3817
Kinek, mi a kedvence?
-
#685 Kösz.
Nem volt rossz, egy szűrt és egy szűretlen búzasör, a 2. eléggé tömény volt fél 11kor. (este) -
Ali #684 Egészségedre! -
#683 Itt vár rám 2 Ilzer a hűtőben. -
#682 -
#681 +vagyok, megvagyok....
ma tuborg volt, mert most igényes voltam :D -
#680 Jo neked... amugy elsz meg? addig is www.aranyaszok.hu ... -
#679 Ma ittam 1 korsó Tuborgot. -
#678 ja ja itt figyel 2 a polcomon :) -
Ali #677 Itt van a kedvenc söröm:
www.goldochsen.de -
#676 mert finom :) és mert scak az van itthon (mindig calsber) bár ha kocsmába megyek akkor diekirch et iszom... -
#675 azt mért ? -
#674 én csak Carlsberget iszok -
#673 Ma Dreher Lager és Tuborg gold volt soron. -
Ali #672 Ha úszni akarok, akkor én is, de inni.... -
#671 Nekem meg ma 2 soproni :) -
#670 Tegnap legurult 2 házi mister meg 2 aranyászok. -
#669 Na te sem vagy normális :)) -
#667 De hogy ne offoljak, tegnap kicsit besoproniztam a csapolt fajtából. Éhgyomorra marha jó volt, most meg másnapos vagyok. -
#666 Gondolom a forró, csendes, rettenetes fajtából :)))
Rám egyébként nincs ilyen hatással, ellenben a magyaros pizza jó hagymásan, na az az igazi :) -
Ali #665 Még szerencse, hogy sokáig tartott az út hazafelé. Így a családot megkímélhettem a mellékhatásoktól. -
#664 de alul is :D -
#663 Sárkánylehellet? -
Ali #662 Tegnap este megünnepeltük, hogy a havernak lánya született. Pilsner Urquell hegyek gurultak le a torkunkon. Én egy kis hagymalevest ettem hozzá (buciban). Képzelhetitek a hatást... -
#661 Misterben ma dobtunk 1 házi sört. -
#660 Éppen a jól megérdemelt 1 üveg Guiness-emet kortyolgatom.
Szolid itthoni ünneplés :D -
#659 LYUKASÓRÁBAN MI IS MEGITTUNK FEJENKÉNT 4 JUPILERT... -
Ali #658 Megfájdult a torkom a tegnap esti Budvaroktól. -
#657 ma 2xAszok, 1xTalleros, 1xKanizsai ... Foxpro eloadas helyett:] -
#656 A Süsüben Pilsner urquell promó volt szombaton,így lett egy gyönyörű poharam. -
Ali #655 És ami még jobb: nálunk vendégeskedtek az ulmi barátaink. Nem felejtették el, hogy mi az én kedvencem és hoztak magukkal hat doboz GOLD OCHSEN-t. Ebből 3 világos, 3 pedig búzasör. Ez Ulm városának büszkesége. Isteni...
Kaptam még két söröskorsót és egy réz sörnyitót is a fenti márka emblémájával. Ez ám a boldogság. -
Ali #654 A hét végén volt alkalmam legurítani egy Oberdolfert. Nem csodálom, hogy ennyire rajongsz érte...
-
#653 Este megittam egy drehert otthon. -
Ali #652 Kelt tényleg finom. Csatos üveg rulez... -
#651 És most leállok!
Legalábbis 1 időre...napi 1,5 liter sör már azért... -
#650 És még most este 2 ilyet :
-
#649 Most épp ezeket :
úgyis oly ritkán vannak itten képek. -
#648 Mennymá azokkal a pancsolt vackokkal ;) -
vik3d #647 nna akkor most mindenkit üdvözölnek itt a felvidéki magyarok,remélem az unió eljöttével ti is részesülhettek a cseh és szlovák sörök áldásából.slukk(KELT) -
#646 Azért mondom, cirka 1 hónap múlva, ha eljutsz odáig :o) -
#645 Várjál, még mézet kell szereznem, és fingom sincs hol árulnak olyan légdugót :)