3817
Kinek, mi a kedvence?
  • Evil
    Nekem mar mindegy milyen sor, regebben megvalogattam, de mara a mennyiseg a lenyeg :)
  • Coine, The A&O
    Ottakringer volt tegnap a menü.
  • [HUN]PAStheLoD
    már volt de a többi tényleg olyan vacak ?
  • Coine, The A&O
    korsó csapolt Zipfer
    nem is volt rossz, könnyen csúszott, nem volt annyira Zipfer-keserű :)
  • Galy
    :) 10pont
  • Coine, The A&O
    Tegnap is meg ma is egy Dreher Classic :)
  • The Garrett
    Lehet hogy mindeni hallotta már, de:
    Legjobb sör a borsodi, Ettől megy a harckocsi :) ez ma nagyon betett nekem :P
  • Dzsini
    A világ leghíresebb sörgyár-tulajdonosai egy sörkonferencia után beülnek a helyi kocsmába egy sörre. A Budweiser igazgató természetesen egy korsó Budweisert rendel. A Miller fonök egy
    Millert rendel, a Heiniken igazgató egy korsó Heinekent kér. Végül a Guiness tulajdonosa Arthur Guiness kér egy teát.
    A többiek megrökönyödtek, mert ez mégiscsak presztízskérdés. Igy azonnal nekiszegezték a kérdést:

-Miért? Hogy-hogy maga nem Guinesst iszik?

Arthur Guiness kortyolt egyet a teájából, majd
    igy szólt:

-Hát, gondoltam hogy ha maguk nem sört isznak, akkor szolidaritásból én sem fogok azt rendelni...
  • vizes
    :-)))))
  • The Garrett
    hmm Aprobo Zipfer. Ma esti adag: 2 korsó Zipfer 2 Aranyászok 1 üveg Borsodi.
  • duc
    Hétvégén a törzshelyünkben lecseréltek néhány fél lityós korsót 7 dekásra. Hát nem sokan panaszkodtunk! :))))
  • Coine, The A&O
    Egy pár részlet az osztálydíszítésünkből, egy kis sörminta :D

• cSuwwi
    Mondtam én ilyet? :) Csak olyan 'szép' a beer.com. Mondjuk egy dreher.hu, vagy aranyaszok.hu-s címnek jobban örülnék, de ez is megteszi.
  • Ali
    Hétvégén csapra vertünk a haverokkal egy kis hordó Wernesgrünert (is). Ezek a volt keletnémet sörök (Radeberger, Wernesgrüner, Berliner) annak idején is nagyon ízlettek nekem. Kár, hogy az áruk is elérte a többi prémiumkategóriás sörét...
  • Ali
    "Az az igazán nagy sörös, aki még az e-mail címében is felválallja a sör iránt szerelmét." Igaz, de azért a topik nyitója se egy kimondott kólarajongó...
  • Lteebee
    Pénteken a Buena vistában voltunk és sörcsap van az asztalon.
    Mondjuk abból épp heineken folyt én meg inkább fácánt ittam, de azért raj volt.
  • cSuwwi
    Én régen az Ászokra esküdtem, tudjátok, mert jobban csúszik...

Ma már inkább a Dréher nyerő. Az az igazán nagy sörös, aki még az e-mail címében is felválallja a sör iránt szerelmét.
    Az én e-mail címem például: [email protected]
  • Vik1984
    A Kanizsai pedig savanyu.
  • Coine, The A&O
    Magától sörtől nehéz berúgni (szvsz), azt élvezni kell.
    De ha mégis be akarsz rúgni akkor simán csak keverni kell kis borral vagy röviddel, vagy meginni 4-5 liter sört (nekem ott keződik a határ sörnél).
  • JHetfield
    Ejj, de reg ittam mar sort:] remelhetoleg penteken vagy szombaton be lesz potolva egy kis portoval...:]
    -/-
    Hmm... ha nemtom ki, hogy van vele, de imho kiraly az almas sor csak egy a problema vele, hogy gyenge:] A colas es fantas valtozat az telleg shit...
  • vizes
    Radeberger csusszan...
  • Coine, The A&O
    én asszem, majd az ebédhez lökök egy dréert.
  • vizes
    thx
  • Coine, The A&O
    egs
  • vizes
    most pedig sört iszom, hogy ne legyünk offtopik
  • vizes
    Csodálom én...
    Csak az a baj, hogy soxor estem már pofára...
    Egy kicsit rossz hangulatom van... Na mindegy...
  • Coine, The A&O
    Így is lehet, de nem feltétlenül erre gondoltam, ugyanis ha elfogadod, hogy az a vmi más, amit vártál és el tudod fogadni, akkor már nem akkora a csalódás.
    Tiszteld és csodáld az újat ;)
    Így is lehet :)
  • vizes
    Magyarul ne várjak túl sokat és akkor nem fogok csalódni?
    Jó védekezési módszer...
  • Coine, The A&O
    Jól beszéltél, de a lényeg ua.
    Van vmi amiben megbízol, tudod, hogy nem fogsz benne csalódni azt bumm...ez érvényes a sörre is.
    Mondjuk minden az elvárásoktól és a felfogástól függ.
  • vizes
    Gyanítom, hogy most nem feltétlenül a sörről beszéltél...
  • Coine, The A&O
    Ha csalódsz abban, amiben nem szoktál ? Tudom, milyen érzés...még vannak régebbi emlékeim :)
  • vizes
    Tudod, hogy milyen pipa voltam!?
  • Coine, The A&O
    Na azt se mondhatják el sokan, hogy sör ízesítéső almalevet ittak :o)
  • vizes
    Tegnap kaptam egy doboz sört.
    Örültem mert Karlsberg volt feltüntetve gyártóként, tehát rossz nem lehet.
    Egyébként Joy's a neve.
    Vadul kibontottam, belekostoltam, és valami förtelmes alma íz dőlt a pofámba.
    Kiderült, hogy csekély alkoholtartalmú sörrel ízesített almalét tartalmaz a doboz.
    Nagy kitolás ez, amikor rákészülsz a sör ízére, belekortyolsz egy jóóóóó nagyot és ezt kapod.
    Nah, így jártam.
  • Coine, The A&O
    De, azért hoztam haza szuvenírként 5 csattos üveges Kelt-et egy díszpohárral.
    Most a jó megérdemelt 1 sörömet iszogatom, mert ez még a határértéken belül van :)
  • Coine, The A&O
    gyógyszer...
  • [HUN]PAStheLoD
    mért nem ihacc?
  • Coine, The A&O
    annyira tipikus...ma m1ünk Párkányba sörözgetni én meg nem ihatok :P
    továbbá nézegettem, még a rövidek árát is levitték, mindenki ki akar velem szúrni alkohol terén :P
  • duc
    ARANY ÁSZOK AZ ISTEN!!! :))
  • Coine, The A&O
    Muerte ezzel a projekttel történt vmi ?