3817
Kinek, mi a kedvence?
-
#814 azért vannak jó barna sörök, lásd szlovák és cseh márkák -
#813 Az UNION Szlovén sör elég ihatatlan nem ajánlom senkinek.
Meg van egy Horvát is ami kurva szar asszem Ozujsko a neve! -
#812 Nemismerem pestet, de mikor ottvotunk szabadtéri Rádaynapok voltak. Ugyhogy valószínüleg egy helyről beszélünk :) -
#810 A másik pedig:
Nemrégiben pesten jártam és beültünk a haverokkal egy Jaffa nevű sörözőbe. IIIIIISteni málnás sörük van (korsóba tömény málnaszörpi rá pedig Zlaty Bazant. Valami mennyei, és az ára is elfogadható. A hely pedig a 60-70 es évek hangulatában berendezve. CSak ajánlani tudom! -
#809 UUUH ma ittem először (és utoljára) KAiser Dark Beer-t.
Hát nemtudom még mindig a számban az íze d.u. 4 óta. Valami fertelmes. :PPPP
BArna/fekete sörökben eddig 1se volt jó amit kipróbáltam. Kivéve Guiness. Vagy ha a borostyán barna akkor az is. -
#808 az árvíz dobott az árakon rendesen... -
Ali #807 Jól elszálltak az árak amióta nem jártam arrafelé... -
#806 Romániában mi is toltuk befelé az arcunkba, jó passzoltak a "faja" romkó cigikhez, de amint hazaértem és "bekóstoltam" egy A.Ászokot, rájöttem, hogy bizony, milyen rossz is a Ciuc. (számomra gyengébb, mint a hazai sörök, pedig nem vagyunk sörös ország) -
#805 az annyira nem vonzott minket az 50 koronás Pilsnerével. -
Ali #804 A "kehelybe" (U Kalicha) is benéztetek? -
#803 nyah rögtön be is írom külhoni tapasztalataim:
1. Görögországban SENKI ne igyon sört. Elég gyengécskék a görög nemzeti sörök: FIX, HEllas, meg mégvalami :)
2. Akkor se dőlj be neki ha azt látod hogy mindenki azt issza és szép az üvege :P
Röviden ennyi. -
#802 Mi a gond a Ciuc-al? Szerintem nem rossz sör, én legalábis simán kortyoltam. -
#801 -
#800 és persze, hogy kihagytam az U Fleku fekete házi sörét, mely fantasztikus (az ára már kevésbbé) -
#799 kihagytam azt, aminek legjobb neve volt : Primátor
:D -
#798 6 napos prágai utam során a következő sörök fogytak : Gambrinus, Staropramen, Pilsner Urquell, Radegast, Budweiser, Krusovice, Prazdroj
[barna és világos egyaránt] -
#797 A Costa Braván nyaraltam és ott állandóan Estrella Damm-ot ittunk. Isteni finom sör!!! -
Ali #796 Az olasz sörök nem túl híresek, de egy-egy nagy korsó jéghideg Nostro Azzurro jól esett a múlt héten a kánikulától szenvedő Rómában... -
#795 Gut, Besser, Gösser! Egy rekesszel!
Ez itt a reklám helye: Becker's 99.-Ft/ 0,5l doboz= Pénisz Markec áruház.
Az Arany Fácán/033 meg 85.- a Tescoban. Ha 24-et veszel, akkor meg 79.-
Az Egger/0,5 is 99.- Huáhuáhuáhuáhuá!!!! -
#794 na ez milyen? -
#793 -
#792 -
#790 de ezen csak az a szlogen hogy a dán királyi bíróság engedélyével :) -
#789 Nekem van egy török feliratú carlsberg fémdobozom itthon. a sör eltünt belőle :) -
#788 ohóóó, szerény cég... -
#787 Én most éppen egy Carlsberg-et szopogatok :)
Mostanában nagyon hirdetik plakátokon. "probably the best beer on earth" :) -
#786 Legjobb sör a borsodi ettől megy a harckocsi. :) -
#785 Ilyet merre lehet kapni? bevizsgálnám szivesen :) -
#784 Smadny Mnich a szomjas barát, remélem jól írtam.
A Pilsner amúgyis cseh sör. -
Ali #783 A Pilsner nem tót, hanem cseh sör. A lényegen nem változtat: NAGYON FINOM... -
#782 Pilsner Urquell: az a szomjas barát nem? szlovák sor. Szlovakiaban egy uveg arany facan 80 FT, egy Pilsner Urquell 70 Ft kb + uveg. szoval erdemes kimenni mi kozel lakunk. -
#781 ma 2 Dreher...emelkedik a napi szint ebben a nagy melegben :) -
#779 ne tudd meg mennyire hiányzott romkóknál a Ciuc helyett... -
#776 Csá. Frankó a Topic. (Nekem miért nem jutott eszembe?), LÉnyeg hogy legjobb az AMSTEL, attól áll a fasz fel. De most komolyan tényleg a legjobb, főleg jéghidegen, holland minőség, amszterdami márka. És nálam a holland sörök mindent vernek...adios -
#775 Erdélyben román söröket ittunk....rém rosszak. -
#774 Tudom, le-lecsúszik 1-2 sör naponta, de kell is ebben a nagy melegben! :))) -
Ali #773 Megvettem. Nagyon gyorsan fogy ebben a hőségben. -
#772 Ma vettem egy karton Tuborgot a Metroban, számomra az a top! -
#771 All-time favourite: Pilsner Urquell!
Az összesnél jobb! :) -
Ali #770 Srácok! Nem rajongok a multikért, de a Metroban 155 Ft. az üveges (rendes fél lityós) Pilsner Urquell!!!
Ez már alig több a "kommersz" söröknél. Azonnal veszek vagy két "kockát"...