T-Online ADSL tapasztalatok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carlos HUN
namár most nálam is csökent 850 k helyet 650 re most per pill 200 ra leesett mindegy hétfön hivom öket és ha nem csinálják meg buktak egy ügyfelet ennyi

Sland
130giga letöltésem van 2007.10.08 és 2007.11.08 között.
Kicsit sokat töltöttem most, máskor sosincs ennyi.
Létezik hogy a nagy adatforgalom miatt csökkent most a letöltési sebességem? eddig 750 volt a max és most már "csak" 600 a max amivel tölteni tudok.
Nem szokott a T-online küldeni valami levelet, ha túl soknak találja a letöltött adatmennyiséget?

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

psg5
na de hogy csak 5mega?
igaz most már várom a válaszukat erre a problémára remélem reagálnak.

F.K.T.

Sanyix
Nem lehet. 8 megának reklámozott net soha nem lesz 8 mega.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

psg5
Bár érdekes most a t-online teszten beállítottam, hogy nagyobb adatcsomagot teszteljen úgy már ot is csak 5797kbiteljött.
Most akkor lehet reklamálni? 8Megának kénelennie.

F.K.T.

psg5
üdv!

Miért lehet:
T-online sebességtesztelõoldalán :tesztt-online
8355kbit/sec el jön a net vagyismegvan a 8mega,de a speedtest.net-en csak 5670kbit/sec vagyis csak 5mega..Miért?

F.K.T.

Most megint turheto, a packetloss ugyszolvan eltunt, de nem hinnem, hogy hosszutavra berendezkedhetek. Vhogy sejtem, hogy par heten bellul ismet jon a lag/packetloss hullam.

\"Genyo Kapitany nem kegyelmez!\"

Ugyanez. Kisebb konszolidáció után pár napja totál szar az egész.

Ismet tiszta lag minden estenkent. ~120ms grat. Koszi T-Online. Buktam 2 meccset is. Igazan kiraly. Eljen....

Nekem most kb egy-masfel hete normalis erzteket vett fel ismet a pingem napkozben is. Egy-ket kissebb p/l rohamtol es pingugralastol eltekintve turheto a net. (Mit nem adnek en a fastpath-ert.)

Egyebkent mindig is esport-nak, vagy cybersport-nak hivtak/hivjak jobb helyeken.

Hi!Hasonlo a problémám mint a #1439, de nekem eleinte, kb elsõ két hónapba nem volt semmi gond ment szépen multis játékoknál de azóta folyamatosan akad. Itt is a vonallal lehet a baj?(externet-1mb/sec)

Futattam Ad-Aware legújabb 2007-et és avast!-ot is. Semmi találat egy két cookien kívül.

Sanyix
Hát ha 20 perc után szökik fel a ping, akkor spyware, vírus.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Ja így van. 😊 Csak szépen fogalmaztam.

Jaffa 2843
szar a trékom vonal ez a helyzet.. és mivel majdhogynem övé az egész telefonhálozat sz@rik bele, hogy milyen a netünk/pingünk...

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

kockulást ma már e-sportnak hivják? nem semmi 😄

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Hello. Furcsa problémám van. Alig 1 hete kötötték be az internetet hozzánk. A csomag a T-Home dupla 4M-es változata. Tehát telefonnal jön. A net sebességével nincsen bajom, nem sokta elérni a max-ot de korrekt. Igen ám, de a ping értékem... 😞 Azért zavar fõleg, mert akítvan e-sportolok Cod2-vel. Eleinte annyi volt, hogy a normális ping 20 perc játék utánf elszökött és nem nagyon akart helyreállni. Már ez is zavart, de ami msot van... A szerverre kapcsolódás után nem megy le 999 (a játékban a max.) érték alá, ha nagy nehezen mégis 350 alá soha!!! Így pedig képtelenség játszani. Namost márpeidg nekem elsõsorban erre kell a net. Infok: XII. kerület, SpeedTouch 706/780, kábelt cseréltem, slotot cseréltem, nem segített egyik sem. Érdekesség, hogy a szobatársamnak nincs iylen problémája, bár õ nem játszik sokat, nem biztos hogy mérvadó az. Az ég világons emmi ötletem nincsen, úgyhogy szívesen fogadok mindenféle tanácsot. Jó lenne ha minnél hamarabb megoldódna a problémám.

Zs0lt1
régen azért nem volt ilyen gond, mert kissebb volt a sévszélességed. van egy adott vonal, ha az túl messze van a központtól és megemelik a sávszélt olyan magasra, hogy azt a vonal már nem birja el, akkor csinálja a szakadozásokat, a szinkron eldobásokat. erre egyetlen gyors gyógyír van, a sávszél csökkentés. lassabb gyógyír az, hogy a tékom fejleszti a hálózatát :-)
de az nem mostanában lesz 😄

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Sziasztok!

Az lenne a problémám hogy szakadozik a net,mindig este.Volt kinn egy faszi és azt mondta messze vagyunk a központtól.De régen ilyen baj nem volt!
Nem lehet valami más a hiba?

(A telefonon van a net,és a telefonkábel nem a föld alatt megy?)
Köszi

Hat ez kiraly. Mindenesetre erdekes dolog ez, mert eddig en nem tapasztaltam hasonlo nagysagu problemat, par felnapos lag es p/l-en kivul. Szoval vminek kellett tortennie. Orommel fogadnek egy valaszemail-t a napokkal ezelotti kerdeseimre, mert most mar nem is valaszolnak.

Zs0lt1
srácok, van egy rossz hírem. GYMS megyében magyarországon a legrosszabb a DSL hálózat. Ha a tékom fejleszt a vonalain akkor jobb lesz. minden idõ kérdése.

Ma beszeltem egy sraccal, hogy Gyorben a T-Kabel is ilyen szar mar vagy egy honapja. Igaz, neki csak 36-40-es pingje volt delutan 2-kor, mig nekem akkor mar 46-48. 5-6 ora fele magyar szerveren (ahol alap 16-20 korul van a pingem ugy, hogy ocsem wow-ozik mellette, meg msn, irc, egyeb), 130-as volt a pingem, de stabilan. Most ugyanoda 94-es. Szoval no comment. Egyebkent nagyon erdekelne, hogy ugy megis, ezzel mi lesz? Tegnapi emailemre meg mindig semmi valasz btw.

Zsolt1964
2napos hiba után 4!!!!nappal küldtek emilt hogy még dõlgoznak a hibán!! no comment<#csodalk>

SapphireHD4890VaporX1GB,AMDPhenom9950X4AM2BlackEdition,CorsairPSU520HX,KingstonHyperX4096Mb1066,GigabyteGAMA790GPDS4H 250GBSamsungSataHDD,SamsungSHD162,TtakeM9,SBX-FIGamer,VistaUltimateSp264bit

Jaffa 2843
ugyanez a szitu velem is (Gyõr-Moson-Sopron megye szintén)... sávszél emeléstöl biztos nemlehet mer mint mondtad az régebben volt ez a laggos dolog pedig egészen ujkeletü.. kb 1 honapja van ez...
hallottam már kapuváriaktol, györiektöl, és szinte a suliba mindenki panaszkodik hogy szal a vonal mostanság...

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

Nekem ugyanez a problemam egy en is GYMS-megyeben lakom. Tobb embertol is hallottam mar ezt. Gyakorlatilag nap kozben hasznalhatatlan a tonline vonal internetes jatekra. Kb 52-88-as ping belfoldi szerverekre. A problema ugyanugy fenn all az adsl@test bejelentkezes alatt, mint normalisan. A tesztszervert megpingeltettem es ugyanakkora a ping, mint barhova mashova. Ez kb egy honapja megy. Hetekkel ezelott jeleztem mar a tonline helpdesknek a problemat, de csak a formaemaileket kuldik folyamatosan, hogy csinaljak tracert-et az origo.hu-ra. Megcsinaltam, elkuldom az eredmenyt, erre jon a formaemail, hogy csinaljak savszelessegmerest (amit egyszer mar megcsinaltam). Erre beragtam, irtam nekik, hogy ez mi, erre kaptam egy mail-t, hogy "Sajnos, egy ADSL internet kapcsolat esetében a különbözõ szerverekrõl érkezõ válaszidõkre a szolgáltató nem tud garanciát vállalni." + bla-bla. Most kerdezem en, ez milyen szolgaltatas? Mert nem csak engem erint, hanem fel gyms-megyet, es eddig ugy nezem, hogy sz@rt se tesznek az ugyben. Igaz a kezdeti 100-130-asrol leesett 60-90 korulre a napkozbeni ping, de ez meg messze nem jatszhato. Okes, vastagon tesznek ra, hogy en jatszom, de ez is a szolgaltatas resze, es az eddigi masfel ev alatt elo sem fordult ilyesmi, hogy magas ping lett volna. Nem a savszelessegemeles fuggvenye, mert az mar fel eve megvolt es ez csak kb egy honapja jott elo, hogy szivunk napkozben. A problema tehat nem egyedi, nem csak egy kis reszt erint, hanem eleg sok embert, es nem mi generaljuk a hibat, hanem a szolgaltato. Szal kezdek mocskosul beragni, kuldozgetem a maileket, csak semmit se tortenik.

Zsolt1964
t-online ADSL-tesztszerver. az ott mért adatokra hivatkozva tudsz reklamálni. nézd meg!

SapphireHD4890VaporX1GB,AMDPhenom9950X4AM2BlackEdition,CorsairPSU520HX,KingstonHyperX4096Mb1066,GigabyteGAMA790GPDS4H 250GBSamsungSataHDD,SamsungSHD162,TtakeM9,SBX-FIGamer,VistaUltimateSp264bit

Zsolt1964
azért t-online is adja magát! 2 napig nem volt net idõben beszóltunk,érdeklõdtek nem e mi variáltunk. persze nem,rá 1 nappal rájöttek hogy õk a hunyók valami átalakitás miatt, úgyhogy nehezen de minden megy újra persze a 2nap kiesést ugyanúgy ki kell csengetni

Szasztok.Van egy elég régóta húzódó netes gondom:t-com területen az invitel a szolgáltatóm.1megás a netem.Elvileg...De valójában annyira ingadozik a sebességem,hogy szar az egész.A t-com részérõl volt vonalvizsgálat többszõr,portcsere.Részükrõl minden ok,azt állították.És tényleg:a sógor gépén,meg a faszién,aki modemet cserélni jött ki,ment minimális ingadozással a net.Azóta új windows is lett felrakva.....Hát mi a bánat lehet a baja a gépemmel?????????Alaplapi hálókarival tolom.

Jaffa 2843
látom nem érted.... mondom hogy az egész faluban mindenkinek magas a pingje, és a környékben többen is panaszkodtak hogy kaki a vonal

Zs0lt1
azt, hogy te milyen játékot futtatsz azt a téonlájn leszarja. arról nem is beszélve, hogy az nem 100%, hogy szolgáltató oldali hiba. próbáld meg pingelni mondjuk az oprigo.hu-t -t kapcsolóval és várj kb 2 percet. ha ott is látszik a magas ping akkor érdemes a tékom sebességtesztet lefuttatni. ha ott azt látod, hogy minden ok, akkor nézz körül a gépednél, futtass virus és spyware szkent.

Jaffa 2843
üdv

az lenne a kérdésem hogy, mostanában eléggé laggol a neten való játék a kis falucskámban mindenkinek, és azt szeretném kérdezni hogy ezt lehet jelezni valahogy a t-online-nak, hogy javítsák ki a dolgot, vagy azzal nemfoglalkoznak hogy a játék nemmegy rendesen? <#help>

Kenoby
Oké, meglesem majd meló után, elõre is köszi.

Zs0lt1
az h rossz dns cimek vannak beállítva a hálókártyában már ha nem rutert használ.
a hálókari tulajdonságainál kell megnézni a tcp/ip protokoll-ra duplakatt. ha minden automatikusra van állítva akkor jo. ha rutere van akkor meg ezt a dns cimeket állítsa be t-online-os hálózatban:
84.2.44.1
84.2.46.1

Kenoby
Holnap kipróbálom nála ezeket, de a névfeloldás az mi? A tûzfalat kikapcsolva is kipróbáltuk de úgysem ment.

koryne
Pingetni tudtok (domain-re és ip-re)? Ha domainre nem megy, ip-re igen, akkor névfeloldás. Ha egyikre sem, tûzfal.
110-es port miatt nem tud megjeleníteni weboldalakat?! Kiváncsi lennék, ezt melyik mondta 😄

Xbox Live gamertag: kilencnad

Kenoby
Tudom nem ide vág ez a problem, de hátha tudtok segiteni.
Havernak Realtek-es hálókari van a gépében, ADSL kapcsolat létrehozva ugy ahogy kell. Rákapcsolódik a netre, meg is van, és itt kezdõdik a problem. Semmit nem tud csinálni, a Messenger nem tud bejelentkezni, a Firefox illetve az IE azt irja ki hogy nincs kapcsolat a kiszolgálóval. Felhivta a T-Online-osokat akik azt mondták hogy valszeg virusa van és tegyen fel virusirtót illetve a 110-es port le van tiltva azért nem tud megjeleniteni a böngészõ semmilyen oldalt. És hogy aki ért a géphez az 2 perc alatt ezt beállitja, hát nekünk nem jött össze. Tehát elvileg kapcsolat van, de gyakorlatban használhatatlan. Windows tûzfal állitgatásával is próbálkoztunk, de semmi.
Ha tudtok megoldást akkor irjatok lécci.

Az lesz.Köszi.

Zs0lt1
próbálj kérni vmi havertól kölcsönbe másik hálókarit ezt meg tiltsd le a bioszban és próbáld meg úgy.

Nálam azóta többszõr kimérték a vonalat,portot cseréltek a t-comosok.Tegnap jött egy inviteles csoki,kicserélte a modemet.(Mondjuk sokminden nem változott.)A lényeg:Realtek RTL8139/810x Family Fast Ethernet kari van integrálva Gigabyte alaplapra.Szal aszongyátok ennek a hálókarinak a hibája okozhatja,amit leírtam a 1410-es hszólásomban?A Sógór gépén jól megy a net, a tnapi inviteles csokker laptopján szintén.Amúgy külön hálókariban milyet érdemes venni?Fajta,pl.

Nekünk is ilyen "emelt" 1Mbit van másik szolgáltatónál, de T-com területen. Zsír ugyan ilyen, csak elmúlt 2 hétben még annál is sokkal lasabb mint amit írtál. Csakhogy ezért nem lehet szólni nekik, ugyanis a szerzõdésben a minimum van megadva és nem a maximum! Az meg valami 128K, ami 16Kbyte/sec. 😞

Nem alaplapié is. Nekünk melóhelyen egyik gépben van olyan hálókártya, hogy ha megzizzen, akkor a 100Mbitbõl kemény 0,1Mbit lesz a gép részérõl, de a belsõ háló is leesik a feébe 1MBit körülire. Most egy guberált 10Mbites van benne, mer' az mûködik. Szóval nem csak integráltnál lehet. De lehet akár a hírhedt hibás HW tûzfalas dologtól is, ha NF4 chipset hajtja a hálót.

Zs0lt1
persze.

Egy kérdés:alaplapi hálókártya bármilyen hibája lassíthatja a netet?

jimbo5
Ezzel amúgy mi is a baj? Ez egy 4 Mbites netnél elég jó eredmény! <#rolleyes>

Asus P8H67-M PRO / Intel Core i5 2400 (4 x 3.1GHz) 6MB / Corsair 8GB XMS3 PC3-10666 1333MHz (2x4GB) / VTX3D ATI Radeon HD 6950 2 GB

zee82
Sziasztok! Nekem egy sajnálatos tapasztalatom van a szolgáltatóval:
a számlázásuk egyszerüen borzalmas! Volt egy hónap, hogy nem számláztak ki semmit aztán a következõ hónapban duplán számláztak ki! Egybõl felment a pump, aztán hívtam az ügyfélszolgálatot és mondták, hogy írjak e-mailt, a válaszukat azóta is kapom, de a dubla számlát azóta már befizettem! Viszont egyelõnye van, 4mbit/s a sebességem amit rendeltem, de átlagban 520-al töltök, úgyhogy van elõnye meg hátránya is!

Sziasztok.Ugy jártam a T-Com területen lévõ Inviteles,elõbb 512es,majd a "sávszélemelés"utáni1megás adsl-emmel,hogy ment gond nélkül.Az esetek 99%-ában megvolt az 1mega.Aztán vmit basztattak rajta,és azóta 99%-ban nincs meg az 1mega.Azelõtt tölthettem bárhonnan,mérhettem a sebességet Inviteles,speedtest.net-es sebmérõvel,megvolt az 1mega.Most?A 130KB/sec helyett 50-80kB/seccel mászik ez a szar!!Bejelentettem,2szer is.Elõszõr:"megvizsgáltuk a vonalat,és sajna ennyit tud a vonal.".Másodszor:t-comos gyerek kijött,központban megnézte,aztán telon megkédezett vmi atyaistenüket:"összeáll a vonal 1megával"?Aszongya a faszi neki a teflonba:ja-ja.Állítólag ritka az ilyen jó minõségû vonal.De a sebesség ugyanugy csak döcög.Na,mondom mérek a t-com tesztszarverén is:ott is csak 6-700,esetleg 800kbit/sec!!!Ez mi a f*sztól lehet???A gépet megnéztem Nod-dal,AdAware-el,AVG Antispywre-el,Panda Totalscan-nal.SEMMI.Akkor most mi van?????????????Hmm?

Zs0lt1
ez a mérés minden csak nem hiteles. ha benyaltál vmi virust vany spyware-t akkor az lassítja a netedet. használd a t-com sebesség tesztet, az hiteles.

UnknownAsshole
Már nagyon kezd elegem lenni!
3 hete bejelentettem a T-onál h lassult a netem. És nemtudok tölteni, csak 10-20 vagy max 30kb/s-al és esténként még többel netalántál maxal. (1Mbit-es | 128kb/s)
Aztmondták, hogy intézkednek csináltattak velem sebességmérést, stb.. stb.. az mondták majd küldenek sms-es értesitést ha megjavult, erre rá 2 nap mulva jött egy ilyen hogy szives türelmét mert több idöbe telhet megjavitani. azóta eltelt ez a 2-3 hét és SEMMI!
elvileg 72 óra az átfutási idõ vagy mi, de ez a 3 hét már nemsemmi. ami a legfontosabb hogy ilyen internetkapcsoltaért nemleszek hajlandó fizetni 6ezer forintot. akki ebben egy kis infot tudna adni az irjon.
Banyapapa
jaaa.
akkor tied olyan leeht mint az enyém,ergo nálad a max 8 mega nem jön ki (mint nálam se).

Én is vagy 4 éve még axeleroval kezdtem 512/nemtomennyi is😊.

bár beprobálkozhacc telefonon ügyfélszolgálatnál.
Vaaaagy a modemet ki-be kapcsolod,utána meglesed javul-e.

Mert ha igy marad,simán visszalépnék a kisebb fizetésü csomagra,ha ugyse tudják a 8 megást adni,se a le,se a feltöltésel

"Akkor van": 😊