A SÖR
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lehet, de a tartás az fontos. nem illik egy nőhöz. De persze ha a sörözős nőket szereted.
Szerintem az, hogy vkinek mi ízlik és mi nem baromira nem függ össze a nemével...
Szerintem gusztustalan, ha egy nő sörözik. Olyan büdös. Rohannék fogat mosni.
Van aki szereti a tökfőzeléket, van aki nem. Így van ez mindennel, a sörrel is...
Szerintem senki sem azért issza, mert "baromi férfias". Baráti körömben nagyon sok NŐ is sörözik. Lehet azért, mert ízlik nekik, ahogy nekem is.
Szerintem senki sem azért issza, mert "baromi férfias". Baráti körömben nagyon sok NŐ is sörözik. Lehet azért, mert ízlik nekik, ahogy nekem is.
Se jót, se rosszat. Maradok a zöldteámnál.
Hogy lehet meginni ilyen keserű kotyvalékot? A szagától is elkap a hányinger. Most tényleg! Mi a fenéért isszátok ezt? Olyan baromi férfias, aki le tudja gurítani a torkán? Mi a jó benne. Olyan keserű.
no majd megnézem A J.Bull-ba már jártam az tök kulturált ésfranya is na meg a ser..........!
bazki most olvasom és már nem tudok értelmesen írni, asszem LASSAN megyek aludni, mert már késő van főlleg ennyi sör után.
szal Belga söröző Bp-n :-)
szal Belga söröző Bp-n :-)
Na ja
persze, jó a hazai sör is, de itt van Belga sörözőt ismered Bp-n a Belga és iszonyat rulz
de magyar sörök is jók, de akkor már Dreher nem SZAR Borsodi....
de magyar sörök is jók, de akkor már Dreher nem SZAR Borsodi....
Egészségedre! De én azért nem érzem magam hurkának, csak mert nem flancolok neonzöld színű meg üde fenyőillatú sörökkel, hanem azt iszom, amit szeretek... :/
Apa nem mindenki ugrálgat kifele a nyugatra az itteni is ox szerintem meginnád te is ha nem lenne rajta cimke
Mind nullák vagytok, Borsodi meg a többi gedva. boah
ma voltam a Belgában sörözni, olyan belga sörök voltak BAZKI : meggyes, mandulás, citromos, barackos meg minden, szal qrva yo volt, le is ment 4 üveg, vagy pohár ? vagy korsó ?
kiii emléxik már.... :-))))))
ma voltam a Belgában sörözni, olyan belga sörök voltak BAZKI : meggyes, mandulás, citromos, barackos meg minden, szal qrva yo volt, le is ment 4 üveg, vagy pohár ? vagy korsó ?
kiii emléxik már.... :-))))))
na vissza a söröcskéhez nincs ott valakinek a közelben egy fölös üveg repitsen mán át egyet Teljesen száradok
hihi köszike
ezeket a mozgo bigyokat hogy biggyesztitek ide?
Végre valamiben egyetértünk!!!

na igen ez tényleg csak hugycső koptato
Sörből csak a gyomor kapacitása, és a vese szab határt az ivásnak, nem lehet tőle berúgni.. :-/
Amúgy én mindegyiket egyaránt utálom, nem érzek finomnak 500 ft-os Guiness-t sem, de tény hogy király ital!
Amúgy én mindegyiket egyaránt utálom, nem érzek finomnak 500 ft-os Guiness-t sem, de tény hogy király ital!
Na ja 8-ig jo vagyok Én is de utánna már sergettyü
Hát én nem vagyok túl válogatós... :/
Szeretem az Arany Ászokat, a Kaisert meg a Heineken-t! Amit viszont utálok: Borsodi & Amstel! Az ilyen flancosabb sörökkel meg úgy vagyok általában, hogyha megihatok 2 korsó hazait 1 külföldi árából, akkor a ''több az jobb'' elven iszom inkább hazait
Szeretem az Arany Ászokat, a Kaisert meg a Heineken-t! Amit viszont utálok: Borsodi & Amstel! Az ilyen flancosabb sörökkel meg úgy vagyok általában, hogyha megihatok 2 korsó hazait 1 külföldi árából, akkor a ''több az jobb'' elven iszom inkább hazait

Guinness
Szerintem a legjobbak az angol sörök vagy nem?
Én csak a Pécsi Szalont nem bírom meginni. A Kőbányai és a Rolling Rock is szarok.
Hozzám mindeggyik, kivéve a köbányai világos nevü rettenetet.
Én első helyre talán a Pilsner-t tenném. Mindenképpen a cseh és a német sörök állnak legközelebb az ízlésemhez.