3922
Kinek, mi a kedvence?
-
az :) -
up -
Ali #876 Megvettem a szilveszterre esedékes rekesz Borostyán sört....
-
Garret: nem baj, jó lesz akkorra is, nagyon megköszönném.
Darkhorse: megnéztem, de ott egyetlen egy komolyabb cikk volt, az is sajna a fehérjéket elmezte, és nem a szénhidrogéneket:( -
http://www.sor.lap.hu/ -
megpróbálom megkeresni pontosan melyikbe és bescannelni.. de ez 1-2 nap lehet :/ -
Huuu valamelyik (nem is oly régi) FHM be volt a sörről MINDEN leírva. Előállítás, testre gyakorolt fizikai kémiai hatások... minden. -
senki se tud semmit? -
Gyerekek, nagyon kéne a segítségetek! Kaptam 2 hetet, hogy felkészüljek egy előadásra kémiából, melynek témája a sör. Miből készül, hogyan készül, milyen kémiai folyamatok játszódnak le, milyen szénhidrogének vannak benne ilyesmi. Röviden kitérhetek a hatásaira is. Sajnos attól a tanártól kaptam, aki írta a kerettantervet, úgyhogy nagyon igényesnek kell lennie. Ha tudtok bármilyen segítésget nyújtani, vagy szakirodalmat (neten, könyvet), az nagyon jó lenne, el is megyek érte ha van könyved, nagyon fontos lenne.
Előre is köszi. -
Fogalmam sincs... nem találnék vissza oda :)) -
én akkor már tavaly november óta végzem ezt a hadműveletet, csak én a párkányi fronton dolgozok. -
Észak-Komáromban melyik műintézményben jártál? -
Az a szép.. miénk lesz a Felvidék :)
Az ellenállás új metódusát találtam ki. :)
Szép lassan elhordom egész Szlovákiát. Szerdán kezdtem: vonattal el Komáromig, át a határon, be egy kocsmába. Megittunk egy csomó sört (korsó: 120 ft), meg pár felest (70-80 ft), aztán vissza.
Hazafelé a vonaton aztán kiraktam a hasznos terhemet, és két hét múlva megint megyünk.
:) -
jobb is, nem kell tovább lépni :)
légyszi ne ! :-)) -
hát akkor még igencsak kezdő vagy :) -
Jövő héten valószínű lesznek még új képek. Legközelebb majd figyelek a vakura! :) -
én nem vagyok nagy sörös (15 éves vagyok, és egy éve még utáltam is), de nekem a heineken, meg horvátba szoktam inni vallmi rabad, vagy mit, aminek nagoyn szar utóíze van, de amikor iszom akkor nagyon király. csak aztán szar. -
amúgy télleg díjnyertes kép lenne, ha a jobb felső sarokban nem látszana a vaku. -
mármint a 850-t tuti fényképezővel, csak a 853-t nemtom mi vel, de gondolom az is fényképezővel. -
fényképezővel, vagy studio max félékkel? -
komolyan mondom ez díjnyertes kép lenne! :D -
A nap mottója:
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminő felé... -
Ma készítettem. :))) -
tyű :)
nem sámli -
Ez szép :D -
Nézzünk a pohár fenekére!

-
gondolom inkább az érdekelné hogy lehet külföldről becsempészni :) -
Hétvége Leányfalun: egy kis RPG és sör! :) -
Remélem ez elég jó:
-
aha, és egy sör 1 Euro.
most voltam aug. végén Bécsben és minden elég drága. -
Ja az nagyon durva. Tavaly 2200 ftért vettem egy üveggel, itthon a legolcsóbb 5000 volt.
Most szlovákiába akarunk átruccanni pár haverral, merthogy hozunk pár liter söröcskét meg egyebet. Nem csak üvegben, hasban is :D -
minek akarsz te szeszt csempézni külföldre?
külfölön mindenhol olcsóbb mint nálunk :D
osztrákoknál 11 euro a Jäger -
hogy lehet a legjobban szeszt csempészni külföldre? Gondolok itt olyanokra, hogy kenyér belét kivájni és abban... Mondjatok ötleteket! -
Soproni Ászok nagyon megy most nálunk (tehát nálam is :D), 109+üveg, szeresssük mert nem rossz és még az adrenalin is megvan, hogy nyerünk vmit, bár idáig csak "Egészségére" volt... -
Ott legalább jó kis "eredeti" szlovák sörök vannak, nem úgy, mint itt Bp-n, ahol csak import nemzetközi Zlaty van, ami közel sem olyan, mint az eredeti. -
ja abszint jó a B52-re :)
komárnóban is vannak olcsóbb helyek de mi a legdrágább helyre járunk nem tudom miért
a boltban én is 15-ért vettem az üveges Zlaty-t meg 13-ért valami más szlovák sört -
Akkor már Párkány, ott a sörök 15-20 korona között vannak, csocsó és zenegép szintén 10 koronával megy, Borovicska és Becherovka is olcsó, továbbá öngyilkosoknak ott az abszint is :) -
komárnoban 72 szlovák korona a Guiness és ez elég drága hely 26 a Kozel és aszem 23 a Zlaty és 10 korona egy szar zseton a csocsóba -
Nem alszok el, csak elálmosodom, hát elég szar... -
Ali #839 Ha jó oldalakat akartok látni, érdemes egy pillantást vetni a "radeberger.de" és a "wernesgrüner.de" -re...