T-Online ADSL tapasztalatok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bár sztem minden szolgáltatónál a bérelt vonalat ajánlják éppen, értelemszerûen 😊
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
\"Minden nagyobb vagyon mogott egy sotet bun lapul\"
mert erre a problémára csak az lenne a megoldás.
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
<3 T ???
jézus, neked megártott a sok telefonálás 😄D
buek neked is ;-)
namost nekem is állandóan felezõdött a netem és olyan 200 ms umos pingem volt még anno nem t-com hanem az a becsehelyi mikronet nekem sincs más választásom.
írogattam nekik e-mailt legalább 10 et a 10. e-mailben beírtam a fõoldalon találhato max 40ms os ping lehet és meg azt ís írtam hogy perelnék erre valamit visszaírtak hogy megkezték a kivizsgálást azóta semmi válasz kb 3 hónapja. mivel nincs konkurencia akkora árat mondanak amekorát nem szégyelnek és leszarják az embereket ez van.
de az utóbbi idõben jobb lett a netem igaz mikronet így ne csodálkozzak hogy néha magas a pingem.
ez van.
egyébként azt mondják hogy még mindig kevés háztartásban van net.
mert a szolgáltatók nem akaják kiépíteni a hállózatot. nagykanizsán bagolán egyik utcában anno van intenet a másikban nincs mert kéne hozzá ezt azt csinálni amit az upc nemakar.
szóval amíg nicns konkurencia addig ne várjunk csodát.
mégvalami az upc azért fos mert állandóan küldözgeti a számlát már rég befizettem de csak elküldi hogy egyellítsem ki a számlát havonta legalább 5 ször.
péntz én a netért 6000 ft ot fizetek 1 mega más nincs ez van. ugyhogy nem hiszem hogy nincs pénz hogy pénzhiány lenne.
Az ugyfelszolgalat meg kifejezetten segitokesz volt, tonnaszamra kuldtek a formaemaileket, hogy csinaljam ezt meg azt... Hidd el, ha lenne jobb szolgaltato mar reg felmondtam volna ezt a kupac sz@rt. Nem azert vagyok tonline elofizeto, mert olyan hudejo, hanem mert nincs mas. Ez az allapot pedig igen elonyos a tonline-nak, mert nem tudok valtani, igy maradok a kupac sz@rnal, es szivom a 150-es pinget. Oruljek, hogy van netem es kussoljak. Ez igen!
\"Genyo Kapitany nem kegyelmez!\"
678.. a 678 a leg osszetetteb problema, ha kicsit ertesz hozza le tudod szurni kinek a hibaja, hogy nincs is interet, 678 lehet: halokartya hiba, kozpont oldali hiba, halokabel hiba, driver hiba, es meg nagyon sok minden mas.. maradjuk a kozpont oldali hibat. a dslamokban a portok mint minden ami elektronika tonkremegy, ez elkerulhetetlen. ha kieses van akkor mindenki tud "anyazni" (amikor szamlat kell fizetni mindenki huzza a szajat)... nos nezd nem azt mondom,hogy minden tiszta, es minden ugy megy ahogy kell mennie... de beszelgessunk arrol is, hogy hanyan nem fizetik a szamlat, es hanyan jarulnak ezzel ahoz egyre jobban es jobban, hogy azok a fejlesztesek amik a Ti erdeketek is szolgalna elmaradjanak. A masik ami esetlegesen a szolgaltato hibaja, az nem az ugyfelszolgalaton mulik. Aki ott ul, es vele vagy paraszt nem a T vel vagy paraszt, hanem azzal az emberrel aki azert van ott,hogy segitsen. Ezt kene tudomasul venni. Ne akarj egy ugyfelszolgalatosnal okosabb lenni, mert naponta egy 8 oras munkaido alatt kb 100-150 hivast vesz fel, kezel le 😊 Attol, hogy okoskodsz nem fogtok elorebb jutni, hidd el meg ha nem is ugy tunik a leg szarabb ugyintezo is jobban felkeszult, mint a felhasznalok 99.9% -a 😊 peace..
nem lehet megmagyarázni neki hogy a vonalhoz nemsok köze van a szolgáltatóknak (kivéve T), õk a vonalat csak bérlik a nagyon okos Tsektöl 😄
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
ugyanis innentõl végképp tönkretette az egész hálózatát.
egy olyan lépést vállalt be, aminek véges határai vannak.
és ezzel egy rakás ADSL szolgáltatót is jól átkúrt.
naponta körülbelül 15 hívást kap a mi szolgáltatónknál az ügyfélszolgálat, további 40et e-mailben. Ezek legnagyobb része sebességproblémás... másik része hálózathibás... ADSL jel az van, csak a 678 jön bejelentkezéskor 😊
rengeteg helyen az 1mbitet képtelenek szolgáltatni és szerinted nem a Tvel van a baj ? 😊
dehogyisnem... ha valamirõl tudom, hogy képtelenség nyujtani, akkor minek bevállalni ?
no comment
Sziasztok!
Milyen szolgáltatót ajánlotok nekem , hogy minimum 4 mbit-es legyen a letöltésem, 3 km távolságig stabilan menjen?? Mert a t-onlinenak a táv. pont határ eseten van és ezért visszaraktak 1 mbitre ami meg nagyon lassú nekem!
Nem lehetne valamit tenni , hogy a 4Mbit meglegyen??:'(
Nagyon kellene.
Mondjuk kábeleket kicserélni erõsebbre?
Mert régen nem volt baj vele, csak a nyári nagy jégesõ óta!!!
Légyszi segítsetek4
Köszönöm
Kábelos netem van (www.tarr.hu), régebben volt t-online, akkoriban írtam is ide. Szóval a tarrt hogy tudom pingelni? Mármint hogy "nekem mennyi pingem"?
de kösz hogy ilyen figyelmes vagy 😊
most hogy ezt igy kiveséztük mehet tovább a T-online/com szidása 😄
igy nézzen ki: ping origo.hu -t
pl. start->futtatás: ping origo.hu
van egy tracert nevezetü parancs, amivel meg lehet nézni hogy milyen átjárokon megy át a cuccos..
pl. dos ablak megnyit-> beirod: tracert origo.hu
kilistázza hogy milyen IPken emgy át és pingeli is..
igy pl egyböl szembetünik hogy nem pl egy játékszervernek nagy a pingje, hanem rögtön a központ felé is 100as pingel megy ki az adat
Egyébként nem értem, hogy ennyi idõ után sem tudják felfogni az emberek, hogy a téonlájn az csak a hozzáférést biztosítja, a vonalat és minden egyéb ezzel járó dolgot (szerelõ, modem, kábelek, szûrõ, dslam stb) pedig a tékom, még ha október elseje óta ismét egy cég az egész tébirodalom.
én hasonlót ISDN-nél láttam, de az máshogy volt bekötve.. ennemtom mi lehet 😄
azt nemirtad h müxik-e, szal ha nincs semmi különleges csomagotok, (pl ISDN vagy hasonlo) akkor egy korrekt fogóval csippentsd el a kötözködés elött és "csináld meg magad" 😄
Na mit szoltok hozzá? Értékeljétek! 😊
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
a 4Mbit/s internetnél a 452kb/s letöltés az jó ?
valami szoftveres hiba én per pil nemtom megmondani csak azt gépednek semmi köze ehhez 😊
Internet beálittásokban nézegesd meg milyen magas védelmi szint akkor videokártya szín beálitások , tûzfal blokolhatja még ie7 uninstall és firefox reinstall huhh téleg nemtom mitöl lehet
De se az IE7, se a Firefox nem jelenít meg bizonyos elemeket a weblapok megnyitásakor. Pl.: weblapok alapszíneit, képeket, gombokat, vagy gombfeliratokat, stb. (A flash-player és a java környezet szintén fent van és a legfrissebb) Nincs semmi piszkálva, minden szoftver alapállapotban került fel a gépre, ami ezt leszámítva tökéletesen mûködik...
Szerintetek??? Lehetséges hogy az ADSL modem szûri meg a tartalmat ilyen mértékben??? Egy D-link cuucos, amit adtak az elõfizetéshez.
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
t-online honlapján minden infot telefonszámot megtalálsz
és valszeg ott nem a kábelel van baj me ha kábel non stopba szar a net mint nálam kihivod öket és kész többet nemtok mit mondani
Szakadozik a 4 megás netem csak este de nagyon. Az lenne a kérdésem hogy ha felásnák a vezetéket meg megnéznék itt a lakásba a cuccokat ahol bejön a net meg modemet meg gépet, akkor nem múlna el a szakadozás. Mert ez amikor volt nyáron az a nagy jégesõ azóta van vele baj. Kérlek segítsetek!!
köszi