A SÖR

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

G@b0r
á nem semmi komoly de 1 órával utána éreztem hogy fáj a fejem ennyi. 😊

Coine
3 db 4 centis tequilától kidobod a taccsot ? pff...

vizes

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

cSuwwi
A Heineken 3 literes Magnumját szivesen bevágnám egy ültő helyben. 6 sör után már, kicsit más a világ 😊

shit happens

Bith
Heineken, Tuborg

A legundorítóbb dolog pedig a citromkarika a sörben...még a búzasörben is utálom.

This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...

Yoghurt
Bár szerintem elég sokan utál6ják, mint a tonikot.

Yoghurt
A legjobb sör Guiness...

G@b0r
Wan bennem 3 tequila szal kicsit fájok ... nameg hányok 😊

Coine
Hmm, Karácsony este lenyomtam 1 üveg Coronita Cerveza-t, mexikói kukoricasör + citromkarika = atom :-)
;-)

CSOCSO
BOLDOG KARÁCSONYT MINDEGYKINEK!!!
liquid
Jó ital a serital! :-)
Koktél javaslat: (uraknak): a klasszikus vodka-martini <1 dcl dry/extra dry martini, 0.5 dcl vodka felrázzva, nem keverve! :-)>
(hölgyeknek): Snowball < 2 dcl limonádé (valódi citromból, ha nincs jó pl a sprite is), 1 dcl tojáslikör, cukorral körbefuttatott szélü pohárban, jéghidegen>
Mindenkinek so, fínom sört kívánok az ünnepekre!
bar kolisoknal m1 eleg jol, biztos eleg koltseghatekony megoldas...
melyik? a gilde szerintem ritka 1 szar, kapjal 1x 10 uveggel es megtudod...
Igen Az sem rossz, Csak sok benne a tartósító. Alapos fejfájást tud okozni másnap.
ananaszok a legjobb, akarki akarmit mond.

( jahajj...ittatok ti mar gildet?? )
Rincewind
Ő bajuk...
Laalee
hat ebben lehet valami... valami felmeres szerint a csehek jobban szeretik a sört mint a dugast...

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Gyerekek! Megyek egy hétre Prágába üdülni. Ott fogok szilveszterezni is. Végigjárom az összes kocsmájukat. A Kehellyel vagy az U Flekuval kezdjem? A cseh sörök a legjobbak.
Lteebee
Zagorka

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Éljen a SÖR! Míg le nem myeljük, aztán lehet az üvegből kiszorítani újból a levegőt.
Coine
én meg mindet :-)
barackos is kircsó !

Evil
Bitburger a kiraly!

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

jaha, én a málnást favorizálom 😉
Coine
Belle Vue Kriek, ugye ? :-))
legjobb, "A" meggyes cucc

Coronita, Hineken, Rolling Rock, Budweiser, és ötödik egy Belga gyümölcssrör, a neve bonyolult
Na ja mikor mit a pitranol is fasza volt
marius
Nem is szereted a sört. Te mindig a vegykót meg a unicumot vedelted

HIHI ne személyeskedjünk kérem ez egy nyilt Sör party
marius
Te köcsög én züllök sehol. Itt vagyok Csillánál. Mindjárt ungabunga

Na és Radebergerhez mit szoltok?
na meg a vetykot mi?Az egyeki csehoba züllesz?
marius
Halihó! Szabi vagy?

marius
Nem kell szeretnie a sört. Én is inkább a bort kedvelem.

Mi a fenének kell valakinek szeretnie ahhoz a sört, hogy emberként legyen számon tartva?
marius
Igyatok meleg tehénfost

marius
Zbinyek van?

marius
DAB

Meleg tejecske... Sörös topikban tej... Nem jutok szóhoz...
Garfieldnak inkább egy Gere Attila-féle Kopár Cuvée járna, de ez már offtopic.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Mivel én sem szidtalak téged, te se sértegess...

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Gondoltam, de vannak helyzetek, amelyeket nem lehet kihagyni...

G@b0r
naná!! 😊)
figy akkor ha josz segiteni akkor fél 10-kor legyél nálunk k?

mateos
jaja , G@bor !! ugye mi mepiálunk holnap ? :-D
G@b0r
garfield neked nem kell sor? Igaz neked csak meleg tejecske jár 😊

GAMECUBE
EN palinkas HUBIS, pezsgos vagyok, de a sor is bejon nagyon, de az elobb felsorotakhoz kepest elenyeszo, amennyit fogysztok belole😊
Hustler_hu
Nem azt mondtam hogy nekem kell .. csak ami nagy az lehet nagyobb is ... nemde ? 😊))
Nekem nem kell sör...

Hustler_hu
Heineken rulez 😊
Vagy esetleg a Coronita citrommal 😊) ( tudtatok hogy potencianovelok a mexicoi sorok , meg a citrom is az 😊
fotel
és sose ittál sört
fotel
wick - te csak beteg lehetsz😊