, a maradék melót meg átadták alvállalkozónak, ahol kezdőket alkalmaznak minimálbérért. Én nap mint nap kapcsolatban vagyok velük és nem értenek szarhoz sem.

Ha gondolod privibe írd meg a neved illetve a címet ahová kérted a bekötést és holnap melóban ránézek.
  • attis33
    5 hónapja van internetem D-Link 360R modem 10percenként kiesik a szinkronból, 3-szor lett cserélve de mindig ugyan erre a tipusra cserélik ki . mit lehetne csinálni? mert ez igy használhatatlan. azt tanácsolták vegyek egy mássik tipusut saját költségen.
  • jimbo5
    Még nem jött a T-Com a vezetéket bekötni.. Már ellepte a por a D-Link dobozát.. Laza 1,5 hónapja várok, az Interware 45 nap bekötési határideje is közeledik.
  • ZsirosKenyer
    4 Mbit az MAXIMÁLIS feltöltési sebesség, úgyhogy törődj bele ha lassabb..
  • icecave
    JAhh, ahogy észrevettem az 4 Mbit kicsit érdekes...
    Pár nap alatt eddig ugye jött a "warázs" és ilyen 360-390k a max... nagyon néhe felmegy 410-re...
    Elég érdekes... Mert fél megával kellene jönni.
    Nálatok hogy van?

t-online...
  • icecave
    NA, ügyfélszolgálat lett belőle, máris minden okés...
  • jimbo5
    Látszik hogy nem vagyok T-Online "felhasználó".
  • Zs0lt1
    ha t-online előfizető vagy akkor nem kell regisztrálnod.
    ha a levélben megadott jelszó nem stimmel, hívd az 1234-et és kapsz új jelszót.
  • jimbo5
    Én úgy látom ott regisztrálni kell. Lent írja hogy: "megteheti itt".
  • icecave
    Sziasztok!

Jajj, hát nem megjött a cumó dél körül? Boldog vagyok :)
    Be is izzitottam a dolgokat, max. amivel jött az "adat", azt 450k, de az is csak egy pillanatig volt :(
    Kérdés: a t-online online ügyfélszolgálat belépéshez az netes hozzáférésemhez kapott emilcimem, és jelszavam kell? Mert az nem müxik...
  • icecave
    Hehh, tegnap szóltak, hogy ma valamikor hozza DHL...
    Ennyit a 72 órás kiszállításról.
    Na, remélem, tényleg hozzák, és no para baker :)
  • jimbo5
    Nálam meg fordítva van.. Interware-es lennék, de még nincs behozva a telefonvonal amin lesz. De már 3 hete megkaptam az Interware-es "szereld magad" csomagot, csak hova kötnöm nincs.. Jöhetne minél hamarabb a T-Com..
  • icecave
    Azért kiváncsi vagyok, melyik futárszolgálat nyomatja igy... Szombaton átadták nekik a cuccot, felhivtam t-online. Azt mondták 72 óra alatt max kihozzák.
    Ugye a munkanapok számitanak, szal akkoris lejár holnap a 72 óra. Csak akkor leszek ideges, ha holnap sem csörög a mobil... :D
  • ZsirosKenyer
    így van..ez "szereld magad" csomag, tehát neked kell majd üzembehelyezni - de egyszerű lesz.
  • icecave
    Köszi, csak azt hittem, kell vmi előkonfig a modemhez. De akkor már gyárilag "hülyebiztosra" va állítva.
  • jimbo5
    Gondolom lesz hozzá összeszerelési útmutatú (bár amúgy sem nehéz ), majd mikor az megvan, a Hálózati kapcsolatokban a bal oldali menüben Új kapcsolat létrehozása. Ott jelszavat meg felhasználónevet igénylő internetkapcsolatot állítasz be (adatok a szerződésben).
  • icecave
    Sziasztok, ismét kérdezek.

Előző választ is köszönöm!

Szóval, t-online azt mondta, hogy aktiva a kapcsolatom, de a modemet csak holnap hozza a futár.
    De Ő csak odaadja, és kész? Nem állitják be ilyenkor vagy valami?
    Hanem modem kicsomagol, és konfigoljam?
  • jimbo5
    Köszönöm szépen a felvilágosítást!
  • Zs0lt1
    D-Link DSL 360R -> ilyen modemet kapsz.
    A Huawei modem az egy fasza kis modem.
    Sztem te az Askey-re gondoltál.