3952
Kinek, mi a kedvence?
-
IMÁDOM!
-
szando #947 énis énis!!! -
Én a Zipffer szeretem. -
Most fini fini tuborg
-
az abszinttal nincs gond....eddig egyszer ittam...most pár évig mellőzöm....viszont ez az abszintos sör ez felkeltette a figyelmemet....nemtom miért árulják fém palackba és csak 0.33-asba :D -
ovatosan.. abszintrol,rockwellrol, 12es buszrol matematematematematekomad tudna 1 nagyon csunya tortenetet meselni. >)
-
Wing Rockling #942 Nemjó mer kevés benne a zalkohol :D -
apropo, láttam ilyet hogy abszintes sör...holnap kipróbálom milyen :D -
(Szigoruan csak) csapolt Staropramen -
hat kocsmaba kaiser/dreher >Zipfer is lenne 600Ft / üveg :P szal az nekemis kiesik..
itthon most Borostyán power :)
-
Gandibá #938 Sőt, akkor kifejezetten jól esik. -
Gandibá #937 Én nem szeretem, de partykon meg koncerteken megiszom. :) -
Paulaner Salva-t lehet boltban kapni valahol? -
el is fogyott :(
áá de finom D: -
ottakringer
hohhadejó!!!
most hoztam be egyet ^^ -
szando #933 ha mar a specko soroknel tartunk pragaban van par hely ahol tobbszaz eve valtozatlan receptu hazi sort adnak... na nekem meg az a kedvencem... -
szando #932 nemszeretem a buzasort :// -
Ja persze a csúcson nálam a szűretlen búzasör van, de most csak a mindennapi termékekrő beszéltem. :-D -
Magyar sörök közül én a Drehert szeretem külföldiek küzöl meg a Gössert és a Pilsner Urquellt. -
nekem a magyar sörök, bár a heinekent is szeretem
multkor megittam vagy hármat :D
nem gyengén alászedtük :) -
szando #928 mit isztok mostanában? én nagyon rákattantam a zipferre, csak az a gáz h elég drága... borsodi bivalyt én is komázom :) -
hát, igen, az tényleg nem ajánlott, mert az már komolyabb veszélyt jelent... -
jah... -
vagyis csak megkérdezte -
#913 -
és ki akar sörre gyógyszert bevenni? -
Ez igaz. :) Csak bizonyos gyógyszerekkel nem túl jó -
A sör nincs jó hatással a májra, ez igaz. Viszont ha már úgyis annyi mérget viszünk be a szervezetünkbe nap mint nap( a különböző adalákanyagokra gondolok itt pl.), akkor sztem egy-két üveg sör nem oszt nem szoroz... -
Kaiser mostanaban budos/szarizu.
regen csak a Kanizsai (markas...) volt ilyen, de mostanaban kaiserbol is kifogom az ilyet -
Ja és attól függ hogy milyen gyógyszerrel sörözöl! mivel mindegyiknek különböző és akár több hatása is lehet ami súlyosabb dolgokat is előidézhet azon kívül, hogy a májnak nem tesz jót. -
Nos ez pont olyan dolog, azt figyelték meg hogy egy gyereknél májelégtelenséget vált ki egy kis mennyiség is, valaki meg nagyon bírja. Ez az immunrendszertől és az érzékenységtől függ, tehát mindenkinél változó!
De a gyógyszer is és a sör mint méreg terheli a májat a lebontással, együtt erősítve a hatást. Ez tehát emberfüggő, csak azt tudom mondani, hogy amit montál annak biztos nincs gyógyító hatása :) -
mármint csak azzal együtt :) -
De par sor belefer? Fiatal szervezet...
Egyaltalan milyen hatasa van? Elkezd csavarni?:D -
Borsodi bivaly rulez -
Májkárosító a sör +plusz még a gyógyszer is ott bomlik le sazl nem túl jó... -
Par korso sor milyen torzulasokat okoz, ha antibiotikum kura alatt iszom? -
kib+ jó ez a Kozel. Találtam még egy dobozzal a táskámban :) -
pff egyiket se szeretem a 3 közül :P
de azért
-
Cat #910 Nemzetközi elismerés magyar söröknek
Ismét rangos elismerésben részesültek a magyar sörök; a Monde Sélection, Nemzetközi Minõsítõ Intézete két arany és egy ezüstéremmel díjazta a Gösser, a Kaiser valamint a Soproni Ászok márkákat.
Az 1961-ben alapított Monde Sélection, az Európai Unió független Nemzetközi Minõsítõ Intézete minden évben a legkülönbözõbb élelmiszer-kategóriákban ítél oda minõségi díjakat. A rangos megmérettetés sör kategóriájában, a magyar sörök évtizedek óta, már szinte hagyományosnak mondhatóan tiszteletreméltó eredményeket érnek el. Évek óta rendszerint a Soproni Ászok, a Kaiser, a Gösser valamint a Steffl sörök részesülnek arany vagy ezüst fokozatú elismerésben. 2004-ben a Gösser és a Kaiser márkák arany, a Soproni Ászok pedig ezüstérmet nyertek. -
Amikor katona (katonának látszó tárgy) voltam és kiszolgáláson voltunk,az egyik sörös kocsiról pukkantottunk egy hordó borsodit. Csapszerkónk nem volt,ezért leflekszeltük az alját. Bubi nem sok volt benne,de jó vót az úgy is.