2155
Kinek milyen tapasztalata van az Axelero ADSL szolgáltatásáról?
  • bertino
    csak megfordult a fejemben :D
  • Thanatos
    naná hogy hagyják, miért basznák ki ha jól csinálja a dolgát?
  • bertino
    jo, csak engem speciel az érdekelt, hogy kibaszták-e a reklámért felelős emberkét, vagy hagyták a helyén ?
  • Thanatos
    ez sima matematika, hiába basszák meg 75 millára , ha csak 76 millát keresnek az átveréssel (és valszeg nem csak ennyit ekrestek rajta hanem többet) akkor már megérte nekik a birás ellenére is, ennyi :)
  • bertino
    na megbaszták a magyar telekomot 75 millára, vicc.

sirko ilyenkor nálatok vmi reklámkért felelős vezetőt nem penderítenek ki a helyről ? vagy a felsőbb vezetői csak megveregetik a vállát, hogy ejnye bejnye, legközelebb jobban figyelj ?

hogy működik ez a trékomnál ?
  • sirko
    jaigen halokartya is lehet mondjuk igaz.kosz kollega :D
  • Zs0lt1
    lehet h hálókari hiba, én inkább arra gyanakodnék, havertül kérd kölcsön a hálókártyáját és próbáld azzal.
    de tegyél szűrőt is mert nem hiába adják xD
  • sirko
    http://t-online.hu
  • sirko
    akkor ez a hiba, tegyel ele.
  • SzocsA
    zalában tud valaki jó szolgáltatót?
    kanizsa környékén!
  • Icebarney
    Ja bocsi, azt elfeljtettem írni, hogy szűrő nélkül használom :)
  • sirko
    elso korven probald ki szuro nelkul. az lesz a szar.
  • Icebarney
    Az adsl led nem alszik ki, mikor megszakad. Ha csak 150-160nal töltök lefele, akkor nem megy el, csak ha nagyobb sebességgel jön adat, akkor szakad 20 mb-onként. A modemmel lesz a gond?
  • sirko
    nezd meg szuro nelkul, meg h mindenhol van e szuro, amikor megszakad figyeld a modemet, ha az adsl led is kialszik, akkor hivd az ugyfelszolgatot, mert mas lesz a baj. ha nem alaszik el nalad van a gixer, elso korben nezd meg a szuro nelkul (telefonkabel kozvetlen a modembe) meg egy modem reset sem at (megforditod a kis kor aakul bemelyedest 10mp -ig nyomod folyamatosan, miga power-en kivul az osszes tobbi led el nem alszik egy pillanatra.) amugy erdemes megnzni, nem e azonos gyakorisaggal bont mert akkor lehet hardweres hiba is.
  • Icebarney
    Sziasztok! Szerintetek mi okozhatja azt, hogy 20-30 mb-onként megszakad a net?
  • Jim79
    - még mindig fenntartom, h irodai szinten rossz..
    - tisztában vagyok vele, h ő csak egy eszköz, de én meg öreg vagyok és rosszak az idegeim és szeretem, ha a miért-re értelmes választ kapok, főleg egy olyantól, akinek ez a dolga
    - nem csatlakoztam fel sehol, lemondtam annak bekötését is egy hónap után. Utólag belátták, h ők tévedtek és jogtalan volt a követelésük.
    - ezt lentebb vázoltam már, h az egyik oldalon földkábel elosztódobozzal, a másik oldalon meg oszlop? Milyen plusz jön még erre rá? És ne jöjjenek nekem azzal, h nem lett volna szabad vonal, mert mint írtam, a régi előfizum is abból a dobozból ment

De mindegy is, mert nem azért jöttem most ide, h bárkivel veszekedjek, úgy érzem eleget tettem annak, ami ennek a fórumnak a neve.
    Mondtam jót is rosszat is, és hidd el, ha holnap kopogtatna a T, h hoztuk a kábelt, hova kössük?? - akkor beengedném őket, h kössétek ecsém!

• Zs0lt1
    - egyinkünk sem mondta, hogy hú de kurva jók a tébirodalom rendszerei.
    - ha azt nem tudod felfogni, hogy a telefonos operátor azért van ott, hogy NEKED segítsen, és a lehetőségeihez mérten meg is teszi azt. ezek után ha te leorditod a fejét akkor csak magadat minősited.
    - egy nagy titok: a téonlájnnál a számláázás akkor idnul amikor először felcsatlakozol a felhasználóneveddel és jelszavaddal, amit csak te ismersz illetve az adatbázis. még a telefonos operátor sem tudja. tehát ha vagy olyan okos, hogy a felahsználóneveddel és a jelszavaddal felcsatlakozol a szomszédodtól vagy haverodtól, akkor ne csodálkozz.
    - az hogy te 50 méternek látsz egy távolságot, az vonali távolságnak is nem biztos hogy ugyanannyi.
  • Jaffa 2843
    hát a mai napon egész jol ment a netem, csak 1 disconnect volt :D viszont a pingem egész türhetö volt 25-60 közt :) vagy jobb lett a vonal vagy ez kivételes alkalom volt :D
  • bertino
    t-com rendszere egyértelműen hibás, a legfelső közegekben vannak gondolkodási problémák a cégnél szerintem, persze volt már erről is szó...
  • Jim79
    Még mielőtt itt vérre menne a dolog:
    1. Majd 4 évig voltam a T-Online-os. Mint írtam, teljes mértékben meg voltam vele elégedve, mint szolgáltatással, mint hibaelhárítás szintjén.
    Nem akarom fényezni, de volt, h karácsonykor jöttek ki, mert gáz volt, mindezt bejelentés után 1 nappal.
    2. Nekem ne mondjátok, h ne üvöltözzön az ember a telefonos diszpécserrel, mert pillanatnyilag neki kellene igazodni hozzám. Egyébként pár hozzászólással lejjebb említettem, h a legutóbbi lány kedves volt és oly szinten segítőkész, h masnival átkötve közölte velem a "jóhíreket"
    3. Azért, mert ti benne vagytok nyakig, nem kellene elhinnetek, h hű de faja rendszer a tietek. Kérdem én, hogy lehet az, h mo. piacvezető telekommunikációs cége nem képes 50m-rel arrébb kötni egy vonalat?? Hogy lehet az, h mo. piacvezető telekommunikációs cége számlázni kezdi a fizikailag be sem kötött vonalat??
    És hogy lehet az, hogy ha felmondok egy szolgáltatást, akkor 2 hónap elteltével még mindig nem képesek lezárni azt??
    Szerintem, mint felhasználónak, jogom van tudni, h miért fizetek. És ha jönnek egy olyan válasszal, h jaj, bocsi, elnéztük, akkor az számomra igencsak idegesítő. És ez engem minősít??

Jöhettek itt nekem technikai hablatyokkal, lövöldözhettek poénokkal egymás mellett lenézve az idetévőket.
    Attól még speciel az én szememben nem lesz jobb a rendszeretek, ha olyan jó lenne, még mindig a család tagja lennék.
    És jelentem vígan szopok a másik szolgáltatónál, mert neki sikerült 2 nap alatt az, ami nektek 5 hónapig nem. Minősítsem még??
    Inkább lőjjetek még pár humorpatront elfele...!
  • sirko
    ja hat azok nem valami furge fiuk :D
  • Zs0lt1
    gyk: lto terület=nem tékom által szolgáltatott terület.
    javaslom egyébként pl a monortel-t :D
  • sirko
    De eppen ez a baj, h nem latod/latjatok at, es ezert paraszt modjara viselkedtek pl egy ugyintezovel. Mondjuk ezzel is magatokat minosititek (nem rad ertem,bar ha te is ilyen vagy veheted magadra is :) )Kepzeld el, h te egy pek vagy egy nagy gyarban, egyik nap rossz kenyeret kapok, bemegyek es leuvoltom a fejed. Te meg kozben tudod, h nem is te vagy a szar, hanem epp tegnap volt a kenyer.ahahah nem tudom erted e mit akarok ezzel feszegetni. temeg szopj lto teruleten mas szolgaltatoval :D XD
  • Zs0lt1
  • Jim79
    Hű, köszi a magyarázatot Zsoltikám, de nem azzal volt a baj, hogy nem látom mi van, hanem azzal, h látom, h ez nem jó! Tudtál követni?
    Az írottak alapján szerintem te is benne vagy a rendszerben, ezért vagy olyan elkötelezett.
    Én nem ezt látom, sajnálom, h ezzel a lelki világodba lépek.
    További sok boldogságot frigyetekhez. :D
  • Zs0lt1

te olvasol is vagy csak nézed a betűket? Asszem lassan kéne egy házigazda ide meg faq meg ilyenek.

A téonlájntól azt kapod, hogy egyáltalán felcsatlakozhatsz az internetre. tehát authentikációt, de hogy sokan mások is megértsék hozzáférést. felhasználónevet és jelszót valamint persze a szupportot is a téonlájn adja. a tékom meg adja a vonalat és minden ezzel kapcsolatos velejáró dolgot. a szerelőt is a tékom adja, mert a téonlájnnak nincs szerelője.

tehát ha neked bajod van, akkor felhívod a 1412-t, bepötyögöd a szükséges menüpontokat majd megbeszéled a telefonos emberkével, hogy mi a probléma és ő segít neked. tulajdonképpen mit is csinál a telefonos emberke? megbeszéli veled a hiba részleteit, kérdezget összevissza dolgokat, ami nem azért van, mert nincs mit csinálnia egész nap és dumálni akar veled, hanem azért, mert az esetek döntő többségében telefonon keresztül megoldható a probléma. ha nem oldható meg telefonon keresztül a probléma, akkor felvesz egy hibabejelentést, amit továbbít a műszerészek felé. milyen műszerészek felé? a tékom műszerészei felé.
  • bertino
    nem fognak különválni, ebben hiába reménykedünk.
  • Jim79
    Na most az hagyján, ha T-Com területen más internetszolgáltatót választasz.
    Én arra gondoltam, ha T-Online-t választasz, akkor miért kell neked még a T-Commal is foglalkozni?? Rendben van, h kell hozzá a vonal, de mint az én esetem is mutatja, eggyel több kézen fut át a dolog.
    A T-Com nem kötötte be a vonalat, a T-Online meg számlázott, mert náluk úgy jelent meg, hogy él a net. Én cumizok, mert nem tudom mi van és telefonálgatok nem kevés pénzeket!
    Szerintem vonal szinten is külön kellene vállniuk..., mert a mostani egyesüléssel nem változott semmi.
  • bertino
    mit miért kerül kapcsolatba a t-commal is ?
    ha nem tudnád a t-comnak van a legnagyobb vezetékes telefon hálózata az országba és a többi szolgáltató rajtuk keresztül szolgáltat, azért
  • Jim79
    Hát rájöttem én időközben az egyik legégetőbb problémára.
    Hiába egy cég, valójában nem is.
    Az egyik kéz nem tudja, mit csinál a másik.
    A papírmunka ebből kifolyólag, míg átfut 1000 kézen és cégen, hát az hosszú. És az ember csak kapja közben a csekkeket és gondoljon amit akar.
    Miért van az, h ha megrendel az ember egy netkapcssolatot, akkor kapcsolatba kerül a T-Commal is??? Csakmert, mint egykori felhasználónak, nekem kívülről úgy látszik, hogy az információáramlás kritikán aluli a 2 egység között.
    Mondjuk mai nap sikerült beszélnek velük ismét - megint kaptam egy csekket - és a néni hangja nagyon kelemes volt, mintha egy masszázsszalonban lettem volna. Nem kellett felemelnem a hangom és végre sikerült megértettetni velem, h hogyan is állok. Jópont!!

A másik, h a szüneteltetés nem számít bele a hűségidőbe..., ma is ezt mondták.

over
  • sirko
    kiraly
  • Hay #1564
    Hi!
    Bár már 1,5 éve megszabadultam a T-Online-tól, de a mai napig idelátogatok olvasgatni.
    Jelzek néhány hozzá-hozzámszólást, talán segít néhány ide-betérőnek.
    #1044-#1055
    #1074; #1076; #1111
  • sirko
    tecsak ne kuldozgess semmit, ABUSER, SPAMMER :D
  • Zs0lt1
    akarom mondani délelőtt.
  • Zs0lt1
    szia, küldtem neked privat üzit még gélelőtt, megkaptad?
  • sirko
    tsys egy kicsit mas :)
  • sirko
    adj ugyfel azonositot, mailban mondjuk.
  • Jim79
    Talán T-systemes lenni Sirko?? Mert most kell majd kicsengetnem 34e-t....
  • sirko
    hat aszf-et megeri elolvasni mindenhol.. vegulis alairathatnak veled igy barmit.. amugy beleszamol a husegidobe.
  • bertino
    azt sem árt átolvasni