3952
Kinek, mi a kedvence?
-
Voltam 2 haverral egy kis sör túrán Szlovákiában (Zólyómban) pár nappal ezelőtt.
Utólag kiszámolva cca. 25 lityó sört szopogattunk el fejenként. Az arany fácán - zloty blazant, ha jól emléxem kemény 125 ftnak megfelelő koronába került.
Hazafelé jövet vettünk 1 karton Kozelt. (Ez egy nagyon finom szolvák sör, ennek ellenére nálunk gyártják). A városi ABC-ben kemény 97ft/doboz volt. :)
Mire hazaértünk a 7 órás vonatút alatt elfogyott az összes :) -
ez csak azért megdöbbentő, mert a jómultkor, a lánchíd melletti belga sörözőben néztem az itallapot (nem egy olcsó hely) és ott 410 volt
hadd nem mondjam, hogy a belvárosban is max 330-380 -
miből van az a stella? :D -
jaja
jó kis dán sör
az isten! -
képzeljétek a Don Pepében 1 korsó Stella 420 Ft
-
K.András #903 Nemtom én inkább iszom egy jo sört mint három olyat ami esetleg nem izlik annyira,persze ha izlik akkor tök mindegy mennyi az ára vagy mi a neve lehet 100 ft is ha jo vagy lehet 500 az sem érdekel... -
Sárkány sör az atyaúristen! :DD
Inkább iszom 3 ilyent 99 ft-ért, mint egy igényest 300-ért.
És dobozos. És jó. És egy karton elfogy egy héten albérletben. :D -
szando #901 nem ittam meg, de most mar kivancsi vagyok :)
Londonban amugy kanaan volt nekem tavasszal, csomo sort ittam, bar igazan csak a guinness izlett, meg a kilkenny -
is -
hmmmm murphy'st 1 helyen lehet kapni miskolcon, de ott 1 kávé it 600Ft :P -
Carlsberg tényleg jó, Zipferból egyszer 24óra alatt megittam kb. 4vödörnyit, azóta nem szeretem :)
De a Guinness-t sztem tényleg a nagyon ínyencek tudják csak értékelni...Most Reisenbrau-t iszom, 100Ft és marha jó! -
MAi menü 1 üveg Kilkenny volt az esti filmhez ;) -
LeedsRWhite #896
-
bormustkonyak -
keserű
Szar
-
szando #893 tok izlik ez a miller is, most azt iszogatom itt a gep elott -
szando #892 ja,es en nemhogymegvetem a kevert soroket, meg az izuket se szeretem... radler, malnas sor szaksz -
szando #891 carlsberg, guinness, zipfer ;) -
G_ArchAngel #890 Ha meccs van és csak inni kell: Sopronig Mászok, vagy Borsodi... (meg Carlsberg, mikor levolt árazva:D)
Buliban: Beck's, Beck's Gold, Hakkinen vagy csapolt Stella... -
Ali #889 A hazaiak közül a Borostyánt kedvelem a legjobban, annak ellenére, hogy én leginkább pils söröket iszom. A Borostyánnak még a színe is gyönyörű.
Júniusban a szászoknál rengeteg csapolt Radebergert és Wernesgrünert ittam - isteni... -
mindenesetre csatlakozik az uveggyujtemenyembe :D -
nemtudom,..... horvát feliratost biztos nem :D -
Tuborgból sajn már csak az inport az igazi
a magyart elb*szták.... -
IGAZ!!! -
hozzátenném még a Tuborgot, és a Flensburgert is...
bocs -
azoknak, akik ne ittak jó sört...
Heineken, Puntigamer, Warsteiner -
radlert még nem is ittam :D
soproni, borsodi über alles!444 ^.^ -
DE. Én mondjuk nem nevezném SÖRnek a tequilás/narancsos/tejszínes/borsos/málnás szarságokat. MAx a Radler ami elmegy. A többi régen elvesztette sör mivoltát. -
szando #880 olyat mo-n is lehet kapni nem? -
Hmmmm kaptam horvátországból 1 üveg DESPERADOS sört.
tequilas citromos sör volt kb 6% alk tartalommal.
hááááááát ha még ittatok mennyeit, ez az volt

-
az :) -
up -
Ali #876 Megvettem a szilveszterre esedékes rekesz Borostyán sört....
-
Garret: nem baj, jó lesz akkorra is, nagyon megköszönném.
Darkhorse: megnéztem, de ott egyetlen egy komolyabb cikk volt, az is sajna a fehérjéket elmezte, és nem a szénhidrogéneket:( -
http://www.sor.lap.hu/ -
megpróbálom megkeresni pontosan melyikbe és bescannelni.. de ez 1-2 nap lehet :/ -
Huuu valamelyik (nem is oly régi) FHM be volt a sörről MINDEN leírva. Előállítás, testre gyakorolt fizikai kémiai hatások... minden. -
senki se tud semmit? -
Gyerekek, nagyon kéne a segítségetek! Kaptam 2 hetet, hogy felkészüljek egy előadásra kémiából, melynek témája a sör. Miből készül, hogyan készül, milyen kémiai folyamatok játszódnak le, milyen szénhidrogének vannak benne ilyesmi. Röviden kitérhetek a hatásaira is. Sajnos attól a tanártól kaptam, aki írta a kerettantervet, úgyhogy nagyon igényesnek kell lennie. Ha tudtok bármilyen segítésget nyújtani, vagy szakirodalmat (neten, könyvet), az nagyon jó lenne, el is megyek érte ha van könyved, nagyon fontos lenne.
Előre is köszi. -
Fogalmam sincs... nem találnék vissza oda :))