T-Online ADSL tapasztalatok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bertino
az dagasztaná a pénztárcádat, mi ? 😊
bár sztem minden szolgáltatónál a bérelt vonalat ajánlják éppen, értelemszerûen 😊

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

vagy huzass be egy berelt vonalat 😄

\"Minden nagyobb vagyon mogott egy sotet bun lapul\"

kottess kabelnetet 😄

Zs0lt1
megint whiskey? 😄

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Zs0lt1
lol bazzeg a szerelõ nem fogja neki közelebb vinni a központot 😄
mert erre a problémára csak az lenne a megoldás.

hat igen, mar be vagyok rugva irni sem tudok 😄 szal "inkabb mint,hogy telefonaljatok" vagy mi?

hja, T hd 😄 lehet kerdezni valaszolok szivesen,inkabb mint, hogy telefonaltok 😄 <#violent><#violent><#violent><#violent><#violent><#violent><#violent><#violent>

csípj el egy szerelõt és eggyez meg vele szerintem akkor többre jutsz
Jaffa 2843
t-onlineban és laggban szegény bolgod uj évet

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

bertino
t-comos vagyol ? 😊

Zs0lt1
Szeva Petya!
<3 T ???
jézus, neked megártott a sok telefonálás 😄D
buek neked is ;-)

hat igen az egy wlan teknolodzsi 😊 nekem kurva jol megy, en is a kornyeken laktam. igaz 25 meterre vagyok az anetennatol... az egy kizsakmanyolas amit az a ceg csinal igy van... lesz nemsoka dsl arra fele is 😊 ja es jegyezzetek meg, barmelyik szolgaltatonal is vagytok, a mail irasa keves a hibaelharitashoz. fel kell oket hivni, es megnezik mi a baj.. amugy a mikronetesek ott a becsehelyi ceg erdekes es vicces, en neha ha hivtam oket olyan feeling kapott el mintha a takaritonovel beszelnek 😊 azert mi ennel joval felkeszultebbek vagyunk 😊 <3 T 😄 na BUEK 😊

jo hat hibat bejelenteni csakis kizarolag a 1412 -on lehet, mivel a mailos kerdesekre valoban csak formalis valaszt kapsz. szoval telefon bejelentetted? hidd el,hogy nincs ilyen jellegu tomeges problema. tudnek rola. be kell jelenteni, kivizsgaljak, es lesz ra egy eredmeny, es akkor nem csak a forma mailokat kapod. hanem esetleg vissza is hivnak el is mondjak mi a baj. Amugy azt kapod amiert fizetsz az U csomagok arrol szolnak, h maximalis nyujthato sebesseg. van egy garantalt hatarertek, ami felett a szolgaltatonak meg a csomag valtast sem kene felajanlani a szerzodesi feltetelek szerint, amit ugye alairtal te is.. de hidd el, ha nem megy a U8 as csomagod csak 3-4 megaval, akkor vissza fogjak venni, sot a penzt is visszateritik... az elso lepes, egy hibabejelentes rogzitese, ha gondolod leirom mit kell tenned a sebessegproblemaval kapcsolatban, es ugy telefonalj be. amugy, ha nagy a pinged erdemes egy tranceroute-t csinalni, es megnezni, hogy hol is akad, mivel ez szolgaltato fuggo. lehet h nem is a szolgaltatod hibaja, hanem kivul esik a koron... na mindegy. ahahah lehet kerdezni 😊

és nem lehet õket perelni mert rábaszol pedig fizettél valamilyen szolgáltatásért amit nem kapsz meg.
namost nekem is állandóan felezõdött a netem és olyan 200 ms umos pingem volt még anno nem t-com hanem az a becsehelyi mikronet nekem sincs más választásom.
írogattam nekik e-mailt legalább 10 et a 10. e-mailben beírtam a fõoldalon találhato max 40ms os ping lehet és meg azt ís írtam hogy perelnék erre valamit visszaírtak hogy megkezték a kivizsgálást azóta semmi válasz kb 3 hónapja. mivel nincs konkurencia akkora árat mondanak amekorát nem szégyelnek és leszarják az embereket ez van.
de az utóbbi idõben jobb lett a netem igaz mikronet így ne csodálkozzak hogy néha magas a pingem.
ez van.
egyébként azt mondják hogy még mindig kevés háztartásban van net.
mert a szolgáltatók nem akaják kiépíteni a hállózatot. nagykanizsán bagolán egyik utcában anno van intenet a másikban nincs mert kéne hozzá ezt azt csinálni amit az upc nemakar.
szóval amíg nicns konkurencia addig ne várjunk csodát.

mégvalami az upc azért fos mert állandóan küldözgeti a számlát már rég befizettem de csak elküldi hogy egyellítsem ki a számlát havonta legalább 5 ször.

péntz én a netért 6000 ft ot fizetek 1 mega más nincs ez van. ugyhogy nem hiszem hogy nincs pénz hogy pénzhiány lenne.

Igen sirko, nehogymar ki merjem nyitni a szam azert, mert nem azt kapom, amiert fizetek. Mar bocsanat, de az, hogy napkozben total hasznalhatatlan a kapcsolatom barmire is a netezesen kivul, no comment. Mert ha ingyen lenne, akkor aztmondom, hogy OK, de en ezert fizetek es el is varom, hogy normalis ertekeket (16-20ms) produkaljon a kapcsolat. Jah, hogy ok ezt nem garantaljak? Bocsanat. En fizetek es kapok erte egy rakast sz@rt. Az, hogy a tcom micsinal a halozataval meg messze nem az en gondom. Egy fel megyenyi (gyms) ember meg nem elenyeszo szam. Jah es a problema nem ujkeletu, kb Aug(!) kozepe ota ez megy.
Az ugyfelszolgalat meg kifejezetten segitokesz volt, tonnaszamra kuldtek a formaemaileket, hogy csinaljam ezt meg azt... Hidd el, ha lenne jobb szolgaltato mar reg felmondtam volna ezt a kupac sz@rt. Nem azert vagyok tonline elofizeto, mert olyan hudejo, hanem mert nincs mas. Ez az allapot pedig igen elonyos a tonline-nak, mert nem tudok valtani, igy maradok a kupac sz@rnal, es szivom a 150-es pinget. Oruljek, hogy van netem es kussoljak. Ez igen!

\"Genyo Kapitany nem kegyelmez!\"

a tobb szazezer felhasznalo kozul nagyjabol egy szukebb retegnek van problemaja a sebesseggel, eleg elenyeszo szam elhiheted. szamokrol nem beszelhetek, de maradjunk annyiban, hogy a tobb szazezer T -s felhasznalo kozul nagyjabol ezres nagysagrend akinek eppen bejelentese van sebesseggel kapcsolatban. tudomasul kell venni a mostani halozatok nem birjak a szels savot minel messzeb vagy a kozponttol. a szeles savra viszont igeny van, a kozpontok,halozat ujjitasara pedig penz kene, nagyon sok penz. vannak olyan jellegu fejlesztesek amikkel sokkal jobb lesz ez a helyzet.
678.. a 678 a leg osszetetteb problema, ha kicsit ertesz hozza le tudod szurni kinek a hibaja, hogy nincs is interet, 678 lehet: halokartya hiba, kozpont oldali hiba, halokabel hiba, driver hiba, es meg nagyon sok minden mas.. maradjuk a kozpont oldali hibat. a dslamokban a portok mint minden ami elektronika tonkremegy, ez elkerulhetetlen. ha kieses van akkor mindenki tud "anyazni" (amikor szamlat kell fizetni mindenki huzza a szajat)... nos nezd nem azt mondom,hogy minden tiszta, es minden ugy megy ahogy kell mennie... de beszelgessunk arrol is, hogy hanyan nem fizetik a szamlat, es hanyan jarulnak ezzel ahoz egyre jobban es jobban, hogy azok a fejlesztesek amik a Ti erdeketek is szolgalna elmaradjanak. A masik ami esetlegesen a szolgaltato hibaja, az nem az ugyfelszolgalaton mulik. Aki ott ul, es vele vagy paraszt nem a T vel vagy paraszt, hanem azzal az emberrel aki azert van ott,hogy segitsen. Ezt kene tudomasul venni. Ne akarj egy ugyfelszolgalatosnal okosabb lenni, mert naponta egy 8 oras munkaido alatt kb 100-150 hivast vesz fel, kezel le 😊 Attol, hogy okoskodsz nem fogtok elorebb jutni, hidd el meg ha nem is ugy tunik a leg szarabb ugyintezo is jobban felkeszult, mint a felhasznalok 99.9% -a 😊 peace..

Jaffa 2843
kösz a reagálást...

nem lehet megmagyarázni neki hogy a vonalhoz nemsok köze van a szolgáltatóknak (kivéve T), õk a vonalat csak bérlik a nagyon okos Tsektöl 😄

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

bertino
nem, itt alapvetõen az a baj, hogy a trékom év elején bevállalt egy olyan sávszélességemelést, aminek semmi köze ehhez: internetszolgáltatás

ugyanis innentõl végképp tönkretette az egész hálózatát.

egy olyan lépést vállalt be, aminek véges határai vannak.

és ezzel egy rakás ADSL szolgáltatót is jól átkúrt.
naponta körülbelül 15 hívást kap a mi szolgáltatónknál az ügyfélszolgálat, további 40et e-mailben. Ezek legnagyobb része sebességproblémás... másik része hálózathibás... ADSL jel az van, csak a 678 jön bejelentkezéskor 😊
rengeteg helyen az 1mbitet képtelenek szolgáltatni és szerinted nem a Tvel van a baj ? 😊

dehogyisnem... ha valamirõl tudom, hogy képtelenség nyujtani, akkor minek bevállalni ?

no comment

jo hat menjel at masik szolgaltatohoz 😄 biztos szinvonalasabb hibaelharitast es egyebeket kapsz (ismerosom 1 het var az UPC szerelokre..) meg bizti telekom teruleten jobb lesz a szolgaltatasod masik szolgaltatonal... amugy nem a T a hiba es nem az ott dolgozok, egyszeruen szar a kiepietett halozatok 90% -a... legalabbis a nyugati szolgaltatokhoz kepest... de ez kurvara nem csak a T hibaja, hanem, h el vagyunk maradva jopar evtizeddel....

Jaffa 2843
de itt bizony a T a balf@sz, mivel ezek a dolgok pár honapja jöttek elõ, hogy napközbe 150es állando ping, meg szétkapcsolások és hasonlo idegesitö dolgok

az adsl kapcsolatok eseten nem a "szolgaltato nem birja" hanem egyszeruen messze vagy a kozponttol. lehet fikazni a T -t is de miert is? Nem vezet felre senkit, a technologia elolvashato egy csomo helyen,aki nem eppen most szallt le a kombajnrol az meg is erti mirol van szo. hat nem sokan vannak ilyenek. 😄

diszko.

bertino
teljesen mind1, milyen szolgáltató, ha a vonal nem bírja a 4 megát, akkor I.J.

Sziasztok!

Sziasztok!

Milyen szolgáltatót ajánlotok nekem , hogy minimum 4 mbit-es legyen a letöltésem, 3 km távolságig stabilan menjen?? Mert a t-onlinenak a táv. pont határ eseten van és ezért visszaraktak 1 mbitre ami meg nagyon lassú nekem!
Nem lehetne valamit tenni , hogy a 4Mbit meglegyen??:'(
Nagyon kellene.
Mondjuk kábeleket kicserélni erõsebbre?
Mert régen nem volt baj vele, csak a nyári nagy jégesõ óta!!!
Légyszi segítsetek4

Köszönöm

Kösz a válaszokat!
Kábelos netem van (www.tarr.hu), régebben volt t-online, akkoriban írtam is ide. Szóval a tarrt hogy tudom pingelni? Mármint hogy "nekem mennyi pingem"?
Jaffa 2843
ne nekem ird, én tudom 😄
de kösz hogy ilyen figyelmes vagy 😊

most hogy ezt igy kiveséztük mehet tovább a T-online/com szidása 😄

Zs0lt1
a futtatásba irja be hogy cmd, majd utánna irja be hogy ping origo.hu.

Jaffa 2843
akkor ird azt is dos ablakba, vagy ird utána hogy -t
igy nézzen ki: ping origo.hu -t

Zs0lt1
ha a futtatásba beirod, hogy ping origo.hu, akkor feljön egy ablak, kiirodik rajta a ping eredménye és el is tûnik!

Jaffa 2843
elöször is mit akarsz pingelni.

pl. start->futtatás: ping origo.hu
van egy tracert nevezetü parancs, amivel meg lehet nézni hogy milyen átjárokon megy át a cuccos..
pl. dos ablak megnyit-> beirod: tracert origo.hu
kilistázza hogy milyen IPken emgy át és pingeli is..
igy pl egyböl szembetünik hogy nem pl egy játékszervernek nagy a pingje, hanem rögtön a központ felé is 100as pingel megy ki az adat

Hogy kell ping-et mérni?
Jaffa 2843
merrefle laksz? én gyõr-moson-sopron megyébe, gyõr mellett és itt is napközbe esélytelen a 140-150alatti ping... mostanság a pingWin XD

Jah hat vicc, de vhogy nem tudok rajta rohogni, mivel jelen pillanatban is 120 felett van Mo-on bellulre a pingem.

Jaffa 2843
mer t-com... a saját hálozatát se tudja rendesen fenntartani.. ostobák gyülekezete az is

bertino
az mennyire lol, hogy a trékom a t-online adslt a faluban, ami 1 utcányi vhol kiépíti, a más DSL cégektõl érkezett megrendeléseket meg mûszaki problémával visszadobja ? 😄

Zs0lt1
A téonlájnnak nincsenek üzembehelyezõ szakemberei, ahogy a kép is árulkodik õk a tékomtól voltak.
Egyébként nem értem, hogy ennyi idõ után sem tudják felfogni az emberek, hogy a téonlájn az csak a hozzáférést biztosítja, a vonalat és minden egyéb ezzel járó dolgot (szerelõ, modem, kábelek, szûrõ, dslam stb) pedig a tékom, még ha október elseje óta ismét egy cég az egész tébirodalom.

Jaffa 2843
tetszik a szakszerü blankolás 😄

én hasonlót ISDN-nél láttam, de az máshogy volt bekötve.. ennemtom mi lehet 😄
azt nemirtad h müxik-e, szal ha nincs semmi különleges csomagotok, (pl ISDN vagy hasonlo) akkor egy korrekt fogóval csippentsd el a kötözködés elött és "csináld meg magad" 😄

Sziasztok srácok! Nem tudom ti hogy vagytok a T-online üzembehelyezõ "szakembereit", de itt van egy nagyon speciális eset. Lessétek meg ezt a speciális konstrukciót! Itt a link:

Na mit szoltok hozzá? Értékeljétek! 😊
Hello Akkor kb ugyan az mint Fibernet, folyton szakad, pl. SIlkroadal játszok, élvezhetelten 2000 év feljutni 1 szervere, majd 20 perc után ledob, fiberent webstar modemén folyton elmennek leddioák, majd újraindítja magát kiírja h 1 hálózati kábel nincs bedugva, majd hálózat újracsatlkaoztava ezt játsza 2 hónapja, ám probáltak szerepelni, modemet cserélni, meg kisebb alaktrészt, de nem változott semmit, játékb minden leáll, majd kidob, ránézek modemere, kialszik minden, szal akkor nem nagyon van külömbség a 2 szolgáltató között mind2nél szakadozik, ráadásul a játékba folyton leáll körülötte mminden, lagos szar..nem tudom mi a megoldás...

Jo. Nekem is elvileg 1Mbit-rol emeltek 4-re, de ez ugyebar a hires "up to 4mbits" szoveg, szal stabil 3,5Mbit-et kapok 466kbps letoltesi sebesseggel, aminek orulok is. Szerencsere a savszelessegem nem ugral, de ez a kapcsolatom egyetlen kiemelkedo pozitiv tulajdonsaga az elmult fel evet nezve. :S A negativokat mar elsoroltam parszor.

davidka003
Jó.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

sziasztok
a 4Mbit/s internetnél a 452kb/s letöltés az jó ?
Jajj Istenem, de igazam lett.

Napi rendszeressegu szakadasok (ez meg hagyjan), de ismet iszonyat durva napkozbeni lag, meg minden. Jatekra alkalmatlan az 5-fel6-tol 10-fel11-es idointervallum. Most lett vege egy 15 perces kornek nemet szerveren: kezdo ping: 44-48 kor vegen: 82-88. En mar nem tudom, de ez vmi vicc. Kozben termeszetesen ugral izombol egy +-12-16-os savban a ping es van packetloss is rendesen. No comment tonline, csinaltam is egy bind-ot, igy jatek kozben gombnyomasra tudom nyomni, hogy "<3 T-Online". Koszonjuk a kivalo szolgaltatast igy nyar kozepe ota szophatom ezt a sz@rt. Majusban lejar a husegszerzodes, beprobalom egy probahonapra a diginetet, hatha.

apád f@szát t-online...második éjszakája,hogy hajnal 1 felé elkezd durván bontogatni és újrakalibrálni percenként a vonalat...kivan a tököm
Carlos HUN
Kizárva a modemnek nincs ehez köze !

valami szoftveres hiba én per pil nemtom megmondani csak azt gépednek semmi köze ehhez 😊
Internet beálittásokban nézegesd meg milyen magas védelmi szint akkor videokártya szín beálitások , tûzfal blokolhatja még ie7 uninstall és firefox reinstall huhh téleg nemtom mitöl lehet

SgtChris
Üdv! Elõfordulhat az, hogy az 1M-ás ADSL-Optimum csomagban kapott nettel olyan gond van, hogy van egy vadi új gép, frissen telepített WinXP SP2 HUN-al, naprakész update-ttel, a legújabb driverek mindenhez.
De se az IE7, se a Firefox nem jelenít meg bizonyos elemeket a weblapok megnyitásakor. Pl.: weblapok alapszíneit, képeket, gombokat, vagy gombfeliratokat, stb. (A flash-player és a java környezet szintén fent van és a legfrissebb) Nincs semmi piszkálva, minden szoftver alapállapotban került fel a gépre, ami ezt leszámítva tökéletesen mûködik...
Szerintetek??? Lehetséges hogy az ADSL modem szûri meg a tartalmat ilyen mértékben??? Egy D-link cuucos, amit adtak az elõfizetéshez.

ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD

Carlos HUN
kikel hivni szerelöket és majd ök megnézik ezen nem is tooom mit kel gondolkozni 😄D

t-online honlapján minden infot telefonszámot megtalálsz
és valszeg ott nem a kábelel van baj me ha kábel non stopba szar a net mint nálam kihivod öket és kész többet nemtok mit mondani

Hi all!

Szakadozik a 4 megás netem csak este de nagyon. Az lenne a kérdésem hogy ha felásnák a vezetéket meg megnéznék itt a lakásba a cuccokat ahol bejön a net meg modemet meg gépet, akkor nem múlna el a szakadozás. Mert ez amikor volt nyáron az a nagy jégesõ azóta van vele baj. Kérlek segítsetek!!
köszi

Carlos HUN
nah közbe kijötek szerelõk felbontotam a vezetéket falbol kicserélték ujra és 8megás netel fix 7 megás a vonal jee végre