T-Online ADSL tapasztalatok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kicsit sokat töltöttem most, máskor sosincs ennyi.
Létezik hogy a nagy adatforgalom miatt csökkent most a letöltési sebességem? eddig 750 volt a max és most már "csak" 600 a max amivel tölteni tudok.
Nem szokott a T-online küldeni valami levelet, ha túl soknak találja a letöltött adatmennyiséget?
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
igaz most már várom a válaszukat erre a problémára remélem reagálnak.
F.K.T.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Most akkor lehet reklamálni? 8Megának kénelennie.
F.K.T.
Miért lehet:
T-online sebességtesztelõoldalán :tesztt-online
8355kbit/sec el jön a net vagyismegvan a 8mega,de a speedtest.net-en csak 5670kbit/sec vagyis csak 5mega..Miért?
F.K.T.
\"Genyo Kapitany nem kegyelmez!\"
Egyebkent mindig is esport-nak, vagy cybersport-nak hivtak/hivjak jobb helyeken.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
de az nem mostanában lesz 😄
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Az lenne a problémám hogy szakadozik a net,mindig este.Volt kinn egy faszi és azt mondta messze vagyunk a központtól.De régen ilyen baj nem volt!
Nem lehet valami más a hiba?
(A telefonon van a net,és a telefonkábel nem a föld alatt megy?)
Köszi
SapphireHD4890VaporX1GB,AMDPhenom9950X4AM2BlackEdition,CorsairPSU520HX,KingstonHyperX4096Mb1066,GigabyteGAMA790GPDS4H 250GBSamsungSataHDD,SamsungSHD162,TtakeM9,SBX-FIGamer,VistaUltimateSp264bit
hallottam már kapuváriaktol, györiektöl, és szinte a suliba mindenki panaszkodik hogy szal a vonal mostanság...
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
SapphireHD4890VaporX1GB,AMDPhenom9950X4AM2BlackEdition,CorsairPSU520HX,KingstonHyperX4096Mb1066,GigabyteGAMA790GPDS4H 250GBSamsungSataHDD,SamsungSHD162,TtakeM9,SBX-FIGamer,VistaUltimateSp264bit
az lenne a kérdésem hogy, mostanában eléggé laggol a neten való játék a kis falucskámban mindenkinek, és azt szeretném kérdezni hogy ezt lehet jelezni valahogy a t-online-nak, hogy javítsák ki a dolgot, vagy azzal nemfoglalkoznak hogy a játék nemmegy rendesen? <#help>#help>
a hálókari tulajdonságainál kell megnézni a tcp/ip protokoll-ra duplakatt. ha minden automatikusra van állítva akkor jo. ha rutere van akkor meg ezt a dns cimeket állítsa be t-online-os hálózatban:
84.2.44.1
84.2.46.1
110-es port miatt nem tud megjeleníteni weboldalakat?! Kiváncsi lennék, ezt melyik mondta 😄
Xbox Live gamertag: kilencnad
Havernak Realtek-es hálókari van a gépében, ADSL kapcsolat létrehozva ugy ahogy kell. Rákapcsolódik a netre, meg is van, és itt kezdõdik a problem. Semmit nem tud csinálni, a Messenger nem tud bejelentkezni, a Firefox illetve az IE azt irja ki hogy nincs kapcsolat a kiszolgálóval. Felhivta a T-Online-osokat akik azt mondták hogy valszeg virusa van és tegyen fel virusirtót illetve a 110-es port le van tiltva azért nem tud megjeleniteni a böngészõ semmilyen oldalt. És hogy aki ért a géphez az 2 perc alatt ezt beállitja, hát nekünk nem jött össze. Tehát elvileg kapcsolat van, de gyakorlatban használhatatlan. Windows tûzfal állitgatásával is próbálkoztunk, de semmi.
Ha tudtok megoldást akkor irjatok lécci.
Asus P8H67-M PRO / Intel Core i5 2400 (4 x 3.1GHz) 6MB / Corsair 8GB XMS3 PC3-10666 1333MHz (2x4GB) / VTX3D ATI Radeon HD 6950 2 GB
a számlázásuk egyszerüen borzalmas! Volt egy hónap, hogy nem számláztak ki semmit aztán a következõ hónapban duplán számláztak ki! Egybõl felment a pump, aztán hívtam az ügyfélszolgálatot és mondták, hogy írjak e-mailt, a válaszukat azóta is kapom, de a dubla számlát azóta már befizettem! Viszont egyelõnye van, 4mbit/s a sebességem amit rendeltem, de átlagban 520-al töltök, úgyhogy van elõnye meg hátránya is!
3 hete bejelentettem a T-onál h lassult a netem. És nemtudok tölteni, csak 10-20 vagy max 30kb/s-al és esténként még többel netalántál maxal. (1Mbit-es | 128kb/s)
Aztmondták, hogy intézkednek csináltattak velem sebességmérést, stb.. stb.. az mondták majd küldenek sms-es értesitést ha megjavult, erre rá 2 nap mulva jött egy ilyen hogy szives türelmét mert több idöbe telhet megjavitani. azóta eltelt ez a 2-3 hét és SEMMI!
elvileg 72 óra az átfutási idõ vagy mi, de ez a 3 hét már nemsemmi. ami a legfontosabb hogy ilyen internetkapcsoltaért nemleszek hajlandó fizetni 6ezer forintot. akki ebben egy kis infot tudna adni az irjon.
akkor tied olyan leeht mint az enyém,ergo nálad a max 8 mega nem jön ki (mint nálam se).
Én is vagy 4 éve még axeleroval kezdtem 512/nemtomennyi is😊.
bár beprobálkozhacc telefonon ügyfélszolgálatnál.
Vaaaagy a modemet ki-be kapcsolod,utána meglesed javul-e.
Mert ha igy marad,simán visszalépnék a kisebb fizetésü csomagra,ha ugyse tudják a 8 megást adni,se a le,se a feltöltésel