A SÖR
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

Garfieldnak inkább egy Gere Attila-féle Kopár Cuvée járna, de ez már offtopic.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Vagy esetleg a Coronita citrommal 😊) ( tudtatok hogy potencianovelok a mexicoi sorok , meg a citrom is az 😊
Én is hozzászólnék a témához. Először a Soproni Ászokat iszogattam, mint legolcsóbb sört, nem is volt olyan rossz. Aztán áttértem az Arany Ászokra. Még fincsibb volt.
Mostanában Heineken-t iszom, felénk szerintem igen olcsón lehet a kedvenc kocsmánkban hozzájutni (210/ü). De ha nincs más, akkor megiszom az Amstelt, Gössert, a Tuborgot stb. Ami még nagyon tuti sör, az a Tuborg! Viszont szerintem a Heineken--nek király reklámjai vannak 😊. Na további jó sörözést, estére asszem lecsúszik 1-2 korsó, már alig várom...

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

), hanem igazán elsőosztályú csajok, csak szeretik a sört! Nem tudom mitől nőiesebb az a nő, aki Martinit iszik csak mert azt hiszi, hogy az nőies...
Legjobban azon röhögtem, mikor az érettségi bankettemen a lányok (nem egy azóta manöken közülük!!!) böfögő versenyt rendezett
Lehet, hogy jobb is megmaradsz a ''zöld teádnál''...
Jó éjt!
Ezt "nő és a sör" című kis vitánkat szerintem lezárhatjuk, téged zavar engem nem, maradjunk ennyiben.
Üdv
Ne haragudj, de szerintem ez hülyeség. Ez amolyan kispolgári felfogás, má' bocs. Ennyi erővel ne hordjanak a nők nadrágot, csak szoknyát.
Azt nem mondtam, hogy a sörözős nőket szeretem, mert nem ez alapján alkotok az emberekről véleményt. Teljesen mellékes, hogy mit iszik, lehet tőlem absztinens is, csak ne kezdjen el prédikálni nekem a sör és egyéb alkoholok ártalmas hatásairól, mert attól a falra mászok.
Az orvostudomány mai állása szerint ezt a titkot alkoholizmusnak hívják.

Hányásszag a férfiból sem olyan lélekemelő.

Az igazi belga sörökre kíváncsi lennék: azokra a jó kis 7-8-9 és még ennél is magasabb alkoholtartalmúakra.
Coine: Nekem is volt már szerencsém (?) gyümölcssörhöz- Szerintem egyszer, esetleg kétszer elmegy a kuriózum kedvéért, de utána elég is belőle. A gyümölcssör viszonya az igazi sörhöz olyan, mint a meggy- és egyéb gyümölcsből készült bornak a többi borhoz: lehet bort készíteni ebből-abból, de az igazi bor szőlőből készül.