3817
Kinek, mi a kedvence?
-
#727 Nekem mar mindegy milyen sor, regebben megvalogattam, de mara a mennyiseg a lenyeg :) -
#726 Ottakringer volt tegnap a menü. -
#725 már volt de a többi tényleg olyan vacak ? -
#724 korsó csapolt Zipfer
nem is volt rossz, könnyen csúszott, nem volt annyira Zipfer-keserű :) -
#723 :) 10pont -
#722 Tegnap is meg ma is egy Dreher Classic :) -
#721 Lehet hogy mindeni hallotta már, de:
Legjobb sör a borsodi, Ettől megy a harckocsi :) ez ma nagyon betett nekem :P -
#720 A világ leghíresebb sörgyár-tulajdonosai egy sörkonferencia után beülnek a helyi kocsmába egy sörre. A Budweiser igazgató természetesen egy korsó Budweisert rendel. A Miller fonök egy
Millert rendel, a Heiniken igazgató egy korsó Heinekent kér. Végül a Guiness tulajdonosa Arthur Guiness kér egy teát.
A többiek megrökönyödtek, mert ez mégiscsak presztízskérdés. Igy azonnal nekiszegezték a kérdést:
-Miért? Hogy-hogy maga nem Guinesst iszik?
Arthur Guiness kortyolt egyet a teájából, majd
igy szólt:
-Hát, gondoltam hogy ha maguk nem sört isznak, akkor szolidaritásból én sem fogok azt rendelni... -
#719 :-))))) -
#718 hmm Aprobo Zipfer. Ma esti adag: 2 korsó Zipfer 2 Aranyászok 1 üveg Borsodi. -
#717 Hétvégén a törzshelyünkben lecseréltek néhány fél lityós korsót 7 dekásra. Hát nem sokan panaszkodtunk! :)))) -
#716 Egy pár részlet az osztálydíszítésünkből, egy kis sörminta :D
-
#715 Mondtam én ilyet? :) Csak olyan 'szép' a beer.com. Mondjuk egy dreher.hu, vagy aranyaszok.hu-s címnek jobban örülnék, de ez is megteszi. -
Ali #714 Hétvégén csapra vertünk a haverokkal egy kis hordó Wernesgrünert (is). Ezek a volt keletnémet sörök (Radeberger, Wernesgrüner, Berliner) annak idején is nagyon ízlettek nekem. Kár, hogy az áruk is elérte a többi prémiumkategóriás sörét... -
Ali #713 "Az az igazán nagy sörös, aki még az e-mail címében is felválallja a sör iránt szerelmét." Igaz, de azért a topik nyitója se egy kimondott kólarajongó... -
#712 Pénteken a Buena vistában voltunk és sörcsap van az asztalon.
Mondjuk abból épp heineken folyt én meg inkább fácánt ittam, de azért raj volt. -
#711 Én régen az Ászokra esküdtem, tudjátok, mert jobban csúszik...
Ma már inkább a Dréher nyerő. Az az igazán nagy sörös, aki még az e-mail címében is felválallja a sör iránt szerelmét.
Az én e-mail címem például: [email protected]
-
#709 A Kanizsai pedig savanyu. -
#708 Magától sörtől nehéz berúgni (szvsz), azt élvezni kell.
De ha mégis be akarsz rúgni akkor simán csak keverni kell kis borral vagy röviddel, vagy meginni 4-5 liter sört (nekem ott keződik a határ sörnél). -
#707 Ejj, de reg ittam mar sort:] remelhetoleg penteken vagy szombaton be lesz potolva egy kis portoval...:]
-/-
Hmm... ha nemtom ki, hogy van vele, de imho kiraly az almas sor csak egy a problema vele, hogy gyenge:] A colas es fantas valtozat az telleg shit... -
#706 Radeberger csusszan... -
#705 én asszem, majd az ebédhez lökök egy dréert. -
#704 thx -
#703 egs -
#702 most pedig sört iszom, hogy ne legyünk offtopik -
#701 Csodálom én...
Csak az a baj, hogy soxor estem már pofára...
Egy kicsit rossz hangulatom van... Na mindegy... -
#700 Így is lehet, de nem feltétlenül erre gondoltam, ugyanis ha elfogadod, hogy az a vmi más, amit vártál és el tudod fogadni, akkor már nem akkora a csalódás.
Tiszteld és csodáld az újat ;)
Így is lehet :) -
#699 Magyarul ne várjak túl sokat és akkor nem fogok csalódni?
Jó védekezési módszer... -
#698 Jól beszéltél, de a lényeg ua.
Van vmi amiben megbízol, tudod, hogy nem fogsz benne csalódni azt bumm...ez érvényes a sörre is.
Mondjuk minden az elvárásoktól és a felfogástól függ. -
#697 Gyanítom, hogy most nem feltétlenül a sörről beszéltél... -
#696 Ha csalódsz abban, amiben nem szoktál ? Tudom, milyen érzés...még vannak régebbi emlékeim :) -
#695 Tudod, hogy milyen pipa voltam!? -
#694 Na azt se mondhatják el sokan, hogy sör ízesítéső almalevet ittak :o) -
#693 Tegnap kaptam egy doboz sört.
Örültem mert Karlsberg volt feltüntetve gyártóként, tehát rossz nem lehet.
Egyébként Joy's a neve.
Vadul kibontottam, belekostoltam, és valami förtelmes alma íz dőlt a pofámba.
Kiderült, hogy csekély alkoholtartalmú sörrel ízesített almalét tartalmaz a doboz.
Nagy kitolás ez, amikor rákészülsz a sör ízére, belekortyolsz egy jóóóóó nagyot és ezt kapod.
Nah, így jártam. -
#692 De, azért hoztam haza szuvenírként 5 csattos üveges Kelt-et egy díszpohárral.
Most a jó megérdemelt 1 sörömet iszogatom, mert ez még a határértéken belül van :) -
#691 gyógyszer... -
#690 mért nem ihacc? -
#689 annyira tipikus...ma m1ünk Párkányba sörözgetni én meg nem ihatok :P
továbbá nézegettem, még a rövidek árát is levitték, mindenki ki akar velem szúrni alkohol terén :P -
#688 ARANY ÁSZOK AZ ISTEN!!! :)) -
#687 Muerte ezzel a projekttel történt vmi ?