3952
Kinek, mi a kedvence?
-
Ott ivott Svejk is. A lejobb kocsma a világon. Az a fehér és fekete csapolt sör.Vazzeeeee...
-
Kérem a kiszállást és beszállást befejezni!
Köszönöm
Jó reggelt, napot, estét.
Jano húúú tiszi rityi jaszom túúúúúú.
Bozse moj, aj bozse szladky.
Csorobis? -
Ez mitjelenT? :) -
ukoncsete proszim visztup á násztup, dvesezsze záviráji
gyekuji
dobre ránó, dobri den, dobri vecser
:) -
Ali #824 Az a 600 éves kocsma az "U Fleku" volt. Párja nincs sehol a világon.... -
galocza #823 becherovka rulz (ma is ittam 8), de aki pilsner urquellt dicsőit, nem ivott még staroprament! sokkal jobb (és olcsóbb - max 20-22 korun/stück). ja, dobozossal ne próbálkozzatok az iszonyat s**r... gambrinust felejteni. ha prágában jársz, 1x meg kell próbálni a házi söröket (u fleku 100+ korun/3,5(?)dl de finom és ki kell próbálni. onnantól staroparen. ja, finom az u kalicha barna söre is (jedn/dve cserní proszim 8), de - ára miatt - szintén csak kipróbálásra való...
köszönet: gyekuje
elköszönés: na szkledenáú
metró: ukontyicseproszimavíszupánásztukdvezsesezavíráji. -
Becherovka az nagyon jóóóó!!!! 
-
szando #821 Pedig barna sörök rule! Éppen most ittam meg az utolsó cseho.-ból hozott Krusovice Cerné-t :( Én a Kaiser-Amstelt is szeretem, de az igazi mégiscsak a cseh meg az ír.
A málnás sör meg szaaaar... -
szando #820 Én is most voltam Prágában, de csak 3 napra, úgyhogy annyit nem ittam, mint Coine :)
VELVET, Pilsner, Staropramen (világos és vörös), valami 600 éves kocsma házi fekete söre, Krusovice (fekete és világos), Guiness (95 koronáért :/), Becherovka, almapálinka,1 litér 1:2-es vodkanarancs, abszint fogyott. És mindezt 2 éjszaka! Uhhhhh, visszagondolva kicsit necces volt :DD
Coine, a Velvetet bánhatod hogy nem próbáltad ki, olyan selymes, krémes sör, mint a Guiness, csak világos. Amikor kicsapolják, ugyanúgy habzik az egész sör, mint a Guiness. -
És majd elfelejtettem 2 kép arról a bizonyos málnássöriről :)
(legalább kipróbálom megy e a linkelés :)
-
MEg a görög FIX :) -
Azokhoz még nem volt szerencsém :/ -
-
Zlatyi Bazant rulez!!!!!!!!! -
azért vannak jó barna sörök, lásd szlovák és cseh márkák -
Az UNION Szlovén sör elég ihatatlan nem ajánlom senkinek.
Meg van egy Horvát is ami kurva szar asszem Ozujsko a neve! -
Nemismerem pestet, de mikor ottvotunk szabadtéri Rádaynapok voltak. Ugyhogy valószínüleg egy helyről beszélünk :) -
A másik pedig:
Nemrégiben pesten jártam és beültünk a haverokkal egy Jaffa nevű sörözőbe. IIIIIISteni málnás sörük van (korsóba tömény málnaszörpi rá pedig Zlaty Bazant. Valami mennyei, és az ára is elfogadható. A hely pedig a 60-70 es évek hangulatában berendezve. CSak ajánlani tudom! -
UUUH ma ittem először (és utoljára) KAiser Dark Beer-t.
Hát nemtudom még mindig a számban az íze d.u. 4 óta. Valami fertelmes. :PPPP
BArna/fekete sörökben eddig 1se volt jó amit kipróbáltam. Kivéve Guiness. Vagy ha a borostyán barna akkor az is. -
az árvíz dobott az árakon rendesen... -
Ali #807 Jól elszálltak az árak amióta nem jártam arrafelé... -
Romániában mi is toltuk befelé az arcunkba, jó passzoltak a "faja" romkó cigikhez, de amint hazaértem és "bekóstoltam" egy A.Ászokot, rájöttem, hogy bizony, milyen rossz is a Ciuc. (számomra gyengébb, mint a hazai sörök, pedig nem vagyunk sörös ország) -
az annyira nem vonzott minket az 50 koronás Pilsnerével. -
Ali #804 A "kehelybe" (U Kalicha) is benéztetek? -
nyah rögtön be is írom külhoni tapasztalataim:
1. Görögországban SENKI ne igyon sört. Elég gyengécskék a görög nemzeti sörök: FIX, HEllas, meg mégvalami :)
2. Akkor se dőlj be neki ha azt látod hogy mindenki azt issza és szép az üvege :P
Röviden ennyi. -
Mi a gond a Ciuc-al? Szerintem nem rossz sör, én legalábis simán kortyoltam. -
-
és persze, hogy kihagytam az U Fleku fekete házi sörét, mely fantasztikus (az ára már kevésbbé) -
kihagytam azt, aminek legjobb neve volt : Primátor
:D -
6 napos prágai utam során a következő sörök fogytak : Gambrinus, Staropramen, Pilsner Urquell, Radegast, Budweiser, Krusovice, Prazdroj
[barna és világos egyaránt] -
A Costa Braván nyaraltam és ott állandóan Estrella Damm-ot ittunk. Isteni finom sör!!! -
Ali #796 Az olasz sörök nem túl híresek, de egy-egy nagy korsó jéghideg Nostro Azzurro jól esett a múlt héten a kánikulától szenvedő Rómában... -
Gut, Besser, Gösser! Egy rekesszel!
Ez itt a reklám helye: Becker's 99.-Ft/ 0,5l doboz= Pénisz Markec áruház.
Az Arany Fácán/033 meg 85.- a Tescoban. Ha 24-et veszel, akkor meg 79.-
Az Egger/0,5 is 99.- Huáhuáhuáhuáhuá!!!! -
na ez milyen? -
-
-
de ezen csak az a szlogen hogy a dán királyi bíróság engedélyével :) -
Nekem van egy török feliratú carlsberg fémdobozom itthon. a sör eltünt belőle :) -
ohóóó, szerény cég... -
Én most éppen egy Carlsberg-et szopogatok :)
Mostanában nagyon hirdetik plakátokon. "probably the best beer on earth" :)